Larsen on kyllä ollut aika kova hankinta tähän joukkueeseen, toivottavasti pysyy terveenä ja jatkaa noin tai jopa ottaa vielä askelia eteenpäin. Harjoituspeleissä kunkku, edelleen kunkku.

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Lajunen tinttaa Aaltosen syötöstä 2-1:en.

Marquez

5-3 oli aika vaatimattoman näköistä (kuten vastustajallakin aiemmin), mutta juuri maali kun eka jäähy loppuu (kuten vastustajallakin aiemmin).

Marquez

Nyt ei sitten tapahdukaan melkein mitään, varsinkaan Jokereiden pelissä. Herätystä... Ja Ossin olisi pitänyt äsken saada perinteinen tyhmä Ossi-kakkonen, mutta tuomari ei nyt viheltänyt.

sorza

Jokerit YV pienen painin jälkeen.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Johdosta huolimatta aika luokattoman huono erä Jokereilta. No onneksi johdetaan. Peli aivan karmeaa roiskimista.

Tykkään näistä Dance Teamin uusista punakeltaisista tanssiasuista. Nam. :P

One#8

Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Ei tossa aktiivisuutta ole kyllä näkynyt. Joo, eka peli ja kaverilla pari viikkoa enemmän jäällä oloa.

Severstal nosti ja Jokerit oli vaikeuksissa. Ykkösessä Jormakka ollut pirteä, Huhtala ja Olimb ei. Kakkonen ja Aaltonen parhaat. Joensuu melkoisella puujalalla liikenteessä. :)

Voi päättyä edelleen mitenpäin vaan.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tiukka kolmas erä tulossa. Johdosta huolimatta peli ei vakuuta vielä millään tavalla, mutta puolustuspelaaminen on onneksi parantunut hieman ottelun edetessä. Olimbin ketjulta ei kovin kehuttavia vaihtoja toisessa erässä, pari minuuttia omissa pyörimistä ja hyökkäyspelaaminen on oikeastaan olematonta.

Ylivoimakoostumukset vaikuttavat varmaan ensimmäistä kertaa hyviltä jo kauden alussa. Ei ole mitään atteohtamaita maalin edessä hönöilemässä.

Marquez

Sekavaa oli kyllä tokasta maalista eteenpäin. Hyvä kuitenkin, että ollaan johdossa, mutta kolmanteen tarvittaisiin parempaa kenttätasapainoa ja parempaa syöttämistä, eli sitä kuuluisaa joukkuepeliä tai jotain... Karlsson onneksi paljon vakuuttavampi kuin vuosi sitten kauden alussa, ehkä tällä kertaa maltettu jättää kova fyysinen treeni ajoissa vähemmälle. Ainakin kaksi ekaa erää vetänyt paremmin kuin harkkapeleissä.

sorza

Mäki siirtää Jokerit 3-1 johtoon. Mäkiselle kiitos loistavasta jinxauksesta.

JjZz

Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Kyllä se Karlsson nyt kuitenkin vaikuttaa saaneen homman toimimaan tähän kauden alkuun.

Marquez

3-2. Iso krediitti muuten kolmannesta maalista Joensuun (kai?) syötölle laidasta, se teki melko epätoivoisesta hyökkäyksenpoikasesta yhtäkkiä vaarallisen.