2-1 21 Rissanen
3-2 58 Hynönen

lisäys 1 - kahden erän jälkeen 3-3
lisäys 2 - kolmen erän jälkeen 3-3 eli jatkoille
lisäys 3 - kuusi sekuntia ennen jatkoajan loppua Repo tällää Vartiaisen syötöstä 4-3

Moto

HIFK
Alustavasti on suunnitelmissa hurauttaa huomenna A-junnujen Pelicans-HIFK-matsiin, jos töiden jälkeen riittää vielä energiaa, eikä ole ihan karmea ajokeli. Isku Areena on kyllä tuttu paikka liigapeleistä, mutta onko junnupeleissä jotain erityistä huomioitavaa esim. sisäänkäynnin tai pysäköinnin suhteen? Ketjua selaamalla voinee päätellä, että ainakin aikaisemmilla kausilla liput kustansivat 5 euroa kipale? Entäs maksaako pysäköinti jotain?

bastor

Pelicans
Viimeksi kun kävin A-junnujen pelissä, niin hallin viereiselle hiekkakentälle mahtui ihan heittämällä, eikä maksa mitään. Sisäänkäynti hoituu kuten liigan peleissäkin.

Dank Sinatra

Red Devils
A-junnut tekemässä pienoista ihmettä nousemalla pleijareihin. Ennen viimeistä kierrosta oli 3p matkaa Lukkoon ja maaliero 9 häkkiä huonompi. Lukko kuitenkin otti kuokkaan viimeisessä pelissä Ässiltä 2-5 ja Pelicans johtaa Jokipoikia 10-2 ottelua ollessa jäljellä 8 minuuttia. Hieno nousu.

Zikako

Pelicans
Just olin tulossa sanomaan samaa. Eka luulin että 3 pisteen voitot laksetaan, mutta ei se onkin maaliero joka ratkaisee. Pari maalia taitaa olla vielä hyvää Lukkoon nähden. Vastaan tulis ilmeisesti sit jatkossa Jokerit?

Korjaus: Vielä Lukolle kiitos, että ottivat lopussa veskan pois, jopa kahteen kertaan. Ässät teki kaks vikaa tyhjiin. Tosin ei välttämättä tuohon ratkennut, mutta kuitenkin

Arsi Haakana

Lahen Pelicans
Huikeaa saatana! Tätä on urheilu parhaimmillaan. 7 maalin voitto olis riittänyt pleijareihin, Lukko-Ässät tuloksen varmistuttua. Huikea nousu kaikkiaan alkukauden vaikeuksien jälkeen.

1. kierroksella vastaan Jokerit.

To 26.2 Jokerit - Pelicans
La 28.2 Pelicans - Jokerit
(Su 1.3 Jokerit - Pelicans) *tarvittaessa

Purezone

Pelicans
Pelicansin B-nuoretkin pelaavat tällä kaudella playoffeja, itseasiassa taistelevat vielä paikasta kuuden parhaan joukossakin kun viimeinen runkosarjaottelu on pelaamatta.

MustatKortit

Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Aika legendaarinen nousu, maaliero oli Lukon hyväksi joku seitsemän (?) pykälää ennen päätöskierrosta...

Calé

Pelicans
Pakko kyllä nostaa hattua jätkillä aivain huikeeta, nyt vaan hallille kaikki kattomaan! Mukava positiivisuuden pilkahdus, tällainen kausi tähän mennessä kun ollaan jouduttu kärsimään.

Red Devils
Yhdeksän pykälää. Lopulta kääntyi kolmella Pelicansin eduksi. Pelicansille 9 maalin voitto ja Lukolle kolmen maalin tappio, eli Pelicans olisi maalilla vienyt, vaikka Lukko ei enää lopussa olisi maalivahdin poisotolla avittanutkaan.

Edit. Onko jollain muuten infoa näistä A-junnujen playoffpelien hinnoista?

Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Täytyy tosissaan harkita, josko sitä tulis kattomaan Iskulle A-junnujen playoff-matsia, edarit kun ei poffeihin luonnollisesti tule pääsemään.

Karppa27

Pelicans
Kovin yksinäistä on ollut Pelicans fanin elämä Helsingissä tällä kaudella. Näköjään ainoastaan juniorit pystyvät pitämään pelikaani lipun korkealla. Kiimaisena odotankin jo torstain ottelua. Pääpointteja:
-Nähdäänkö liigapelaajia jäällä?
-Eetu Elo, isäntä vai renki?
-Jatkuuko pelillinen hurmos?

Itse valmistaudun otteluun perusvarustuksella:
-Helly Hansenin turkoosi takki
-Kiekko-Reipas pipo(Janne Ahosen nimikirjoituksella)

Pitäkää te huolta tunnelmasta Lahessa.

Calé

Pelicans
Ketäs kaikkia tuonne A:han voisi lykätä pelaamaan edarista? Björnisen nyt ainakin voisi ja tottakai Väinölä. Onko Vartiaisella jo liikaa ikää? Itse ainakin laittaisin kaverit pelaamaan A:n mukaan.

Näitä kavereita on vaan vähän hankala laittaa A:n mukaan pelaamaan kun Liigapeleihin pitäisi saada täysi kokoonpano. Sopanen, Väinölä, Björninen ja Vartiainen mukaan luettuna Pelicansilla on 6 pakkia ja 13 hyökkääjää pelikunnossa.

Calé

Pelicans

Edarissa ei enää tarvii täyttä kokoonpanoa, mielummin satsataan sitten junnujen peleihin. TPS tämän jo teki ja meinaa lähettää jopa Rantasen näihin peleihin. Pelicans voisi nyt tehdä samoin, varsinkin kun turpaan tuli 4-1 ekassa osa-ottelussa.

Meddler

Pelicans, SaiPa
Junnut ovat tasoittaneet tilanteeksi 3-3 ajassa 59:51 Jokerit-sarjan toisessa (ja potentiaalisessa ratkaisevassa) osaottelussa. Nähtävästi ainakin siellä osastolla on vielä taistelutahtoa jäljellä ja haluttaisiin jatkaa kautta vielä vähän pidemmälle!

Muuan Eetu Elo tehnyt tänään tehot 1+2.

E: No sitä taistelua ei kauaa kestänyt, vaan Jokerit homman sitten lopulta vei jatkoerässä.

Red Devils
Olipahan luokattomat tuomarit matsissa. Ekassa erässä pari täysin käsittämätöntä jäähyä Pelicansille ja toisessa erässä hylätty maali. Tämä tosin oli suht epäselvä tilanne, en tiedä vaikka olisi jopa mennyt oikeinkin. Tämän jälkeen kuitenkin vielä Elfvegrenille estämisjäähy, kun Jokereiden oma pakki kolaa tämän maalivahdin päälle. Pelicansin tasoitus vikassa erässä oli kyllä erittäin komea. Taisi olla kuviota harjoiteltu.

Komppaan. Peli ei ratkennut tuomareihin, eikä kumpikaan siitä merkittävää hyötyä saanut kun meni vähä puolintoisin, mutta onha toi nyt käsittämätöntä että A-junnujen playoffpeleissä ei saa taklata! Yliniemen ja Kivelän rangaistukset avauserässä laitataklauksesta ja ryntäyksestä oli täysin puhtaita taklauksia. Jokeritkin sai yhden laitataklausjäähyn, mutta oma focus oli muualla enkä sitä nähnyt. Linja toki näissä muuttui tuon avauserän jälkeen sallivaksi. Muutoinkin melko sekavaa.
Ja kyseessä oli kunkkuina kumminkin Liigassa toimivat pää- ja linjatuomari.

Pelinä tasainen, ois voinu kääntyä meillekin. Jokereille meni paremmat maalipaikat pelissä ja Harald otti 2. ja 3. erässä jokusen gamesaverin millä pysyttiin mukana. Jotenkin kuvaavaa loppukaudesta oli tuo tasoitusmaali, ihmeen kaupalla saatiin kuin saatiinkin lisäaikaa, nyt vaan kävi näin. Meiltä edukseen erottuivat Harald, Elo ja viivatyöskentelyllään Väinölä. Jokerien Gymer ja Juolevi olivat parhaat. Atte Mäkinen antoi hyvät näytöt Jokerien KHL-mainoskatkojen jäänhuoltoa silmällä pitäen, sen verran hyvään tahtiin nuori herra tuntui turvallaan olevan.

bastor

Pelicans
Omaan silmään pisti silmään harjoiteltu kuvio kiekon saamiseksi hyökkäyspäätyyn, joka useimmiten onnistuikin. Ehkä Lämsän pitäisi lainata A-valmentajan laulukirjaa (sitähän täällä on etsitty?) omiakseen hyökkäyksen aloituksen liigajoukkueen "pitkä päätyyn ja kukaan perään" jota edeltää "jättö-jätön-jättö" tilalle.

Saman pistin merkille. Ei osannut Jokerit ollenkaan pelata omaa siniviivaa tukkoon kun Pelicans tuota käytti. Laidasta kiekko keskelle ja yhden kosketuksen ohjauksella toiseen laitaan.