Old time hockey like Eddie Shore
Melkoinen lahja Mortenilta nyt omaan päähän.

PJPT

TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Daugavins jatkaa liekehtimistään; 1-0! Kaspars olisi tehnyt jo eilen pari pinnaa enemmän ilman Smithin hyvää päivää! Jos lasketaan myös viimeinen harjoitusottelu Slovakiaa vastaan, niin Daugavins on tehnyt Latvian 5 edellistä maalia! Kapealla materiaalilla tällä kertaa operoiva joukkue tarvitsee jatkossa apuja myös Spruktsin ykkösketjulta..

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Norjan hallintaahan tämä on ollut tuosta tasoitusmaalista huolimatta. Ja USA jäähylle.

4.11., 7.4. ja pyhä henki
Voiko Olimbista olla pitämättä?

Barnes

Tasuno Tasalakki
Norjalaisilla näyttää olevan aikamoinen laukaisuinto tänään.

Ja Norge ylivoimalle, mitähän tästä tuleekaan.

Kaunista, eroottista ylivoimaa. Sääli, ettei uponnut... vielä.

oiler99

Moses läpi mutta Haugen torjuu.

Barnes

Moses meinasi rokottaa Tollefsenin virheestä, mutta Norja kestää(vielä).

Voi ristus toi Tolle osaa olla kyllä huono välillä. Toista kertaa nähdään peli, joka pyörii USA:n päädyssä, mutta vastustaja rääpii logoon.

Eichel ylimielinen nulikka. Lähe meneen, ei mitään käyttöö Puhveleissa.

Oli kyllä meikäläisten pelaajalta erinomainen kalastelu. Ärsytys ja nurin.

oiler99

Eichel ottaa koukkausjäähyn ja Norja uudestaan yv:lle.

Le Banner

Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Joku latvian pelaaja vei Jagrilta kiekon kulmaväännössä. Kaikkea sitä näkeekin. Latvian maalivahdilta hyviä torjuntoja, mutta eiköhän Tsekkien dieselkin käynnisty vielä ja paikoista laitetaan sisään paremmalla prosentilla.

Barnes

Ihmepoika Eichel koukkaa itsensä rangaistusaitioon ja Norja taas ylivoimalle. Edellinen yv oli ihan hyvää pyöritystä, mutta vedot jäivät vähiin.

oiler99

USA on kyllä ollut täysin telineissä tässä erässä.

Voisi sanoa Thoresenille ne kuuluisat "siinä on paikka, miksi et lauo? Hellureihellurei..."

mjr

Suomen maajoukkueet

Ovatkohan huomanneet, että voi tummaakin olutta juoda... Norja kyllä on lähtenyt vauhdilla peliin, ja hienoa yv-pyöritystä, tai hienoa siihen asti kun pitäisi lähteä nopea ja tarkka laukaus. No, kaikkea ei voi saada.

Barnes

Sitä se oli hyvin pitkälti Suomeakin vastaan, mutta nuo jenkit ovat sellaisia pelureita, jotka hyödyntävät ne paikkansa, kun niitä tulee. Norja on aloittanut tosi hyvin tämän ottelun verrattuna odotuksiini, sehän on perkele pelannut jenkkijoukkuetta paremmin.

Kärpät

Telineissä ja telineissä. Toki jos odotusarvo oli, että jenkit myllyttää Norjan heti ekassa erässä maanrakoon.

Tein ekan erän viimeisen 17 minuutin (alku jäi näkemättä) osalta vapaamuotoista maalipaikkalaskentaa ja tasaista oli sen valossa. Norja vei laadukkaat maalipaikat 7-6. Molemmilla kaksi paikkaa YV:llä, joten se puoli jenkeillä vähän terävämpää (koska vain yksi YV ja Norjalla kaksi). Peli täysin auki.