Ilves ihan jaloissa. Jos Blues jaksaa jatkaa samaa rataa, menee kolme pinnaa Espooseen.

JYP
Toivottavasti tulee rumat lukemat tänään Helsingissä, että tuo porukka heräis ja kunnolla.

BigRedCat

HIFK
Jumalauta että on hienoa katseltavaa HIFK:n peli! On vauhtia, taklauksia, maalipaikkoja! Peli-ilo ja työmoraali on huipussaan ja JYP on toistaiseksi ollut vastaantulija. Vaarallisuuttaan kyllä väläytellyt ja kyllä jyväskyläläiset tuosta nousee jos saumaa annetaan. Mutta nyt nautitaan! Kuparista hehkutettukin, mutta myös Puustinen on back! Taklaa, raastaa ja menee maalille! Ei näytä enää siltä haahuilijalta joka tuolla surffasi ennen saikkuaan.

HokiHero

On ollut kyllä huonoa jääkiekkoa Kuopiossa vaikka maaleja onkin tullut. Rikkonaista roiskimista eikä tässä ensimmäisessä erässä ole oikein päässyt käsiksi Elomon pelikirjaan.

Hoitsu

Kärpät
Siellä oli maalivahdin lisäksi maalinedustalla yksi pelikaani ja kolme vai neljä kärppää tuossa jälkimmäisessä maalissa. Missähän ne loput pelikaanit viiletti?

Ahar

Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Taitaa tulla rumat lukemat tänään...

Ikaros

Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
No jos nyt saatais tasotettua yvllä. Kyllä vähän pelottaa noi puolustuksen koomailut. Selvästi erä Kärpille.

kende

sport
Olipa hieno kiekkoerä. Jännittävä. Paikkoja, jäähyjä, taklauksia, hyviä koppeja, tunnetta. Aivan toisenlainen peli kuin Pelicansia vastaan! Se tärkein vain jäi... Olihan siinä 2-1, 3-1 hyökkäykset ja pari intensiivistä ylivoimaa....

Sphinx

TPS
KalPa kyllä vie pisteet tänään Kuopiossa, sillä ei tuo Järvinen vain tunnu saavan mitään kiinni. TPS siis aivan tasapäisesti pelissä mukana, mutta kaikki menee Järviselle. Toinen maali toki tuli pahan maskin takaa, mutta ikävästi lipsahti längistä silti. Ja ensimmäinen maali siniviivalta ilman maskia ylivoimalla taka-alanurkkaan. Pelin ollessa tasan TPS tuskin lähtee maalivahtia vaihtamaan, vaikka peli olisi vielä täysin voitettavissa jos Lassila heitettäisiin häkkiin nyt.

Helsingin IFK
Oli kyllä erän loppukin mahtavaa pyöritystä ja toisen erän alkuun päästään kahden minuutin ylivoimalle! Tuo ykkösketju on huimassa vireessä ja luo jokaisessa vaihdossaan huippupaikkoja.

Mr.Fox

TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hm... ottelun alkamisen jälkeen ensimmäinen (!!!) kuopiolaiskommentti tähän ketjuun joskus ensimmäisen erätauon puolivälissä.

Onkohan Kuopiossa nettiyhteyksissä jotain suurempaakin vikaa?
- otteluketjua ei avattu koko päivänä
- Auran Aaltojen radioselostajan mukaan Kuopion hallilla ei nettiyhteys toimi
- SM-liigan otteluseurannassa laukaisukartta ei päivity
- otteluseurantaketjuun ei tule kuopiolaiskommentteja jne. jne. jne.

Vai ovatko ne kaikki kuopiolaiset ahtautuneet yksissä tuumin Niiralan soramonttuun, joka on sitten tukkinut puhelin- ja verkkoyhteydet?

lätkämies

HPK, Columbus Blue Jackets
Vähän on HPK:n jalka vielä bussissa tai kotona, mutta silti viihdyttävää coast to coast kiekkoa molemmilta joukkueilta. Mutta jos pelillisesti ajattelee niin kaikki on päin vittua, mutta kyllähän tälläinenkin peli väliin on mukavaa katsoa.

jukiapina

JYP valitettavasti

Samoilla linjoilla. Ei olla niin hyviä mitä sarjataulukko näyttää. Tälläisiä hyvin puolustavia joukkueita kuin IFK vastaan ollaan juuri niin surkeita kun eka erä näyttää. Tarkki oli rankkareita lukuunottamatta Lukkoa vastaan huono ja nytkin näyttäisi siltä, että lepovuoro olisi paikallaan. Hienoa peliä IFK:ltä hyökkäys ja puostus hyvin balanssissa ja tuolla pelillä mennään keväällä pitkälle

Ahar

Onhan Hifk ollut hyvä, mutta en ymmärrä miten AMMATTILAISET, joille maksetaankin tuon pienen mustan kiekon perässä juoksemisesta, voivat pitää vapaa päivää maksavan yleisön edessä? Ilmeisesti jääkiekko ei vielä Suomessa ole huippu-urheilua NHL -pelaajia lukuunottamatta. Luulisi nyt jonkinlaista ammattiylpeyttä löytyvän, mutta ei...

Vanhapuuma

JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Olipa surkea erä JYPiltä, HIFK oli kyllä vaarallinen. 2-0 kertoo pelistä aika paljon, enemmänkin olisi huonolla tuurilla saattanut mennä.