NFL season 2015–2016

  • 100 178
  • 626

Rocco

Jäsen
Mie oon kyllä aika varma, että olen kuullut seuraavan lauseen satoja kertaa elämässäni: "foul happened in the end zone, therefore ball will be spotted at the one yard line, first & goal."

Lisäksi tuo pass interference kuulosti väärältä. Ne sanoo aina "pass interference, defense number XX. Ball will be spotted at the spot of a foul, first down". Eli ei 15 yrd?? Jos heittää omalta 1 kukkupallon puoleen kenttään, rissu taklataan selästä nurin just ennen catchia,niin voisin lyödä vetoa että pallo on pidemmällä kuin oma 16.

Olitko itsekin tätä mieltä? Jos olit, niin lukemisen ymmärtämisessä on minulla vikaa.
Joo, vanha sääntö. NFL:ssä tuodaan pallo aika rikkeentekopaikkaan, ja maalialueella rikkeessä 1yds viivalle.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Steelersiä vastaan voitto tuli sitten vaikeimman kautta. Tomlin ja pojat olivat saaneet rakennettua pätevän pelisuunnitelman Broncosia vastaan ja ottelussa meinasikin käydä kylmästi, kun Kubiakin pelikutsut olivat aika vaniljaisia alussa. Phillipsille myös sapiskaa, kun lähti pelaamaan syvät pallot pois ja jätti nopeille Steelers rissuille tilaa juostan poikittain linjan ja secondaryn välistä napsien helppoja jaardeja. Ensi kaudeksi haluan Broncosin draftaavan rastoilla varustettuja veljiä, koska heiltä näytti vauhtia löytyvän.


Sunnuntaina sitten Denveriin matkustaa Tom, Bill ja pojat. Sään pitäisi olla taas kerran suosiollinen Manningin nuudelille. Viime ottelu oli Manningilta ihan ok ja suurimman sapiskan saavat rissut, jotka pudottelivat syöttöjä oikein ammatikseen. Seitsemän droppia yhteen peliin on ihan liikaa ja kun suurin osa niistä oli ihan otettavia, eikä seurauksia Manningin vaappuvista ankoista. Juoksupeli ei myöskään toiminut toivotulla tavalla varsinkaan first down tilanteissa. Anderson sai pari pitkää juoksua aikaiseksi, mutta toinen niistä tuli holdingin takia takaisin.

Viime kertaiseen kohtaamiseen vertaaminen on aina kivaa. Patrioits on ilmeisesti tällä kertaa paljon terveemmällä porukalla liikkeellä kuin viimeksi? Nopealla vilauksella Amendola, Edelman ja Collins olivat tärkeistä pelaajista pois. Broncosilla tilanne viime kertaan verrattuna on aika plus miinus nolla. Ware on kehissä, mutta Harris Jr. pelaa yhdellä kädellä ja ainakin Steelersiä vastaan pelaaminen näytti todella vaikealta. Naurettavin suoritus nähtiin Harrisilta heti alussa, kun taklaamisen sijaan hän tuuppasi Steelersin rissulle lisää vauhtia selästä. Tällä kertaa Osweilerin tilalla pelaa Manning ja tuokin taitaa mennä aikalailla tasan viime kertaan verrattuna. Osweiler oli viime kerralla aivan nesteessä Patriotsin blitzien kanssa, mutta Manning todennäköisesti osaa ennakoida osan niistä. Osweilerin käsi ja liike ovat selvästi paremmat, mutta Manning osaa nähdä paremmin tulevaisuuteen ja muutta pelejä tarpeen mukaan. Patriots tuskin juoksee tälläkään kertaa. Toivottavasti Phillips ei anna tällä kertaa Gronkille helppoa touchdownia heti aluksiavaan pistää tiukan vartioinnin päälle. Harris Jr. kerkesikin jo medialle mainitsemaan, että polviin tullaan koko ilta, joten voi olla lyhyt peli Gronkille tiedossa. Gronk kärsii isona miehenä aika paljon tuosta NFL:n linjauksesta jossa puolustavat pelaajat ovat pakotettuja käymään alavartaloon kiinni.

Vaikka järki sanoo, että Patriots on parempi niin sanotaan nyt silti, että Broncos tulee pelin voittamaan. Harmittavasti peli jää näkemättä, mutta toivottavasti joku kalifornialainen paikallisradio tarjoaa selostuksen ottelusta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Juu noinhan se olisi mutta hotellit eivät ole Lontoossa kalliimpia kuin New Yorkissa, Lontoon-lennot eivät maksa noin paljon ja liput eivät ole Nykin joukkueilla noin halpoja. Lisäksi se yli kahdeksan tunnin lento tarkoittaa sitä, ettei sinne ole mielekästä lähteä pariksi-kolmeksi päiväksi toisin kuin Lontooseen
Tein pienen selvityksen ja on totta että jos lennot varaa jos nyt, niin niitä saa parilla sadalla eurolla.
Samoin yllättävän edullisia hotelleja on tässä vaiheessa saatavissa. Viimeksi kun olen Lontoossa käynyt, niin firma maksoi majoitukset, joten hakukriteereissä on saattanut olla jotain hienoista eroa... silloin muistan että olivat luokkaa sata puntaa yö (ja puntakin oli vielä arvossaan). Kyllähän tuolta näytti rotankoloja löytyvän viidellä kympilläkin.

Kuitenkin silloin kun Lontoossa NFL:ää pelataan kaupunkiin todennäköisesti tulee helposti viisinumeroinenkin määrä faneja ulkoa ja tämä vaikuttaa jo Lontoonkin kokoisessa miljoonakaupungissa sekä lentojen että hotellien hintaan. Eli vaikka keskimääräinen hintaero ei niin iso olisikaan, niin jos ei ole ajoissa liikeellä niin voi hyvinkin päätyä maksamaan tuollaisia hintaa joista puhuin.

Kun pelataan pohjois-amerikassa niin vaihtoehtoja on enemmän eli helpommin löytyy skaalan alapään hinnoittelulla paikkoja. Kun 95% faneista on paikallisia (pl. Packersin kotipelit sekä Miamin tyyppiset paikat joissa pelit kiinnostavat joskus enemmän vierasjoukkueiden faneja), niin pelit eivät hotelleihin ja lentoihin vaikuta.

Mitä lippujen hintoihin tulee, niin Jetsien pelien hinnat lähtevät $50 dollarista:
http://prod.static.jets.clubs.nfl.c...ing/150518-VariablePricingBreakdown_Final.pdf

Giantsilla $44 dollarista:
http://prod.static.giants.clubs.nfl.com/assets/images/psl-pricing-map-stp.pdf

Tosin totuuden nimissä nuo edulliset myydään nopeasti, jolloin käytännössä hinta muodostuu kysynnän ja tarjonnan mukaan. Silloin kun Jetsien pelit eivät ole loppuunmyytyjä, niin uskoisin että lippuja parhaillaan saa alle facevaluen.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
http://www.foxsports.com/nfl/story/...tom-brady-peyton-manning-playoffs-2016-011816
Siinä aika hurja tilasto, eli Brady heitti tuossa runkkarin Mile High-pelissä 3 Touchdownia, kun taas Manning on koko kaudella(6 peliä) kotona Mile Highssa heittänyt vain yhden Touchdownin

Broncosin rissuissa on kyllä sellainen potentiaali, että ei sielä tarvitse taas kuin kerran pari secondaryn nukahtaa ja Sanders, Thomas ja kumppanit kirmaavatkin jo end zonella. Kaikki on mahdollista vaikka todennäköisyydet ovatkin Patsin puolella.
Olkoon rissut kuinka kovia vaan niin eipä siitä ole juuri hyötyä, kun nyky-Manning ei sitä pysty heille toimittamaan. Lisäksi Thomas on ollut koko kauden yössä, niin miten ihmeessä mies yhtäkkiä heräisi.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ja niinhän siinä kävi, että aivan huikean pelin päätteeksi Broncos voitti Patriotsit ja jatkaa Super Bowlin finaaliin. Denverin puolustus > Patriotsin hyökkäys jo toisen kerran tällä kaudella.

