SaiPan juniorit

  • 381 008
  • 950

Ferris

Jäsen
Pikainen tilastorapsa Zborilin kauden ekasta Mestis-matsista.

Jääaikaa yhteensä about 13,5 minuuttia (9 vaihtoa), josta yli puolet (7min) ekassa erässä. Oli laskujeni mukaan kyseisessä erässä hyökkääjistä eniten jäällä, vaikka ehti istua kakkosenkin. Tokassa erässä sitten jääaika laski vajaaseen 4 minuuttiin (5 vaihtoa) ja vikassa erässä Zborilin ketju pelasi hyökkäjistä vähiten (Zboril 4 vaihtoa, vajaat 2,5 minuuttia).

Ainoat tilastomerkinnät ottelussa siis 2 minuutin jäähy koukkaamisesta ja kolmannessa erässä istui väärästä vaihdosta kaikkosen. Toivottavasti paikalla olijat osaavat kertoa enemmän otteista, mutta vaikuttaa sille ettei taikuri päässyt vielä vaihtiin.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
KeuPa-RoKi

1-0 Juuso Mörsky (Taneli Maasalo, Riku Pitkänen) YV
2-0 Jussi Viitanen (Adam Zboril, Roni Sevänen)
3-0 Juuso Mörsky (Jani Ollitervo, Riku Pitkänen) YV
 

Sputnik64

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Saipa- Lukko 1-5 tänään, ei juuri hurraa huutoja. Tähtipelaajat Zboril ja Mäkinen ois kyllä pitänyt viltittää, sen verran kurittomasti molemmat pelasivat. Valmennus näki toisin ja pisti vaan lisää vastuuta ko. herroille. Yv tilasto 0/5, ykkösyv jäällä joka kerta n. 1min ,40 sek, karsean näköistä seisoskelua ja itsekkäitä ratkaisuja. Viime viikonlopun peleissä kunnostautunut kakkosyv pääsi kehiin loppuajaksi kussakin jäähyssä, tosin lähtö aina omasta päästä. Ei ehkä valmennukselta parasta reagointia tänään,missä esim. aikalisä,mokenvaihto...William Mäkinen varmasti taitava pelimies,mutta aika monta kertaa tällä kaudella melkoisen ylimielistä,huolimatonta tekemistä a nuorissa, ja siten myös tehotonta. Riittääkö motivaatio enää näihin peleihin, oiskohan mestis parempi ja motivoivampi peikka kehittyä kohti edustusta.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
William Mäkinen varmasti taitava pelimies,mutta aika monta kertaa tällä kaudella melkoisen ylimielistä,huolimatonta tekemistä a nuorissa, ja siten myös tehotonta. Riittääkö motivaatio enää näihin peleihin, oiskohan mestis parempi ja motivoivampi peikka kehittyä kohti edustusta.
Taitaa armeija sotkea pelaamista, sama homma oli Kettusella viime kautena, ei kulkenut niin kuin keväällä armeijasta päästyään, huolimatonta pelaamista syksyllä.
 

Wolves

Jäsen
Taitaa armeija sotkea pelaamista, sama homma oli Kettusella viime kautena, ei kulkenut niin kuin keväällä armeijasta päästyään, huolimatonta pelaamista syksyllä.

Ulospäin Mäkisen pelaaminen ei näytä huolimattomalta vaan ihan puhtaan itsekkäältä mallia "liigapelaaja jäällä".

Montakohan kertaa, kun SaiPa sai ylivoimansa edes jollain tavalla pyörimään, niin kiekosta luovuttuaan Mäkinen alkaa naputtamaan mailaa jäähän vaatien syöttöä (vaikka syöttölinja on pelattu poikki)? No muutaman kerran kiekkoa pakotettiin takaisin Mäkiselle viivaan ja tuloksena oli kiekko toiseen päähän ja alivoima vaihtoon. Puhumattakaan, että tasakentällisin mitään ei voi pelata suoraviivaisesti eteenpäin vaan sitä kiertelyä ja kaartelua pitää harrastaa kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Olkoon joukkueen ykköspuolustaja, mutta kaveri sietää istumaan penkinpäähän, jos nenä ja selkä on pystyssä ja asenne on "Olenhan jo liigapelaaja".
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin, ja Mäkinen taitaa kotiutua ensi torstaina intistä, joten sen jälkeen on turha selitellä jos ei kulje. Potentiaalia miehessä kyllä on, ja muutenkin varsin fiksun tuntuine nuori mies kyseessä.
 

Sputnik64

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
No tänään hurrataan a nuorille. Kilpiäijät nurin kuopijossa selkein luvuin 3-7. Kalpalla vieläpä lähes paras rosteri, saipalla nafti 3 kentällistä matkassa. Yvkin 1/1
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Kyse on B-junioreiden pelaajasta, mutta menköön tähän ketjuun. Lauantaina B-junioreiden ottelussa HIFK-SaiPa vierasjoukkueen pelaaja kaatui pää edellä laitaan ja loukkaantui pahan näköisesti. Onko hänen tilanteestaan tietoa?
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Ei ole tietoa, toivottavasti ei pahemmin käynyt. Muistatko sukunimeä/pelinumeroa, voisin koittaa selvittää. Aika paljon tulee halleilla pyörittyä ja tunnettua porukkaa sieltä.

Vaikkapa yv:llä.
Valitettavasti en nähnyt pelaajan nimeä enkä numeroa. Oli huojentavaa nähdä, että hän liikutti jalkojaan, mutta pahalta näytti silti. Kentältä oltiin koko hoidon ajan puhelinyhteydessä ilmeisesti hälytyskeskukseen ja paarit työnnettiin kentältä suoraan käytävään, josta ilmeisesti ambulanssiin.
 

ahal

Jäsen

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lisää omia poikia kotiin, kun Janne Mälkiä liittyy takaisin SaiPan valmennusportaaseen ja A-junioreiden päävalmentajaksi.
Janne on toiminut viimevuodet Leijonien valmennusryhmässä ja kuului U-20 Kultaa voittaneeseen valmennusryhmäänkin.

Linkki SaiPan uutiseen

Etelä-Saimaassa oli pari päivää sitten Jannelta haastattelu, jossa hän kertoili nykyisen Ketterä-kuvion taustoista sekä muutenkin valmennusurastaan, mutta siitä en tähän löytänyt linkkiä.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
A-nuoret kävivät voittamassa Vaasan Sportin lukeimin 3-5, ja joukkueessa oli näköjään mukana myös tehot 1+1=2 tehnyt Joona Jääskeläinen. Hermeksessä pelaava Jääskeläinen tuli ilmeisesti Kokkolasta Vaasaan avustuskeikalle, kun joukkue näytti olevan liikenteessä aika kapealla miehityksellä.
 

Sputnik64

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Todella tärkeä voitto, pleijaripelit täysin omassa hanskassa. Oulu/Vaasa kiertueen rosteri tosiaan oli kapea, neljällä varsinaisella pakilla pelasivat. Kärkipakeista Markus Ovaska sivussa loukkaantumisen takia; Santeri Koponen U20 maajoukkueessa turnauksessa Saksassa.
 

Joutsenosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HPK
William Mäkinen palasi myös TUTO:sta. Saa nähdä pelaako A-junnujen vai edustustuksen mukana. Jos tarinat pitävät paikkansa niin Williamia ei omien sanojensa mukaan kiinnosta junioreiden pelit.
 

Wolves

Jäsen
Jos tarinat pitävät paikkansa niin Williamia ei omien sanojensa mukaan kiinnosta junioreiden pelit.

Ottamatta mitenkään kantaa siihen pitääkö vai ei, niin kyllähän se A-junnujen matseissa on siltä vähän näyttänyt.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mäkinen varmaan pelaa edustuksessa ensi kaudella, mutta löytyykö A-nuorista muita nostoja edustukseen. Zboril taitaa olla ilman sopimusta?
 

Joutsenosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HPK
Mikäli Zboril ei seuraavalla kaudella edustuksen mukana pelaa, niin voi melkein olla varma ettei Adamilla tulevaisuutta SaiPassa ole. Lipiäinen ja/tai Jääskeläinen todennäköisesti muutaman pelin ylhäällä käy pelaamassa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Täydellisessä maailmassa Zborilille tehtäisiin jatko mallia 1+1 ja sitten heitettäisiin vaikka joulutaukoon asti lainalle Mestikseen nousseeseen Ketterään katsomaan onko kaverista mihinkään miesten sarjoissa. Jotenkin vaan epäilen tokko Adam tuollaisesta kuviosta innostuisi, voi olla että tie vie takaisin kotimaahan.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tällä puolella ainakin rankaistaan kovalla kädellä. Raportissa kuitenkin käsitellään taklauksen tulevan kiekolliseen pelaajaan ja olkapäällä taklattuna. Ja koventavana seikkana otetaan parin edellisen kauden tapahtumat. No päähän ilmeisesti osui ja kuolleesta kulmasta, joten täällä opetetaan vastapelaajan kunnioitusta, ainakin tässä tapauksessa. Zborilin pelit aika pitkälti sitten pelattu, ellei kausi jatku ekaa kierrosta pitemmälle junnujen playoffeissa(, jos sinne selviävät).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös