Positiivisuusketju

  • 2 783 265
  • 11 169

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Positiivista eiliseltä:
+ tappioputki poikki ja voitto vaikeasta vastustajasta
+ Aaltonen oli hyvässä vireessä, palkintona myös komea maali
+ 2.erässä omiin ei mennyt yhtään
+ Myös Olimb jatkoi hyviä otteita, ennen kaikkea vaikkei peli ehkä ole aivan samassa rytmissä ketjukavereiden kanssa niin tehoja tulee ja hyöty on selvästi isompi kuin mahdolliset haitat (jos pelitavan noudattamista pidetään ehdottomana vaatimuksena)
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jokerit 5 - 1 HIFK

Kelpaa! Hyvä A!
 

zuuzo97

Jäsen
A-junnujen otteet lämmittävät mieltä erityisen paljon. Kovassa vireessä on kundit. Toivottavasti keväällä nostellaan kannua. Ja toivottavasti tuolta tulisi joskus myös KHL:ään Jokereille pelaajia. Olisi se vaan niin paljon hienompaa kun jäällä olisi enemmän ns. omia jätkiä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Saatiin nauttia kauden verran Linus Omarkista omien puolella.

Juu. Omarkin pitämiseksi olisi kannattanut sijoittaa jokainen euro, joka nyt maksetaan uusille hyökkääjille yhteensä. Siinä oli se yksi supertähti, joka pystyy ratkaisemaan pelin koska tahansa ketä tahansa vastaan, ja muu joukkue voi näissä matseissa keskittyä vain ja ainoastaan oman maalin varjeluun. Regin, Kozun, Olimb hyviä pelaajia, mutta eivät pärjää isoimmille pojille ollenkaan.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katosi aika hyvin kuvasta 1.erän jälkeen. Ja kaikki muistaa viime kevään hyytymisen. Katsotaan kauden jälkeen millaisia pelimiehiä Reginit ja Olimbit ovat oikeissa peleissä.

Ei mitään pois Linukselta, ihan uskomaton taikuri ja tarjosi aika monta orkkuhetkeä viime kaudella meille. Todella haikea katsella vastustajalla, mutta mikään ylivertainen kaveri tosipaikassa ei hänkään ole (ainakaan osoittanut olevansa).

Edit. Itellä ainakin kokoajan ollut semmoinen ajatus ettei Omarkin pitämiselle ollut mitään mahdollisuutta meidän rahoilla....Huono NHL-ura ja orastava laskusuunta uralla mahdollisti tuon yhdenkin kauden, joka jäi fanien sydämiin, vaikkei ollutkaan vapahtaja Ruotsista lopulta.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Vuorinen sano ylen kiekkokierokksella että ens kauden joukkueesta "varmaan vähän alle 50% kasassa"..

Jep, positiivista. Mikäli ensikauden joukkueesta olisi 80% kasassa, se olisi varsin negatiivinen uutinen.
Siis oletuksella, että tuo prosenttiosuus muodostuisi nykykokoonpanosta.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voitto kotiin vaikka ei vakuuttanut edelleenkään suuresta voitosta huolimatta.

Huonoin vastustaja tällä kaudella ja pelikin oli niin ja näin. Niin, se positiivisuus siitä kun erätauoilla käänsin Nordiksen paikallispelin muutamaksi minuutiksi niin jokainen joka KHL:stä ei tykkää kannattaa välillä kääntää kanavaa niin ymmärtää realiteetit pelin tasosta.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En nähnyt peliä, mutta mielellään otan vastaan kritiikin kohteitten (Lajunen, Kozun, Larsen) pistetehtailun tänään. Toivottavasti apina hartioilla päästi edes toisella kädellä otteesta irti ja nähtäisiin jatkossa taas vapautuneempaa ja tehokkaampaa peliä koko kolmikolta.

Ohtamaan maalista taas en osaa ihan varmasti sanoa oliko se positiivinen vai negatiivinen asia. Pelkona on, että Erkka haistoi taas piilevän maalintekotaidon ja istuttaa loppukaudeksi ykkös yv:n maskimieheksi.

Ja 6-1 voitto on aina positiivista, tuli se millaisella esityksellä tahansa.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Alkoi tauko ja ennen sitä saatiin hieno opetus ottelun kestosta. Ajatellaan positiivisesti, että se tapahtui nyt eikä play offeissa.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Jääkiekko voi tarjota suuria tunne-elämyksiä.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Kolmeen viime peliin 15 tehtyä maalia, kun sitä edelliseen kolmeen peliin 3 tehtyä maalia. Maalinteko on siis parantunut ja suunta on nyt selvä: Russian boys you better watch out, team Jokerit is back in business!!!!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jokerit A on ilmiliekeissä. Tänään leivottiin Lappeen poikia dunkkuun ja venäytettiin voittoputken pituudeksi yhdeksän matsia. Huikeaa menoa!
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Jokerit A on ilmiliekeissä. Tänään leivottiin Lappeen poikia dunkkuun ja venäytettiin voittoputken pituudeksi yhdeksän matsia. Huikeaa menoa!

Kyllä! Seuraavasta Manse Awaystä tulee taas huikea reissu. Vähän sellanen fiilis, että kundit muuten nostelevat maljaa kauden päätteeksi.
 

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
Monet entiset maajoukkuepelaajat voivat vihdoin hengähtää, kun vuoden 2003 tragedia ei olekaan numeroiden valossa pahin murhenäytelmä mitä Jaffalassa on nähty.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Jumalauta tänään taas mennään höntsätauon jälkeen ja ihan on sellainen kutina, että tänään vältetään rökäletappio ja tehdään itsekin maali taikka pari.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huikeaa! Valmennus reagoi alle kolmen kuukauden viiveellä!
Näinköhän tuota paria olisi hajotettu, jos Jaakola olisi mukana?

Nyt Jaakolan pelikiellon vuoksi yhdeksi pakkipariksi olisi muodostunut Kulda-Todd, joten voi olla, että tässä vain tasoitellaan pareja. Lopullinen totuus nähdään lauantaina, kun Jaakola taas mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös