• 174 794
  • 837

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Djurgården johtaa ensimmäisessä kotiottelussaan Växjötä 1-0 1 erän jälkeen. Kotijoukkue sai unelma-alun kun Joakim Eriksson petasi hienon paikan ja Sörensen pääsi tuikkaamaan tolpan sekä maalivahdin luistimen kautta 1-0. Loppuerässä Växjö alkoi heräilemään ja saa aloittaa tokan erän ylivoimalla kun legendaarinen Mikael Samuelsson huitoi itsensä jäähylle ajassa 19:59.

Lampinen

Linköping-Djurgården 2-1 40min. Eka erä selvästi kotijoukkueen, mutta toisessa DIF pääsi jo kiekkoon käsiksi. Vierailijat on erittäin vahva kulmapelaamisessa ja hyötyy löysästä linjasta.

Osvaldo

Kärpät
Ainakin tilastojen valossa Jere Karalahdelta ihan ok debyytti HV71:n paidassa. Puoltoista erää pelattu ja HV71 johtaa Frölundaa 3-1. Karalahdella 0+3.

Mechalo

Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Kohtapuoliin Göteborgissa ottelun puoliväli ja lukemat 1-1, Artturi Lehkonen vei ensimmäisessä erässä Frölundan johtoon ja toisessa erässä noin kuuden minuutin pelin jälkeen Robert Rosén tasoittaa.

Mechalo

Lehkonen illan toisellaan 3-1.

edit. 4-1, arvatkaapa kuka? Aivan - Artturi Lehkonen. :D

ketjuruletti

Växjö - Frölunda ja Pena Lindegren. Kyllä! Pena eduskuntaan! Tai jotain. Kolmas erä ja 1-1. Jännäksi näyttäisi menevän.

Meeps

Kärpät, Frölunda
Jännäähän tämä on ollu alusta asti. Jatkoajalle mennään. Hitto ratkaiskaa taas yhdeksässä sekunnissa! En kestä jos tämä jännitys vaan jatkuu ja jatkuu

Meeps

Ei sitten. Toinen jatkoerä alkamassa...

Streider

Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Ei saatu viidessä erässä voittajaa vielä selville, seuraavassa jatkoerässä onkin paikka tehdä historiaa pelaamalla tähän mennessä pisin ottelu SHL:ssä. Kuudes erä loppuun asti niin tämä ottelu menee kärkipaikalle.

Näillä sanoilla ja toteamuksella voisi veikata että ratkaisu tulee siis heti erän alkuun, jinxaus on suoritettu.

Streider

Ja näinhän siinä kävi, Växjö voittaa kun Kiiskinen laukoo ja kiekko muuttaa vastustajan jalasta maalin edustalla suuntaa löytäen tiensä maalin perukoille.

Tuomas Kiiskinen, "Niiralan montun Harlamov" ajassa 104 minsaa pomppukiekko jonkun perseen kautta ja 2-1 kotijoukkueelle. Onneksi huomenna ei pelata.

Olimbilta hyvä karvaus maalin takana, kurvaus maalille päin ja passi maalin editse, jota kukaan ei saanut kiinni. Postilaatikkokin olisi tehnyt tuosta.
Samantien Andreas Johnson tasoittaa Frölundalle, 1-1.

Niksi

Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Leksands - Malmö tarjoaa HUIKEAA viihdettä. Liigakarsinta ja game seven. Ensimmäinen erä, 1-1, jonka lisäksi epäonnistunut rankkari Leksandsilla ja hylätty maali Malmöllä. Tälläistä viihdettä ei joka vuosi näe. Huhhuh.

sekolust

Україна, Lostedt, Ben-Amor
Helvetin kova matsi tosiaan tuo Leksandin ja Malmön välinen taisto. Tuossa matsissa on jo niin hirveät panokset, että melkein väittäisin menevän vähintään finaalipelien tasolle sillä saralla.

Meeps

Aivan järkyttävän huolimatonta peliä Frölundalta. 1-3, vmp. Pitäis vissiin siirtyä tuon Leksand - Malmö pariin.

Niksi

Taivas varjele, mitä sieltä tulee? Malmölla useampi sormi kiinni SHL-paikassa. 31min ja 1-3. Ja nuo ilmeet Leksandsin katsomoissa, kertoivat enemmän kuin tuhat sanaa.

EDIT: Tomi Sallinen, 2-3. Uskomatonta draamaa.

Meeps

Heti kun haukkuu niin Görtz kaventaa 2-3.

Mr. Penguin

Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Aivan huikeaa draama tämä Leksand-Malmö! Malmö johtaa 2-3 kahden erän jälkeen.

Tuo ensimmäisen erän hylätty Malmö-maali oli kyllä täyttä paskaa (vaikka Leksnadin puolella olenkin).

Meeps

Olimbin noin viidestoista helppo virhe tähän peliin ja sehän tarkoittaa, että Växjö tekee 4-2. Fernströmkin sai ensimmäisen peliminuuttinsa pleijareihin, kun vaihdettiin hetkeksi maaliin, että saatiin vähän omaa aikalisää ja ei muuta ku Johansson takas.

Edit. Menee näköjään norjalaisten nimet jo sekaisin, Olimbhan se tietysti oli joka mokasi.

Niksi

Huomaa miten paljon paineet painaa, kun Sallisen maali syntyi Malmö-pakki Jens Olssonin syötettyä SUORAAN lapaan omalla alueella.

Lisäksi tuosta Malmön hylätystä maalista olen kyllä samaa mieltä. Muutenkin kaikinpuolin kyseenalainen tuomio, melkein väittäisin ettei tuossa mennyt tuomareilta mikään putkeen. Taisivat peräti katsoa videotaululta yleisön viheltäessä ja sen jälkeen kävivät tarkistamassa videolta, ja silti onnistuttiin hylkäämään maali. Jos on joukkueilla uskomattomat paineet, sitä on nähtävästi myös tuomareillakin.

(Offtopic: Olen Malmön bandwagonissa.)

Niksi

Lähes 54min pelattu ja Guterilla täysin uskomaton paikka pistää Leksand tasoihin. Ei mihinkään.

sekolust

Ei saatana, kakkonen kun matsia jäljellä alle 3 minuuttia. Tästä tulee varmaan kauden hektisin loppu tähän mennessä kaikki sarjat lukien.

Niksi

LISÄÄ DRAAMAA! 57min ja Malmösta Himelfarb jäähyboksiin. Huhhuh.

Tää sarja on tarjonnut enemmän viihdettä kuin mitä Liiga koko kuluvan kauden aikana.