SaiPa kaudella 2015–2016

  • 575 418
  • 2 477

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo no olihan nuo julkistukset pieni "antikliimaksi," mut ei näitä tilaisuuksia järjestetä julkistuksien takia. Ainakin kolme pelaajaa on vielä tulossa(satamassa kuultua) eli pari hyökkiä ja kärkipään pakki. Joukkueen pitäis olla Elokuun alussa valmis siltä osin millä liigaankin sit lähdetään. Kyllä miusta toi porukka vaikuttaa ihan hyvältä ja tuo, että reservissä on nyt omia junioreita mestisarpojen tilalla on erittäin positiivinen muutos. Odotellaa nyt ihan rauhassa vaan. Odottavan aika on toki pitkä, mut jospa se olis sen arvoista.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Nii'in. Oliko jossain muka kerrottu että tässä tilaisuudessa julkaistaan ketjullisen verran ykköskorin miehiä? Vai oliko mahdollisesti niin että tämä ajatus oli vain täällä foorumilla ilmasta heitetty sekä oletettu että tänään tapahtuu ja nyt sitten itketään kun ei se toive joulupukille toteutunutkaan?

Kyllä ne vahvistukset sieltä vielä tulee.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Nii'in. Oliko jossain muka kerrottu että tässä tilaisuudessa julkaistaan ketjullisen verran ykköskorin miehiä?

Minä olisin tyytynyt yhteen. Ei sille nyt oikein voi mitään että yhden uuden hyökkääjähankinnan ja kahden kuukauden totaalihiljaisuuden jälkeen kakkosparin pakin ja rotaatiojunnun jatkosopimukset eivät sytytä ihan samalla tavalla kuin edellisten kesätapahtumien Jussi Markkanen ja David McIntyre.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Nii'in. Oliko jossain muka kerrottu että tässä tilaisuudessa julkaistaan ketjullisen verran ykköskorin miehiä? Vai oliko mahdollisesti niin että tämä ajatus oli vain täällä foorumilla ilmasta heitetty sekä oletettu että tänään tapahtuu ja nyt sitten itketään kun ei se toive joulupukille toteutunutkaan?
Hmm.. pelaajarintamalla pitkään hiljaista, kausarimyynnin aloitus, paljon ihmisiä paikalla. TODELLA epälooginen paikka esitellä vaikka pari syömähammasta tulevalle kaudelle. Mutta tällä mennään nyt. Kassellaan syksyllä lisempää.

Luotamme kuitenkin officeen. Kaikki oheistapahtumat ja kansanjuhlat ovat alisteisia joukkueen kasaukselle.
 
Viimeksi muokattu:

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä tässä SaiPa markkinoinnim kannalta epäonnistui tai ainakin missasi hyvän sauman nostaa kiinnostusta joukkuetta kohtaan. Toki tuo tapahtuma on perinne eikä mikään uusien pelaajien ilmoitustilaisuus. Silti tuosta parempaa saumaa vahvistusten ilmoittamiseen ei ole.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Niinno, mutta onhan semmoinenkin skenaario mahdollinen että miljoonista mahdollisista erilaisista syistä johtuen, niitä ruutuja ei vain ole vielä saatu täytettyä joihin toimistolla kartoitetaan oikeanlaisia pelaajia.

Maltti hätiköinnin sijaan kuitenkin lienee monesti olevan parempi vaihtoehto pitkässä juoksussa ja kiittää sitten lopussa. Onhan se totta kai ymmärrettävää että kausikortin hankkijoita tämä ottaa päähän. Mutta kyllähän tässä nyt pitää olla ykkösprioriteettina se, että miten saada paras mahdollinen tekijä ruutuun X kun kiekko syksyllä putoaa jäähän, vaikka se sitten vähän kestäisikin, kuin se että jossain ennen juhannusta olevassa kesätapahtumassa on oltava jotain kovia nimiä tarjolla vain niiden nimien itsensä takia.

Todella kummallista olisi jos ei sinne tulosyksikköön tuosta vielä tulisi se 2-3 selkeää vahvistusta ennen syksyä. Luottavaisin mielin lienee kuitenkin parasta olla, että ne siellä jäällä viilettää kun kalenteri on päässyt kohtaan 11. syyskuuta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No ei toi joukkue nyt todellakaan ole tuossa. Lisää pelaajia tulee kauden kynnyksellä sitten, aivan varmasti. Kauden mittaan toki myös rivejä vahvistetaan, kuten aina.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Pelaajamuutosten yhtälö tällä hetkellä kenttäpelaajien osalta.
Ulos puolustajista Salcido,Vainonen ja Ahonen, sisään ei ketään.
Ulos hyökkääjistä Tavi, Mankinen, Spina, Flinck, Rau ja sisään Järveläinen.

Tuota vertailustasi voit suoraan tiputtaa pois Vainosen ja Raun, koska ne olivat kesken kauden tulleita pelaajia. Ihan samalla ensi talvenakin tulee kesken kauden pelaajia.

Oikea tapa verrata rostereita on verrata niitä saman ajankohdan rostereihin aiemmilta vuosilta.

Vertaillaan siis rosteria vuoden takaiseen.

SaiPa 15.6.2014
Mankinen-Koho-Tavi
Jokinen-McIntyre-Leivo
Venäläinen-Hämäläinen-Pitkänen
Järvinen-Flinck-Kuronen
Suutari

Lofquist - Riikola
Backman - Maalahti
Ahonen - Lappalainen
Huhtanen

Markkanen
Bernard

SaiPa 15.6.2015
Järveläinen-Koho-Järvinen
Jokinen-McIntyre-Leivo
Virkkunen-Hämäläinen-Venäläinen
Zboril-Kuronen-Vainikainen
Jääskeläinen-Kettunen-Suutari

Löfqvist-Larsson
Backman-Riikola
Mäkinen-Maalahti
Lapplainen-Huhtanen

Markkanen
Nieminen
Lipiäinen

Yhteenveto: Kun verrataan vuoden takaiseen rosteriin, niin SaiPan pakisto ja maalivahdit ovat paremmat kuin vuosi sitten. Hyökkäyksessä miehiä on pari enemmän, mutta kärkiosaamisessa ollaan jäljessä yhden äijän verran. Eli kärkiukoista Mankinen ja Tavi ovat poistuneet, mutta vuosi sitten rotaatiopelaajaksi kaavailtu Järvinen on todistanut voivansa ottaa yhden tulosketjuroolin hoitaakseen. Eli yksi kärkihyökkääjä lisää, niin ollaan samassa kuin viime vuonna tähän aikaan ja toinen kärkihyökkääjä Spinan korvaajaksi, niin ollaankin sitten jo samassa kuin oltiin kauden alussa. Luotan siis siihen, että pari hyvää hyökkääjää on vielä tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Laitan tän tännekkin, eli alla tän hetkisistä pelaajista rakennettu kokoonpano, niin kuin itse noi pistäisin, suluissa laskettu tapauksesta riippuen joko pelkästään viime kauden pistekeskiarvon mukainen tai sitten kahden viime kauden pistekeskiarvon mukainen pistemäärä täydellä kaudella.


Järveläinen(15) - Järvinen(31) - McIntyre(40)
Jokinen(24) - Koho(31) - Zboril
Leivo(11) - Hämäläinen(13) - Venäläinen(16)
Virkkunen(9) - Kuronen(7) - Vainikainen
Jääskeläinen - Kettunen - Suutari

Löfqvist(28) - Larsson(23)
Backman(11) - Riikola(22)
Mäkinen(4) - Maalahti(10)
Lapplainen(9) - Huhtanen

Joo-o, ei kyllä hääviltä näytä. Mutta onneksi tosiaan kokoonpano kauden kynnyksellä tulee olemaan kait jotain tälläistä:

x - McIntyre(40)/x - McIntyre(40)/x
Järveläinen(15) - Järvinen(31) -Jokinen(24)
Leivo(11) - Koho(31) - Venäläinen(16)
Virkkunen(9)- Hämäläinen(13) - Vainikainen
Jääskeläinen - Kettunen - Zboril
Suutari

Löfqvist(28) - x
Larsson(23) - Riikola(22)
Mäkinen(4) - Backman(11)
Lapplainen(9) - Maalahti(10)
Huhtanen

Puolustekseen kyllä x:n tilalalle olisi se hyvä alakerran isäntä.

Jokinen-McIntyre-Leivo
Venäläinen-Hämäläinen-Leivo

Leivox2?
 

Bacon

Jäsen
Kyllä tässä nyt sen verran pitää kaivaa lisää positiivisia asioita, että paljon mielummin sitä tosiaan katselee omia junnuja mahdollisten loukkaantumisten paikkaajina tai rotaatiopelaajina kuin esimerkiksi mailataituri Purolinnaa ja gladiaattori Uittoa. Eli siinä mielessä ihan kiva, että noinkin paljon on omia junnuja liigaringissä mukana.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Larsson on lähteny kotiin eikä palaa enään Lappeenrantaan.

Mitenkäs tämä nyt olikaan?

Itse asiassa dosentin kirjoitushistoria on mielenkiintoinen. Ilmoittautuu HPK-faniksi, mutta yhtään viestiä ei ole HPK-osioon kirjoittanut, vaan keskittyy asialliseen viestintään SaiPa-puolella:

Älä nyt poju viisastele, enhän minä sille mitään voi että kiekkotietämyksesi on vajaavaista! Hyvää kesää nyt kuitenkin.

Mielenkiintoisia kommentteja, huomaan että ymmärrät kiekosta yhtä paljon kuin 85 vuotias äitini.

Voihan sen tollaikin ottaa varsinkin kun ei tiedä taustoja, mutta kun ei tiedä niin ei täysjärkinen kirjottele ton tyyppisiä juttuja. Ymmärrän kyllä huumoria mutta en ihmisiä joilla virtsarakko ja aivot on vaihtannu paikkaa!

Olen tässä jonkun aikaa jo seurannu ja tää viiminen sen jo todisti että olet tavallinen IDIOOTTI!
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Vaikka tuolla eilen illalla hiukan kärkevästi kirjoitin, niin en minä niin hirveän vakavissani tai huolissani ollut.
Kyllähän tuota joukkueen nimilistaa katsoessa näkee, että ei tuo ole varsinkaan hyökkäyksen osalta vielä sellainen jolla kauteen lähdetään.
Kallioniemi tämän aamun lehdessä sanoo, että pelaajia on hyvin markkinoilla ja SaiPaan halukkaita on runsaasti, joukkueeseen sopivimpia nyt katsellaan ja eiköhän siellä neuvotteluja käydä koko ajan.
Luotan kyllä, että ne viimeiset palaset joukkueeseen löytyvät, onhan onnistumisprosentti viime vuosina ollut varsin hyvä ja sopivilla vahvistuksilla taistellaan taas kunnon sijoituksista.
Elokuun alussa tiedetään varmasti enemmän ja pessimistitkin kääntyvät varmaan taas positiivisiksi, jos ei jopa positiivareiksi.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Riku Kallioniemen kommentit SaiPan kotisivun uutisessa olivat mukavaa luettavaa:

SaiPan uutinen Satamatorin tilaisuudesta kirjoitti:
Kallioniemi kertoo, että ihmiset ovat olleet viime aikoina kiinnostuneita SaiPan pelaajaliikenteestä. Hän itse suhtautuu joukkueen rakentamiseen levollisesti.

– Muutkin ihmiset vaikuttavat jo oppineen, että meillä on todennäköisesti Liigan paras urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa, joka tekee varmasti upeita liikkuja jossain kohtaa.

Tulevan kauden tuloksen SaiPa julkistaa elokuussa. Tilinpäätös tulee Kallioniemen mukaan olemaan maltillisesti plusmerkkinen.

– Tilinpäätös on kohtuullisen valmiina, mutta auki on vielä muutamia eriä, joista luku saadaan lomakauden jälkeen. Tulemme kuitenkin jäämään plussan puolelle sen verran, että jatkuvuutta voidaan suunnitella rauhassa. Tämän hetken työluku on se, että pelaajabudjetti ei tule kamalasti kasvamaan, mutta sitä ei toisaalta ole tarvetta lähteä pienentämäänkään.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tässäkö se, joka johdattaa SaiPan mitaleille? Huh huh ei vittu oikeesti.

Joku säästö kausi edessä?
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eihän tuo Strömberg ole ollenkaan huono haku, mutta alkaa olemaan joukkue täynnä 3-4 ketjun miehiä. Kovempaa hyökkääjää odotin, mutta antaa kaverin näyttää. Ei kuitenkaan ihan arpa vaan sellainen 20 tehopisteen kaveri melko suurella varmuudella.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Voi venäjä mä sanon... Nykyinen ykköskenttä tulee vastaamaan viime vuoden kolmoskenttää. Täysin turha hankinta.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo. Mieto has been -status leijuu miehen ympärillä, vaikka ikää onkin 27 vuotta.

Strömberg on kuitenkin käypä mies kolmosketjuun. Kakkoseenkin voivat eväät riittää, jos paluu Liigaan maistuu parhaimmalla mahdollisella tavalla. Posia myös mitoista 189/89 ja kotimaisesta hausta.

Kyllä McIntyren ympärille ne tekijämiehet vielä löytyy.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä McIntyren ympärille ne tekijämiehet vielä löytyy.
Juuri näin. Ei nyt taas aloiteta sitä ulinaa, herran tähden.

SaiPa hakee nyt riveihinsä leveyttä, mikä on hyvä. Lisäksi nyt osui kohdalle varsin kokenut pelaaja jolla on myös raameja. Niitä ollaan joukkueeseen kaivattu ja tämä on ihan hyvä haku. En usko, että erityisen kalliskaan.

Ykköskorin miehet tulee elo-syyskuussa. Sanokaa minun sanoneen.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä olisi ollut muutama vuosi sitten todella lupaava hankinta. Odotellaan vielä niitä pelaajia, joilla lähdetään taistelemaan siitä kymmenennestä sijasta. Luulisi, että ennen kuin joukkue aloittaa jääharjoittelun heinä-elokuun vaihteessa, muutama kunnon tuloksentekijäkin olisi löytynyt.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Spinan, Tavin ja Mankisen tilalle on tullut Järveläinen ja Strömberg. Uskon, että ensi kaudella tuskaillaan maalinteon kanssa. Työteliäs porukka kyllä on kasassa ja laajuuttakin on mukavasti. Silti odotuksissa oli kovempia nimiä.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi tätä kyynelvirran määrää tääl keskustelussa taas. Mie taas sanoisin, et Strömberg tulee todennäköisesti pelaamaan kärkiketjuissa. Tavin/Mankisen paikkaaja? Itse olen ainakin tyytyväinen tähän hankintaan. Low risk-high reward ja iso kokoinen. Leveyttä rosterissa pitää kuitenkin olla. Kovimmat hankinnat ovat viel kuitenkin tulossa. Pitää myös muistaa, että SaiPan hankinnat ovat aikalailla järestään onnistuneet viime vuosina. Kiitos Tuomenoksan. Itse en ole siis kyllä pätkääkään huolissaan.
 

Altec

Jäsen
Mitä, jos ne kärkiukot vain halutaan kartoittaa kunnolla? Meillä, kun huteihin ei kauheasti ole varaa. Ei olisi mitään järkeä toivoa vain parasta ja rahdata Jörgen Petterssoneja ja Matti Selänteitä tiimi täyteen, esim. aikasempien pisteiden perusteella. Entä, jos ne on täysiä asennevammaisia kusipäitä ja Lappeenrannassa haisee vähän erikoiselta, niin ei enää kiinnostakkaan.

Täysi luotto toimistoon.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös