Cover Power

  • 18 061
  • 120
Suosikkijoukkue
Ässät

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Alanis Morissetten coveri Sealin hitistä "Crazy" on noin 100 kertaa parempi kuin alkuperäinen.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se mitä on nyt kevään aikana ryyppäämisen sijaan välillä viettänyt lauantai-iltoja jopa kotona ja katsellut leppoisasti American Idolia, on Lee Dewyze esittänyt pari erinomaista coveria matkansa varrella.

Miehen versiot niin Paul Simonin kappaleesta The Boxer, sekä

Leonard Cohenin alkujaan lanseeraamasta ja ehkä jo kyllästymiseen asti viime vuosina eri solistien toimesta esitetystä klassikosta Hallelujah toimivat mielestäni varsin hyvin.

Vakuuttavampi kaveri kuin X-Factorin Elias.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä taas Remua kuunnellessa tuli mieleen että tämä miehen tekemä versio Dingon biisistä Hämähäkkimies on jopa parempi kuin alkuperäinen, vaikka ei Dingon alkuperäisversiokaan missään nimessä huono ole. Erinomainen coveri!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aina olen ollut sitä mieltä että Bob Dylan on paljon parempi biisintekijänä kuin laulajana/esittäjänä ja tämä Joan Osbornen cover verrattuna alkuperäiseen Dylanin versioon osaltaan todistaa tätä. Biisinä siis Man in the long black coat. Ikävä kyllä en mistään löytänyt ihan kokonaista versiota tuosta Dylanin alkuperäisestä mutta tuostakin pätkästä saanee kuvan siitä miltä tuo kuulostaa verrattuna Osborneen.
 

Rocco

Jäsen
Vaikka Queenin kappaleet ovat mielestäni koskemattomia, Electric Six pistää todella hyvän version ja videon Radio Ga Ga:sta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pari keski-ikäistä skottimiestä, ukulelet ja Ramones, tuosta syntyy yksi tiukimpia covervetoja ikinä. Hey ho! Let's go! Blitzkrieg bop.

Minusta tämä Surfin' bird samoilta hepuilta toimii vielä paremmin. Tässä tosin mukana ukulelen lisäksi myös basso ja rummut. Mutta tosi hyvä coveri joka tapauksessa.


EDIT: Noilta tyypeiltä löytyy muuten SinäPutkesta paljon muitakin hyviä covereita. Kannattaa katsella läpi.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Silläkin uhalla, että saan junttileiman otsaan (tai tuplaleiman): Larharyhmä - Tummat silmät, ruskea tukka ja Kun kuuntelen Tomppaa
 

donJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Pittsburgh Penguins,NHL
Smack: Paint it black (Rolling Stones) ((tämä on ehdottomasti paras cover ikinä missään, suosittelen kuuntelemaan))
Sentenced: White wedding (Billy Idol)
Children of Bodom: Talk dirty to me (Poison)
Hi Standard: California dreamin (The Mamas & the Papas)

Siinä mielestäni onnistuneimmat coverit.
 
K

Kiekkokatsoja

Viime lauantaina oli tarjolla hienoa cover power rokkia Lahdessa . Hard and heavy keikalla oli black sabbathia, deep purplea, rainbowia ja uriah heeppiä.

Illan aloitti sabbath cover. Hyvin soitettu, mutta soittolista oli aika huono. Deep purple cover oli loistava! Biisilista oli kohdallaan, ja laulaja veti kuten Gillan parhaimpina vuosinaan. Tälle keikalle menen mielelläni uudestaan. Kolmantena ollut rainbow coveribändi oli mahdottoman tehtävän edessä. Biisejä tuli monenlaisia, mutta hieman vaisuksi se jäi. Pahinta oli Blackmoorea coveroinut kitaristi joka tyytyi soittelemaan "piilosalla" hattunsa alla ja vaatimattomasti. Illan lopetti uriah heep coverbändi, joka oli jo ennakkoon virhevalinta illan huipennukseksi. Parilla hitillä ei pitkälle pääse. Soittajat vetivät kuitenkin hienosti, mikä oli yllätys. Erityismaininta basistille, jolla olisi käyttöä monessa bändissä. Mahtavasti vedetty.

Lisää tällaisia tapahtumia, kiitos. Lupaan vaikka olla kuukauden selibaatissa, mikäli saan lisää.
 

Fordél

Jäsen
Kyllä Beach Boysien California Dreamin' voittaa the Mamas & the Papasin version. Tässä kohdin koverointi onnistui oikein hyvin. Alkuperäinen folkimpi versio on liian laahaava.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mielenkiintoinen ketju nostettu Jatkoajan kätköistä esiin. Tulee joskus katseltua youtubesta noita coverieta suosikkibiiseistä ja sinne menee kaikki viestini linkit.

Ihme että tässä ketjussa ei ole näköjään ei ole mainittu vielä Bruce Springsteen versiota war biisitä. Tosin kyllä toi alkuperäinen Edwin Starrin versiokin on ihan ok.

Myös Paradise Lostin versio Bronski Beatin Small Town Boy:sta kolahtaa paremmin kuin alkuperäinen.

Ehkä kovimman suorituksen on tehnyt Travis jonka versio Britney Spearsin "Baby One More Time":sta on jopa kuunneltava toisin kuin se alkuperäinen...

Mutta se onkin sitten tiukka vääntö mikä näistä on paras versio Heroes biisistä. David Bowie, The Wallflowers vaiko tää tyyppi youtubessa.
 

Ferris

Jäsen
Tuli tuossa seurattua eilen sivukorvalla Ylen uudenvuodenvaihtamisohjelmaa ja yllätyksekseni siellä Kotipelto veteli Dion Holy diveria sinffoniaorkesterin kera. Kävi vaan mielessä että olisivat antaneet Anssin hoitaa kyseisen biisin, kun kerran paikalla oli.

Anssi Kela - Holy Diver
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös