La 14.2.2015 Sport - Pelicans

  • 5 053
  • 25
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Hyvää ystäväin päivää veljet ja sisaret!

Se olisi tänään cowboys from hell vs Pelikaanit Vaasan Kuparisaaressa.
Vastakkain sijoilla 14 ja 12 majailevien "veljesten" ja hyvien ystävien joukkueet. Tarkoitan veljillä kullannupukoita, Valtonen ja Lämsä, totta kait.

Pelikaanit myi eilen kaksi kärkinimeään, vaasalaisien riveistä on poistunut Matt Generous alakerrasta.
Vaasalaisyleisölle esitellään tänään kaksi uutta pelaajaa kotikaukalossa, toivottavasti ansaitsevat kotiyleisön tuen.
Kyseessä siis GeneMatti-kaupassa paluupostina saapuneet Tarkkanen ja Leinonen.

Sportilla on tässä enemmän voitettavaa, sillä voitolla se saattaisi karistaa jälleen jumbosijan jaloistaan, joko isomaalisella erolla voittaessa tai Tepsukan menettäessä pisteenkin.

Ei muuta ku tervetuloa Helvettiin Lahtelaiset. Toivottavasti myös kannattajia saapuu meille vierailulle.
Pakollinen lopputulosveikkaus: Sport 4-6 maalia ja Lahelaiset 2-3 maalia.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tärkeä peli Sportille. Seitsemän kotiottelua jäljellä ja kuuden tappion myötä pohjalle ollaan jälleen vajottu. Loppukauden kannalta voitto on raavittava sekä tänään että tiistaina HPK:ta vastaan. Istumapaikalippuja tähän peliin kuitenkin jäljellä enää vajaa 50, joten eiköhän se 3300 vielä tänäänkin rikki mene.
Yv on ollut käsittämättömän heikkoa viime peleissä. Tänäänkin uskon pelin olevan ihan lämmin, perusteluna jo mainitut Lämsä-Valtonen, sekä joukkueiden aiemmat kohtaamiset tänä kautena. On siis tiedossa varmasti yv:tä, av:ta ja tv:ta… erikoistilanteet ratkaisevat. Bertrandin on tehtävä se kaksi vähintään ja Toivosen pidettävä meidät pelissä loppuun saakka. Tarkkanen, Valkonen ja Arska…näyttäkää meille epäilijöille! Kiviranta ja Leinonen, siinä vinkit täältä suunnalta. Ennustetaan vähämaalista, mutta kiihkeää peliä maalin erolla Sporalle. Kokoonpanoja odotellessa...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tänään on kyllä ihan pakko voittaa varsinkin, kun Pelicans myi Repikin ja Tyllerön. Erikoistilanteet on pakko saada toimimaan paremmin, sillä eihän nyt kukaan voi oikeasti olla noin huono, mitä Sport on viimeiset pelit ollut.

Saa nähdä onko tunne reilun kuuden tunnin päästä helpotus, vitutus vai välinpitämättömyys. Ihan kiva toisaalta pitkästä aikaa pelata kotonakin.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport tänään:

#87 Jarkko Hattunen - #82 Henrik Koivisto - #3 Charles Bertrand
#38 Teemu Tallberg - #36 Lassi Kokkala - #25 Joel Kiviranta
#57 Toni Leinonen - #23 Jarkko Immonen - #89 Petri Lammassaari
#13 Erik Riska - #51 Antti Kangasniemi - #18 Aleksi Rekonen

#41 Oskari Manninen - #4 Mike Brennan
#48 Mikko Pukka - #81 Ari Gröndahl
#43 Juha Tarkkanen - #10 Antti Uitto
#27 Jesse Väkelä

#35 Ville Hostikka (AM)
#33 Hannu Toivonen
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Pelsun kokoonpano yhdellä ranskalaisella:

Tyrväinen - Da Costa - Mustonen
Manelius - Latvala

Jaatinen - Pöyhönen - Roine
Tuhkanen - Leimu

Ritamäki - Saarenheimo - Alanne
Hurri - Laurila

Vartiainen - Björninen - Rohtla
Sopanen E.

Juvonen (Eskelinen)

Miika Roine pelaa ensimmäistä kertaa Pelsun paidassa. Rohtla palaa kehiin. Björninenkin parsittu mukaan, vaikka otti osumaa torstain matsissa. Juvonen pelaa 20. matsin putkeen.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hostizz aloittaa. Noni hyvä :) Koivistokin vihdoin 1 sentterinä. Ketjut näyttää ihan hyviltä... Puollustusta lukuunottamatta joka luvalla sanoen huakuaa kiekollista varmuutta. Toivottavasti lämpöä ja sirkushuveja on tänään tarjolla!

E:Tarkkanen - Uitto. Huhhuh. Onko meille mestiksessäkään ollu näin huikeaa kaksikkoa? :)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ihan kiva toisaalta pitkästä aikaa pelata kotonakin.
Todellakin!

Lisättäköön vielä se, että nyt puuttuu 13 pistettä, että saavutettaisiin tulokaskaudella piste / ottelu tulos.
Se on mielestäni tavoittelemisen arvoinen ja toteutuessaan hieno merkkipaalu, vaikka siitä ei mitään muuta kuin lämmintä kättä saakaan. Se olisi hieno tilasto historiankirjoihin, KooKoolle kova rima ylitettäväksi ja itselle ensi kautta silmälläpitäen hyvä merkkipaalu, jota seuratessa ja strategiaa luodessa olisi hyvä verrata tulevaa kautta. Tarkoitan tällä sitä, että ensi kaudelle askelmerkit voitaisiin asettaa esim. 1,4 pistettä per peli, jolla saavutettaisiin jo aika varmasti säälipaikka pleijareissa.

Huomioitavaa on sekin, että edelliskaudella, runkosarjan päättyessä sija 14 saavutettiin 51 pisteellä (KalPa), sija 13 59 pisteellä (TPS) ja sija 12 67 pisteellä (Ässät). Tuollakaan ei ole merkitystä, mutta se on hyvä mittari arvioida, miten hyvin tulokaskautemme on mennyt.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tänään on kelkan käännyttävä, nimittäin tällä tahdilla se jumbosija on meidän.
Sportin erikoistilanne pelaamiseen tämä ottelu ratkeaa, jos ja kun ylivoima vieläkin samaa muniin puhaltelua niin hankalaa on maaleja tehdä.
Toivotaan nyt, että Sport homman hoitaisi, 4-2

Onkohan faneilla ystävänpäivä henkeä, veikkaan ei :)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Nyt on Jake oikeella paikalla ja varmasti liekeissä.
Tuntuu, ku Valtonen lukisi Jatkoaikaa. :)
Ensin Kokkala Talen ja Jollen kanssa, nyt lisäksi Jake ykköseen, kuten täällä ehdoteltu. Ainoa vaan, että ite olisi pitänyt Immosen ykkösen senana, koska peli luistaa Challen kanssa, mutta Koiviston ja Challen yhteispeli ei ole toiminut.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Juvonen pelaa 20. matsin putkeen.

Noh, eiköhän se tilanne kohta helpota. Organisaation noin kuukausi sitten antaman tiedotteen mukaan maalivahti on hakusessa.

Sitten torstain Saipa -pelin jälkeen parille ylijäämäpelaajalle on annettu fudut ja tilalle nostettu mm. jo loukkaantumisen vuoksi kautensa lopettamaan joutunut Rothla.

Joka tapauksessa sydämen tykytykset on tämän kauden osalta tykytelty. Ehkä Emmerdalen tai vastaavan mainoskatkolla tulee vilkaistua vieläkö Lämsä möllöttää vaihtoaitiossa vai joko on lähtenyt Itävaltaan.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Mieli tekisi katsoa tänään enemmän Pelicansin peli kuin TPS:n, Sport on ihan mielenkiintoinen vastustaja. Roine debytoi pelikaanipaidassa ja pussileuoissa jatkaa myös hyvin aloittanut Da Costa. Tsempit Pelicansille, Juvonen voisi pitää nollat taas.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tuntuu, ku Valtonen lukisi Jatkoaikaa. :)

Oon kans alkanut tätä epäilemään, heh. Tosiaan hyvää reagointia Valtoselta ketjumuutosten suhteen. Koivisto sentteriksi ja Hattunen siihen viereen. Jännä nähdä aukeaako ketsuppipullo molemmilla. Hostikka on epäilemättä nyt vahdeista nälkäisempi, joten hyvä että pääsee pelaamaan.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Parhaannäköiset ketjut Sportilla hetkeen, hyviä muutoksia! Alakerta nyt vaan on mitä on, hyi..

Hienoa, että Hostikka pääsee pitkästä aikaa pelaamaan myös kotona! On varmasti nälkäinen, hyvä valinta. Joko super-peli tai sitten pakolliset hörpyt?

Pelsujenkin rosteri vielä ihan kohtalainen, vaikka sieltä on useampi kärkiäijä poistunutkin. Alkoi vähän pelottamaan vissiin, kun on isolla veikattuna Sportin voittoa ;)

Vähän on itselläkin ollut nyt motivaationhakua loppukauden suhteen. Samalta on näyttänyt myös Sportin tekiminen. Jotenkin sellainen kutina on, että tänään äijät syttyisi kuitenkin pelaamaan ja haluaisi sitä voittoa enemmän kuin kaveri. On siellä toki Pelsuillakin näytönhaluisia ja uusiakin pelimiehiä mukana.
 
Viimeksi muokattu:

traktor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS ja Suomen maajoukkueet
Kalpa pelissä Sportilla ehkä 1-2 maalipaikkaa (oma arvio) ja yv surkeeta. Noihin tarvii parannusta, kun ei ihan kaikkea uskalla toivoa. Ehkä sitten vois illan pelissä saumat olla voittoonkin.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ennen ottelua tapahtuneiden tappeluiden vuoksi pelicans bussi lähti ennen ottelua takaisin lahteen.
Mukavia reissuja nää!
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt täytyy kyllä sanoo et rumasti pelattiin pelikaaneille kolme pistettä. Maila päähän kasvot auki eikä voitu laittaa miestä boxiin. Vitun hiiret.
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Kapteeni teki taas sen mitä vastuu edellyttää. Jos ei ratkaisijoita löydy, lähdetään itse eturintamaan (vrt. Ristolainen).
Vaikka maalin taisi tuikata Pöyhönen.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
^
Maalin tosiaan teki Pöyhönen. Muuten tuosta voisi sanoa, että Leimulta aika heräilläkin vaikka toki loukkaantumiset painavat jaloissa. koskahan Latvala herää?

^^
Selkeästi 5min paikka, mutta vaikutti siltä että kukaan 4 kentällä olleesta ei nähnyt mitään jolloin syyllisen ja syyn arpominen olisi hieman arveluttavaa. En usko että kyse olisi ollut hiireilystä kuitenkaan.


Pårt vei tasaisen niukasti koko ajan, Pelicans pelasi ja teki sen mikä tarvittiin = pelasi pari minuuttia toisessa erässä ja viimeisen vitosen.


Edit:

Ai niin Juvonen sentään pelasi 60min. Ja hyvin pelasikin, tarjoamalla Pelicansille eväät pisteisiin.
 

Ylikypsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Telfs Knights, Bayern & Tirol
Alanteen (taisi olla) korkeaa mailaa ei sitten nähnyt kukaan. Kukaan ei sillä kertaa lähtenyt ulos lähetysautoon tarkistamaan. Olisi kyllä kannattanut, kun sen verran rumasti kopsahti maila suuhun. Käsittämätöntä, että tuo meni sitten tutkan alta.
 

traktor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS ja Suomen maajoukkueet
Maalipaikkoja runsaasti sekä yv parempaa, kuin Kuopiossa. Toiveet ennen peliä toteutui, mutta enemmän maaleja tehnyt voittaa. Koivisto luistelupäällä tänään. Ensimmäinen erä oli kyllä hieno Sportilta muuten paitsi ei tietysti maaleja saatu. Kyllä siellä yritystä löyty vielä ja se on hyvä. Ihan mukava olla taas hallilla. Harmittaa tietty, ettei pisteitä saatu. No tiistaina uutta yritystä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Huoh! Kokkalan ketju ainoa illasta toiseen töitä paiskiva ja Liigatason ketju. Brennan ja Pukka ainoat Liigatason puolustajat. Pelaa siinä sitten ammattilaissarjaa.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Tuo Brennan on kyllä jäänyt mieleen kaikista kohtaamisista. Varsin äijämäinen isäntä, maaliedusta hoituu eikä edes mikään puukäsi.

Epäilemättä arvokas pelimies omilleen ja kannattajien suosikki.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt kun on vähän rauhottunu tosta loppuratkasusta ni voi vähän tarkemmin analysoida.

Olihan tosss nyt paljon hyvää sportin kannalta. Yv rullas. Kokkala, kiviranta, brennan ja manninen hyvää suorittamista. Ja Hattunen oli iha ok.

Harmi että lepsuiltiin 3 maalia maalinedusta pelaamisella ja sit 1 päästettiin helposti kävelemään b pisteen alakaarelle ja veto siitä. Mutta hyvin jätkät taistelu loppuun ja siitä pitää olla ylpeä.

Tuomarit olivat sitä viimeistä tilannetta lukuunottamatta hyviä. Harmittava moka ja väitän että jos se oltais vihelletty nii sport olisi vieny pisteet, niin hyvä meno oli siinä vaiheessa. Mutta ihmisiä ne tuomaritki on ja huono säkää ettei kukaan nähny.

Kerranki pitää antaa näille tappelioille positiivista palautetta, että jätti hallin rauhaan ja teki sen sitte aivan jossain muualla. Jatkakaan jonnet samaan malliin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös