Hattrick

  • 1 249 981
  • 10 181

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä minä pelaan joka kausi niin että ottelutuloista + sarjasijoitus rahasta jää plussaa, lisäksi samalla treenaan pelaajia. Esim. ostin Ueli Ofnerin 1k:lla ja treenasin noin 2,5 kautta ja myin 2M. Linkki pelaajaan. Toinen samanlainen on tällä hetkellä myynnissä, josta kait saman rahan about saan. Lisäksi laitapakkeina on kaverit joiden arvo nousee myös, ja samalla omat laiturini ovat saaneet treeniä jolloin joukkueeni on paranee.
Ensinnäkin kiitos laadukkaasta vastauksesta. Mulla on tosiaan ehkä vähän unohtunut tuo omien kasvattien myyntipalkkioista kertyvä summa. Ehkä noissa treenikuvioissa pitäisi olla sitä vaivannäköä, mitä itsellä ei oikein ole. Välillä unohtuu koko scouttijärjestelmä ja pelaajat jää nostamatta kuukauden ajalta.
Mulla on 2 pelaajaa joiden päätaito on Uskomaton, "extra-terrestrial". Pystyn pelaamaan kotona normaalilla pelillä noin yliluonnollisen-titaanisen keskikentän. Mitä isompi on päätaito, sitä enemmän on palkka. Sitten mulla kyllä on vaikka laitureilla Titaaninen laituri, Yliluonnollinen pelinrakennus, armoitettu syöttö, ja hyvät puolustukset. Hyökkääjillä on myös yliluonnolliset pelinrakennukset, koska ovat teknisiä ja pelaavat alaspäin. Puolustajille jossain erinomaisen ja mahtavan välillä. Keskikentällä on yliluonnolista-titaanista pelinrakennusta, 1 uskomaton. Joka on tuola myynnissä, se voi pelata myös laiturina. Puolustusta on hyvä-erinomaisen tasolla keskikenttä miehillä.
joo, tosiaan nuo kalliit keskikentät, jotka ostin pari kautta sitten, ovat vähän laskeneet ja ovat nyt taidoiltaan luokkaa titaaninen/uskomaton. Passi on kaikilla luokkaa world class (unohtumaton?), kuten on myös pakeilla ja laituriosastolla. En oikein tiedä, miten voisin edes säästää palkkakuluissa menettämättä kilpailuetua vastustajiin. Ongelmahan tässä on se, että sarjani on jostain kumman syystä aivan helvetin kovatasoinen. Viime kauden päätteeksi hattrick näköjään päätti vielä nostaa tähän ennestään ylivoimaiseen sarjaan joukkueen, jollaon kokonais-TSI 1 700 000.

Käytännössähän mulla alkoi talousvaikeudet siitä, että halusin lähes 10 ihmisvuoden jälkeen tavoitella "menestystä", joten ostin treenimasseilla vähän laadukkaampia pelaajia, ja osan myös "kasvatin" treeniohjelman kautta luottopelaajiksi. Kaiken tämän tein mielestäni oikein, mutta sattuneesta syystä menestystä on tällä hetkellä vaikeaa saavuttaa.
Käytännössä ottaen tuo "pikanousulla" massimiehistöllä on nykyään tehty aika mahdottomaksi, koska aina kun on yli 20M tilillä rahaa niin "omistajat" alkavat ottamaan sen pois, ja antavat joskus kun on alle 20M niin oliko 500k / viikko sitä takaisin. Eli, ei siinä saa mitenkään ostettua mitään "massimiehistöä", jos koko joukkueen meinaa ostaa. Mielestäni juuri taktisella osaamisella, ja pitkäjäntäiselle ( toki tämä kestää ihmisvuosissakin todella kauvan) työllä tässä parhaiten pärjää. Siinä pitää itse treenata osa pelaajista, samalla saada pidettyä talous kunnossa, lisäksi treenata koko ajan myyntiin pelaajia, joista saaduilla tuloilla voi joukkuetta parantaa jne.
Okei, tämä muutos on tainnut mennä vähän ohi. Ainakin männävuosina hattrickissa nähtiin jatkuvasti joukkueita, jotka nousivat jostain seiskadivarista aina mestaruussarjaan ja cupin voittoon. Ilmeisesti asiaan on puututtu sääntömuutoksilla.
Treenissä myös pitää osata "taktikoida", itse siis olen treenannut laitureita ja samalla nuo hyökit. Treenaan siis laituria, pelinrakennusta, ja jonkun verran syöttöä. Laitapuolustajat on yliluonnollisia laitureita ja yliluonnollisia puolustajia, pelinrakennus niillä on huono. Kun tulee vastustaja jolla on huono keskikenttä, niin pystyn peluuttamaan näitä laitureina, ja saamaan laituri treeniä. "Oikeat" laiturit voi pelata vaikka keskikentällä tukien laitaa.
Sama laitureilla, kun tarvitsevat pelinrakennusta, niin silloin kun tulee joukkue jolla on huono keskikenttä niin laiturit pelaa keskikentällä ja otetaan pelinrakennus treeniä. Siinä kait sitä eniten on miettimistä että miten saa aina treenit sovitettua =)
Toki harrastan tätä itsekin. Tällä hetkellä tosin vedän jo ties miten monetta kautta hyökkäystreeniä, joka velvoittaa pelaamaan 3-4-3 joka matsissa.Näin ollen taktikointi on lähinnä sitä, hyökkäänkö keskeltä vai keskeltä ja laidalta tasapuolisesti.

Ja pelissä on paljon ihan pieniä taktisia asioita, esimerkiksi sulla ei näytä olevan yhtään pääpelillistä pelaaja, parhaimmillaan näitä on koko joukkue täynnä. Eli, et saa erikoistilanne maaleja kulmista jne. kun kukaan niitä ei ole puskemassa. Kannattaa käydä katsomassa vaikka Suomen maajoukkuetta, tai Suomen Mestaruussarjassa pelaavia joukkueita, ja arvioida niiden pelaajien mukaan minkälaisia pelaajat sillä tasolla on, jos sinne haluaa.
Hyvä huomio. Oikeastaan tässäkin asiassa pitäisi olla kärsivällinen, mutta nykyään kun hattrick on kuihtunut aika lailla kasaan, on myös pelaajien ostaminen hemmetisti vaikeampaa. Pitäisi jaksaa monia päiviä kalastella siirtomarkkinoita, kun itsellä riittää kärsivällisyys yleensä siihen, että ostan samana päivänä tai seuraavana.

Pelaat tosiaan 2 / 256, eli toisiksi kovimmassa 5-divarissa. Hae kauden vaihteessa "vaihtoa" johonkin muuhun, helpompaan 5-divariin niin nousu on helpompaa.

Puolet 5-divarin voittajista nousee suoraan, ja huonompi puolisko voittajista karsii. Samahan se muillakin sarjatasoilla.
Joo, tämä on tiedossa. Tosin juttuhan on niin, että suurin osa vitosdivareista on niin heikkotasoisia, että yksi jengi voittaa suunnilleen kaikki pelit ja näin ollen suora nousu edellyttää lähes virheetöntä peliä. Viime lauantai tuli yllättäen tasuri, vaikka olin ladannut peliin kaiken mahdollisen ja statsit oli jotain luokkaa 350. Cupissa on nyt mennyt sen verran hyvin, että pic:n pitäisi kantaa aika hyvin voittoihin alkukaudesta. Homma on kuitenkin niin, että väkisinkin kone arpoo jonkin yllätystasurin tai -tappion, joten nousu ei ole täysin "omissa käsissä" - näin on käynyt joka kausi.
Mulla taas tuntuu että kauden puolessa välissä vasta pelit alkaa. Alkukaudella pystyy treeniä kaikista parhaiten "muokkaileen", eli treenata sellaisia taitoja mitä ei voi treenata samalla kun pitää parhaita arvosanoja pelailla. Jokaista joukkuetta vastaanhan sitä pelataan kahdesti, pysyy isku etäisyydellä ja voittaa loppukaudesta kaikki, jos haluaa nousua yrittää. Cupistä tippuminen alkukierroksilla on tympeää, varskinkin kun sillon yleensä aina joku tulee "takaa ohi". Itse keskityn aina joko Cuppiin, tai sitten sarjaan. Tällä kaudella mulla ei oo mitään tarkotusta nousta, vaan kokeilen jos tuota saisi Cup ennätystä parannettua. Ensikaudella taas sitten lähdetään hakemaan nousua, eikä niin välitetä Cupista. Eli, jos ei välitä sarjasta niin treenikkeet pelaa siellä, jos ei Cupista niin treenikkeet pelaa Cup-pelejä. Toki, näissä aina koitan jotenkin just sumplia että kummassakin mahdollisimman pitkälle pääsisi. Niitä kait mää eniten mietin, että miten ja millon voin mitäkin treeniä ottaa alkukauden.

Waltsu
Itsekin olen välillä pitänyt noita välikausia, mutta nyt se ei ole mahdollista, koska talouspuoli ei kestä vitosessa pelailua. Jos hyvästä sijoituksesta saisi esim. 1-2 milliä, niin sitten ehkä mentäisiin nollalinjalla, mutta nyt palkat ja henkilökunta jne. syö liikaa rahaa. Ihmetyttää vähän, että stadioni ei oikein tunnu täyttävän, vaikka paahdan voitosta voittoon ja cupissakin nyt ilmeisesti viides kierros menossa. Tosin ainahan mun alueella on sopivasti paska keli matsipäivänä, joten se ehkä selittää osan.
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Ensinnäkin kiitos laadukkaasta vastauksesta. Mulla on tosiaan ehkä vähän unohtunut tuo omien kasvattien myyntipalkkioista kertyvä summa. Ehkä noissa treenikuvioissa pitäisi olla sitä vaivannäköä, mitä itsellä ei oikein ole. Välillä unohtuu koko scouttijärjestelmä ja pelaajat jää nostamatta kuukauden ajalta.

Kiitos, ja samoin kiitos sinne hyvästä vastauksesta! Junnu joukkueen pyörittäminen tosiaan vie aika paljon silti aikaa, pitää peluttaa pelaajia eri paikoilla jotta saisi potentiaalit tietoon jne. Siinä on aika paljon tekemistä mikäli haluaa hyvin sen hoitaa.

Passi on kaikilla luokkaa world class (unohtumaton?), kuten on myös pakeilla ja laituriosastolla. En oikein tiedä, miten voisin edes säästää palkkakuluissa menettämättä kilpailuetua vastustajiin.

Käytätkö tarkoituksella Hattrickiä englanniksi? World class on juu unohtumaton. Palkkakuluissa voi säästää niin, että ostaa pelaajia joilla on jonkin verran aputaitoja. Esin. mikäli ostat myyttinen/uskomaton pelinrakentaja, jolla on heikko/välttävä puolustus niin palkka on jotain 35-40k/viikko. Jos ostat pelinrakentajan joka on yliluonnollinen pr, mahtava/loistava puolustus, palkka on 15-20k. Sama puolustajilla, eli uskomaton/myyttinen pakki, jolla pr heikko/välttävä palkka on jtn. 40k, vaihtaa ne yliluonnoliseen puolustajaan jolla on mahtava/erinomaine pelinrakennus, palkka 15-20k. Eli nuo yliluonnolliset vs. uskomaton/myytinen kaverit pelaisivat about samat arvosanat, mutta toisten palkka on lähes puolet pienempi. Lisäksi esim. sulla on 11 ulkomaalaista, ulkomaalaisillehan maksetaan 20% kovempi palkka mitä täysin samanlaiselle suomalaiselle. Siinäkin tulee silti iso ero, pelajaa jonka palkka on esim. 30k, suomalaisella se on sen 30k ja ulkomaalaiselle joutuu maksamaan 36k. Ihan vasta törmäsin kyseiseen joukkueeseen, jossa mielestäni on rakennettu joukkuea "lähes täydellisesti". Linkki Kettu FC joukkueeseen. Kova palkkaisimmat "vain" vähän yli 20k, palkat yhteensä 215k ja vetää 430 Hatstasia pelissä.

Ongelmahan tässä on se, että sarjani on jostain kumman syystä aivan helvetin kovatasoinen. Viime kauden päätteeksi hattrick näköjään päätti vielä nostaa tähän ennestään ylivoimaiseen sarjaan joukkueen, jollaon kokonais-TSI 1 700 000.

Sulla tosiaan on 2 / 256, eli toisiksi kovin 5-divari mitä. Positiivista siinä on se, mikäli tuosta onnistut nousemaan niin ihan varmasti pärjäät myös 4-divarissa :) Mutta ennen kuin "luovutat" niin kokeile kauden vaihteessa vaihtaa eri sarjaan, siinäkin saa jo omalla tavallaan vaihtelua kun kaikki joukkueet on sitten uusia, ja samalla nousu on helpompaa. Noita sarjojen tasoja voi katsoa HTEV:stä, linkki sinne suomen sarjoihin mikäli ei ole tuttu.

Okei, tämä muutos on tainnut mennä vähän ohi. Ainakin männävuosina hattrickissa nähtiin jatkuvasti joukkueita, jotka nousivat jostain seiskadivarista aina mestaruussarjaan ja cupin voittoon. Ilmeisesti asiaan on puututtu sääntömuutoksilla.

Tämä muutos tuli joitain kausia sitten, juurikin tuon takia mitä tuossa sanoit. Tällä haluttiin estää tuo "massimiehistöjen" kasaaminen, koska osa joukkueista oli juurikin täysin ylivoimaisia kerättyään rahaa tyylin 5-6 normaali vuotta.

Hyvä huomio. Oikeastaan tässäkin asiassa pitäisi olla kärsivällinen, mutta nykyään kun hattrick on kuihtunut aika lailla kasaan, on myös pelaajien ostaminen hemmetisti vaikeampaa. Pitäisi jaksaa monia päiviä kalastella siirtomarkkinoita, kun itsellä riittää kärsivällisyys yleensä siihen, että ostan samana päivänä tai seuraavana.

Näinhän se on. Mikäli supporterin omistat, niin sillä pystyy rajaamaan sinne tietyt ehdot täyttävät pelaajat, ja ainakun niitä tulee myyntiin niin se ilmoittaa sen. Eli, ei tarvitse notkua koko aikaa siellä päivystämässä. Tosin, tuo supporter meni niin kalliiksi että itsekkin luopuin siitä jokin aika sitten. Ja pelaajaa ostaessa siellä tosiaan joutuu muutaman päivän välein käymään ja katsoon, jos sattuisi se sopiva pelaaja löytymään. Vie paljon aikaa.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Käytätkö tarkoituksella Hattrickiä englanniksi? World class on juu unohtumaton.
Joo, taisin jo joskus alkuaikoina vaihtaa englanniksi (mistä lie syystä). Nyt on jo niin pitkään ollut enkuksi, että en muista kaikkia suomi-väännöksiä.
Palkkakuluissa voi säästää niin, että ostaa pelaajia joilla on jonkin verran aputaitoja. Esin. mikäli ostat myyttinen/uskomaton pelinrakentaja, jolla on heikko/välttävä puolustus niin palkka on jotain 35-40k/viikko. Jos ostat pelinrakentajan joka on yliluonnollinen pr, mahtava/loistava puolustus, palkka on 15-20k. Sama puolustajilla, eli uskomaton/myyttinen pakki, jolla pr heikko/välttävä palkka on jtn. 40k, vaihtaa ne yliluonnoliseen puolustajaan jolla on mahtava/erinomaine pelinrakennus, palkka 15-20k. Eli nuo yliluonnolliset vs. uskomaton/myytinen kaverit pelaisivat about samat arvosanat, mutta toisten palkka on lähes puolet pienempi. Lisäksi esim. sulla on 11 ulkomaalaista, ulkomaalaisillehan maksetaan 20% kovempi palkka mitä täysin samanlaiselle suomalaiselle. Siinäkin tulee silti iso ero, pelajaa jonka palkka on esim. 30k, suomalaisella se on sen 30k ja ulkomaalaiselle joutuu maksamaan 36k. Ihan vasta törmäsin kyseiseen joukkueeseen, jossa mielestäni on rakennettu joukkuea "lähes täydellisesti". Linkki Kettu FC joukkueeseen. Kova palkkaisimmat "vain" vähän yli 20k, palkat yhteensä 215k ja vetää 430 Hatstasia pelissä.
Olen tämän huomioinut. Palkkakuninkaat on joukkueessani kaikki suomalaisia - vain treenattavat ja pari pakkia ovat ulkomaalaisia, mutta heidänkin palkkakulunsa ovat aika maltillisia. Aputaitoihin olen panostanut juuri mainitsemastasi syystä; tästäkin huolimatta palkat ovat korkeat, koska esim. keskikentälle on saatava helvetisti laatua hinnalla millä hyvänsä. Nytkin taistelen joka matsissa keskikentän voitosta, vaikka mulla on käytännössä niin kovat pelinrakentajat kuin järkevillä palkkakuluilla on mahdollista saada. Noista aputaidoista sen verran, että joukkueessa on käytännössä jokaisella pelaajalla jokin laadukas aputaito. Tämä näkyy aika hyvin taktiikkataidossa, joka on yleensä kova (viimeksi jumalainen hyökätessä keskeltä).

Sulla tosiaan on 2 / 256, eli toisiksi kovin 5-divari mitä. Positiivista siinä on se, mikäli tuosta onnistut nousemaan niin ihan varmasti pärjäät myös 4-divarissa :) Mutta ennen kuin "luovutat" niin kokeile kauden vaihteessa vaihtaa eri sarjaan, siinäkin saa jo omalla tavallaan vaihtelua kun kaikki joukkueet on sitten uusia, ja samalla nousu on helpompaa. Noita sarjojen tasoja voi katsoa HTEV:stä, linkki sinne suomen sarjoihin mikäli ei ole tuttu.
Juu, näin olen järkeillyt. Tosiaan tässä ei ole muuta ongelmaa kuin tuo nousu, koska nykyisen jengin ylläpito on niin kallista, että montaa kautta ei voi tahkota vitosessa. Nytkin pelinrakentajat ovat jo iäkkäitä, joten yksikin loukkaantuminen laskee huomattavasti joukkueen tasoa. Toisaalta myös taso laskee näillä 30+ -vanhuksilla.

Tuosta sarjanvaihtomahdollisuudesta en tiennytkään. Miten se käytännössä onnistuu? Nyt tosin näyttää siinä määrin hyvältä sarjatilanne, että saatan nousta kauden päätteeksi.

Menin muuten antamaan potkut lääkärille, kun ajattelin edes vähän karsia kuluja. No, ei olisi kannattanut: heti eilen joukkueen ykköstykki telakalle, ja totta kai +3, joten taas piti pistää se 24k lekuriin.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Joskus tätä pelailin ja silloin omistin tuon supporterin. Muistan kyllä sen ajan, kun tuonne ängettiin niitä eri tasoja, mutta eivät ne ainakaan silloin olleet vielä mitään törkyhintaisia, ainakaan näin työssäkäyvälle. Pitääkö tuo muka oikeasti paikkansa, että jostakin supporter-tasosta pyydetään jo 40€/kk? Koska jos näin on, niin onhan tuo jo osittain lopun alkua.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Joskus tätä pelailin ja silloin omistin tuon supporterin. Muistan kyllä sen ajan, kun tuonne ängettiin niitä eri tasoja, mutta eivät ne ainakaan silloin olleet vielä mitään törkyhintaisia, ainakaan näin työssäkäyvälle. Pitääkö tuo muka oikeasti paikkansa, että jostakin supporter-tasosta pyydetään jo 40€/kk? Koska jos näin on, niin onhan tuo jo osittain lopun alkua.

Platinum maksaa 130/ vuosi ja diamond 260/vuosi. Ihan järjettömiksi nuo hinnat pompsahti verrattuna vanhoihin hyviin aikoihin. Ei paljoa kiinnosta maksaa edes 130 kun ottaa pelin rennommin, treenailee, laittaa ukot kentälle ja launtaina pelaa junnulottoa.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Platinum maksaa 130/ vuosi ja diamond 260/vuosi. Ihan järjettömiksi nuo hinnat pompsahti verrattuna vanhoihin hyviin aikoihin. Ei paljoa kiinnosta maksaa edes 130 kun ottaa pelin rennommin, treenailee, laittaa ukot kentälle ja launtaina pelaa junnulottoa.
mitä kaikkia etuja tuolla summalla saa? Itseltäni meni tuo uudistus aika lailla kokonaan ohi. Joskus kesällä taisin huomata ensimmäisen kerran.

Aikoinaanhan suppo maksoi sen 20€ ja rapiat, ja se oli kaikille sama. Tuolloin pidin hölmönä sitä, että joku jätti sen hankkimatta, jos kiinnostusta peliin riitti.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Aikoinaanhan suppo maksoi sen 20€ ja rapiat, ja se oli kaikille sama. Tuolloin pidin hölmönä sitä, että joku jätti sen hankkimatta, jos kiinnostusta peliin riitti.

Kyllä mä muistan ajan milloin se oli luokkaa 7-8e/kuukausi, tyyliin vuosina 2008-2012, jolloin omat karkkirahat riittivät nippanappa supportterin ylläpitoon. Ja silloin se oli kaikille sama. Nykyään tuo 40e/kuukausi on aivan rosvoamista ja peli saakin vajota bittimaailman syövereihin, jos pelinkehittäjät ovat noin ahneita. Valitettavasti.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä mä muistan ajan milloin se oli luokkaa 7-8e/kuukausi, tyyliin vuosina 2008-2012, jolloin omat karkkirahat riittivät nippanappa supportterin ylläpitoon. Ja silloin se oli kaikille sama. Nykyään tuo 40e/kuukausi on aivan rosvoamista ja peli saakin vajota bittimaailman syövereihin, jos pelinkehittäjät ovat noin ahneita. Valitettavasti.
Joo siis tuossa joku aika sitten tulin puolustaneeksi hintoja, mutta olinkin erehtynyt luulemaan, että se 40e maksetaan kerran vuodessa.
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Joo siis tuossa joku aika sitten tulin puolustaneeksi hintoja, mutta olinkin erehtynyt luulemaan, että se 40e maksetaan kerran vuodessa.

Siis Silver maksaa tuon 40€/vuosi tällä hetkellä ja Diamond maksaa 40€/kuukausi. Henkilökohtaisesti en voi ymmärtää, mitä kukaan tekee Supporter Diamondilla, joten sen hinnasta vaahtoaminen on mielestäni vähän kohtuutonta. Ennemmin vertailisin Platinumin ja Goldin hintoja ja jos niitä pitää kohtuuttomina niin hyvä on, mutta mielestäni ei ole mitään mieltä nostaa esiin sitä kalleinta mahdollista yksittäistä hintaa, kun en näe miten kukaan täysipäinen ihminen tuon paketin ostaisi.

Platinum maksaa siis paketin pituudesta riippuen 20€/kuukausi - 10,85€/kuukausi ja Gold maksaa 14€/kuukausi - 7,92€/kuukausi. Goldiin kuitenkin kuuluvat lähes kaikki samat ominaisuudet kuin Platinumiinkin (pl. toinen joukkue), joten mielestäni edelleenkin suurimmalle osalle käyttäjistä tuon pitäisi olla ihan riittävä paketti, joten valitetaan sitten mieluummin sen hinnasta, jos on jotain valitettavaa :)

Itsehän olin kaukaa viisas ja käytin hyväkseni tarjouksen muuttaa koko jäljellä oleva Supporter-tilaus Platinumiksi silloin, kun nuo erihintaiset paketit ensimmäistä kertaa tulivat saataville (hintaa viidelle vuodelle tuli muistaakseni noin 120 euroa), joten nyt minulla on Platinum tilausta jäljellä vielä melkein kuusi vuotta :D
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup, kausi 9

Tätäkin voisi sitten taas viritellä hiljalleen käyntiin. Sopiva aloitusaika voisi mielestäni olla 21. joulukuuta eli kauden 8. sarjakierroksen jälkeinen maanantai.

Mennään samalla tavalla kuin viimeksi eli kaikki edellisellä kaudella mukana olleet ja alkulohkoissaan kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet managerit saavat kutsun turnaukseen automaattisesti.

Sen sijaan mahdollisilta uusilta osallistujilta tarvitsen tiedot joukkueen nimestä ja käyttäjätunnuksesta HT:ssa. Viestiä voi pistää joko tähän ketjuun vastaamalla tai sitten yv:llä. Toki siitäkin voi ilmoittaa, jos viime kaudella oli mukana, mutta tietää varmasti, ettei tällä kertaa halua osallistua.

Joka tapauksessa lähtökohtaisesti vanhoille osallistujille on tarjolla 12 paikkaa ja uusille (tai uusvanhoille eli joskus aiemmin, mutta ei kuitenkaan viime kaudella mukana olleille) 4 paikkaa. Jos turnauksesta kiinnostuneita uusia osallistujia on vähemmän kuin neljä, niin sitten myös viime kauden lohkojumbot ovat totta kai tervetulleita mukaan.

Luon turnauksen Hattrickiin ensi viikon sunnuntaina 13.12. illalla. Uusilla joukkueilla on siis tähän asti ilmoittautumisaikaa eli runsas viikko. Sinä aikana toivottavasti kaikki hommasta edes vähäsen kiinnostuneet ehtivät käydä tämän viestin lukemassa.

Kaikki perusjutut ovat aivan ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä näyttäisi olevan 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

Todetaan myös vielä kerran se, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Näissä turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia.
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten menee supporterin kanssa kun itsellä umpeutuu reilun viikon päästä eikä ole tarkoitus uusia tällä hetkellä.
Siis ilmoittautumaan ehtii, mutta umpeutuu ennen turnausta. Kai se ilmo pysyy?
No sen näkee kai sitten aikanaan.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup, kausi 9

Turnaus on nyt luotu Hattrickiin. Koska uusia ilmoittautumisia ei ole ainakaan toistaiseksi tullut yhtään, niin kutsut lähtivät heti myös viime kauden lohkojumboille.

Edelleen turnaukseen voi myös ilmottautua! Ja jos alkaa näyttää siltä, että on vaikeuksia saada 16 jengiä kasaan, niin nakkelen sitten kutsuja pyytämättäkin sellaisille ei-ilmoittautuneille palstalaisille, keiden tiedän pelaavan Hattrickiä + joukkueen nimi on tiedossani.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
14/16 joukkuetta on koossa. Laitoin vähän lisää kutsuja matkaan, jotta saataisiin turnaus täyteen perjantai-iltaan mennessä. Muutoinhan tämä sitten siirtyy viikolla eteenpäin.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup siirtyi sitten viikolla eteenpäin eli uusi aloituspäivä on maanantai 28. joulukuuta. Yksi joukkue enää puuttuu, ja kutsuja on tällä hetkellä odottamassa yhdeksän kappaletta. Koittakaas nyt siis edes joku kutsutuista käydä klikkaamassa itsenne viimeisenä turnaukseen!
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
17-vuotias junnu myynnissä:

Riku Rautionaho, 17 (02)

TSI: 700
Erikoisuus: Voimakas

Puolustus: Kelvollinen
Syöttäminen: Välttävä
Maalinteko: Välttävä

Potentiaali: 1959

Erikoisuuden ja iän ansiosta erinomainen potentiaali kehittyä hyväksi pelaajaksi melkein millä tahansa pelipaikalla, joten jos treenissä on tilaa niin ostakaa pois. Hinta tuskin kohoaa siltikään kovin korkeaksi, joten pelkässä myyntikuntoon treenaamisessakin olisivat todennäköisesti katteet kunnossa :)
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup, 9. kausi – lohkojako

Järjestyksessään yhdeksäs Jatkoaika Cup käynnistyy ensi maanantaina 28.12. kello 20.00 (HT-aikaa 19.00), kun 16. joukkuekin saatiin pari päivää sitten lopulta mukaan turnaukseen.

Tässä alkavan turnauksen lohkojako. Suluissa joukkueiden sarjatasot sekä managereiden nimimerkit Jatkoajassa:

Lohko A
Nahkamunkki (4. div, Krepo)
BööleBoys (5. div, Mad E)
FC Jykke (5. div, Jykke1978)
Rosy Reloads (5. div, Karpat46)


Lohko B
AC Niinivaara (3. div, Bird)
Peppulit (4. div, Peppuli)
Enforcer's (6. div, Hordi24)
JäSy (6. div, Salming)

Lohko C
Kultaiset Apinat (5. div, Hybbe)
Sininen Kyynel (5. div, Blue F)
FC Pihlis (5. div, Center#30)
FC Asterix (5. div, Lert)

Lohko D
Citystars (3. div, mico)
FC Villahousut (4. div, McTorso)

Pallo-Peikot, Voikkaa (5. div, Tilastomies)
Bengali Phantoms (6. div, Aatelinen)
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Nyt olisi myynnissä vielä toinenkin 17 vuotias junnu, tällä kertaa pääpelierikoisuudella:

Janne Blinnikka

Puolustus Kelvollinen
Pelinrakennus Heikko

Potentiaali 1952 eli käytännösä sama kuin edelliselläkin kaverilla. Hintaa tällekään tuskin tulee montaa tuhatta, mutta oikeanlaisessa treenissä voisi olla varsin tuottoisa ostos, tai miksei omaankin käyttöön erikoisuutensa takia. Myynnin takaraja maanantaina
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Tänään hatun jatkoaika cupin finaalissa omia kasvatteja kentällä 7/11 pelaajaa. Maalivahti muualta, 4/4 puolustajaa omia junnuja, Laitureista 1/2, innereistä 2/2 ja hyökkääjistä 0/2. Tuo aika kivasti lisää motivaatiota pelaamiseen, kun kasvattelee itse omia pelaajiaan. Ihan päätyyn asti ei varmaan tällä systeemillä pääse, mutta nytten tuli nousu 3. divariin. Joten vinkiksi aloitteleville pelaajille, jotta kannattaa ainakin miettiä tätä polkua pelissä. Ei varmasti ole nopein reitti ylöspäin, mutta melko palkitseva mielestäni.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup, 9. kausi – finaali

Jatkoaika Cupin yhdeksäs kausi huipentui maanantai-illan loppuotteluun:

Nahkamunkki–Citystars 1–3 (1–0)

Nimimerkki micon luotsaama Citystars otti siis historiansa toisen turnausvoiton ja sai samalla revanssin edellisen kauden loppuottelusta. Jatkoaika Cupin 8. kauden mestarin Krepon luotsaama Nahkamunkki kaatui vahvan toisen puoliajan ansiosta 3–1. Nahkamunkin vastahyökkäystaktiikka puri pitkään, mutta lopulta ottelua selvästi hallinnut Citystars jauhoi arvosanojen perusteella mielestäni aivan ansaitun voiton.

Finaalissa olivat siis vastakkain edellisen kauden loppuottelijat, ja myös välierissä putosivat samat joukkueet kuin kautta aiemmin – ja myös samoille joukkueille: Citystars pudotti AC Niinivaaran jatkoajan jälkeen 3–0, ja Nahkamunkki eteni loppuotteluun kukistamalla välierässä Voikkaan Pallo-Peikot rankipotkuilla 8–7 (varsinainen peliaika ja jatkoaika 2–2).

Onnittelut Citystarsille turnausvoitosta!

Lopuksi vielä Jatkoaika Cupin päivitetty mitalitaulukko. Koska pronssiottelua ei turnauksessa pelata, niin taulukko menee idealla turnausvoitot–finaalitappiot–putoamiset välierissä. Joukkueen nimen perässä suluissa managerin JA-nick.

Koodi:
AC Niinivaara            (Bird)             3–1–3
Citystars                (mico)             2–3–3
Nahkamunkki              (Krepo)            1–2–0
FC Arabia                (Footless)         1–1–3
FC Villahousut           (McTorso)          1–0–1
FC Pizzapojat            (Hocki)            1–0–0
Thug Angelz              (Lunatico)         0–1–0
Bengali Phantom          (Aatelinen)        0–1–0
Kiksautus FC             (Brutus)           0–0–2
Pallo-Peikot, Voikkaa    (Tilastomies)      0–0–2
FC Jykke                 (Jykke1978)        0–0–1
BööleBoys                (Mad E)            0–0–1
Rosy Reloads             (Karpat46)         0–0–1
Peppulit                 (Peppuli)          0–0–1
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup, kausi 10

Ja taas mennään! Tällä kertaa siis palautellaan turnauksen ajankohtaa kauden lopusta puolivälin paikkeille, kuten HT:n turnausfoorumilla 9. kauden puussa jo aikanaan kirjoittelinkin.

Koska viime kausina tähän on ollut hieman hankala saada osallistuja, niin nopeutin hommaa nyt niin, että viime kaudella lohkoissaan sijoille 1.–3. sijoittuneet joukkueet saivat kutsun ennen kuin edes kirjoitin tänne Jatkoajan puolelle turnauksesta. Eli kutsut ovat siellä jo odottamassa, käykää hyväksymässä mitä pikimmin!

Mikäli 16 osallistujaa saadaan nopeasti kasaan, turnauksen avauskierros voidaan pelata jo maanantaina 14. maaliskuuta kello 20 alkaen. Jos näin ei käy, niin sitten turnee kenkäistään vauhtiin toivottavasti viikkoa myöhemmin eli 21. maaliskuuta.

Viime kaudella lohkojumboiksi jääneitä joukkueita (FC Jykke, JäSy, FC Pihlis ja Bengali Phantoms) ei sen sijaan ole vielä kutsuttu mukaan turnaukseen. Uusilla joukkueilla on nyt siis pari kolme päivää aikaa ilmoittautua mukaan! Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla joukkueen nimi ja käyttäjätunnus Hattrickissa. Yritän lähettää sitten kutsun mahdollisimman nopeasti Hattrickissa.

Jos turnauksesta kiinnostuneita uusia osallistujia on vähemmän kuin neljä, niin sitten myös viime kauden lohkojumbot ovat totta kai tervetulleita mukaan. Ja mikäli yhtään uutta joukkuetta ei ole ilmoittautunut, niin viime kauden jumbot saavat kutsun varmasti jo heti torstain puolella. Tarvittaessa lähettelen sitten kutsuja myös muille Jatkoajan nimimerkeille, joiden tiedän pelaavan Hattrickia, jotta turnaus saadaan kokoon.

Kaikki perusjutut ovat aivan ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä näyttäisi olevan 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

Ja mahdollisille uusille osallistujille varmuudeksi vielä se, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Näissä turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia.

Lopuksi vielä tägättynä viime kaudella turnauksessa mukana olleet JA-nimimerkit tiedonkulun helpottumiseksi: @Krepo @Mad E @Jykke1978 @Karpat46 @Peppuli @Hordi24 @Salming @Hybbe @Blue F @Center#30 @Lert @mico @McTorso @Tilastomies @Aatelinen
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Jos kutsu tulee niin mukana olen kyllä.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jatkoaika Cup, kausi 10

Ja taas mennään! Tällä kertaa siis palautellaan turnauksen ajankohtaa kauden lopusta puolivälin paikkeille, kuten HT:n turnausfoorumilla 9. kauden puussa jo aikanaan kirjoittelinkin.

Koska viime kausina tähän on ollut hieman hankala saada osallistuja, niin nopeutin hommaa nyt niin, että viime kaudella lohkoissaan sijoille 1.–3. sijoittuneet joukkueet saivat kutsun ennen kuin edes kirjoitin tänne Jatkoajan puolelle turnauksesta. Eli kutsut ovat siellä jo odottamassa, käykää hyväksymässä mitä pikimmin!

Uusilla joukkueilla on nyt siis pari kolme päivää aikaa ilmoittautua mukaan! Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla joukkueen nimi ja käyttäjätunnus Hattrickissa. Yritän lähettää sitten kutsun mahdollisimman nopeasti Hattrickissa.

Voisinhan minäkin mukaan lähteä ottamaan turpaan.Joukkue on uusi mutta pelaaja Hattrickin veteraani.

Joukkue: AC Metsänkehto
Käyttäjä: Kettu666
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Tällä kaudella Peppuleiden joukkue on suhteellisen kasassa, ja lupaa lähteä tosissaan haastamaan kaikkia turnauksen voitosta. En häviä peliäkään ;) Pitää alkaa hieman uhoilemaan niin jos saataisiin tuonne Hattrick:in puolelle turnauksen alettua hieman keskustelua aikaiseksi.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup, kausi 10

Pari päivää on mennyt, ja uusia osallistujia on ilmoittautunut vain yksi eli JA-nimimerkin @Sisäliitin joukkue AC Metsänketo, joka onkin jo kirjautunut mukaan turnaukseen. Nyt siis kutsut lähtevät myös viime kauden lohkojumbojen managereille (JA-nimimerkit @Jykke1978, @Salming, @Center#30 ja @Aatelinen).

Tällä hetkellä turnaukseen on ilmoittautunut 9 joukkutta, ja 8 joukkuetta on lisäksi kutsuttuna. Myös uusia osallistujia otetaan edelleen mukaan! Seitsemän nopeinta ehtii nyt joka tapauksessa vielä turnaukseen!
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Mukana ollaan kuin takiainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös