Mattilalle kenkää?

  • 45 708
  • 224
Ei vielä yhtään ehjää 60 minuuttista tällä kaudella ja Liigaa pitäisi tahkota syksyllä. Jotain pitää alkaa tapahtua, vaikka Keupan voittikin. Tuuria on kyllä ollut, kun ei ole Jukurit laittanu vilkkua vasemmalle ja kaasuttanut ohi.
Uhkaavasti näyttää käyvän sama, mikä Sportille kävi viimekaudella.
Joko riittä korpitaival?

Kai Suikkasen sanoin: "Jos ei homma toimi, niin menee ukko vaihtoon".
Tuolloin hänkin taisi lähteä taulukon kärjestä vaihtoon.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Uhkaavasti näyttää käyvän sama, mikä Sportille kävi viimekaudella.
Kyllähän se pelaajiin väkisinkin vaikuttaa etenkin mentaalisesti, kun käytännössä sitä urheilullista panosta ei tämän kauden osalta ole. Tähtäin on jo Liigassa ja niissä peleissä jne. Toki niiden muutamien ns. rajatapaus pelaajien pitäisi onnistua vakuuttamaan seurajohto ja ansaitsemaan jatkosopimus myös ensi kaudelle, tämä joukkio on kuitenkin vain murto-osa koko jengistä. Loput ovat joko saaneet sopimuksen ensi kaudeksi - tai tietävät, että ei ole mahdollisuuksia ensi kaudeksi Liigarinkiin mukaan.

Olen keskustellut suoraan näistä asioista yhden Sportin viime kauden pelaajan kanssa kahden kesken, ja ainakin hän meinasi, että Liigapaikan julistuksella oli selkeä vaikutuksensa joukkueen peliesityksiin ja tapahtumiin. Tämä keskustelu sai minut vakuuttuneeksi, että "varmalla" Liigapaikalla oli todellakin osansa siihen, että Sportin esitykset heikentyivät tasaisesti aikalailla tasan siitä päivästä alkaen, kun Liigapaikka oli kabinetissa sinetöity/julkistettu.

Esim. pleijareissa jätetään piikit/puudutukset ennemmin ottamatta ja pelaamatta puolikuntoisena hampaat irvessä, koska ei haluta vaarantaa seuraavaa oven takana kolkuttelevaa liigakautta loukkaantumisen pelossa. Näin yhtenä esimerkkinä. Tämän varmasti suurin osa onkin maalaisjärjellä pystynyt päättelemään itsekin. Tai kiekon eteen ei välttämättä hypätäkään pää edellä ratkaisevilla sekunneilla jne.

KooKoon pelejä nyt en ole tarkemmin seurannut ja näin pois päin, mutta jos noista mun malliesimerkeistä nyt jotain suuntaa saisi ja pointti aukeaisi.
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
Joko riittä korpitaival?
.

Muista nyt ettei Mattilaa saa arvostella "parin huonomman pelin perusteella". Vai oliko nyt kuitenkin viimeiset kahdeksan ottelua joista kuudesti pataan? Kohta Mattila varmaan keksii ratkaista ongelman palauttamalla A.Heikkisen ylivoimaan ja kärkiketjuihin..

Mielestäni KooKoo teki emämunauksen nimittäessään tämän toffeenpakkaajan Liiga-valmentajakseen! Ja olen ollut tätä mieltä jo ennen tätä synkintä jaksoa.
 
Viimeksi muokattu:

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näen asian niin, että Sportissa pelaa nyt kolmenlaisia pelaajia, a) niillä joilla on sopimus Sportin kanssa ensi kaudeksi, b) ne, jotka antavat näyttöjä ensi kaudeksi Sportille tai jollekin muulle seuralle ja c) ne, jotka tietävät, että heillä ei ole asiaa Liiga-Sportiin.

A-pelaajat pelaavat paineetta, mutta toisaalta "voittamisen pakkoa" ei ole, koska Sport pelaa tällä kaudella ei-mistään.

B-pelaajilla olettaisin olevan kovin into. He haluavat pelata ensi kaudella Sportissa Liigaa ja jos se ei onnistu, antavat he näyttöjä muille.

C-pelaajan tulisi lähestyä tilannetta oman kehittymisen kautta ja sen, että antavat näyttöjä muille niin kuin B-pelaajatkin.

Mutta pitää ymmärtää, että joukkue on kokonaisuus - systeemi - jonka tuotos on yhtä hyvä kuin heikoimman lenkin tuotos.

On totta, että pelaajat haluavat aina voittaa, mutta panoksettomuuden merkitystä ei voi vähätellä. Minäkin haluan, että Sport nostaa viirin kattoon kauden päätteeksi, mutta niin vain kiinnostus tätä kautta kohden lähentelee nollaa. Kiinnostus on ollut todella alhainen nostoilmoituksesta lähtien. Jos pelaajilla on edes hippu tuota ajatusta, on peli jo menetetty.

mendietan esimerkkeihin vielä sellainen lisäys, että joissain pelitilanteissa saattaa esimerkiksi A ja C -sarjalaisilla kolkuttaa loukkaantumisriski alitajunnassa. Ei sillä, että kukaan himmailisi tahallaan, mutta ehkä ei tee niin kamalan polttavasti mieli hypätä vaikka blokkaamaan lämäriä, jos on riski että missaa ikimuistoisen liigakauden avausmatsin. Tai vastavuoroisesti miksi uhrata oma terveytensä Sportin puolesta, jos tulevaisuutta seurassa ei tule olemaan, eikä se mahdollinen menestyskään olisi niin iso juttu kuin normaalisti.

Sori vieraisiin pöytiin huutelu, mutta näyttää tuo KooKoon meno juuri nyt samalta kuin omalla joukkueella vuosi sitten maaliskuussa. Ylläolevat lainaukset tiivistävät olennaisen hyvin. Vaihdatte vain Sport-sanan tilalle KooKoon. Ei voi olla vaikuttamatta jokapäiväiseen tekemiseen se, että joukkueessa on todennäköisesti n. reilulle ketjulliselle pelaajista tehty liigasoppari tai edes tarjous ja n. kolme ketjullista odottelee ja tulee pettymään kauden päätteeksi. Pelaajat varmasti myös vertaavat Sportin rosteriin nykyistä KooKoota. Viime kauden pelaajia on Sportissa vain kolme, neljä pelaavassa kokoonpanossa. Se, että Mattila kengittäisiin ulos nyt, ei välttämättä auta asiaa enää mitenkään. KooKoo aloittaa ensimmäisen pelinsä kaudella 15-16 joka tapauksessa Liigassa kahdeksan kuukauden kuluttua...
 
Suosikkijoukkue
KK
Anteeksi että toistan itseäni, mutta ennen Joulua moni oli vielä kanssani erimieltä Mattilasta. Kaveri vaan ei osaa piiskata kun siihen on tarvista. Jopa Juupaseipäs oli ajoittain parempi. Olisin mielummin ottanut hra Pikkaraisen eikä varmasti olisi ollut kallis.
 

Konkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näkemiin Petri Mattila,KooKoon johto teki kyllä vakavan virheen Mattilan palkkaamisessa liigaan.
Valmentajan tehtävä on nimenomaan joukkueen motivoiminen,ei tuolla tasolla enää mitään opeteta vaan motivoidaan joukkue suorittamaan paras mahdollinen tulos ja siihen ei Mattilasta ole,työkalut ovat huippuluokkaa,työnjohto nolla luokkaa.
KooKoo tulee maksamaan raskaasti mikäli nykyinen "valmennus" jatkaa ,yleisö äänestää jaloillaan ja lipputulot pienenee varmasti enemmän kun Mattilan potkut maksaa.
 
Kaipa tämä nyt menee jonain kuusaalaisten huumoriketjuna, mutta mitään vakavaa kirjoittelua on varmaan vielä turha odotella. Ei se Mattila siellä edelleenkään pelaa, vaan joukkue ja se joukkue joka on edelleen sarjakärjessä. Teidän olisi ehkä syytä totutella siihen, että urheilujoukkueet häviävät välillä, mutta ensi kaudella tiedätte sitten paremmin.

Hauska vertailukuva: Juujärven ajojahti tällä palstalla oli ihan käsittämätöntä, mutta kun mies kolmannella kaudella KooKoon valmensi mestaruuteen, niin hänestä tuli myyttinen taru-olento, jonka sopimusta olisi ehdottomasti pitänyt jatkaa. Juujärven KooKoo hävisi viime kaudella runkosarjassa 25 kertaa, Mattilan KooKoo on hävinnyt 13 kertaa tällä hetkellä, kun pelejä on jäljellä 22. Mainittavaa on sekin, että tällä kaudella pelataan enemmän kuin viime kautena.

Kyllä tässä joutuu silti kulmakarvat pystyssä katsomomaan näitä teidän juttuja, tässä muuten pieni montaasi (laittakaa joku hyvä biisi taustalle);

- KooKoo on tuurilla sarjakärjessä
- Kausi on ollut yhtä korpitaivalta (KooKoo on sarjakärjessä)
- Mattilan palkkaus on ollut emämunaus (KooKoo on sarjakärjessä, Mattila oli haluttu läpi foorumin KooKoon perämiseen)
- Mattila ei osaa piiskata (Tunnettu juuri siitä, että saa paskatkin niput pelaamaan huikeaa taistelukiekkoa/optimaalinen valinta siis Liiga-valmentajaksi KooKoolle)
- KooKoon johto teki vakavan virheen palkatessaan Mattilan Liigaan
- Mattila ei osaa motivoida (Tunnetaan juuri siitäkin ja motivoi melkein Hokin finaaleihin viime kaudella KooKoon ohi)
- Ei osaa johtaa työtä
- Yleisö äänestää jaloillaan (kuusaalaiset)
- Lipputulot pienenevät
- Kymitehdas suljetaan
- Verisilmä purskahtaa
- Saatana nousee valtaan
- Kirka nousee haudastaan

Morjens!

Ainiin: MATTILALLE KENKÄÄ!

--

- Liian paljon haemme maaleja sieltä, mistä niitä on aiemminkin tullut, eli ulkoalueiden kautta. Ytimeen pitää päästä haastamaan vielä röyhkeämmin ja kovemmalla hauiksella. Maksaa hintaa ja murtautua, Mattila tuumi.

Tuossa hyvin sanottu, tällä hetkellä pelaajistossa on pelaajia, jotka eivät halua maksaa hintaa pisteistä. Nämä pelaajat eivät ensi kaudella mustaoransseissa sitten pelaa. Voitaisiko me jo lopettaa tämä valmentajakultin ihannointi? Valmentajat eivät ratkaise kuin murto-osan joukkueen pelaamisesta. Jos joukkue ei vaan kertakaikkiaan esim. onnistu maalinteossa, niin onko se vittu muka valmentajan vika, että joku löhöhousuinen kendojanari onkin istunut kesäillat terassilla kuin vanerilla vetelemässä omatoimisesti? Ei kun niin, koutsinhan pitää motivoida, kun se on joku perkeleen Gandhi.
 
Viimeksi muokattu:

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuskin Mattilalle kannattaa kenkää antaa kun kerran jatkosta on jo sovittu. KooKoo jää ensi kaudella viimeiseksi, oli valmentajana kuka tahansa, niin kannattaa valita halpa vaihtoehto. En kuitenkaan juuri tällä hetkellä ole valmis enää maksamaan KooKoon pelien seuraamisesta koska samalla rahalla saa parempaa viihdettä muualta. Pitää silmäkovana lukea tulevien otteluiden otteluraportteja josko peli muuttuisi sellaiseksi jonka seuraamisesta viitsisi maksaa.

Terveisiä Kuusankoskelta.
 

Konkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Valmentaja ratkaisee hyvinkin paljon niin hyvässä kuin pahassa,kaikki on kiinni valmentajasta!
Vaikuttaa siltä,että pelaajat eivät kunniota Mattilaa tiedä sitten syytä siihen.
Aina kktig vertaa Mattilaa hokin aikaan jolloin pelitaktiikka oli repimistä ja roikkumista,nyt kun pitäisi pelata taitokiekkoa,koska siihen on materiaalin puolesta mahdollisuus,ei vaan miehellä eväät riitä.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
. Se, että Mattila kengittäisiin ulos nyt, ei välttämättä auta asiaa enää mitenkään. KooKoo aloittaa ensimmäisen pelinsä kaudella 15-16 joka tapauksessa Liigassa kahdeksan kuukauden kuluttua...
Tämä on kyllä aivan mahdollista. Varsinkin jos joukkueessa on jo tieto niillä ketkä ensi kaudella pelaavat liigaa KooKoossa ja ketkä eivät niin voi olla vaikeaa saada enää nippua yhtenäiseksi. Nyt vaan 'pelaillaan' kausi pois. KooKoon kannalta paska nakki koska ei tuollaista kuraa mene kukaan enää kauaa kattelemaan.

Lisätään tähänkin vielä tuo että ei kai tuota "paljon hyviä asioita" jargonia osta enää kukaan kun jokaisen paskan pelin jälkeen laukoo samaa tarinaa pressissä. Ja missä helvetissä ne KS:n ja muun median toimittajat ovat, ei kysymyksen kysymystä? Olisi ollut aiheellista kysyä että miksi esim kaikki kaksinkamppailut hävitään nykyään näissä peleissä? Miten voi kaikki syötöt mennä jalkoihin tai vastustajalle? Ja ylipäätään WTF?
 
Viimeksi muokattu:
Valmentaja ratkaisee hyvinkin paljon niin hyvässä kuin pahassa,kaikki on kiinni valmentajasta!
Vaikuttaa siltä,että pelaajat eivät kunniota Mattilaa tiedä sitten syytä siihen.
Aina kktig vertaa Mattilaa hokin aikaan jolloin pelitaktiikka oli repimistä ja roikkumista,nyt kun pitäisi pelata taitokiekkoa,koska siihen on materiaalin puolesta mahdollisuus,ei vaan miehellä eväät riitä.
Minä kyllä kuulin, että Mattila nauttii huomattavasti kovempaa arvostusta ja kunnioitusta kuin vaikkapa Juujärvi. Valmentaja ei ratkaise pelejä, pelaajat ratkaisevat pelit. Valmentaja valmentaa harjoituksissa, mutta peleissä hänen merkitys on pieni, uskokaa se jo. Nämä teatterimiehet (Tamit yms.) eivät vedä siellä penkillä muuta kuin roolia ja tuularit luulevat, että koutsi johtaa joukkojaan edestä. Jos oikeasti olisi olemassa joku supervalmentaja-guru, niin eikö tällaisen joukkue pitäisi sitten voittaa jatkuvasti?

Konkari hyvä, KooKoo tulee olemaan ensi kaudella rosteriltaan vähintään kolmanneksi huonoin Liigassa. Mattila on siihen nähden täydellinen valinta, tällä kaudella ei ole mitään merkitystä.

Ehkä niitä kysymyksiä ei tule Finnhopper sen takia, koska kukaan itseään kunnioittava toimittaja ei viitsi alkaa roastamaan sarjakärjen valmentajaa ja vaatimaan hänen päätään vadille? Vähän kaipaisi teiltäkin rationaalista ajattelua asian suhteen.
 

Konkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Meillä tuntuu kktig olevan kuulevan korvatkin eri asioita.
Varmasti KooKoo tulee olemaan häntäpäässä ensikaudella jo siitäkin syystä,että pelaajia ei saada Mattilan ansiosta vaan ne jotka tulee niin tulee Mattilasta huolimatta,mutta kausikortin ostan edelleen,Mattilasta huolimatta.
Kyllä,pelaajat ne maalit tekee siinä olet oikeassa,kaikesta muusta en ole samaa mieltä kyllä se valmentaja on kaiken takana ,jos valmentaja on sinun mielestäsi niin yhdentekevä tekijä joukkueessa niin miksi se siellä edes on.
 
Vaikuttaa siltä,että pelaajat eivät kunniota Mattilaa tiedä sitten syytä siihen.

Mä olen ihan samaa mieltä, että joku siinä on ettei Mattilaa kunnioiteta. Tapparasta sai myös lähdöt luottamuspulan takia muutama vuosi sitten. Oliko tähän syy Kokeneemman veljen viittaamat toffeenpakkaushommat, vai mikä, tiedä häntä? Huhuja on ollut kovasti asian puolesta.

Olen edelleen sitä mieltä, että Liigaan pitäisi lähteä kokeneella valmentajalla, jota pelaajat kunnioittavat. Esimerkkeinä Aravirta, Suikkanen etc.. Sori KKtig, kun en luettele kaikkia vaihtoehtoja.. Kuitenkin sellainen valmentaja, joka kysyy kovaa pelaajaa Kookoon paitaan, niin ei tarvi ensin puhelimessa kertoa puolta tuntia kuka itse on ja mitä on tehnyt.
 
Huvittavinta tässä on kuitenkin, että kun KooKoo kohta voittaa sen kolmea peliä putkeen, niin te kaikki olette aivan hiirenhiljaa ilman minkäänlaista positiivista kirjoittelua, mutta auta armias kun se tappio tulee, niin täällä vedetään taas kirvestä selkään ja huudetaan koutsia homoksi.

Uskomatonta...
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joulukuun alussa tilanne oli vielä tämä:

Isaskar kirjoitti:
]Kaikki on mahdollista, mutta kovin realistista ei ole odottaa yli 2,67 pinnan keskiarvoa. Ei kai siihen pysty yksikään järkevässä sarjassa pelaava jääkiekkojoukkue missään päin maailmaa. Viime kaudella oli hyvä ryhmä myös ja silloin KooKoo keräsi 1,77 pinnaa per ottelu. Nykyinen 2,3 pinnan tahti on mielestäni erinomainen ja jos se pysyy loppuun asti, niin KooKoo voittaa runkosarjan.

Muuten kuin numeroiden perusteella en osaa ottaa kantaa Mattilan onnistumiseen.

Ei ole tullut nähtyä yhtään KooKoon peliä koko kaudella, joten paha edelleenkään ottaa kantaa muuhun kuin pisteisiin. Sarjataulukossa kärkisija on säilynyt pitkälti Jukureiden kompuroinnin takia. Pistekeskiarvo tippunut tasan kahteen. Ei kuulosta vielä niin pahalta, mutta joulukuun alusta eli 11 ottelun keskiarvo on niinkin surkea kuin 1,27. Mattilan jatko julkaisiin 2.12., joten siinä on samalla Mattilan jatkosopimuksen julkistamisen jälkeinen pistekeskiarvo.
 

Konkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun se tappio tulee,tullut aika monta jo lähiaikoina ja minkälaisilla esityksillä.Ainahan sanotaan ettei totuus ole pahasta onko sitten hetero vaiko homo.
 
Eikä sovi unohtaa sitä tosiasiaa, että sarja on todella kokenut muutoksen edellisausiin. Viimekauden Mestiksessä ei tolla pelillä sarjaa johdettaisi. Nyt kun menee hallille katsomaan Kookoo - Keupa peliä, niin se on pitkävetoa tehdessä aivan ympäripyöreä kohde. Yksinkertaisesti näin ei voi olla!
 
Eikä sovi unohtaa sitä tosiasiaa, että sarja on todella kokenut muutoksen edellisausiin. Viimekauden Mestiksessä ei tolla pelillä sarjaa johdettaisi. Nyt kun menee hallille katsomaan Kookoo - Keupa peliä, niin se on pitkävetoa tehdessä aivan ympäripyöreä kohde. Yksinkertaisesti näin ei voi olla!
KooKoo voitti juuri viisi päivää sitten KeuPan 1-7, joten melkoisen ympäripyöreä se olikin.

Vähän aikaa sitten dominointiin täysin sarjaan ja tämä on edelleen heikompi jakso pelissä, homma tulee ihan varmasti kääntymään jossain vaiheessa. Onneksi olen elänyt tämän joukkueen kanssa jo niin pitkään niin kylki kyljessä, että pystyn ainakin itse rationaaliseen ajatteluun tällaisten asioiden suhteen. Toki olen myös ylpeä itsestäni, että en ole mukana tässä valmentajakultin palvomisessa.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ehkä niitä kysymyksiä ei tule Finnhopper sen takia, koska kukaan itseään kunnioittava toimittaja ei viitsi alkaa roastamaan sarjakärjen valmentajaa ja vaatimaan hänen päätään vadille? Vähän kaipaisi teiltäkin rationaalista ajattelua asian suhteen.

Minun mielestä itseään kunnioittava toimittaja ajattelee ja kyseenalaistaa asioita eikä vain kirjoita vihkoonsa tuota Mattilan pelistä toiseen toistamaa jargonia. Onhan se nyt eriasia kysyä tällaisen paskakuurin ollessa päällä että mikä on kun ei kamppailupelaaminen maistu kuin kysellä että joko meinaat kassit pakata? Mielestäni tässä haiskahtaa nyt vaan se että esim KS on luvannut seuralle ns työrauhan kävi miten kävi tämän kauden osalta. No, katsojat osaavat myös antaa sen työrauhan jäämällä pois peleistä jos siellä ei kotijoukkuetta kiinnosta pelata.
Olen samaa mieltä että pelaajat pelaa, mutta ottaa päähän toi Mattilan "paljon hyviä asioita" kun takkiin tulee ja niitä perusasioita ei tehdä hyvin kuitenkaan.

Lisätään nyt tarkennus että vaikka tähän ketjuun kirjoitankin niin itse en ole kenkimässä miestä ulos, mutta jotain selkärankaa olisi kiva nähdä myös ulospäin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Mattilasta voisi kuitenkin potkujen kautta tulla uusi ennätysmies. Kenelläkään ei lienee ole ollut kahdesti sopimuspahvia liigajoukkueen (pää)valmentamisesta, mutta ei yhtään peliä valmennettuna liigassa.

Tuokin on totta, että yleisö antaa varmasti enemmän ja enemmän työ -sekä rakentamisrauhaa näiden otteiden kautta.
 
Minun mielestä itseään kunnioittava toimittaja ajattelee ja kyseenalaistaa asioita eikä vain kirjoita vihkoonsa tuota Mattilan pelistä toiseen toistamaa jargonia. Onhan se nyt eriasia kysyä tällaisen paskakuurin ollessa päällä että mikä on kun ei kamppailupelaaminen maistu kuin kysellä että joko meinaat kassit pakata? Mielestäni tässä haiskahtaa nyt vaan se että esim KS on luvannut seuralle ns työrauhan kävi miten kävi tämän kauden osalta. No, katsojat osaavat myös antaa sen työrauhan jäämällä pois peleistä jos siellä ei kotijoukkuetta kiinnosta pelata.
Olen samaa mieltä että pelaajat pelaa, mutta ottaa päähän toi Mattilan "paljon hyviä asioita" kun takkiin tulee ja niitä perusasioita ei tehdä hyvin kuitenkaan.

Lisätään nyt tarkennus että vaikka tähän ketjuun kirjoitankin niin itse en ole kenkimässä miestä ulos, mutta jotain selkärankaa olisi kiva nähdä myös ulospäin.
No niinhän se Juujärvi aina löysi jotain positiivista ja sekin tällä vitutti. Lehkonen kertoili sitten omia satujaan, jotka nyt lähentelivät jo mielialahäiriön tasoja ja sitten oli vielä Kolek, jonka puheesta ei saannut mitään selvää. Sitä ennen sentään Mansikan silmäpusseista näki kuinka hyvin menee ja ennen sitä siellä pyöri sitten kirjailijat ja johtavat ja homma nyt meni muutenkin ihan päin persettä.

KooKoolla tällä hetkellä peli kipsaantuu liikaa, jos ei saada sitä ensimmäistä maalia. Tähän on joukkueen vain sopeuduttava ja löydettävä keino ratkaista tämä ongelma. Valmentaja pystyy tarjoamaan siihen avut omilla tulkinnoillaan videoista ja harjoitteista, mutta kun peli alkaa, niin valmentaja ei heiluta vaihtopenkillä mitään taikasauvaa tai dual shock-ohjainta, jolla hän pystyy pelaajia säätelemään.
 

Pipo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huvittavinta tässä on kuitenkin, että kun KooKoo kohta voittaa sen kolmea peliä putkeen, niin te kaikki olette aivan hiirenhiljaa ilman minkäänlaista positiivista kirjoittelua, mutta auta armias kun se tappio tulee, niin täällä vedetään taas kirvestä selkään ja huudetaan koutsia homoksi.

Uskomatonta...

Uskomattominta tässä on se, että KooKoo-osioon ei voi uudet eikä vanhat kirjoittajat osallistua ilman, että palstan itseoikeutettu sheriffi hyökkää kiinni ja arvioi kuka milloinkin on oikeutettu tänne kirjoittamaan. Lienee maailman luonnollisin asia, että surkeat otteet herättää keskustelua. Nyt on kuitenkin otettu kahdeksasta pelistä kuusi rotsiin kyläsarjajoukkueilta ja vieläkään ei näytä olevan oikeutta kirjoittaa foorumille.

Voisiko arvon sheriffi KKTIG täsmentää tähän kaikille, että kuinka pitkässä tappioputkessa tänne, keskusteluforumille, on lupa kirjoittaa?

Mattilan kenkimisille ei nyt tällä kaudella taida perusteita olla, mutta ei ollut kyllä mielestäni alunperin hänen pestaamisellekkaan. Odotetaan innolla jos KooKoo saisi pleijareissa Juujärven LeKin vastaansa. Valistuneemmat voivat varmaan kertoa kuinka monessa playoffsarjassa Juujärvi on jo Mattilalla lattiaa pyyhkinyt.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Todella yllättävää on KooKoon köhiminen tällä hetkellä, täytyy sanoa. Mattilan asemaan sen verran, että yllätyin aika lailla tuosta Mattilan liigavalmentajasopimuksesta. I didn't see it happen potenssin kymmenen! En tiedä onko mulla sitten kompetenssia kaverista puhua, koska en ole juuri ollenkaan sen kummemmin häntä seuraillut, mutta oma yleisvaikutelmani kaverista on, keskinkertaista parempi Mestikseen - riittämätön liigaan.
Ja minkäänlaista agendaa itselläni ei ole asian suhteen.
 

Katto

Jäsen
Mä olen ihan samaa mieltä, että joku siinä on ettei Mattilaa kunnioiteta. Tapparasta sai myös lähdöt luottamuspulan takia muutama vuosi sitten.


Luottamuspulaa pelaajien ja Mattilan välillä Tapparassa varmasti oli. Mutta ei Mattila saanut lähtöjä Tapparasta vaan irtisanoutui itse, kun ei kokenut että Tapparan materiaalilla voisi pärjätä. Ei uskonut itseensä eikä joukkueeseensa ja veti vessanpöntöstä liigavalmentajan uran alas. Erotessaan hän vetosi henkilökohtaisiin syihin ja teki hetikohta sopparin Kouvolaan. Lähtö oli todellinen yllätys ja kiva temppu just ennen kauden alkua. Taso ei Mattilan aikakaudesta kuitenkaan pudonnut sillä tilalle tuli Sami Hirvonen. Ovat edelleen samantasoisia koutseja. Kiva kuitenkin että Mattila saa koittaa uudestaan.

Eikä sitä kannatta irtisanoa, eiköhän se lähde taas ennen kauden alkua ihan itse kun toteaa ettei näillä divariapinoilla kannata liigaan lähteä. Ja mitä väliä tän kauden peleillä muutenkaan on, nousu on jo varma. Eikä liigastakaan voi pudota joten sama se on kenen valmentajan kanssa sinne menee ja miten siellä pelit menee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös