Otteluseuranta U20 MM-kisat - Puolivälierät ja putoamiskarsinta 2.1.

  • 111 675
  • 1 072
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ei tää oo niin vakavaa tää on vaan jääkiekkoo. Tämä oli tässä. USA:kin putosi, joten mielenkiinto aika nollissa jatkoa kohti. Eiköhän matsit kuitenkin katsella. Ja ainiin, meinasi melkein unohtua. Jortikalle kenkää!
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Kyllä se on aika marginaalista mitä koutsi voi tehdä kesken lyhyen turnauksen jos yv kuseen! Tosin aina voi yrittää vetää kania hatusta jollain semiepätoivoisilla sekoituksilla...

Aika marginaalisisita asioista se maalinteko koostuu yv:llä, jotain kuitenkin tarvitsee yrittää, eikä vetää samaa koko vitun turnaus.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo paljon parjattu ylivoima on ollut kieltämättä paskinta ikinä.

Kaikkihan alkoi jo siitä avausmatsista USA:ta vastaan, siinä oli ne pari ylivoimaa joiden aikana paketti oli täysin sekaisin ja USA lähellä tehdä useamman kerran alivoimamaalin. Muistan miettineeni, että tuossa oli muuten surkein pariminuuttinen ylivoima mitä olen tainnut koskaan nähdä, ja vaikka se nyt olikin yksittäinen erikoistilanne sekoilemisineen niin siitä se kuitenkin tänne asti pysyi suurena ongelmana menestyksen tiellä.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Paskimmat kisat Suomelta mitä hetkeen nähty, edes karsintasarjavuosi ei ollut näin kamalaa katseltavaa..
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Millä perusteella Kapanen ja muut "1.-ketjun" pelaajat ovat jäällä pelin ratkaisuhetkillä, eivätkä Suomen ylivoimaisesti paras ketju missä Ikonen-Hintz ja Rantanen?

Jäi kyllä paska maku tästä kun pelattiin niin hyvä peli tasaviisikoin. Mutta erikoistilanteet olivat niin syvältä että Ruotsi menee tästä ihan ansaitusti jatkoon.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Niin se vain ratkesi niihin 2. erän lopun harmillisiin jäähyihin. Mutta mahdollisuus oli, sillä Ruotsi oli todellakin kaadettavissa. Jortikka ei voi jatkaa ensi kisoissa joukkueen peräsimessä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Nopeasti palattiinkin maanpinnalle viime vuoden kultajuhlien jälkeen. Suomen taso näissä kisoissa tuntuu olevan vuosi toisensa jälkeen maksimissaan puolivälierät, ellei ole jotain kuningasta tyyliin Karri Kivi valmentajana. Jortikka vittuun.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On tuo viivakutien laatu kyllä järkyttävä. Itkeä vai nauraa, kas siinä kysymys.

Suomi osoitti kuitenkin ihan hyvää peliä tasakentällisin ja muutamia yksilöitä nousi esiin tulevaisuuden vastuunkantajiksi. Sehän näissä kekkereissä on tärkeintä että joukkueessa on lahjakkuutta, isommat saavutukset kerätään sitten aikuisiällä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turha tässä mitään Husso/Saros-vääntöä on ylläpitää. Suomi kaatui ennen kaikkea ennätyksellisen luokattomaan ylivoimapeliin,

Husso vei Suomen jatkoajalle USA:ta vastaan ja piti nollan Saksaa vastaan - Saros imaisi kalliin maalin Slovakiaa vastaan, vaikka sekin oli ennen kaikkea kenttäpelaajien häviämä peli - ja pelasi sinänsä kelvollisen tappiomatsin Kanadaa vastaan. Siinä mielessä selkeä valinta.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Eniten vituttaa tässä koko sopassa se, että Suomi pelasi 5 vs 5 peliä todella hyvin tässä pelissä. Erikoistilanteet menivät koko turnauksessa ihan päin persettä, niin päin persettä kun ne nyt voivat yleensä mennä. Hongan pitäminen jääräpäisesti viivassa vetämässä ekoihin polvareihin oli kyllä Jortikalta virhe ja Honka ei todellakaan muuta tehnyt kuin ampui siihen ekaan ukkoon. Tämä peli oli kyllä positiivinen matsi muuten, Suomi oli mielestäni parempi tasakentällisin pelattaessa.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Naurattaa nämä saroksen fanit jotka on niin puusilmiä etteivät näe miten hurri on maalinsa tehneet.Niistä ei voi Hussoa syyttää,yksinkö sen pitäisi peli voittaa kun suomen apinat ei saa maalia mistään!?Kattokaa vähän sen saroskultapojunne viime pelejä koko kauden ajalta!Ei vakuuta ei! Narri ja hpk pellet!
En ole Saros-fani, mutta ei Husso todellakaan pelannut mitään huippupeliä. Ok-peli, se ei tänään riittänyt, kun ylivoima jatkoi samaa mitä aikaisemminkin tässä turnauksessa. Yli- ja alivoima oli yhdistettynä satavarmasti huonompaa, kuin millään suomalaisella joukkueella koskaan.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ei tää oo niin vakavaa tää on vaan jääkiekkoo. Tämä oli tässä. USA:kin putosi, joten mielenkiinto aika nollissa jatkoa kohti

Paskat kisat, kaikki kunnon maat putosivat. Jäljellä enää vaan kaikkia köyhiä ja kädettömiä.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Toistan vielä kerran: laukausten laatu. Siinä on suurin ero näiden joukkueiden välillä.

Laukausten laatu ja pelin laatu yleensäkin. Paljon on matkaa ja toivottavasti oikeasti ymmärrettäisiin ottaa oppia jostain missä olis loistava osaaminen maalaamisen suhteen. Jos on noin paska YV niin ei yksinkertaisesti saa päästä jatkoon sitten millään.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Nopeasti palattiinkin maanpinnalle viime vuoden kultajuhlien jälkeen. Suomen taso näissä kisoissa tuntuu olevan vuosi toisensa jälkeen maksimissaan puolivälierät, ellei ole jotain kuningasta tyyliin Karri Kivi valmentajana. Jortikka vittuun.

Nääh ensi kisoissa pelataan taas lentokentällä niin jo se nostaa Suomen mahdollisuuksia aivan helvetisti. Tässä tappiossa vituttaa eniten se, että me hävittiin aivan helvetin keskinkertaiselle Ruotsille.
 

Bromse

Jäsen
Jokeri ja HPK -fanit voi ihan rauhassa syytellä Hussoa, ja viides maali olikin osittain ehkä helpohko.
Mutuna voisin kuitenkin arvioida, että tässä turnauksessa pelannut Saros olisi päästänyt ainakin 7. Saros oli helvetin hyvä viime vuonna, tänä vuonna ei.
Amen. On se käsittämätöntä miten jätkät jäähyilee kentällä, ja kun itselle tarjotaan paikkaa, ei onnistuta kertaakaan. Koko turnauksessa. Mutta vastustaja kun naulaa ylivoimilla, järkyttävän hyvillä skodeilla, on se Husson vika. Toki jonkun noista olisi ehkä voinut ottaa kiinni, muttei se poista faktaa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ei vaan, ei Slovakia oo köyhä. Liityn Jawsin kanssa vankkureihinsa. Mites GODlan orkesterille hurrattiinkaan? @Jaws
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös