Positiivisuusketju

  • 2 781 051
  • 11 165

Jeffrey

Jäsen
Perkele...me lyötiin koko KHL:n kovin porukka pleijarimatsissa ja kaikki meidän maalit teki espoolaiset. Musta tuli melkein Blegin kannattaja...ainakin vähäksi aikaa.

On se hyvä, että et tullut pikkutunneilla ajatelleeksi, että Huhtala sekä varsinkin Pöysti on kissapedoista.

Ei siinä, onhan Bleg myös ihan sympaattinen kyläseura. En laittaisi ollenkaan pahakseni, mikäli heistä tulisi meille virallisempi farmi joukkue.
 

Kerava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keravan Pallo 75, Jokerit
Taistelu oli hyvää mutta ei ollut vielä kauden parasta tekemistä - toisessa erässä naapuri oli laittamassa luistinta kotijoukkuetta nopeammin liikkeelle.

Vaikka Radu sai puhuttua pelin viivyttämisjäähyn keskialoitukseksi niin toinen tuomari sai ilmeisesti korvanappiinsa käskyn ja vihelsi pelin ainoan jäähynsä ajassa 57 minuuttia - CSKAlle !

+ fyysisyys
+ dumarit
+ välillä päällään seissyt Karlsson
+ pöden poikittaissyöttö
+ laju
+ 13,2K
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mitään ei ole voitettu. Työ on kesken. Mutta toisaalta sääli pudottaa noin hieno joukkue kuin ZSKA jatkosta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Heh...kiitos nauruista!
Mä olen kieltämättä vähän ylpeä tästä ytimekkäästä nimestä. Mutta tarkoitan myös sitä, sillä pelasivat todella dynaamista lätkää. Tollanen intensiteetti sytyttäis märän hesarinki täyteen liekkiin.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
+ VOITTO ja ansaittu sellainen

+ 61-76-79

+ Lajusen avaukset pelaajille täyteen vauhtiin ja YV-maali!

+ Mäksä

+ Ridalta hyvää tekemistä ja on ollut näissä kahdessa pelaamassaan poff-pelissä ihan hyvä, joten vuorottelelisin SBA:ta ja Pollea vuorotellen tuossa nelosen laidalla.

+ Radulovin kuumennus vaikka tämä kaveri saa minulta myös arvostusta voitontahdostaan, taidoistaan ja tarvittaessa myös fair play -hengestään. (Ossi lanasi Radun päin maalikehikoita avauserässä; Radulov taputtaa Ossin syndeihin että hyvä niitti).

Sen sijaan joku neiti Kovalchuk tuskin saa keneltäkään itäistä naapurimaata lukuunottamatta mitään sympatiaa tässä maailmassa. Mutta onhan se aina hauskaa kun ryssä käy kuumana ja peli ei kulje, joten eikun lisää löylyä #47:lle tänäänkin !
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Liikutti ja nauratti kyllä jäbän rokkaus ja vieläpä Blackhawksin lippis päässä!
 

Eazy-E

Jäsen
Hieno matsi Jokereilta eilen! Pöystiltä ja Huhtalalta kovaa duunia ja siitä palkintona Huhtalalle pari kaappia. LoKoMo ketju kun heräilee liekkeihin, sekä Aaltonen ja Hakki on Jokereilla saumat pitkään kevääseen. Katsomossa hieno tunnelma ja aivan varmasti Radulovia ottaa tunteisiin yleisön buuaus.

Se on myös sanottava, että ainakin meillä päin Jokereista on tullut koko kansan Jokerit. Pelejä seuraillaan kisastudioista aivan kuin esim. Suomen pelejä mm-kisoissa, ei tälläisiä kisastudoita olisi nähty jos Jokerit pelaisi viellä liigassa. Jääkiekon oikein katselijat tulee varmaan haukkumaan minua gloryhunteriksi, asia on kuitenkin niin että nautin hyvästä jääkiekosta ja olen kauden mittaan tykästynyt narrilaumaan. Kehut joukkueenjohdolle joukkueen rakentamisesta, ei tuosta joukkueesta voi olla tykkäämättä, kun siellä pelaa mm. Moses, Omark ja kumppanit! Tänään sarja tasoihin!!
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Olihan tämä helvetin hieno kausi eikä tippuminen osaa "silleen" harmittaakkaan. Helvetin hyvä joukkue oli vastassa eikä vielä ollut tuon enempää palaa. Ensi kaudella parempi tiimi jalkeille ja päätyyn asti!
 

Snagari

Jäsen
Pidän positiivisena sitä, että en voi ottaa tällaisen kauden jälkeen kenenkään naureskeluja Jokereiden tippumisesta tosissaan. Aikamoinen kausi vedettiin ja Euroopan parhaalta tukkaan. Vähän eri kuin säälipleijareista ulos Saipakalpan kustannuksella.
 
Kiitosta vaan täältäkin kuopion suunnalta kaudesta. Hienoa oli mielenkiinnosta johtuen Jokereiden menoa sivusta seurata, vaikka ei oma jengi pelannutkaan, ja niissä muutamissa kotimatseissa missä kävin oli suorastaan upea meininki katsomossa!

Kiitos.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Paremmalle hävittiin, ei siinä mitään ja kausi oli mahtava vaikka päättyikin aivan liian aikaisin. Innolla odotan ensi kautta, kiitos Jokerit.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Kiitos Jokerit! Pitkästä aikaa oli helvetin hieno kausi. Peli oli välillä mahtavaa katseltavaa. Vastus oli kova ja kyllä oikea jengi voitti. Toivottavasti menevät päätyyn asti. Vai pitäisköhän toivoa Pietaria, niin ehkäpä Rotenberg panostaisi meihin enemmän? :)

LoKoMo never forget!
 

Wilburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä vitutuksen keskellä tulee siltikin kylmät väreet, kun ajattelee sitä tunnelmaa ja koettuja onnen tunteita, joita tuo hieno joukkue tarjosi isojen yleisömäärien keskellä Arenalla. Upea kausi ja fiilikset näin kesäloman alkamisenkin jälkeen erittäin positiiviset ensi kaudesta.
 

Teemu#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
28 jengiä ja jokerit oli 5, voi olla suhteellisen tyytyväinen khl:n debyyttikauteen.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno kausi! Vituttaa että se on ohi mutta kyllä nyt vaan paremmalle hävittiin saappaat jalassa ja tehtiin tästä sarjasta hyvä taistelu. Ehdottoman positiivista myös että tuomarit vihelsi oikeasti hyvin läpi tän sarjan kaikesta sisäpiiritiedosta huolimatta, eikä siltä puolen jäänyt mitään purnattavaa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Jokereiden piti hävitä kaikki ottelut, ei hävitty
Jokereiden ei pitänyt voittaa yhtään isoa seuraa, voitettiin
KHL ei pitänyt kiinnostaa ketään, 400 000 katsojaa kiinnosti
Jokereiden ei pitänyt voittaa yhtään playoff sarjaa, voitettiin

Kun mietitään, että TsSKA on 40 miljoonan joukkue ja Jokerit alle 10 niin tämä sarja ja silti hyvää haastoa. Ei voi muuta sanoa kun hattua nostaa! Kiitos Jokerit ja palstaveljet.

Kyllä Jokerit on ottanut harppauksia kohti koko Suomen Jokereita kun isäni joka on Ässäfani tuuletteli Jokereiden maaleja sekä oli aidosti pettynyt siitä miten peli päättyi. Mielestäni tämä on hieno asia vaikka jotkut oikeinkannattajat sitä vääränä pitääkin.

KIITOS JOKERIT!
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Jos nyt jotenkin on Play-Offeissa pakko hävitä, niin Euroopan parasta jengiä vastaan hyvän taistelun ja loistavan kauden jälkeen putoaminen on ihan hyvä tapa. Kyllä mä olen tosta jengistä edelleen helvetin ylpeä ja ensi kauteen on silti varaa parantaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Silloin kun sillä oli eniten merkitystä niin ylivoimasta tuli naurettavaa paskaa. Saappaat jalassa kaaduttiin mutta ei oltu edes lähellä voittaa sarjaa. Tässä sarjassa nähtiin kuinka kaukana ollaan absoluuttisesta kärjestä, eli hyvin hyvin kaukana.

Viihdyttävä runkosarja, Moseksen maaliennätys, LOKoMo runkosarjassa. Pleijareissa Huhtala, Sallinen ja Mäki. Enempää positiivista ei nyt löydy. Ai niin positiivista oli myös yleisömäärä kotiotteluissa, ihan ei saatu 400 000 täyteen mut lähelle päästiin.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Alle 6kk niin kiekko tippuu jäähän.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvinhän se meni ennakko-odotuksiin nähden. Ensi kaudella sitten astetta paremmin. Paikanpäällä kävin yhden pelin katsomassa ja telkkarista katoin useammankin, vaikka en mikään Jokerimies olekaan. Ilo se oli seurata huippujoukkueen menoa ja harmitti itselläkin kun kausi päättyi.
Kiitokset kaudesta ja menosta, ensi vuonna uudestaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös