Ti 17.2.2015 SaiPa-Ilves

  • 5 658
  • 33

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Hienosti muu joukkue käänsi pelin, kun ykköstykit putosivat kesken kaiken pois. Myös alivoimalle ja ennen kaikkea Järvenpäälle peukku. Muutama todella hyvä koppi. Markkasen touhu toisessa päässä oli taas melko koomista katseltavaa. Kesselistäkin tulee varmasri myöhemmni olemaan iloa. Tärkeät pisteet, mutta niitäkin tärkeämpää olisi, ettei Sandellilla ja Laaksolla olisi isompaa vammaa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ylimielisyyteen ei ainakaan tuolla pelillä ja kolmen pisteen etumatkalla ole aihetta.

Ei tässä ylimielisyyteen ole sorruttukaan. SaiPan hanskassa peli ja kustiin omille kintuille ja mainitisemasi heikko omanpään pelaaminen sai jatkoa. Ollut sitä jo pariedellistä peliä. Paljon mahdollista että SaiPakin putoaa sieltä vielä ja se on ihan oikein, jos näitä pelejä häviää.
 

Ferris

Jäsen
- Mitä vammaa edellämainituilla Ilvesläisillä? Ei hyvä heilu jos jotain pahempaa, tärkeimmät hyökkäyksen jätkät joita ei voi rotaatiojätkillä paikkailla.

Lehdistötilaisuudessa Tuokkola sanoi että Laakso sai jonkun tärskyn, mutta Tuokkolakaan ei tiennyt missä tilanteessa. Sandellilla "vähän nitkahti".
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Saas nähdä kuka sinne sääleihin jos ja kun selviää. Tuolla pelillä tässä kohtaa väittäisin että SaiPalla voi tehdä tiukkaa. Puolustuspeli maalinedessä kuraa, hyökkäyspeli vaaratonta kulmissa pörräämistä. Ilman Ilveksen jäähyjä olisi hyvinkin voinut tulla nollapeli. Ylimielisyyteen ei ainakaan tuolla pelillä ja kolmen pisteen etumatkalla ole aihetta.

Pakko myöntää sen verran, että näitä paskoja pelejä on nyt viime aikona ollut aivan liikaa. Mutta potentiaali siellä on, jos vain henkinen tahtotila saadaan kohdalleen.

Mutta että tiukkaa sääleihin? Älä nyt naurata. Kyllä suora pudotuspelipaikka tällaisella perseilyllä, mitä tänään nähtiin, on koko ajan hankalammin saavutettavissa, mutta että ei sääleihin?

Eikä kiinnosta paskan vertaa, mitä on aiemmin kommentoitu siitä, mihin ilveksen rahkeet riittävät. Tänään totuus oli se, että hölmöiltiin varmat kolme pistettä. Nimenomaan hölmöiltiin.

MIT:n uupuminen näkyy liikaa koko joukkueessa. Ilves puolusti kyllä hyvin, ei siinä. Ei ollut Jussin päivä tänään. Ehkä omaa angstiani lisää se, miten Jussia mollataan jo otteluseurannassa, kun mies kuitenkin on pelastanutkin monta peliä SaiPalle tällä kaudella.

No, sovitaanko niin, että pelataan pelit loppuun ja katsotaan sitten. Oma veikkaukseni on, että SaiPa on kyllä edellä Ilvestä, kun ryhdytään pudotuspelejä miettimään. Mitkä ovat sijoitukset, onkin sitten jo aivan toinen juttu.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Ihan uskomatonta ripulointia, ja taas Ilvestä vastaan.
Minusta SaiPa pelasi varsin hyvän ottelun. Liikettä ja yritystä riitti. Tällä kertaa Järvenpää vain voitti Markkasen. Markkasta SaiPa fanit saavat mielestäni tästä tappiosta eniten syyttää.

SaiPa ei pelannut hyvää ottelua. SaiPa pelasi kaksi hyvää erää. Sehän tässä eniten vituttaakin, että esimerkiksi näissä viimeisimmissä Ilves-peleissä 90% ajasta Ilves ei ole ollut niin merkittävästi parempi (tai huonompi) että SaiPa olisi saanut antaa pisteiden mennä heille 6-0. Näin tasaisessa sarjassa pitäisi pystyä repimään edes pari irtopistettä, ja kun homma kaatuu ensin hyökkääjien ja sitten Markkasen saamattomuuteen, ei sitä mitenkään voi nähdä hyvänä otteluna tai pelkkänä vastustajan absoluuttisena paremmuutena. Jos se nyt vähän lohduttaa, niin voin sanoa että SaiPa on pelannut tällä kaudella niin paljon kauden paskimpia pelejä, että ei tämänpäiväinen korostu niiden joukossa muuten kuin olemalla viimeisin. Itse asiassa ei ennen viestiäsi kukaan ainakaan tässä ketjussa edes maininnut mitään "kauden surkeinta peliä", eli väärin uhriuduttu.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Oma veikkaukseni on, että SaiPa on kyllä edellä Ilvestä, kun ryhdytään pudotuspelejä miettimään.

Voipi hyvinkin olla. Eikä ollenkaan haittaisi, vaikka eroa olisi sen verran enemmänkin, että sääleissä kohdattaisiin. SaiPa kuitenkin tuntuisi sopivan meille ihan hyvin. Viime tappioista huolimatta tunne on varmasti molemminpuolinen.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olipahan SaiPalta surkea esitys tai oikeastaan ihan ok, mutta tarjottiin sitten vastustajalle kuitenkin voitto. Tottahan toki Ilves tämän tilaisuuden käytti sitten hyväkseen kuuden pisteen ottelu kuitenkin. SaiPallekkin tärkeä matsi, mutta ammuttiin sitten kaikki Järvenpään syliin ja lopussa tarjoiltiin tarjottimella vastustajalle. Aika haista vittu loppu pelille! 2-2 tilannetta ennen ei hädän päivää ottelussa. Sitten tehtiin taas se mikä niin monesti tällä kaudella kotona joten täysin oikein, että tappio tuli ottakoot joukkue opikseen.

Säälien kotiedusta pelataan kuuden joukkoon ei mitään asiaa. Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan nuo kotipelien otteet. Aivan saatanasti pelattu huonoja pelejä tällä kaudella. Molempien joukkueiden uusissa pelureissa näin paljon hyvää, mutta aikaa on kuitenkin annettava ja ensimmäisistä esiintymisistä ei voida vielä hirveästi sanoa.

Onnittelut Ilvekselle tärkeistä pisteistä ja tsemppiä loppu kauteen.
 

Kotivuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Washington Capitals, Minnesota Wild
Mutta että tiukkaa sääleihin? Älä nyt naurata. Kyllä suora pudotuspelipaikka tällaisella perseilyllä, mitä tänään nähtiin, on koko ajan hankalammin saavutettavissa, mutta että ei sääleihin?

No, sovitaanko niin, että pelataan pelit loppuun ja katsotaan sitten. Oma veikkaukseni on, että SaiPa on kyllä edellä Ilvestä, kun ryhdytään pudotuspelejä miettimään. Mitkä ovat sijoitukset, onkin sitten jo aivan toinen juttu.

Hyvä että uskoa omiin löytyy. Tällä viikolla voi olla SaiPan pisteet kiven alla, kun kohtaavat Kärpät ja Tapparan. Myös Ilves-Saipa peli on vielä jäljellä, ja niistä ei ole vielä pisteitä tullut Lappeenrantaan vietäviksi. Oma veikkaukseni ja toivomukseni on että Ilves on jo torstaina SaiPaa edellä ja pysyy siellä loppuun asti.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Ei ollut Jussin päivä tänään. Ehkä omaa angstiani lisää se, miten Jussia mollataan jo otteluseurannassa, kun mies kuitenkin on pelastanutkin monta peliä SaiPalle tällä kaudella

No siellä otteluseurannassa seurataan sen hetkisiä otteita ja etenkin eilen Markkanen oli täysi vessa! Jussi on pelannut monta erittäin hyvää ottelua tällä kaudella, mutta ei hänkään loputtomiin pysty. Koho ja Volvo voivatkin viettää mun puolesta loppuviikon Imatran valtionhotellissa. Bernardilla ja Lipiäisellä tämä viikko pakettiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös