• 174

lunde

Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Antti Raanta taitaapi mennä tähän kategoriaan, uskallan väittää, että puki yli 41:een runkosarjaotteluun.

Omien laskujeni mukaan Raanta kuului Hawksin kokoonpanoon 58 ottelussa, joten sen puolesta pitäisi riittää kaiverrukseen Stanley Cupin kylkeen, vaikka ei pukisi yhteenkään pudotuspeliotteluun tänä keväänä.

fewe0

Kärpät, Senators
Senaattorit 1-0 johtoon!

Snagari

Meni toki jäähy ohi kun Subban sai korkeasta mailasta.

Erik Karlsson taitaa olla viimeinen henkilö kenet Gallagher saa ärsytettyä. Ennemmin menee toisinpäin niin kuin nyt vähän nähtiin.

Snagari

Maksaisin kaikki rahat mitä tällä hetkellä on ja myisin bokseritkin että pääsisin seuraavaan erään Ottawaan. Pleijarikevään tähän mennessä paras erä nähty.

Great

Eichel
Komppaan täysin. Aivan uskomatonta hokia, 43 taklausta ensimmäiseen erään kertoo paljon pelin viihdyttävyydestä.

Artturenos

Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Jumalauta mikä pommi karlssonilta!!! wuhuuu!!

Great

Eichel
Onko toi jää huonossa kunnossa vai miksi pelaajat kaatuilevat kokoajan yllättävissä tilanteissa ilman kontaktia? Pelin tempo jatkuu edelleen kovana

disco-stu

JK Mylly
Huikeeta rallia kyllä Ottawassa! Päästä päähän hirveellä sykkeellä. Toivottavasti Senatorsin johto pitää. Melkoisella riskillä päätetään hyökkäyksiä ja Montreal kyllä iskee vastaan aika vahvasti. Nyt jäitä hattuun!

Snagari

4-2 hyökkäys mutta harmittavasti Chris Neilin jääkiekko ÄO on alle oman kengännumeron ja pakottaa hyökkääjän dumppaamaan kiekon päätyyn kaartamalla kuljettavan kiekon eteen -> vastahyökkäys ja maali. Neilin preesens tässä pelissä ei ole tehnyt tehtäväänsä, ei voi pelata seuraavassa pelissä.

disco-stu

JK Mylly
No tulihan se taoitus sitten sieltä. Tarpeeks kun antaa saumaa niin lopulta osuu. Vähän höntyilyä Sens-puolustuksella, neljä äijää mahallaan siellä maalin kulmalla. Yliaktiivinen pelaaminen kostautuu, kuten näissä peleissä tapana on.