Buffalo Sabres 2015–2016

  • 127 619
  • 407

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jos Jbo:ta oltaisiin liikuttelemassa nyt niin pakin olisi tultava kaupassa takaisin. En sano mitään noista prospekteista tahi Folignosta. 2016-17 kauden alla ensi kesänä voitaisiin nähdä Jbo liikkuvan, mutta tuohon hintaan ja tähän hetkeen en tajua miksi nuotit liikuttaisivat Pietron pakkiparia pelaajiin, jotka eivät vahvistaisi joukkuetta millään tavalla? Nuotit on muodollisesti tulevana kautena captiimi, mutta se ei tarkoita sitä, että Jbo:sta oltaisiin ensimmäisenä luopumassa.Se joka lähtisi ensimmäisenä on Berglund.

Heitä muuten ihmeessä linkkiä mistä olet repinyt tämän fantasytreidin?

OT: saisivat muuten Buffalossa tuoda 96 - 06 vuosina vallinneen logon ja paidat takaisin Se oli kaunis viritelmä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
OT: saisivat muuten Buffalossa tuoda 96 - 06 vuosina vallinneen logon ja paidat takaisin Se oli kaunis viritelmä.

Niin saisivat.

Tuo treidi ei kyllä maistuisi hyvälle ollenkaan. Folignon voisin kyllä kaupata, mutta jotenkin haluaisin nyt ainakin alkuun, että annettaisiin Larssonille reilu mahdollisuus. Lisäksi Baptistea/Baileyä en kyllä lähtisi ihan tuosta vaan kauppaamaan, ennen kuin on yhtään aikuisten matsia vyöllä. Varsinkin, kun JBokaan ei mikään nuori poika ole enää.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Kieltämättä nuo mustat oli hienommat kuin nykyiset tai nämä vanhemmat paidat, mutta onhan nämä nostalgiset. Joukkue on Blue&Gold ja siitä tuskin tulee muuttumaan enää.

Itseltäni mennyt ihan ohitse tuo Ellisin jatko, no joka tapauksessa hyvä niin, että saadaan mentori koppiin. Ja mitä tulee tuohon treidiin, niin aika kaukana varmaan tuo on. Vaikka kokemusta tulisikin puolustukseen, niin mielestäni Jbo on raakile, sopii ehkä Bluesin sapluunaan, mutta itse en kyllä katselisi. Ja jos vielä pitäisi luopua nimetyistä pelaajista, niin aika kova pala olisi. Foligno ja Larsson ovat siinä kohdassa, että heille olisi hyvä antaa vielä näyttöä, mutta arvo saattanee laskea, jos ei pysty lunastamaan odotuksia.

Sabres on palkannut seuraavaksi maalivahtivalmentajakseen Rockfordissa Raantaa ja Darlingia valmentaneen Andrew Allenin. Hyvät krediitit sai noista kahdesta pelaajasta ja on perehtynyt nuoriin maalivahteihin ja se tulee meille kuin tilauksesta. Hyvä haku.

*****

Blue&Gold Scrimmage pelattiin myös viime yönä ja sen Reinhartin siniset voittivat 5-2. Reinhartin ykkösketju oli muutenkin pitelemätön, kun Reinhart teki 2+1 ja hyvää taustetukea antoi Facshing sekä Carrier. Aika kurittomuuttahan muuten pelissä oli näkyvissä eikä juuri ollut "järkeä". Varsinkin puolustajien avaukset olivat surkeita, lukuunottamatta McCaben peliä. Maalivahdit olivat hyviä verrattuna Oilersin Scrimmagessa, missä meni kaikki. Mutta eipä tuollaisesta neppailu pelistä hirveästi voisi odottaakkaan, kyllä siellä jätkät pisti kaikkensa likoon, kun tapeltiin ja taklattiin, mutta pelitapaa ei ollut. Ja yli 17000 fania heinäkuussa prospektien scrimmagesssa..

Vielä mainittakoon, että Eichel valitsi pelinumerokseen #15.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Murray palkkasi jo tovi sitten Adam Mairin ja Krys Barchin jonkinlaisiksi kehitysvalmentajiksi, joiden tarkoitus on ilmeisesti toimia tiiviisti kaikkien organisaation ulkopuolella olevien prospectien kanssa.

Kummasti näihin rooleihin useimmin valikoituvat juuri Mairin ja Barchin kaltaiset "taistelijat", joille NHL-unelman saavuttaminen oli oikeasti vielä kovemman työn takana kuin monelle muulle hiukan taitavammalle yksilölle. Ja vaikkeivat mitään superstaroja olleetkaan niin luulisi nuorten pelaajien silti mieluusti ottavan opiksi vanhojen veteraanien tarinoista. Mairilla nyt taitaa jonkunasteinen kulttiasema muutenkin Buffalossa olla, että sinänsä muutenkin kiekkoromantikon sydäntä lämmittävä (suojatyöpaikka) palkkaus.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Leiritys on ohi ja hyvä maku jäi suuhun varmasti monilla faneilla näitä kinkereitä katsellessa. Eilen pelattiin vielä 3vs3 turnaus, ja voittaja joukkueessa pelasivat Josh Chapman, Evan Rodrigues, Matt Garbowsky, Dan Catenacci sekä Jonas Johansson. Aikalailla höntsänähän tuo vedettiin ja pientä neppailua, mutta pieni motivaatio palkintokin sieltä tuli voittajille. Leirityksen paras pelaaja oli Sam Reinhart. Tämä Josh Chapman on kyllä mielenkiintoinen kaveri ja on saanut paljon hehkutusta faneilta kovan työnsä takia. Hyvät raamit, varaamaton 20 -vuotias puolustaja, joka ampuu oikealta, mutta ei mikään pistenikkari ole vaan lähinnä sellainen "siivooja", joka pistää äijää maalinedestä matalaksi. Jäähyminuutit puhuvat puolestaan, kun tilastoja katselee. Mielestäni olisi ihan hyvä kortti katsoa, sillä tuollaisia ennakkoluulottomia nuoria puolustajia meillä ei hirveästi ole.

GMTM sanoi olevansa vielä Oduyan perässä ja saa nyt nähdä lähteekö hänen tarjouksensa pahasti hanskasta. Voi pieni parannus tulla, mutta ei meillä nyt mikään "must" Oduyaa ole hankkia, vaikka se vahvistaisikin peräpäätä. Myös treidi mahdollisuutta on ollut ilmassa ja Murray onkin jutellut muutaman joukkueen kanssa. Joukkueessa ei hirveästi ole sellaisia palasia, joista haluaisin luopua tällä hetkellä, mutta halutessaan Murray tekee mitä haluaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hienostihan se alkoi Ryan O'Reillyn ura Buffalossa rattijuoppoussekoilulla.

Siinä on sitä johtajuutta ja esimerkin näyttöä kerrakseen seuraavaksi 8 vuodeksi messevällä hintalapulla.
 
Hienostihan se alkoi Ryan O'Reillyn ura Buffalossa rattijuoppoussekoilulla.

Siinä on sitä johtajuutta ja esimerkin näyttöä kerrakseen seuraavaksi 8 vuodeksi messevällä hintalapulla.

Mä en ymmärrä näitä milkonäärejä jurrissa ratissa. Varaa olisi palkata vaikka oma kuski jostain taxista puhumattakaan.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Sillee. Hienosti. Ei lisättävää.
 

Jindebyne

Jäsen
Toivottavasti saa kovat rapsut muutenkin kuin rahallisesti. Mielenkiintoista nähdä miten Sabresin organisaatio suhtautuu tilanteeseen, mikäli O'Reilly todetaan syylliseksi tuomioistuimessa. Lupaa hyvää jatkoa tälle sopparille.
 
Toivottavasti saa kovat rapsut muutenkin kuin rahallisesti. Mielenkiintoista nähdä miten Sabresin organisaatio suhtautuu tilanteeseen, mikäli O'Reilly todetaan syylliseksi tuomioistuimessa. Lupaa hyvää jatkoa tälle sopparille.

Sopimus puretaan yksipuolisesti kuten Richardsin tapauksessa. Liiga voisi vaikka määrätä tämän, niin tuntuisi tasapuoliselta.
 

ProCoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Oilers, Arsenal
Rattijuopumus sylettää, vaikka jokainen voi erehtyä jne jne. Paikalta poistuminen/pakeneminen nostaa sisäisen kukkahattutädin esiin vielä enemmän. Vähän tuntuu siltä, että Buffalon toimistolla tungetaan ainakin O'Reillyn kohdalta mahdolliset kapteeninnatsat syvemmälle pöytälaatikon perälle.
 

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
Toisen onni taitaa olla toisen epäonni. Colorado varmaan on entistä tyytyväisempi saatuun vastineeseen RORsta.

Jokatapauksessa ikävä juttu katsoo asiaa miltä kantilta tahansa ja luottaisin siihen, että ROR käy päihdeohjelman läpi ja tekee joulun nurkilla puhvelipaidassa ensiesiintymisensä.

Kaveriin on satsattu valtavasti, eikä hänen sopimustaan tulla purkamaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Murrayn touhu karkottaa kaikki parhaat UFAt ja nyt sitten O'Reillyn kikkailut. On kyllä synkkiä pilviä Buffalon touhun yläpuolella. Pääasia, ettei paskanaama tappanut ketään toilailuillaan, rattijuopot ovat kyllä alinta paskaa pedareiden sun muiden raiskaajien kanssa. Eichel ja kumppanit hienossa koulussa, toivottavasti eivät ota oppia.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Harmillinenhan tämä keissi on ennen kaikkea RORin itsensä kantilta, tästä tölväilystä saattaa joutua kuulemaan mahdollisesti pitkäänkin sen jälkeen kun tuomiot on annettu ja istuttu. Toisaalta, varsinkin kun taskussa on uunituore jättisoppari ja sitä kautta seurajohdolta saadut natsat vastuunkantajaksi uudessa joukkueessa, niin eihän silloin vaan voi lähteä kokeilemaan ajotaitoja kännissä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
O'Reillyn töhöily on ehdottomasti tuomittavaa ja ikävä homma. Tosin tässäkin kannattanee ensiksi odotella, mikä nyt on homman nimi virallisesti.

Jos nyt unohdetaan yleinen kukkahattutäteily ja moralisointi, niin ajankohta tällaiselle perseilylle oli oikeastaan paras mahdollinen. Nyt nimittäin mitataan kunnolla se henkinen kantti sekä se, onko miehestä siihen aitoon johtajuusrooliin, johon mies niin halusi.

Jos ennen tätä selkkausta oli pienintäkään vaaraa siitä, että ROR olisi tullut training campille jonain itseoikeutettuna johtohahmona, niin tällaisen casen jälkeen se kunnioitus ja arvostus täytyy rakentaa ihan alusta asti ilman minkäänlaisia ennakollisia asemointeja. Junnujen lisäksi joukkueessa on kuitenkin veteraaneja kuten Gionta, Gorges ja Moulson, joiden kunnioitus ja arvostus RORin pitää myös ansaita, jos aikoo siihen aitoon johtajarooliin.

***

Ihanko nyt vakavissaan joku rinnastaa täällä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön ja raiskaukset rattijuopumukseen? Ettei nyt vain olisi pari lappua liikaa kielen alla näin kesällä?

Ja mitä tämä horina oikein "Murrayn touhuista, jotka karkoittaa kaikki parhaat UFA-pelaajat" on? Nyt on jollain kyllä lähteny heinäkuu vähän lapasesta.

@teude Mitäs mieltä olet muutes Riley Sheahanista? Riley Sheahan Arrested: Detroit Red Wings Prospect Charged With Driving Drunk In Teletubby Costume, Reports Say

Ei taida siellä Detroitissakaan asiat kovin paljon paremmin olla.

Tosin mitenkään kovin yllättävää ei ole, että tänne syöksytään heti suuvaahdossa, mutta kun "omassa leirissä" tapahtuu, niin on ihan eri ääni kellossa. Veikkaisin esitietojen perusteella Sheahanin menettelyn olleen todella paljon törkeämpää kuin RORin.
 
Viimeksi muokattu:

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Kirjoitellaanpas myös vähän uutisia:

Phil Varone allekirjoitti yhden vuoden kaksisuuntaisen sopimuksen. Veikkaan väännön olleen lähinnä siitä palkasta, joka maksetaan miehen pelatessa alhaalla. Kun Akesonille, O'Reillylle, Sanguinetille ja Donovanille maksetaan se jotain 200-300 kiloa kaudesta alhaalla, ei Varone oikein tainnut lämmetä sen QO:n 60 kilolle.

Johnny Oduya tekee ilmeisesti päätöksensä uudesta seurastansa lähipäivinä. Al Cimagila twiittailee, että Buffalo olisi todennäköisin vaihtoehto. Tosin tämä ei liene paikkaansapitävää, koska luotettavammat lähteet kertovat, että Murray on tehnyt kaikkensa karkoittaakseen parhaat UFA-pelaajat. Tosin tällaisiksi ei liene lasketa kuin Brad Richards ja Mike Green, joten toivoa saattaa silti olla.

Vaikka Oduya sikäli olisi erittäin passeli kaveri, en oikein jotenkin jaksa hänestä innostua niin paljoa kuin ehkä pitäisi. Sopimus ei kyllä saisi olla enempää kuin kolme vuotta missään tapauksessa, cap hitilla ei ole niinkään mitään väliä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
NBC:n sivujen jutusta ilmeni että O'Reilyllä trukki on tollainen klassikko malli joten poliisien oli varmaan helppo löytää omistaja.

Ihanko nyt vakavissaan joku rinnastaa täällä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön ja raiskaukset rattijuopumukseen? Ettei nyt vain olisi pari lappua liikaa kielen alla näin kesällä?
Itsellä on serkun lapsenlapsi jäänyt rattijuopon yliajamaksi niin omaan aika nollatolernassin rattijuopojen pään silittelylle. Ymmärrän hyvin että kaikki saman kohtalon kokeneet rinnastaa rattijuopt raiskajiin ja pedofiileihin. Jos et tajua miten kusipäistä sakkia rattijuopot on niin sosittelen että otat itse ne laput pois silmiltä.

Siksi ei tässä voi muuta toivoo kun että O'Reily saa maksimi penaltit mitä laki suo ja toivottavasti Buffalo irtisanois sopparin. Mutta veikkaan että eiköhän Buffalossa päätetä O'Reilly pidetään ja tuetaan häntä matkalla paremmaksi ihmiseksi. Kyllähän toi jo että O'Reilly aikanaan kiukutteli sopparistaan Coloradon kanssa useasti pisti miettimään että onko kaverilla kustaa pässää, mutta tän tapauksen jälkeen sitä tuskin tarvii kenenkään epäillä. Aina sympannut Buffaloa, mutta vaikeaa tulee olemaan menestyksen toivominen tulevaisuudessa jos O'Reilly surffailee jengissä.

On siinä hyvät mentorit Eichelille ja kumppaneille, kun on O'Reillyä ja Kanea.
Eikös Buffalo etsi pakkia? Ei muuta kun vaimon hakkaaja Voynov Kingseista mentoroimaan sitten vielä poikia parisuhteista.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Itsellä on serkun lapsenlapsi jäänyt rattijuopon yliajamaksi niin omaan aika nollatolernassin rattijuopojen pään silittelylle. Ymmärrän hyvin että kaikki saman kohtalon kokeneet rinnastaa rattijuopt raiskajiin ja pedofiileihin. Jos et tajua miten kusipäistä sakkia rattijuopot on niin sosittelen että otat itse ne laput pois silmiltä.

Vaikka nyt olisi kuinka lähelle osuva aihe, niin kannattanee silti hengittää hieman sen lukemisen lomassa. Minä en ole rattijuoppojen päitä silitellyt, vaan todennut kännissä ajamisen olevan ehdottomasti typerää ja tuomittavaa toimintaa. Kyse on kuitenkin ihan erilaisesta toiminnasta kuin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai raiskauksesta. Toinen on vaarantamisrikos, ja toiset ovat ihan puhtaan tietoisen ja tahallisen toiminnan tulosta.

Minkä lisäksi kyseiset rikokset on kriminalisoitu ihan eri ankaruusasteilla kaikissa länsimaissa. Voisikohan johtua siitä, että kyseessä on kuitenkin hieman eri vakavuusluokkaa olevat rikokset?

Siksi ei tässä voi muuta toivoo kun että O'Reily saa maksimi penaltit mitä laki suo ja toivottavasti Buffalo irtisanois sopparin. Mutta veikkaan että eiköhän Buffalossa päätetä O'Reilly pidetään ja tuetaan häntä matkalla paremmaksi ihmiseksi. Kyllähän toi jo että O'Reilly aikanaan kiukutteli sopparistaan Coloradon kanssa useasti pisti miettimään että onko kaverilla kustaa pässää, mutta tän tapauksen jälkeen sitä tuskin tarvii kenenkään epäillä. Aina sympannut Buffaloa, mutta vaikeaa tulee olemaan menestyksen toivominen tulevaisuudessa jos O'Reilly surffailee jengissä.

Sopimuksen purkaminen (irtisanominen on eri asia) tuskin nyt on mikään vaihtoehto. On sitä pahempiakin tötöilyjä tässä liigassa nähty. Sitten jos tötöilyt toistuu, niin asia on toinen.

Se, tuleeko sieltä "maksimi penaltit", riippuu täysin menettelyn moitittavuudesta. Mutta tämähän on ihan selvä juttu, vai?

Joskin foorumilla lienee parempiakin ketjuja tällaiselle pahanolon purkamiselle kuin Buffalon kausiketju.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Jokatapauksessa ikävä juttu katsoo asiaa miltä kantilta tahansa ja luottaisin siihen, että ROR käy päihdeohjelman läpi ja tekee joulun nurkilla puhvelipaidassa ensiesiintymisensä.

Kaveriin on satsattu valtavasti, eikä hänen sopimustaan tulla purkamaan.

Ei ROR mitään jouluna takaisin tule. Kauden alussa on jo täydessä vauhdissa Buffalossa! Tuolla kaksinaismoralismin maassa niin tämmöiset painetaan villaisella ja kaveri saa pari sakkoa ja NHL vähän nuhtelee ja pistää johonkin päihde ohjelmaan, eikä asiasta enään puhuta. Ei todellakaan veny jonnekkin jouluun. Esimerkkejä riittää vaikka kuinka paljon : Heatley, P.Kane, jne.

Tuomittava teko, mutta ongelmat on tuolla maassa jossa ryyppääminen ja ajaminen on arkipäivää. Jo pelkästään elokuvissa poliisijohtajat vetää karahvista viskiä ja sitten ajellaan kotiin. Ts. asiaa ei nähdä jotenkin kummoisena. Silloin tietää millaista se on ihan normaalissa elämässä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
"Hei Ryan! Nyt kun on yli 50 millin lappu tehty ja saat sen rahan kun harrastat rakastaamaasi urheilua, niin ethan nyt ryssi?"

Ja mitas sitten kavikaan. Rattiin hyppaaminen kannissa on helvetin typeraa. Pakeneminen paikalta on viela tyhmempaa. Ei kukaan nae, ei niin, ei onneksi ole pohjois-amerikassa helvetisti kameroita kaduilla? Voi helvetin apina. Sitten jatetaan se oma auto sinne. Huh huh. En tieda muista, mutta ko. heebo on antanut aika perseenreika kuvan itsestaan. Tiedan, etta on hyva pelaaja, mutta perus latkanseuraaja muistaa ROR:in siita, etta kaverin kanssa on helvetin vaikea tehda soppari, tiukempi rahan kanssa kuin juutalainen ja sitten tasta. Vai etta ROR, pikemminkin MIAU.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kyllä se asiasta keskustelu ja höyryäminen sopii aikas hyvin tähän ketjuun, kun mies on Sabresin "huippuhankinta" ja heti ensimmäinen muistettava teko sopimuksen kirjoittamisen jälkeen on totaaliperseily. Eri juttu toki sitten, jos keskustelu lähtisi yleiseen vääntämiseen rattijuopoista/pedareista jne pidemmällä kaavalla. Itse en myöskään rinnasta raiskaajia ja pedofiilejä samaan kastiin, mutta toivottavasti saa tuntuvan rangaistuksen perseilystään. Helvetin hienoa peeärrää Sabresille heti kärkeen ja en ihan hirveästi ihmettele itsekään, että Coloradossa haluttiin miehestä eroon päästä.

Sopimuspurku vaiko pään silittelevä "kaikki on hyvin asia on käsitelty organisaation sisäisesti"-mukaskenaario? Jälkimmäinen on se hyvin paljon todennäköisempi vaihtoehto. Nähtäväksi jää mitä mies saa tuomioksi aikanaan oikeudessa.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Ihan tietoisesti ja tahallisesti ne humalaisetkin rattiin hyppäävät.

Niin, siinä ei vielä itsessään tapahdu minkäänlaista oikeudenloukkausta. Sen takia kyseessä on vaarantamisrikos.

Vai väitätkö ihan vakavissasi, että ihan tekona kännipäissä pellolla ajaminen on rinnastettavissa lapsen raiskaamiseen? Pellolla ajaminen kännissä ei vielä aiheuta kenellekkään yhtään mitään vahinkoa, mutta lapsen raiskaaminen kyllä aiheuttaa.

Pitääkö täällä nyt oikeasti käydä läpi näin yksinkertaisia asioita? Mitä jos käytäisi niitä lävitse jossain Vapaa keskustelu -ketjussa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös