• 12 118
  • 104

Melko Huono

HIFK
Hyvä ja viihdyttävä eka erä Nordiksella. Laidathan rysky joka puolella kenttää ja vierailijat meinas ruveta luopumaan välillä jo suosiolla kiekosta kun näytti että taklausta tulee taas. Tommosta kiekkoa jos on Stadissa luvassa koko kauden niin kyllä yleisö viihtyy. Nyt sitä ei vaan saa lopettaa vaan pitää vaan jatkaa ja jatkaa. Hallinta kääntyi erän edetessä koko ajan vahvemmin IFK:lle ja johto on ihan ansaittu. Niin tykkäsin että lopun kello- ja summerisekoilu lähinnä hymyilytti vaikka siinä käytännössä maalipaikka vietiinkin ja nussittiin vielä 4 sekunttia YV-aikaa. Törmäsen sanoin: "ihan sama, vittu". Husso on taas paljon vakuuttavampi kuin Lankinen edellisessä matsissa. Kiekot tarttuu heti ekalla ja tilanne saadaan seis. Välillä etäisyydet kasvoivat vähän liikaa ja tuki ei ollut riittävän lähellä ja vastaavasti hetkellisesti mentiin liiankin sumppuun, mutta kyllä tuossa aihiot on olemassa.

wloff

HIFK
Hieno on uusi screeni, nää "teknisten ongelmien" aiheuttamat maalipaikkojen menetykset voisi vaan säästää vierasjoukkueiden YV:ille eikä meidän.

Ekat 10min oltiin aika purjeessa, mutta puolustus piti. Husso näyttää ihan eri pelaajalta kuin aiempina vuosina, huikea varmuus huokuu miehestä.

Partanen on ihme äijä, aina tekee maaleja vaikka muuten ei esitä mitään ihmeellistä. ZaRaRa on ollut ainoa ketju, joka näyttää oikeasti vaaralliselta. Tämä kolmikko mättää maaleja Liigassa ja paljon.

Dev

HIFK
Taipalus pelaa kyllä ottelusta toiseen paskasti. Tuhlannut kolme ihan loistavaa paikkaa jo syöttämällä.

hablaa

Lügan kaaossseura
JYPiltä pari mainiota vetoa, mutta hienosti heiluu hanskakin Frölundan maalilla, oli sitten showlisää tai ei.

Ja aivan karmiva kyynärpäätaklaus Tuppuraiselta *hymiö*

Nättinen tasoihin! Nikulta mainio esityö.

Kampitus

Ja Tikkanen antaa puhtaan mutta kaveri leviäksi.

Blöö

Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
IFK pelaa jotenkin epätasaisesti, yksilöiden varassa. Tai sitten "Johtava" on vihdoin myrkyttänyt mut pelikirjasoopallaan.

Flou

Ravens
Kyllähän se maali sieltä tulee, kun vastustajalle tarjoaa jatkuvalla syötöllä ylivoimaa.

Dev

HIFK
Vähän kyllä huolestuttaa toi, että Za-Ra-Ra on ainut joka silloin tällöin saa jotain aikaa. Muut ketjut todella pimennossa, pois lukien nelonen.

hablaa

Voi jumalauta, nyt kustaan tää peli turhilla jäähyillä. Partanen 2min, IFK Kolmas AV putkeen..
Tää taitaa olla joku suomikiekon uusi strategia, Tuppurainenkin ottaa erän kolmannen jäähyn (omiin nimiin siis, yhteensä JYPillä jo neljä kakkosta toiseen erään). Frölunda rankaisee, peli 2-1.

Kulkija

TPS
Turussa jatkettiin siitä mihin ensimmäisessä erässä jäätiin. Vähätalo pääsi rangaistuslaukauksesta kokeilemaan maalia, mutta tuloksettomana. Muita "huippuhetkiä" erässä oli Tikkasen komea taklaus. Muuten tasapaksua puuroa, missä kumpikaan ei loista.

Taisi Koskiranta saada myös aika ikävästi erän viime sekunneilla käsilleen?

Iso-Olli

TPS
Toivottavasti tulis mylly ni jäisi edes jotain kerrottavaa jälkipolville tästä ottelusta. Tikkanen tarjoili kyllä makean pusun.