Pelin ratkaisuksi muodostui lopulta kaksi Bradyn heittämää syötönkatkoa (sitä kolmatta ei vissiin tilastoihin lasketa kun kyseessä oli 2-pt conversion), kun taas Broncosin legenda ei niitä paineen alla heittänyt yhtään. Sen sijaan Manning heitti kovassa paikassa tarvittavat 2 TD:tä (eli tuplasi kauden lukumääränsä) ja puolustus hoiti loput.
Bradyn syöttöprosentiksi jäi kauden kovimmassa paikassa 48%

Koska yleensä tappion hetkillä on tapana etsiä syyllisiä tappioon muualta kuin peilistä, niin ehkä nyt pelin jälkeen puhutaan siitä, että Patriotsin tabletit eivät toimineet, Se on ikävää, että tällaisista mahdollisista huijauksista jää niin ikävä jälkimaku. Jos jotain voidaan todistaa aukottomasti (tuskin), niin sitten varmaan pitää antaa Manningille pelikieltoa ensi kauden alkuun.

Loppuun vielä kuva tapahtuneesta. Tein itse ja säästin.
 

Liitteet

  • NoBodyIsOnTopOfBrady.jpg
    NoBodyIsOnTopOfBrady.jpg
    142,8 KB · kertaa luettu: 605
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Pelin ratkaisuksi muodostui lopulta kaksi Bradyn heittämää syötönkatkoa (sitä kolmatta ei vissiin tilastoihin lasketa kun kyseessä oli 2-pt conversion), kun taas Broncosin legenda ei niitä paineen alla heittänyt yhtään. Sen sijaan Manning heitti kovassa paikassa tarvittavat 2 TD:tä (eli tuplasi kauden lukumääränsä) ja puolustus hoiti loput.
Bradyn syöttöprosentiksi jäi kauden kovimmassa paikassa 48%

Jep, Brady sitten suli ja osoitti olevansa keskitason QB, kun vastassa on kuvia kumartelematon puolustus. Taitaa olla aika siirtää kovimman QB:n titteli Rodgersille.

Oli kyllä hieno peli ja oivallinen loppu saatiin pelille. Toki Bradyhan olisi nähdyn perusteella tarvinnut neljä yritystä saadakseen 2 pisteen heiton läpi, mutta hyvä että edes yrittivät. Vähän sai jännitystä lisää.

Manning nyt siis jatkoi Bradyn dominointia playoffeissa ja parempi joukkue lähtee ansaitusti tavoittelemaan sitä kaikkein suurinta. Carolina on kyllä selvästi kovempi vastus kuin Bradyn Patriots, vähintään yhtä tasokas QB ja selvästi kovempi puolustus tulee vastaan ja kyllähän Carolina ennakkosuosikki on.
 

Sambody

Jäsen
Niinhän siinä sitten kävi, että Denverin pass rush murskasi Patriotsin linjan ja sai Bradyn hätäilemään jonka jälkeen Denverin heittopuolustus keräsi marjat kotiin. Ei tuon jälkeen Manningiltä vaadittu ihmeitä. Kummallinen housuun paskominen Bradyltä tuossa Von Millerin Interissä. Luki ilmeisesti että tulisi blitz vaikka tulikin onneton kolmen linjamiehen rush jonka jälkeen todella hätäinen heitto suoraan coverageen tippuneen Millerin käsiin. Epätyypillinen virhe Tom Bradyltä. Väkisinkin nyt toivoo Manningin uralle parasta mahdollista päätöstä, joten kerran vielä voisi Broncosin puolustus näyttää mahtinsa.
 

Butters

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Seahawks
En kyllä pitäisi eilistä Bradyltä mitenkään järkyttävänä sulamisena. Tietenkin oli heikompi matsi ja 1 TD 2 INT mutta kyllä noi lopun kaksi Gronkin vastaanottoa oli taas jotain maagista. Vielä pari askelta maagisempi oli tosin herra nimeltä Von Miller. Oli aina paikalla kaikkialla. Hankala kuvitella että kukaan muukaan QB olisi tuolla paineella ja koko ajan selällään ollessaan olisi ainakaan dominoinut. Toki ehkä olisi saanut ne parit pitkät Whitelle käsiin asti. Manning onnistui alun paikoista muttei saanut sen jälkeen paljoakaan aikaan. Helppo olettaa että Pantherssin puolustus on SB:ssä yhtä hallitseva kuin Broncosin eilen mutta katsotaan vielä. Joka tapauksessa jännittävä matsi eilen jossa eroa oli se yksi XP. Vittumaisen paljon katkoja ja pelivuoron vaihtoja tosin ja niiden johdosta ärsyttävää ruotsalaisten studioisäntien kuuntelua Viasatilta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Semmoiset matsit sitten oli Championship Sundayssa.
AFC:n mestaruusottelussa ennakoitu matchup Tom Brady vs. Wade Phillips meni sitten täysin Phillipsille. Ei auttanut edes vaikka Bradylla oli Edelmannit, Gronkowskit ja Amendolat, Broncosin secondary pimensi heidät pitkälti lukuunottamatta Gronkia ja Von Miller piti etenkin Patriotsin RT:tä täysin pilkkanaan.
Olikohan Broncosin D:llä 19 taklausta Bradyyn, taisi olla tämän kauden ennätys NFL:ssä.

NFC:n championshipista odotettiin tiukkaa peliä, mutta Carolina ei tällä kertaa sortunut kovan alun jälkeen heikompaan jaksoon vaan piti Cardinalsin täysin kurissa ja nuhteessa. Palmer jatkoi loppukauden alavirettään kun sen sijaan Cam Newton näytti jälleen kerran miksi hän on tämän kauden MVP. Tämän pelin jälkeen siitä ei pitäisi olla mitään epäselvää, että Cam tuon tittelin pokkaa.

Hieno matsi tulossa Super Bowlissa, vastakkain uraansa lopetteleva legenda ja todennäköisesti tuleva sellainen. Vaakakuppi omaan silmään Carolinan puolella paremman hyökkäyksen takia.
 

Sambody

Jäsen
Olikohan Broncosin D:llä 19 taklausta Bradyyn, taisi olla tämän kauden ennätys NFL:ssä.
Mike Freeman kirjoitteli, että Bradya taklattiin 23 kertaa. Kauden pahin osumien määrä Bradylle oli tätä ennen 12 Freemanin mukaansa, joten olihan hän aikalailla peura ajovaloissa, kun hyökkäyksenlinja ei saanut mitään otetta Denverin pass rushista.
 
Viimeksi muokattu:

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Lukemiksi jäi tosiaan 20-18. Patriots jahdatessaan kahdeksaa pistettä jätti periaatteessa kuusi varmaa pinnaa ottamatta. 4th downien pelaamiset on tosiaan mielipidekysymyksiä, mutta itellä on sellainen näkökulma, että NFL:ssä usein voittaa vähemmän virheitä tehnyt joukkue. Näin ollen ei ole mun mielestä "virhe" ottaa drivelta kolme pinnaa ja potkaista sen jälkeen touchback, antaa kaverin yrittää päästä ees omalta 20 pois.

Varsinkin se neljännen Q:n drive, mikä päättyi epäonnistuneeseen 4th&1 kun peliä oli vielä yli 5min jälellä, oli hätäisen miehen päätös. Kun ei se 8p ero välttämättä ole yhden possessionin peli, koska tunnetusti 2-pt yritykset ovat aika lähellä 50% varmuutta, jopa alle. Olisin mielelläni nähnyt Patsien kaventavan eron viiteen, ja luottanut puolustukseen,että pallo tulee vielä takaisin. Sen jälkeisellä drivella olisinkin sitten jo hyväksynyt neljännen downin pelaamisen.

Miksi sanoin näin, noh, oli Patriots betsattuna kolmenumeroisella luvulla.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
En kyllä pitäisi eilistä Bradyltä mitenkään järkyttävänä sulamisena.

Yli 300 jaardia nakkeli Brady kuitenkin, vaikka miestä taklattiin sen 23 kertaa ja Broncosin jäätävä pass rush piti Patsin touhut ylipäätään kurissa ja nuhteessa. Ylempänä ihan hyvä analyysi kuuluisasta 4th & 1 -tilanteesta, jossa olisi toden totta ehkä kannattanut ottaa cojoneseista tiukka ote, kaventaa ero TD:n piiriin ja luottaa, että murkula vielä itselle saadaan. Väitän kyllä, että yksittäinen suurin syy siihen, että lopputulos ja loppuhetket olivat noinkin tiukat oli Rob Gronkowski. Melkoinen seppä, varmaan kaikkien aikojen legendaarisin TE jahka ura joskus päättyy.

Finaalissa Panthersilla etu juurikin monipuolisen hyökkäyksensä turvin.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Ite olen jo hypännyt Panthersin bandwagoniin...

Oma suosikkiparini Super Bowliin voisi olla Denver Broncos vs Carolina Panthers. Siinä olisi kaksi erinomaista puolustusta vastakkain...

Näinhän siinä sitten kävi. Ei sillai hirveesti väliä kumpi Super Bowlin vie, mutta hienoisesti taidan kuitenkin olla Panthersin puolella. Niin kovan kauden he ovat vetäneet Newtonin johdolla, jonka muuten TÄYTYY olla liigan MVP. Toki jos Broncos onnistuu mestaruuden viemään, niin erityisesti Warelle sen suon ja miksei myös legenda Peyttonillekin. Itse kuitenkin pidän Panthersia aika selvänä suosikkina. Timanttinen puolustus ja ihme kyllä tuo Carolinan hyökkäys takoo aikamoisia pisteitä taululle pelistä toiseen(katsokaa mikkä rissut siellä on, WTF?) Kahteen viimeseen playoff peliin 80 pojoo ja kuitenkin kovista puolustuksista kuuluisat Seattle sekä Cardinals olleet vastassa. Ei jääny paljo jossitteluja tuon suhteen.

Carolina siis murjoi Cardinalsin maan rakoon ja voittajasta ei ollut epäselvää oikeastaan missään vaiheessa. AFC:n finaali oli sitten tasainen ja jännittävä loppuun asti. Mä en lähtis mitenkään Tomppaa syyttämään tappiosta. Nimittäin sen verran kovaa tuli ukkoa läpi koko ajan. Ei ihan paras peli Bradylta, mutta teki sen minkä pystyi ja aika pienestä se oli loppujen lopuksi kiinni. Nyt kävi näin ja Broncos täpärästi puolustuksen turvin Super Bowliin. On muuten tuo Gronkowski melkonen eläin. Äijä tuplattiin koko pelin ja useinpa vielä triplattiin, niin silti napsii koppeja tuon tuosta. Huikea pelaaja, ei voi muuta sanoa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
On kyllä vaikea keksiä mitään keinoa millä Panthers tällä hetkellä pysäytettäisiin, niin kovalla tasolla vetää joka ukko ja itseluottamuskin on tapissa. Puolustus ei anna helppoja jaardeja ja varsinkin Manningin vaappuvat ankat on iso riski Broncosille, eli varmaan jälleen yritetään käytännössä pelkällä juoksulla. Carson Palmerilta eilen aivan karmea ilta ja turnover-tilasto vähän mairittelee Panthersia - ihan niin hyvin ei puolustus pelannut mitä noista numeroista voisi ymmärtää, vaan Palmer ja Cardinalsin O kyllä ryssivät ihan totaalisesti paineen alla. Manningilta tuskin ihan noin sysipaskaa suoritusta tullaan näkemään, mutta kiire voi sielläkin tulla.

Panthersin hyökkäys on yksiselitteisesti niin monipuolinen, että sitä näyttäisi olevan mahdoton puolustaa JOS kaikki ukot pelaavat hyvällä tasolla. Vaikka millainen tilanne olisi niin aina Newtonilta löytyy joku ässä hihasta, muutama aivan huikea read ja isoja jaardeja. Välillä näyttää siltä että siellä hakeudutaan ihan tahalleen ahdinkoon, että pääsee tekemään jotain maagista, mutta eihän niin kukaan tekisi... Sitten vielä kun nobody-rissut juoksee kaikki routet säntillisesti ja loppuun niin vaikeaa on pakeilla arvailla mistä pallo lopulta löytyy, vielä kun running backitkin on jatkuva uhka puhumattakaan Newtonin omista juoksuista. Iso käsi Panthersin hyökkäyksen koordinaattorille, joka on kyllä luonut sellaset systeemit että heikompaa hirvittää. Varsinkin kun katsoo noita toteuttajia, niin onhan Carolinan pistemäärät ihan tolkuttomia ilman yhtäkään "isoa" nimeä.

Vähän meni Panthers-hehkutukseksi, mutta on se ihan ansaittua. Superbowlista tulee kyllä loistava näytös varmasti, jospa Broncos D olisi se joka sitten pysäyttää Newton & co:n?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jep. Panthersillä, kuten muillakin NFC:n kärkijoukkueilla, on myös juoksuhyökkäys. Newtonin, Stewartin ja Tolbertin pysäyttämiseen tarvitaan muutakin kuin superkovaa pass rushia.

Ja tämän kolmikon pysäyttämistä saattaa vielä vaikeuttaa se mikäli kummatkin aloittavat safetyt (Ward ja Stewart) ovat Broncosilta pois. Kumpikin putosi eilen polvivammaan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Onhan siellä kuitenkin aika monta huippuhyökkäyksen kulmakiveä rosterissa: eliitti-QB, kymmenen touchdownin WR, tuhannen jaardin TE, liigan top10-RB, jne. Tähän kun yhdistetään kohdistetumpien täsmäroolien erikoismiesten (esim. Tolbert, Funchess) kovuus omissa tehtävissään, voidaan ihan hyvällä omallatunnolla puhua huippukalustosta.
Ok, voi sen tietysti noinkin nähdä tässä vaiheessa kautta. Mä lähinnä peilasin kauden alkuun, jossa ei Panthersin hyökkäyksen miehiä erilaisilla top-listoilla juuri näkynyt. Newton ja Olsen nyt toki household-names, mutta aika harva aavisti että tämä hyökkäys pesee tehoissa käytännössä kaikki muut? Eikä se Superbowl-paikkakaan tainnut ihan niitä todennäköisimpiä olla, saati sitten jos nyt voittavat koko paskan. Muistaako joku millaisen kertoimen olisi saanut ennen kauden alkua?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Aika kalliiksi kävi se Patriotsin lisäpisteen epäonnistuminen, taisivat selostajat sanoa, että kyseinen heebo oli viimeksi epäonnistunut tuossa tempussa joskus vuosikausia sitten.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Aika kalliiksi kävi se Patriotsin lisäpisteen epäonnistuminen, taisivat selostajat sanoa, että kyseinen heebo oli viimeksi epäonnistunut tuossa tempussa joskus vuosikausia sitten.

Pelin aikana taisi vilkahtaa lukema taulussa: Tämä oli Gostkowskin eka missi 524 yritykseen.

Muistaako joku millaisen kertoimen olisi saanut ennen kauden alkua?

Taisi pyöriä Benjaminin loukkaantumisen jälkeen hyvinkin toisella sadalla se kerroin.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Gostkowski päätti sitten huikean putkensa todella pahassa paikassa. Tuosta ja liigan huonoimmasta hyökkäyksenlinjasta jouduttiin maksamaan kova hinta. Bradyllä ei paljon ollut tehtävissä, kun Miller ja kumppanit kävelivät linjan yli. Brady joutui koko ajan heittämään aikaisemmin kuin halusi, kuten esim. Whiten tilanteessa, jossa muutama sekunninkymmenys lisää aikaa ja Brady olisi saanut sen Whiten hyppysiin End Zonelle, ja tästä syystä osumaprosentti oli niin heikko.

Itse en Belichickiä lähde kritisoimaan noista 4down tilanteista, koska potkumaalin jälkeenkin oltaisiin vielä tarvittu TD. Sen sijaan Denverin pysäytys tuossa viimeisessä 4downissa oli erittäin kyseenalainen, koska Talib selvästi repi Gronkin paidasta, ettei tämä päässyt hyppäämään palloon. Tuomarit sallivat peleissä todella paljon enemmän Gronkin rikkomista muihin pelaajiin nähden, koska hän on fyysisesti ylivertainen muihin verrattuna. Tämä on epäreilua, koska sääntöjen pitäisi olla samat, oli pituutta sitten 160cm tai 2m.

Denverhän sai nuo TD:nsä alussa jolloin Patsin tabletit eivät toimineet. Ja kas kummaa kun tabletit saatiin toimimaan puolustus pisti Denverin hyökkäyksen kuriin ja hyökkäyksessäkin ruvettiin saamaan jotain aikaan. Minkä ihmeen takia Broncosilta ei otettu tabletteja tuoksi ajaksi pois tasapuolisuuden nimissä?

Ensi kaudeksi täytyy kyllä saada vahvistusta linjaan ja saada juoksupelistä apua Bradylle. Solder palaa saikulta ensi kaudeksi LT:ksi, mutta backuppiksi tarvitaan uutta ukkoa, koska Cannon on aivan sysipaska. Sentteriosasto on riittävä Storkin ja Andrewsin myötä, mutta Guardin-tontille tarvitaan uutta ukkoa. RB-osastolla tarvitaan Lewisin tueksi osaava kaveri, koska Lewis on loukkaantumisherkkä. White on erinomainen receiving-back, mutta ei pysty juoksemaan ja Blount on liian epätasainen ja yksiulotteinen.

Väitän kyllä, että yksittäinen suurin syy siihen, että lopputulos ja loppuhetket olivat noinkin tiukat oli Rob Gronkowski. Melkoinen seppä, varmaan kaikkien aikojen legendaarisin TE jahka ura joskus päättyy.
On jo nyt ilman epäilystä kautta aikain TE.
 

J.Petke

Jäsen
Denverhän sai nuo TD:nsä alussa jolloin Patsin tabletit eivät toimineet. Ja kas kummaa kun tabletit saatiin toimimaan puolustus pisti Denverin hyökkäyksen kuriin ja hyökkäyksessäkin ruvettiin saamaan jotain aikaan. Minkä ihmeen takia Broncosilta ei otettu tabletteja tuoksi ajaksi pois tasapuolisuuden nimissä?

Joku uskoivaisempi voisi nimittää tätä ilmiötä myös karmaksi.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kyllä mä rankkaisin 2000-luvun pelaajista Tony Gonzalezin vielä edelle koko uran perusteella, joskin myönnän, että mikäli Gronk pystyy pelaamaan lähellä nykytasoaan vielä muutaman kauden, ottaa hän tämän kategorian ykköspaikan haltuunsa.

Entisaikojen pelaajia on vaikea verrata nykyisiin, koska peli, pelipaikkakohtaiset vaatimukset ja roolit ovat muuttuneet niin paljon. Silti kaikkien aikojen tight endeistä ei voi puhua mainitsematta Mike Ditkaa ja John Mackeytä
Tähän ihan sama. Myös mainittujen lisäksi nostaisin esiin Shannon Sharpen, Kellen Winslowin ja Ozzie Newsomen sekä aktiivipelaajista Antonio Gatesin & Jason Wittenin, kun aletaan puhutaan kaikkien aikojen parhaista Tight Endeistä. Gronk on jo nyt hyvin lähellä kärkeä, ja tulee olemaan ykkönen jos sama tahti jatkuu? Ehkä vielä hänen edelleen laittaisin tosiaan Gonzalezin ja Gatesin & Wittenin. Jason Witten taas puolestaan taitaa olla yksi parhaista allround TE:stä, ellei jopa paras? Kun käytännössähän esim. Gronk, Gates ja Gonzalez ovat vain isoja laitahyökkääjiä. Witten on muistaakseni missannut vain yhden pelin urallaan ja silloinki häneltä oli murtunut leuka...melkonen teräsmies. On muuten kautta aikain 12. pelaaja, joka on ottanut yli tuhat koppia. Siis kaikki laitahyökkääjät mukaan lukien ja toinen TE joka tähän on pystynyt on Gonzalez. Mutta tällä hetkellä tosiaan Gronk on aivan omalla tasollaan kun puhutaan Tight Endeistä ja melkeinpä laitahyökkääjistäkin?
 

Sambody

Jäsen
Tähän ihan sama. Myös mainittujen lisäksi nostaisin esiin Shannon Sharpen, Kellen Winslowin ja Ozzie Newsomen sekä aktiivipelaajista Antonio Gatesin & Jason Wittenin, kun aletaan puhutaan kaikkien aikojen parhaista Tight Endeistä. Gronk on jo nyt hyvin lähellä kärkeä, ja tulee olemaan ykkönen jos sama tahti jatkuu? Ehkä vielä hänen edelleen laittaisin tosiaan Gonzalezin ja Gatesin & Wittenin. Jason Witten taas puolestaan taitaa olla yksi parhaista allround TE:stä, ellei jopa paras? Kun käytännössähän esim. Gronk, Gates ja Gonzalez ovat vain isoja laitahyökkääjiä. Witten on muistaakseni missannut vain yhden pelin urallaan ja silloinki häneltä oli murtunut leuka...melkonen teräsmies. On muuten kautta aikain 12. pelaaja, joka on ottanut yli tuhat koppia. Siis kaikki laitahyökkääjät mukaan lukien ja toinen TE joka tähän on pystynyt on Gonzalez. Mutta tällä hetkellä tosiaan Gronk on aivan omalla tasollaan kun puhutaan Tight Endeistä ja melkeinpä laitahyökkääjistäkin?
Itseasiassa Gronkin erottaa näistä Jimmy Grahameista ja Travis Kelceista hänen blokkaus kyvyt. Hän on kuin kuudes linjamies, kun häneltä sitä pyydetään. Todella vakuuttava kaveri run blockerina kuin myös pass protectionissa. Tämä kaikki vain on helppo unohtaa, kun kaveri käy napsimassa tonnin verran jaardeja kausi toisensa perään receiverinä. Gonzales ja Graham taitavat olla sitten näitä toisia ääripäitä joilla ei kyvyt eikä kiinnostus riitä kuin olla kohde heittopelissä.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Itseasiassa Gronkin erottaa näistä Jimmy Grahameista ja Travis Kelceista hänen blokkaus kyvyt.
Ok, itse en ole koskaan ajatellut Gronkkia mitenkään erityisen hyvänä blokkaajana, kun on kuitenkin koko ajan kirmaamassa takakentällä maaleja tehden. Mutta jos näin on, niin se nostaa kyllä edelleen Gronkin arvostusta alltime TE rankingissa. Blokkasi tai ei, niin siltikin yksi parhaista pelaajista koko liigassa tällä hetkellä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minkä ihmeen takia Broncosilta ei otettu tabletteja tuoksi ajaksi pois tasapuolisuuden nimissä?
Varmaan samasta syystä kun Chung sai jatkaa peliä vaikka Ward loukkaantui.

Se oli kyllä ikävää kun Gronkia ehkä estettiin maalialueella. NFL:n säännöt ovat kuitenkin sillä tavalla selvät, että tulkinnallisuutta jää varsin vähän. Ei ole liioittelua väittää, että tuo ikävä tapahtuma varjosti ottelua ja pilasi tuomareilta muutoin virheettömästi sujuneen pelin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös