Liigan veikkausketju 2015–2016

  • 208 742
  • 664

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Mä lasken TPS:n menestyksen kokonaan nelikon Selin-Pikkarainen-Lassila-Perrin varaan. Rehellisesti sanottuna puolustus on Turussa vielä tasolla vitsi, eikä minua tuo hyökkäyskään ihan loputtomiin vakuuta. Siltikin tuossa edellä on lueteltu sellainen nelikko, minkä vuoksi uskon TPS:n suorittavan huomattavasti nimilistaansa paremmin. Toisekseen on pakko sanoa, että tällä hetkellä minun papereissa on neljä kovaa, neljä heikkoa ja sekalainen keskikasti. Neljän kovan ulkopuolelta kun lähdetään perkaamaan on TPS:llä huippuluokan valmennus, paras ykkössentteri, vittumaisin nelonen, paras johtaja ja maalivahti joka on osoittanut kykenevänsä olemaan melkoinen muuri tässä sarjassa. Onhan se toki mahdollista, että Turussa menee kaikki ihan päin sitä itseään, mutta lähtökohtaisesti pidän TPS:ää keskikastin kermana.
Kyllä itsekkin uskon, että TPS tulee tällä kaudella takaisin peliin. Valmennus on kunnossa, kaksi suhkotkovaa hyökkäysketjua korostettuna junnuilla sekä Pikkarainen-Virtanen-Moisio kolmikolla. Eli mulle ei vittuilla T. Juha Vuorinen. Samaa voinee sanoa ensi kauden Tepsistä. Pakisto nyt on vielä mitä on, mutta eiköhän sinne pari konkaria hankita ja täten rauhoitu sekin osasto. TPS voipi jopa kuuden sakkiin nousta, mutta uskon ainakin että sääleissä näkyy tämä jengi viimeistään. Kunhan paletti on kasassa ennen kauden alkua jo! Vaikka itse jätinkin jengin 11. paikoille, mahtanee vaihtaa paikkaa siis Ässien kanssa.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yllättäen kesän mestarit voittavat ensimmäisen kerran runkosarjan.

TOP-3:

1) HIFK
2) Kärpät
3) Lukko

Musta hevonen: Blues

LOPPU-3:

13) Sport
14) KalPa
15) KooKoo

Pistepörssi: Teemu Ramsted
Maalipörssi: Tomas Zaborsky
Syöttöpörssi: Teemu Ramsted
Puolustajien PP: Lauri Taipalus

HIFK vie mestaruuden.
 

Up089

Jäsen
Suosikkijoukkue
FLA, JYP, KeuPa HT
Runkosarja:

HIFK
Kärpät
TPS
JYP
Blues
Tappara
-------
Lukko
KalPa
Ilves
Ässät
------
(Nämä voi mennä missä järjestyksessä tahansa)

Pelicans
SaiPa
Sport
HPK
KooKoo

HIFK: Puustinen, Ramstedt, Zaborsky höystettynä Raskilla. Siinähän ne. Lisäksi puolustus joka ei ole heikentynyt kesän aikana vaan mukaan on tullut Järvinen&Taimi. Uskonkin että noilla tulee irtoamaan kärkipaikka runkosarjassa +5p erolla.

TPS: Tepsi on tulevalla kaudella vahva. Perrinissä ei ole floppivaaraa, mikäli vaan pysyy terveenä niin johdattaa joukkueensa menestykseen. Hankkivat vielä yhden kokeneemman puolustajan. Ahtola on löytänyt maalivireensä ja tekee +20 maalia. Setänen kamppailee ykkösmaalivahdin paikasta tosissaan huikeilla esityksillään.

BLUES: Hirschovits jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi, Somervuori laidalla antaa hyvää tulitukea. Hankkivat vielä hyvän kakkossentterin ettei kuorma kasva liian isoksi Hirsolle.

ÄSSÄT: Meinaa valahtaa ulos sääleistä, jäähykunkkujoukkue nro 1.

SPORT: Bertrand ei vaan riitä, vaikka löytyykin pistepörssin hyviltä sijoilta. Gavrus floppaa ja tilalle etsitään korvaajaa jouluun mennessä.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämän hetken arveluni:
Paras maalintekijä: Ryan Potulny


- Pelicans vaihtaa ensimmäisenä päävalmentajaa

Jos Potulny on liigan paras maalintekijä niin paskasti saa muu jengi pelata että noin alhaalla ois. Ja kannattaa toi toinen veikkaus unohtaa saman tien :D Ei tule vaihtamaan Pelicans valmentajaa kun juuri niin teki ja miksi Matikaista vaihtamaankaan.
 

Mr. Torspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärpät
HIFK
Tappara
Lukko
JYP
Blues

KalPa
SaiPa
Pelicans
Ilves

TPS
Ässät
HPK
Sport
KooKoo

Kärpät porskuttaa taas voittoon, vaikka HIFK laittaa kovasti kampoihin. Tämän madollistaa kolme-jopa neljä tulokseen kykenevää ketjua. Sama on toki HIFKIllä mallia Ikoset jne, mut ei vaan riitä. Kolmanneksi viimeisellä kierroksella ratkeaa runkosarjan voitto Ouluun
Pistepörssin voitto menee Tomas Zaborskylle
Maalipörssin voitto menee Juuso Puustiselle
Puolustajien pörssivoitto menee Lauri Taipalukselle
Syöttöpörssi Mika Niemelle
Tehopörssin voitto menee yllättäen hyökkääjälle ja Kärpistä tulee tämä herra
Ekat valmentajapotkut Vaasan Sport ja Tomek Valtonen (käytyään käsiksi faniin)

Kultaa: HIFK, Hopeaa: Kärpät, Pronssia: Yllättäjä Säälienkautta tulleista joukkueista

Sit parit omasta joukkueesta:

Juuso Riikola tekee 30p
Mikael Ruohomaa tekee yli 40p
Uusi ulkomaanlaituri ei floppaakaan vaan vaikean alun jälkeen kasaa 35p
Mankinen, Ruohomaa, Kilpeläinen kolmikosta joku käy EHTllä
Mankinen ja Rissanen tekee molemmat omat piste-ennätyksensä.
Kilpeläinen Perhonen kaksikko torjuu pelit mallia 65/35

Edit. otan oikeuden muovata hieman jos nyt jotain yllättäviä ukkoja tulee vielä ennen kauden alkua sisään



Mikäli runkosrjan 1.on Kärpät ja 2.Hifk ja kyseiset joukkueet kohtaa finaalissa, ei silloin voi pronssia ottaa sääleistä playoff otteluihin lähtenyt joukkue.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin valmennusta kun moni kehuu niin kannattaa muistaa, että kahteen edelliseen kauteen TPS lähti valmentajanaan Kai Suikkanen, joka oli Jumalasta seuraava - ylöspäin. Nyt koutsina on Selin ja olen itsekin Selinin valintaan tyytyväinen, sillä Tepsille viime vuosina tutuksi tullut pohjamudissa rypeminen on myös Selinille tuttua eli Selin ja TPS sopivat hyvin yhteen. Selinin päävalmentajarekordi on kyllä liigan mittapuulla harvinaisen huono: kahdeksana kautena päävalmentajana ja näistä kahtena kautena (25 %) joukkue on jäänyt jumboksi ja kahtena kautena (25 %) Selinin joukkue on edennyt runkosarjasta kymmenen parhaan joukkoon. Muilla kerroilla on päädytty sijoille 11-13. Liekö liigassa muita koutseja, jotka ovat näin huonolla menestyksellä saaneet näin pitkään valmentaa?
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tässä vaiheessa kun vielä useampi joukkue on melko raakileena, en lähde lopullista veikkausta runkosarjasijoituksista tekemään. Tehdään se sitten joskus elokuun lopulla.

Mutta tilanne jotakuinkin tälläinen tällä hetkellä ->

Top kakkosena viilettää mielestäni HIFK ja Kärpät ja sen jälkeen on kyllä melkoinen läjä joukkueita jotka voivat sijoittua sijoille 3-10.

Bottom 5 joukkeina mielestäni tällä hetkellä ovat KooKoo, Sport, HPK, Ässät ja Pelicans. Kookoo näistä todennäköisin jumbo ja Ässät ja Pelicans lähimpänä haastamassa 10 joukkoa. Toki kerho voi nousta lopuilla hankinnoillaan taistelemaan ihan tosissaan myös 10 parhaan joukkoon.

SaiPan näkisin tällä hetkellä ennen viimeisiä kärkihankintoja juuri tuolla 10 sijalla ja hankintojen ollessa edes jonkunlaiset voivat meikäläiset taistella jopa top 6 paikoista.

Lukko, TPS, KalPa, JYP, Ilves ja Tappara.

Siinä joukko jota vielä vaikea asetella sen tarkemmin kuin 3-9, varsinkin TPS.

Katsotaan sitten se tarkempi veikkaus tosiaan kun joukkueet ovat siinä kuosissa millä lähdetään sarja-avauksiin.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Selinin päävalmentajarekordi on kyllä liigan mittapuulla harvinaisen huono: kahdeksana kautena päävalmentajana ja näistä kahtena kautena (25 %) joukkue on jäänyt jumboksi ja kahtena kautena (25 %) Selinin joukkue on edennyt runkosarjasta kymmenen parhaan joukkoon. Muilla kerroilla on päädytty sijoille 11-13. Liekö liigassa muita koutseja, jotka ovat näin huonolla menestyksellä saaneet näin pitkään valmentaa?

On kuitenkin huomioitava että Selin on aina valmentanut joukkueita joiden pelaajamateriaali on (ainakin hinnaltaan) liigan häntäpäätä. Toki ei voi näyttöjen perusteella sanoa että saisi aina rajallisesta materiaalista kiskottua irti kaiken mahdollisen kuten esim. Aho ja Tirkkonen ovat saaneet.
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lukko, TPS, KalPa, JYP, Ilves ja Tappara.

Siinä joukko jota vielä vaikea asetella sen tarkemmin kuin 3-9, varsinkin TPS.

Ei anna enään muokata, mutta Blues toki myös kuuluu tuohon katraaseen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Ei anna enään muokata, mutta Blues toki myös kuuluu tuohon katraaseen.
Vähän offtopic mut pisti silmään toi sun lainaus :D No nyt on Brennanin jatkosoppari tehty niin meneehän tuo Sportin pakisto _heittämällä_ Liigan keskikastiin ja jopa ylikin. Mutta tämä on veikkausketju niin veikkaan kanssa samalla, ettei Sportin pakisto yllä Liigan keskikastiin.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ei anna enään muokata, mutta Blues toki myös kuuluu tuohon katraaseen.

No kyllä Bluesin joukkue on jo valmis ellei sitten joku alelaarin äijä vielä ennen kauden alkua mukaan tipahda. Vai tarkoititiko vaikeasti ennustamisella sitä että joukkueen sijoitusta on yleisesti ottaen vaikeaa ennustaa? Minusta on tänäkin vuonna turvallisinta sijoittaa Blues etukäteen säälisijoille. Sijat 3-6 ovat mahdollisia mutta materiaaliin nähden ylisuorittamista.
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Bluesin joukkue on valmis, mutta muutama muu tuossa ryhmässä oleva joukkue on vielä vahvistuksia hankkimassa, niin haluan nähdä ensin minkälaisia pelimanneja sieltä heille tulee. Sen jälkeen on helpompi veikkailla lopullisia sijoituksia.

Turvallisinta tosiaan olisi sinne sääleihin Blues sijoittaa, mutta jos vielä muihin joukkueisiin tulossa olevat pelaajat ovat arpoja tai muuten vaan ei niin varmoja ykköskorin miehiä, nostaa se mielestäni jälleen Bluesin sijoitusta lähemmäs top 6 joukkueita, jos taasen muiden hankinnat ovat lähtökohtaisesti kovia miehiä, silloin Bluesin sijoitus tullee löytymään sieltä säälijoukkueista.

Eli tässä kohtaa on vielä vaikea ennustaa tarkempaa sijoitusta.

Viime kaudella veikkasin Bluesin olevan kuudentena kauden jälkeen ja vaikka Blues ei ole nyt hirveästi viime kauteen nähden vahvistunut vaan oikeastaan pysynyt melko samoissa, niin en näkisi tällä hetkellä ihan mahdottomana siis tuota kuuden joukkoon pääsyäkään.
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Meinaako Tappara vielä vahvistaa joukkuettaan, vai onko siellä valmis joukkue jo? Vaikuttaa ainakin, että sinne pari hankintaa vielä mahtuisi. Vaikka kyllähän tolla rosterilla paikka kuuden joukosta jo löytyy.

Yhdestä kahteen laitahyökkääjää tullee vielä, sitten joukkue on valmis. Erityisesti yhdelle maaleja tekevälle leftin kärkilaiturille olisi tilausta. Toinen pelaaja saattaa olla jokin Norja (pelaajamarkkinoiden Lidl) -haku tai nuori lupaus.
 
Viimeksi muokattu:

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Heitetään nyt hatusta.

1. Kärpät
2. IFK
3. Tappara
4. JYP
5. Lukko

6. Blues
7. SaiPa
8. Ässät
9. KalPa

10. HPK
11. Ilves
12. TPS
13. Pelicans
14. Sport
15. KooKoo

Viimeinen sija ratkeaa 2-4 pisteen erolla.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Omat arviot:

1. Kärpät
2. HIFK
3. Lukko
4. TPS
5. Pelicans
6. Ässät
7. Tappara
8. Saipa
9. JYP
10. Kalpa
11. Ilves
12. HPK
13. Blues
14. Sport
15. Kookoo

Kaikki viittaa siihen että länsirannikolla pelataan ensi kaudella kärkipelejä
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
1. HIFK
2. Lukko
3. Kärpät
4. Tappara
5. JYP
6. Blues
7. Pelicans
8. TPS
9.Ässät
10.Kalpa
11.Saipa
12. Sport
13.Ilves
14.HPK
15. Kookoo

Se on siinä!
 
Viimeksi muokattu:

Marchand63

Jäsen
Suosikkijoukkue
#63
Tässä omani.

1. Kärpät
-------------
2. JYP
3. Tappara
4. Lukko
--------------
5. HIFK
6. TPS
7. Blues
-------------
8. Pelicans
9. Kalpa
10. Saipa
--------------
11. Ilves
12. Ässät
13. HPK
--------------
14. Sport
15. Kookoo

Noissa "koreissa" jengit voi olla mitenpäin vaan.
 

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
1. IFK
2. Kärpät
3. Tappara
4. TPS
5. Lukko
6. Ässät

7. Blues
8. KalPa
9. SaiPa
10. JYP

11. Sport
12. Ilves
13. Pelicans
14. KooKoo
15. HPK
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Laitetaanpas sitten realistisempi veikkaus kehiin.

1. Kärpät
2. HIFK
3. JYP
4. Tappara
5. Lukko
6. Blues
7. SaiPa
8. Ässät
9. Sport
10. KalPa
11. Ilves
12. TPS
13. Pelicans
14. KooKoo
15. HPK

Säälit:
SaiPa - KalPa 2-1
Ässät - Sport 0-2

Pudotuspelit:

Kärpät - Sport 3-4
HIFK - SaiPa 4-0
JYP - Blues 2-4
Tappara - Lukko 1-4

HIFK - Sport 4-1
Lukko - Blues 4-1

Pronssi:

Blues - Sport 0-1

Finaali:

HIFK - Lukko 4-2

Onnea IFK!

- Brennan tekee väh. 10 maalia.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja runkosarjan osalta oikea rivi on seuraava:

1. IFK
2. Lukko
3. Kärpät
4. Tappara
5. SaiPa
6. KalPa
7. JYP
8. Pelicans
9. TPS
10. Blues
11. Ilves
12. Ässät
13. KooKoo
14. HPK
15. Sport
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Random.org ennusti seuraavan järjestyksen, joten uskotaan!

1. JYP
2. Lukko
3. HPK
4. Tappara
5. SaiPa
6. KooKoo
7. Kärpät
8. HIFK
9. Ilves
10. Blues
11. Pelicans
12. TPS
13. Sport
14. KalPa
15. Ässät
 

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Pyöräytin 10 kertaa Random.orgin ja neljä kertaa TPS tuli runkosarjan voittajaksi. Kai se on uskottava, että Tepsi ensi kaudella vie.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös