Urheilusanomat vastaan Tappara

  • 34 468
  • 83

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aloitan nyt tällaisen ketjun, koska kyseisen julkaisun linja Tapparaa vastaan on tuntunut tovin jopa tarkoituksenmukaisen tylyltä. Tapolaa on "savustettu" ulos pitkin kautta ja vielä numerossa Urheilusanomat oli sitä mieltä, että Tapparan peli on "tuplaumpisolmussa". Arvio oli kenties kirjoitettu tasan KalPa-ottelun pohjalta, jonka Tappara hävisi.

Ehkä umpparit ovat löystymään päin, koska nyt on kolmen voiton putki päällä. Joulutauon jälkeen Tapparan voittosaldo on 6/8! Se on aika paljon enemmän kuin kriisijoukkueen satunnaiset valonpilkahdukset.

--

Numerossa 3 Tapparaan ei juuri viitata, mutta HPK:n vajoamista sijalta 5 sijalle 11, kuvataan melko armeliaasti "Tappioputki taivutti, mutta ei katkaissut Kerhon selkärankaa".

Ja entäs se valmentajaa ajoissa vaihtanut TPS, kannattiko?
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
En tiedä onko vainoharhaisuutta, mutta ei tosiaan esim. Santtu "Ilves" Silvennoiselta tai Antti "Kärpät" Pärnäseltä varmaan yhtään positiivisessa hengessä kirjoitettua Tappara-juttua löydä. Urheilusanomia en tosin ole vähään aikaan lukenut, joten ei ole tietoa, että ketä sinne nykyään kirjoittelee, mutta samaa huomiohuorausta sekin lehti taitaa edustaa, kun iltalehti ja kumppanit.

Iltalehteen oli muuten juuri Silvennoinen kirjoittanut tänä aamuna liigan otteluohjelmasta ja eilisestä tappiosta masentuneena seuraavaa:

"Ilves kärsii ohjelmasta valtavasti. Joukkue pelasi ensimmäisen kuukauden aikana kymmenen ottelua. Syyskuussa joukkueella oli viikon pelitauko. Tammikuussa tupsukorvat ovat tulessa 14 kertaa. Kolme kertaa tammikuussa joukkueella on tuplapelit perjantaina ja lauantaina."

Tappara puolestaan pelaa tammikuussa 13 kertaa ja perjantai-lauantai tuplapelejä on neljä. Kyllä taas Ilvestä sorsitaan törkeästi!
 

axe

Jäsen
Eiköhän se ole ihan joka ainoalla joukkueella sama juttu fanien mielestä, että heidän suosikkijoukkueestaan kirjoitetaan ja selostetaan mukamas negatiivisemmin kuin muista. Totta kai aina välillä mediaan nousee "SaiPa-ilmiöitä", että kaikki on vaan vauvau, kuinka hienosti pienellä budjetilla painetaan tms., mutta pääosinhan se vaan on niin on että negatiivisuus ja väkisinkin nostetut kohut myy paremmin kuin kiva-kiva, eikä toimittajillakaan ihan hirveästi tunnu olevan sitä negaa vastaan. (Tässä vielä propsit Marko Leppäselle, joka yritti positiivisempaa muutosta Aamulehdessä ja sai kenkää.)
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eiköhän se ole ihan joka ainoalla joukkueella sama juttu fanien mielestä, että heidän suosikkijoukkueestaan kirjoitetaan ja selostetaan mukamas negatiivisemmin kuin muista. Totta kai aina välillä mediaan nousee "SaiPa-ilmiöitä", että kaikki on vaan vauvau, kuinka hienosti pienellä budjetilla painetaan tms., mutta pääosinhan se vaan on niin on että negatiivisuus ja väkisinkin nostetut kohut myy paremmin kuin kiva-kiva, eikä toimittajillakaan ihan hirveästi tunnu olevan sitä negaa vastaan. (Tässä vielä propsit Marko Leppäselle, joka yritti positiivisempaa muutosta Aamulehdessä ja sai kenkää.)

Tämä on sinänsä totta, mutta Tapparan kohdalla kannattaa oikeasti miettiä, että mitähän siellä on median suuntaan tehty, että tosiaan joka kausi ollaan jonkinlainen median inhokki. Edelliskautena media asettui vahvasti altavastaajan, Ässien, puolelle finaalissa ja oikeastaan aiheutti Tapparalla järkyttävän suuria ongelmia, kun kaukalon sisäpuolta yritettiin horjuttaa ulkoa käsin. Rautakorpi hiiltyi täysin aiheesta, kun hän ei suostunut tuon potaskan liikkeelle laittajaa kättelemään sarjan jälkeen. Yhden kauden olisi voinut kuitatakin "joo tätähän tää media on", mutta viime kausi meni vielä pahemmaksi.

Lauri Marjamäki lähti Kärppien kanssa miehekkäästi sarjaan, mutta sarjan ollessa tilanteessa 3-1 ei pokka enää kestänyt samalla linjalla. Marjamäki sai kaipaamansa tuomarivirheen ja samalla koko suomalainen media kuohui ainoastaan Kärppien kokemasta epäreiluudesta. Tämän seurauksena liiga vaihtoi toisenlaista linjaa vetävän tuomariparin loppuihin matseihin ja hyllytti Boman/Rantala parin, vaikka nämä kaksi olivat selkeästi viheltäneet linjassa, vaikkakin tuo linja nyt ilmeisesti oli Tapparan edun mukainen. Seuraavassa pelissä tapahtui Oulussa suurempi tuomarivirhe, johon media ei oikeastaan reagoinut mitenkään, kun selvä paitsiomaali hyväksyttiin räikeästi. Tästä tilanteesta syntyi pelin voittomaali, joten on vaikea ymmärtää, miten tämä ei olisi yhtään sen relevampi kuin Tapparan kyseenalainen jatkoaikamaali, vaikka siinä Plihalin rike olikin epäselvempi.

Kaiken kaikkiaan Tapparan organisaation on näiden kahden kauden jälkeen pakko tehdä jonkinlainen analyysi, miksi media hyökkää meitä vastaan näin vahvasti ja miksi media suomalaisen mentaliteetin vastaisesti viime kaudella asettui selvästi ennakkosuosikin puolelle, kun traditionaalisesti media istuu altavastaajan harteille. Siinä on todella mielenkiintoisia kysymyksiä, että mitä taustalla on tapahtunut vai onko kyse ainoastaan Rautakorven persoonasta. Joka tapauksessa media on kyllä tehnyt kaikkensa viimeisen kahden finaalin aikana, jotta Tappara ei mestaruutta voittaisi.

Ja on turha höpöttää, ettei tällainen kaukalon laidalla tapahtuva psyykkaus lehdissä yms. muissa medioissa ilman minkäänlaista oikeaa journalistista lähde- tai taustatyötä vaikuttaisi joukkueeseen. Jatkoaika on epäammattimainen media, mutta se on ainoa jääkiekkomedia, joka kohtelee Tapparaa tasavertaisesti. Siinä on miettimistä, miksi valtakunnalliset ja noteeratut mediat kohtelevat joukkuettamme näin.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Eiköhän se ole ihan joka ainoalla joukkueella sama juttu fanien mielestä, että heidän suosikkijoukkueestaan kirjoitetaan ja selostetaan mukamas negatiivisemmin kuin muista. Totta kai aina välillä mediaan nousee "SaiPa-ilmiöitä", että kaikki on vaan vauvau, kuinka hienosti pienellä budjetilla painetaan tms., mutta pääosinhan se vaan on niin on että negatiivisuus ja väkisinkin nostetut kohut myy paremmin kuin kiva-kiva, eikä toimittajillakaan ihan hirveästi tunnu olevan sitä negaa vastaan.
Vuosi sitten syksynä tosiaan kaikki kynnelle kykenevät toimittajat tuntuivat hyppäävän mukaan SaiPan hehkutukseen. Jossain vaiheessa ainakin tiettyjen medioiden / toimittajien lähestymistapa selvästi muutti suuntaa ja siirryttiin taas normaalitilanteeseen, eli kaivamaan negatiivista. Korostui sitten tuossa kärppä-sarjassa, jossa lopulta Piriseltä todellinen rimanalitus. Mutta tuo oli toki vain ajan kysymys ja negatiivisemmalle uutisoinnille oli varmasti kuluttajien puolesta myös tilausta, käsittääkseni tuo hypetys alkoi jonkun verran ärsyttämään joissain suunnissa.

Silvennoisen keksimällä keksityt toistuvat oksennukset - pääosin Tapparaa kohtaan - ovat jotenkin säälittäviä. Vuosien takainen tapaus Saarisen kanssa tuli taas mieleen. To 10.12.2009 Tappara-SaiPa
 
Lauri Marjamäki lähti Kärppien kanssa miehekkäästi sarjaan, mutta sarjan ollessa tilanteessa 3-1 ei pokka enää kestänyt samalla linjalla. Marjamäki sai kaipaamansa tuomarivirheen ja samalla koko suomalainen media kuohui ainoastaan Kärppien kokemasta epäreiluudesta.

Lainattu ylhäältä mutta en saanut puhelimella kunnolla..

Kyllä tämä ainakin viime vuonna meni juuri näin niinkuin ylhäällä sanotaan. Kaikki kääntyi Plihalin maalista Tapparaa vastaan. Meinasin ottaa tämän esille mutta en töiltäni ehtinyt..

Ja anteeksi tuo lainaus..
 

ahal

Jäsen
Suomi on niin pieni maa, ettei tänne mahdu kuin yksi tai enintään muutama totuus tahi ilmiö kerrallaan. Media on luonut itse koirankoppinsa, josta näkee vain tiettyyn sektoriin kerralla (esim. "SaiPa-ilmiö"). Kaikki haluavat osansa menestyksestä. Ja kuten Franchi totesi, SaiPa-hypetys paisui yli äyräiden, kun kaikki kävivät vuorollaan Kisapuistossa ihmettelemässä Tirkkosen silmälaseja ja nelituhantista yleisöä. Nyttemmin tilanne on normalisoitunut ja pian varmaan kuullaan säälinsekaisia kommentteja, mikä Lappeessa meni pieleen, kun jatkumoa ei tullutkaan.

Tapparalla on tietysti pysyvä ruutu Suomi-kiekon ikonina, pelaa se sitten miten tahansa. Historiaa ja mestaruuksia ei voi pyyhkiä pois vaikka joku haluaisikin. Itse muistan, että Tappara oli suuri ja mahtava jo 60-luvulla, kun ensi kertoja peleissä kävin. Se oli merkkitapaus, jos esim. SaiPa kirvesrinnat onnistui voittamaan. Pari kertaa olin läsnä, kun näin tapahtui. Tappara on ehkä jäänyt osin historiansa vangiksi. Seuralta odotetaan aina paljon, myös Tampereen ulkopuolella. Minusta Tappara on seurana ollut ulospäin maltillinen, mutta ehkä jotkut näkevät sen myös ylimielisyytenä. Suurseura on myös sikäli vaikeassa asemassa, kun sen tekemisiä seurataan suurennuslasin kautta. Kaikki pitäisi aina mennä nappiin, ja jos niin ei käy, kirves kohoaa.

Oma lukunsa on sitten Rautakorpi. Kiistatta valtakunnan parhaita valkkuja, mutta profiloitunut ehkä liiaksi Tapparan mieheksi. Mediassa lie jonkin verran toimittajia, jotka eivät diggaa JR:ää. Ja toisinpäin. Syystä tai toisesta. Silloin, kun muita jutunaiheita ei tunnu olevan, tällainen viha-rakkaussuhde on helppo nostaa tikunnokkaan ja tehdä "tikusta analyysia". Itse kuitenkin istuin viime keväänä kirvesrintojen band wagonissa, vaikka omat tuntemuksenikin ovat välillä vaihdelleet. Lie se kuitenkin normaalia.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yksi syy mediavälien viileyteen voi olla se, että Tappara ei varmaan monestikaan ole ollut sellainen mehevien juorujen vuotaja, jota iltapäivälehtien olisi kiva märehtiä päivästä toiseen. Tappara aika harvoin haalii markkinoiden kuumimpia pelaajia ja vielä vähemmän valmentajia.

Urheilusanomat käyttää aika paljon nimettömiä lähteitä, joten on vaikea tietää, mikä suhmurointi milloinkin on menossa. Voisin hyvin kuvitella, että jos jääkiekkovalmentaja "Raimo" sattuisi olemaan työttömänä, niin hänen kannattaisi vuotaa lehdille tietoja, jotka heikentävät päävalmentajien asemaa. Koska kun joku saa kenkää, "Raimon" työllistymismahdollisuudet paranevat.

Taustalla saattaa olla myöskin agentteja, joiden toiminnassa pelaajahuhut ovat tärkeitä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mielestäni ketjun nimi voisi olla Tappara vs media. Mielestäni kaikki mediat kirjoittavat ainoastaan "pahassa hengessä" Tapparasta. Lienee jokin periaate?
Pahoitteluni vieraisiin pöytiin huutelusta, mutta mielestäni samassa veneessä Urheilusanomien kanssa on ainakin Jatkoajan verkkolehti, jonka Tapparaa koskevat jutut olivat esim. syyskaudella järjestään negatiivissävyisiä tai pahimmassa tapauksessa (Palo-Penalta kuultu Kari Kivi (sic!) -"uutinen") täyttä paskaa.

En tiedä, onko verkkolehden toimituksessa puuhastelevien solmusalmisten ynnä muiden Ilves-fanipoikien tietentahtoisena tarkoituksena aiheuttaa hämmennystä ja pahaa verta vastapuolen kannattajissa, mutta omiin silmiini JA:n Tappara-aiheinen kirjoittelu on näyttäytynyt viimeksi kuluneen vuoden aikana kautta linjan mustavalkoisena ja paikoin jopa tarkoitushakuisen ala-arvoisena. Se on todella sääli ja surullista, näin sivustaseuraajankin näkövinkkelistä.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onhan jatkoajalla paljon tappara-myönteisiä kirjoittelijoita kanssa ja tämän kauden negatiivinen kirjoittelu taitaa olla kyllä ihan itse ansaittua. Tai sanotaan, että tuo syyskausi nyt hirveästi paikkaa kehulle antanut.

Ei jatkoaika mielestäni ole lähelläkään valtakunnan median negatiivisuutta (jos puhutaan urheilusanomista, urheilulehdestä, iltasanomista, iltalehdestä ja mtv3:sta) Ylellä en mitään erityistä tappara "negaa" oo havainnut.

Jatkoaika on aika "epävirallinen", mutta monipuolinen media siltikin. Esim. Lauri Lehtinen kirjoittaa mun mielestä ihan tappara-myönteisesti.
 
No älkääs ny kitiskö, kuulu tyyliinkään:) Vakavammin: U-sanomien tämän kauden kieltämättä perusnegatiivisissa jutuissa on IMO keskitytty enemmän Tapolan asemaan ja toimintatapoihin kuin Tapparaan an sich. Ehkä jutut ovat välillä menneet övereiksi toistossaan, mutta kyllä niihin lähteitä, katetta ja näyttöä on löytynyt enemmän kuin siteeksi.
Se, ettei joku tykkää Humppatukan persoonasta ja/tai peluuttamasta kiekosta ei taas saisi olla syy yhteenkään nihkeään juttuun, mutta todennäköisesti on ollut ja tulee olemaan jatkossakin. Niin epäammattimaista kuin moinen spedeily onkin - kenen tahansa kohdalla.

Yksi syy mediavälien viileyteen voi olla se, että Tappara ei monestikaan ole ollut sellainen mehevien juorujen vuotaja, jota iltapäivälehtien olisi kiva märehtiä päivästä toiseen.
Voisin hyvin kuvitella, että jos jääkiekkovalmentaja "Raimo" sattuisi olemaan työttömänä, niin hänen kannattaisi vuotaa lehdille tietoja, jotka heikentävät päävalmentajien asemaa. Koska kun joku saa kenkää, "Raimon" työllistymismahdollisuudet paranevat.
Taustalla saattaa olla myöskin agentteja, joiden toiminnassa pelaajahuhut ovat tärkeitä.

Näinkin. Tapparan toimintakulttuurissa huhut, juorut ja ylipäätään sisäiset asiat ovat perinteisesti pysyneet pääosin sisäisinä. Toisaalta silloin harvoin, kun Tapparasta jotain em. juttua kuuluu, tilanne on aikuisten oikeasti jo aika solmussa (vrt. Tapolan potku-uhka, case Nieminen jne.)
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tätähän tuo Ilves Solmu Salminen haluaa. Mikä etunimi edes on Solmu?

Anyway. Kaveri on nyt nöyrtynyt Aamulehdessä ja myöntänyt virheensä. Onko se oikeasti virhe, aika näyttää. Aika harvassa on kuitenkin toimittajat jotka tunkevat ilmoituksen virheestään julkisesti.

Aamulehden sivuilta löytyy Hra Salmisen nöyrtyminen. Asuuko hänessäkin pieni pala Tapparaa.

http://www.aamulehti.fi/Kiekko/1194954293318/artikkeli/kommentti+anteeksi+jussi+tapola.html

Pitääkö vielä kuvata linkkiä? Tämä menee Aamulehden sivuille juttuun jossa Solmu Salminen on mennyt polvilleen Jussi Tapolan eteen.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Mahtavaa hei, Tapola alistaa mediakenttää. Jupe tullut raikkaalla jalalla joulupatojen ääreltä.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämän viikon numerossa Urheilusanomatkin on selkeästi huomannut Tapparan oleellisesti parantuneen vireen ja vaikkei voi sanoa "ensimmäisenä mediana Suomessa", niin nyt ovat taas kartalla, mitä Liigassa tapahtuu. Tämä ketju lienee aiheeton jonkin tovin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Urheilusanomilla kuvottava agenda menossa. Julistaa helvetinmoisilla otsikoilla joka matsin jälkeen Tapparan paskuutta ja sitä, kuinka tuomarit suosii Tapparaa. Voi vittu oikeesti. Kuinka vitun puusilmä pitää olla, että poimii yhden puolihuolimattoman poikkarin kaiken paskan seasta. Itkekää nyt rantaset ja paasit kahvakiekosta niin kuin viime kevään finaaleissa. Nyt meni IS ja US boikottiin.
 

Apheu

Jäsen
Urheilusanomilla kuvottava agenda menossa. Julistaa helvetinmoisilla otsikoilla joka matsin jälkeen Tapparan paskuutta ja sitä, kuinka tuomarit suosii Tapparaa. Voi vittu oikeesti. Kuinka vitun puusilmä pitää olla, että poimii yhden puolihuolimattoman poikkarin kaiken paskan seasta. Itkekää nyt rantaset ja paasit kahvakiekosta niin kuin viime kevään finaaleissa. Nyt meni IS ja US boikottiin.

Tämä on muuten tullut tässä itsekin huomattua ainakin jossain määrin. Kauden mittaan tuntui, että aina, kun Tapparalla oli ongelmia, niin IS:ään ilmeistyi video, jossa toimittajat yhdessä perkaavat ja nostavat Tapparan ongelmia esille, eli käytännössä haukkuvat yhdessä kuorossa. Sitten playoffien alkaessa siellä alettiin sysäämään Tapparalle mestaruuspaineita, kun jossain videolla selittelivät, että koska pleijareissa linja muuttuu sallivaksi, on Tappara ennakkosuosikki. En minä totakaan sitten kovin positiivisena "uutisena" näkisi, vaikka Tapparaan nyt löytyikin luottoa. Sitten taas tuli videota, kun HIFK oli tasoittanut 2-2 -sarjan ja taas jauhettiin siitä, kuinka surkea Tappara on ollut. Tappara jatkoon 4-2 ja yllättäen ei ole taas mitään tullut. Varmaan pian taas, nyt kun Lukko sarjaa johtaa, he puivat siellä läpi miksi Tappara on ollut huono ja hävinnyt ja varmasti Lukkoa kehutaan siitä, kuinka hyvin osaavat pelata linjan kanssa ymsyms.
 

Samuel72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leijonat
Ei voi sanoa, että tuomarit ovat suosineet Tapparaa, vaan tuomari, joka puhalsi esim. Lahdelle tänään jäähyn aivan "linjan" ulkopuolelta. Taisi olla sama pillipiipari nro. 21 joka puhalsi ensimmäisessä matsissa jo pelin alussa 2 aivan helkkarin kevyttä jäähyä Lukolle, josta lehdet ihan oikeutetusti vähän muistuttivat. Sama heppu ei mennyt tarkistamaan Nemon tekemää hylättyä maalia videolta, josta Nemo poltti päreensä! Eikös ne kamerat sen takia siellä ole, että niitä käytetään hyödyksi. Ainahan jotain jää viheltämättä ja hyvä juttu, että annetaan pelaajien ratkaista tämä sarja, mutta "Älä lähre muuttamaan linjaa kesken pelin menemällä kotijoukkueen huutoihin" sanoi Jutikin joskus oranssitakki päällä...
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Ei voi sanoa, että tuomarit ovat suosineet Tapparaa, vaan tuomari, joka puhalsi esim. Lahdelle tänään jäähyn aivan "linjan" ulkopuolelta. Taisi olla sama pillipiipari nro. 21 joka puhalsi ensimmäisessä matsissa jo pelin alussa 2 aivan helkkarin kevyttä jäähyä Lukolle, josta lehdet ihan oikeutetusti vähän muistuttivat. Sama heppu ei mennyt tarkistamaan Nemon tekemää hylättyä maalia videolta, josta Nemo poltti päreensä! Eikös ne kamerat sen takia siellä ole, että niitä käytetään hyödyksi. Ainahan jotain jää viheltämättä ja hyvä juttu, että annetaan pelaajien ratkaista tämä sarja, mutta "Älä lähre muuttamaan linjaa kesken pelin menemällä kotijoukkueen huutoihin" sanoi Jutikin joskus oranssitakki päällä...


Jos osaisit edes hitusen sääntöjä tajuaisit ettei siinä Niemisen tilanteessa ollut mitään mitä tuomari olisi voinut käydä sääntöjen puitteissa tarkastamassa videolta. Jos oikeasti haluat katsoa lätkää jossa Lahden tilanteen tapaiset "rikkeet" olisi sallittua niin ei voi kun ihmetellä...
 

lego

Jäsen
Urheilusanomilla kuvottava agenda menossa. Julistaa helvetinmoisilla otsikoilla joka matsin jälkeen Tapparan paskuutta ja sitä, kuinka tuomarit suosii Tapparaa. Voi vittu oikeesti. Kuinka vitun puusilmä pitää olla, että poimii yhden puolihuolimattoman poikkarin kaiken paskan seasta. Itkekää nyt rantaset ja paasit kahvakiekosta niin kuin viime kevään finaaleissa. Nyt meni IS ja US boikottiin.

Vesa Rantasen viime aikaiset twiitit on Urheilusanomien agenda pienoiskoossa. Eihän se edes yritä piilottaa tuota asennettaan.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Jos oikeasti haluat katsoa lätkää jossa Lahden tilanteen tapaiset "rikkeet" olisi sallittua niin ei voi kun ihmetellä...

Jos osaisit hitusenkin sääntöjä tajuaisit että myös kiekottoman estäminen on sääntöjen vastaista, kuten myös jäähyn sukeltaminen.
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Jos osaisit hitusenkin sääntöjä tajuaisit että myös kiekottoman estäminen on sääntöjen vastaista, kuten myös jäähyn sukeltaminen.


Niimpä! siksi olenkin täällä huudellut linjan perään, Lahden rike oli nimenomaan kiekottoman estämistä ja siitä jäähy vihellettiinkin mutta lukuisia muita Lukon estämisiä meni ikävä kyllä läpi! Myöskin Niemisen filmistä olisin toivonut rangaistuksen mutta onneksi olemme näistä asioista näköjään samaa mieltä.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Niimpä! siksi olenkin täällä huudellut linjan perään, Lahden rike oli nimenomaan kiekottoman estämistä ja siitä jäähy vihellettiinkin mutta lukuisia muita Lukon estämisiä meni ikävä kyllä läpi! Myöskin Niemisen filmistä olisin toivonut rangaistuksen mutta onneksi olemme näistä asioista näköjään samaa mieltä.

Luciferin kiitos et olekkaan tosissasi. Moinen tuomareista tosissaan valittaminen olisikin mennyt vähän yli.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Luciferin kiitos et olekkaan tosissasi. Moinen tuomareista tosissaan valittaminen olisikin mennyt vähän yli.

Täh? Vaikka oletkin eittämättä lukkolaisten kovin provokaattori, tartun silti tähän. Missä kohtaa mielestäsi käy ilmi, ettei nimimerkki Mäntylä #18 olisi tosissaan?
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Täh? Vaikka oletkin eittämättä lukkolaisten kovin provokaattori, tartun silti tähän. Missä kohtaa mielestäsi käy ilmi, ettei nimimerkki Mäntylä #18 olisi tosissaan?

Vaikka oletkin ehkä koko jatkoajan provokingi niin vastataan: Eihän kukaan voi tosissaan syyttää että karvaaja on syyllinen kun hän on menossa kiekollista kohti ja eteen tulee kiekoton puolustava pelaaja vain ja ainoastaan estämään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös