Jukurien juniorit

  • 335 343
  • 698

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Uskoisin että ainakin Laamanen pelaa jo ehkä jopa ensi kaudella edustuksessa, kun tuo armeijakin on pois alta. Miksei Ripattikin. Peli esityksissä ei ilmeisesti ole vikaa ollut, vaan siinä, etteivät tahdo harjoituksissa kestää fyysisesti mukana (Laamasella siis tosiaan armeijan takia). Korjatkaa jos väärin, mutta itselle on jäänyt tämä käsitys!
 
Jukureiden A pelaa tulevallakin kaudella Nuorten Mestistä, jossa viime kaudella joukkue oli alkusarjassa viides ja jatkosarjassa neljäs. Tulevalla kaudella joukkue varmasti pyrkii parantamaan viimekautista sijoitustaan.

Tulevan kauden joukkue on seuraava (nimen perässä syntymävuosi ja hyökkääjillä pelipaikka):

Maalivahdit:
Juuso Liikanen -94
Nicolas Luomi -95
Matti Ylönen -94

Puolustajat:
Silver Kerna -94
Elmeri Laamanen -94
Juha Sivula -94
Heikki Honkanen -95
Atte Kyyrönen -95
Jirko Puranen -95
Joona Jehkonen -96
Olli Jukarainen -96
Pauli Klen -96
Joose Peitola -96
Nico Siitonen -96

Hyökkääjät:
Jesse Hurme(kh) -94
Jussi Siitonen (kh) -94
Antti Heinikainen (kh) -95
Erno Ripatti (kh) -95
Tatu Vihavainen (kh) -95
Mika Himanen (kh) -96
Antti Heikkilä (lh) -94
Juho Herranen (lh) -94
Janne Lappalainen (lh) -94
Mikko Hyyryläinen (lh) -95
Jere Koikkalainen (lh) -95
Tero Pettinen (lh) -95
Miikka Hakala (lh) -96
Ali Liikanen (lh) -96
Tuomas Pajulahti (lh) -96
Juha Suni (lh) -96
Mikael Vasara (lh) -96

Uusia tulijoita joukkueeseen ovat virolaispuolustaja Silver Kerna (KooKoo A), Lahdesta saapuva Nico Siitonen (Pelicans B) sekä hyökkääjät Jesse Hurme (KooKoo A) ja Juha Suni (Pelicans A).

Yli-ikäisiksi viime kauden joukkueesta jäivät Olli Marttinen, Mikko Seppänen, Otto Cichoracki ja muuten vain poistuneita/lopettaneita? ovat Jani Pynnönen ja Miika Otranen.

Varsinkin Cichorackin (24+32) ja Seppäsen (13+36) poistuminen kokoonpanosta vie paljon tehoja. Lisäksi viime kaudella edustuksen ringistä A:n apuna olleet Roni Rukajärvi ja Juuso Sipola eivät ole ikänsä puolesta tulevalla kaudella enää A:n käytettävissä.

Kärkipelaajista joukkueessa jatkavat edelleen Erno Ripatti (16+28), Elmeri Laamanen (17+29)ja Mikko Hyyryläinen (27+33), joista jokainen on myös edustusjoukkueen ringissä mukana. Maalivahtiosasto jatkaa samassa muodossa kuin viime kaudellakin, jossa Nicolas Luomi tulee kantamaan päävastuun.

Uusista tulijoista Viron nuorten maajoukkuettakin edustanut puolustaja Kerna iski 20 tehopistettä KooKoon paidassa ja tuo kokoa (183/85) joukkueen takalinjoille. Siitonen ei ole junioreissa paljon tehoja iskenyt, mutta jäähyminuutteja on tullut melko runsaasti. Kai tuossa jotain potentiaalia on, kun on kuitenkin 10-11 kaudella ollut Pohjola-leirillä ja nyt try-outin kautta pääsi joukkueeseen.

Keskushyökkääjä Hurme on myös melko mielenkiintoinen tapaus. Viime kaudella KooVeen ja KooKoon A-nuorten riveissä yhteensä 43 ottelua A:n Mestistä tehoin 13+26. Lisäksi Hurmeen kauteen mahtui 3 ottelua A:n SM-liigaakin Lukon paidassa kiikaritehoin.

Pelicansissa viime kaudella 6+7 tehot 20 otteluun iskenyt Suni on pelannut urallaan myös Yhdysvaltojen NAPHL-sarjassa (North American Prospects Hockey League) 17 ottelua tehoin 5+2, joten mielenkiintoinen hyökkääjä kyseessä.

Lisäksi Jukureiden B:stä A:han nostettu Mikael Vasara saattaa olla yksi tulevan kauden yllättäjiä. Viime kaudella tämä sähäkkä laituri iski A:n mukana 19 ottelussa tehot 14+2. Myös SaPKon junioreista kesken viime kauden Jukureiden riveihin liittyneiltä Jere Koikkalaiselta ja Tatu Vihavaiselta voidaan odottaa nousua isoon rooliin. Puolustuspäässä jo edellä mainittujen Kernan ja Laamasen ohella huomio kannattaa kiinnittää raamikkaaseen (188/88) Heikki Honkaseen, joka viime kaudella viimeisteli tehot 5+15.

Päävalmentaja Jussi Hyvärisen mukaan tämän kauden joukkueen rinki on huomattavasti viime kautta suurempi, sillä viime kaudella loukkaantumisten ja armeijan takia joukkue joutui ajoittain pelaamaan jopa kolmella ketjulla. Potentiaalia porukassa kyllä on, ja Hyvärisen valmennuksessa se tästä joukkueesta voidaan myös saada hyvin mitattua ulos.

E: Lisätään vielä tähänkin Jukureiden vastustajat Mestiksen alkusarjassa:

Blues Akatemia, Espoo
Diskos, Jyväskylä
EKS, Espoo
GrIFK, Kauniainen
HCK, Kerava
K-Kissat, Helsinki
Ketterä, Imatra
K-Vantaa, Vantaa
KOOVEE, Tampere
KooKoo, Kouvola
PEPO, Lappeenranta
Titaanit, Kotka
TUTO, Turku
 
Viimeksi muokattu:
Myös Jukureiden B:n ensi kauden sarja on Mestis, jonne se viime kauden päätteeksi nousi.

16 joukkueen alkusarjassa Jukureiden lisäksi pelaavat:

Diskos, Jyväskylä
GrIFK, Kauniainen
HJK, Helsinki
Jokipojat, Joensuu
K-Kissat, Helsinki
KJT, Järvenpää
K-Laser, Oulu
K-Vantaa, Vantaa
KOOVEE, Tampere
RoKi, Rovaniemi
S-Kiekko, Seinäjoki
Sport, Vaasa
Titaanit, Kotka
TPS Akatemia, Turku
TUTO, Turku

Kaksinkertaisen (30 ottelun) alkusarjan kaksi parasta pelaavat B:n SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa, sijat 3-10 varsinaista Mestistä ja sijoille 11-16 jääneet Suomi-Sarjaa.

Jukureiden kokoonpano on seuraava:

Maalivahdit:
Jere Moilanen
Miska Ruotsalainen
Lassi Puolakka

Puolustajat:
Saku Forsblom
Dominik Gerencser
Tatu Kallio
Teemu Lampinen
Oscar Lemström
Joonas Puolakka
Anton Rähmönen

Hyökkääjät
Joona Hassinen
Jesse Holmberg
Eeti Huotelin
Alexi Hurri
Jarno Hämäläinen
Jaakko Kainulainen
Juuso Karjalainen
Perttu Kiesilä
Samuli Kiljunen
Ilkka-Pekka Kiukas
Jaakko-Lauri Kiukas
Jesse Kurvinen
Roni Kurvinen
Joonas Luntta
Jusse Pulliainen
Lauri Pulliainen
Arttu Putkinen
Sami Rasa
Eetu Svärd
Verneri Tikkanen
Jarno Torniainen

Joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Pasi Parviainen.

Joukkueen mukana nähdään kauden aikana todennäköisesti myös useampia A:n mukaan nostettuja pelaajia, jotka ikänsä puolesta voivat vielä pelata B:ssä.

B-junioreiden tryout-tilaisuus järjestetään 9-10.5 eli kuluvan viikon perjantaina ja lauantaina. Sieltä myöskin jokunen pelaaja B:n rinkiin tullee uutena mukaan.

Saapa nähdä, miten joukkue pärjää astetta kovemmassa seurassa kuin viime kaudella. Tavoitteena varmaankin on säilyttää paikka Mestiksessä näin ensi alkuun.

Kokonaisuutena täytyy loppuun vielä sanoa, että Jukureiden junioritoiminta on ottanut isoja askeleita eteenpäin viimeisen vuoden parin aikana:

-A, B-ja C-nuoret pelaavat Mestiksessä, kun vielä jokunen vuosi takaperin sarjataso oli kakkosdivari.
-Myös nuoremmissa junioreissa menestystä on tullut.
-Joukkueisiin ja valmennukseen on saatu jatkuvuutta. Erityisesti Jussi Hyvärisen palkkaaminen A:n valmennukseen on ollut hyvä juttu.
-Tryouttien kautta pyritään etsimään laadukkaita pelaajia myös oman kaupungin ulkopuolelta.
-Yhteistyö juniori-Jukureiden ja edustuksen välillä on toiminut paremmin kuin aikoihin. Sipola ja Rukajärvi edustuksesta ovat käyneet auttamassa A:ta ja puolestaan omista pojista Ripatti ja Laamanen ovat saaneet mahdollisuuden näyttää osaamistaan edustuksen riveissä. Lisäksi edustusjoukkue etsii pelaajia osin myös A:n tarpeisiin ja kehittymään miesten peleihin.
 
Viimeksi muokattu:

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämä ansaitsisi jo isommankin kiitosspiikin, mutta tyydyn nyt lyhyeen: Huikea työ Jukurien juniorimyllyn käynnistämiseksi alkaa vihdoin näkyä myös kansalle. Näin alussa elvytystä toki joudutaan vähän tehostamaan ikäluokka kerrallaan, vaikka selvää kehitystä onkin tapahtunut joka osa-alueella.

Viikonloppuisen TUTO-taisteluvoiton ansiosta A-junnut nousi Mestiksen kakkoseksi(tavoitehan ei ole enempää eikä vähempää kuin mestaruus). Liiga-KooKookin on takana, käsi ylös jotka uskoivat vaikkapa pari vuotta sitten että tällaista voisi tapahtua... Pasi Parviaisen B-nuoret taistelevat myös kunniakkaasti Mestiksessä ja C on jo varmistanut paikkansa ns. "valtakunnansarjassa".

Eli kyllä koko yhteisö, Kerttulasta ja Suovalkamasta uusiin/vanhoihin valmentajiin ja aina niihin niin moniin vapaaehtoisiin, on saanut homman vihdoin toimimaan ja siitä kuuluu heille iso käsi. Niin monta vuotta organisaatio hukkasi.. Pelastaja-Kerttulan organisaatioon tulon myötä toimenpiteet aloitettiin välittömästi ja pikkuhiljaa saadaan alkaa nauttimaan seurauksista.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pelastaja-Kerttulan organisaatioon tulon myötä toimenpiteet aloitettiin välittömästi ja pikkuhiljaa saadaan alkaa nauttimaan seurauksista.

Vähän turhan paljon gloriaa hehkutat nyt Kerttulalle, vaikka pätevä mies onkin. Nykyinen tila on pitkän prosessin tulosta. Aikanaan valmennuspäällikön ja hänen ammattitutkintoon kouluttaminen sekä päätoimisen taitovalmentajan palkkaaminen olivat suunnankääntäjiä. Samaten Jussi Hyvärisen tulo A:n vastuuseen oli iso juttu. Nämä tapahtui jo ennen Kerttulan Mikkeliin tuloa ja ovat kyllä isoimmassa roolissa parantuneeseen junioritoiminnan tilaan.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Profiittia annan kyllä junnu-jukureiden hallitukselle, siellä on tehty oikeita valintoja ja varmasti asiaan vaikuttaa se, että siellä on nyt vanhoja pelimiehiä(kanerva, laakso, kantelinen)joilla varmasti jotain näkemystä on ollut asioihin.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vähän turhan paljon gloriaa hehkutat nyt Kerttulalle, vaikka pätevä mies onkin.
Ehkäpä näinkin, vaikka kyllähän tuossa otan esiin myös ennen Kerttulaa vaikuttaneiden panoksen. Ja ei se Kerttula tietenkään pysty mitään konkreettista "panosta" mukanaan tuomaan, mutta hän oli kuitenkin ehkä se, joka ymmärsi ensimmäisenä yhteisöllisyyden merkityksen ja ryhtyi kehittämään toimintaa sitä kautta.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Profiittia annan kyllä junnu-jukureiden hallitukselle, siellä on tehty oikeita valintoja ja varmasti asiaan vaikuttaa se, että siellä on nyt vanhoja pelimiehiä(kanerva, laakso, kantelinen)joilla varmasti jotain näkemystä on ollut asioihin.

Amen. Juniori-Jukurit on kyllä kaikkinensa esimerkillisesti hoidettu organisaatio.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Minkä verran Jukureissa on nykyään pakoa futispuolelle? Ainakin ennen lahjakkaammat taisi valita jossain vaiheessa futiksen. Nyt kun katsoo noita joukkueiden pelaajamääriä, niin näkee että E-G junnuissa on n 30 pelaajaa/ikäluokka. D-junnut (kaksi ikäluokkaa 01-02) pelaa yhdellä joukkueella 30pelaajalla, C:ssä (99-00) on enää 18pelaajaa. Materiaali näyttäisi vähenevän aika rajusti. Esim Savonlinnassa tällä hetkellä C-F junnuissa on joka ikäluokassa oma joukkue. C ja D junnuissa on lähes tuplamäärä pelaajia Jukureihin verrattuna. Mikkeli on kuitenkin selvästi isompi kaupunki. Toki se tekee senkin että lajivalikoimaa on enemmän. Joensuussa pelaajamäärät onkin sitten jo reilusti isompia.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
A-nuorilla oli mahtava viikonloppu Mestiksessä, kaksi matkapeliä ja molemmista voitot. Lauantaina kaatui HCK 7-4 ja tänään sarjakärki K-vantaa 2-1. Maalit merkattiin Mika Himaselle ja Silver Kernalle. Nicolas Luomi nappasi 43 torjuntaa. Jukurit on sarjakakkosena 3 pinnaa Vantaata perässä. Joukkueen parhaina pistenikkaireina ovat olleet Jesse Hurme (3+15), Mikko Hyyryläinen (5+11) ja tänäänkin maalannut Himanen (7+7). Mainittakoon vielä edustuksessa esiintyneet Ripatti 8 peliä 7+4 ja Laamanen 10 peliä 2+7.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit A:lla on nuorten Mestiksessä huima putki päällä. Tänään irtosi jo 11. voitto putkeen, kun Karhu-Kissat taipui Jukureille 4-1. Alkusarjassa on jo kakkospaikka varma. Kärjessä olevalla Vantaalla on kahdessa jäljellä olevassa pelissä sen verran helpot vastukset ja vielä kotiotteluissa, että ykköspaikka taitaa alkusarjan jälkeen jäädä haaveeksi voittoputkesta huolimatta. Alkusarjan päätöskierroksilla Jukurit kohtaa vielä KooKoon kotona ja Diskoksen vieraissa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
A nuoret kaatoi KooKoon tänään melkoisen helposti. Löysä esitys riitti 4-1 voittoon ja 12. peräkkäinen voitto oli tosiasia. Jukurit taistelee tiukasti tällä kaudella Nuorten Mestiksen voitosta. C2 junnareissa on löytymässä Jukureille todellinen lupaus. Leevi Aaltonen merkkautti tehot 3+4, kun C2 voitti tänään KalPan 10-0 valtakunnallisessa sarjassa. Kävin viikko takaperin kattomassa noita C2:n pelejä, ja tämä Aaltonen erottui selvästi niissäkin peleissä. Hyvä luistelu, hyvä laukaus ja kaikinpuolin lahjakas kaveri. Toivottavasti intoa riittää jatkossakin.

EDIT: Lisätään vielä vähän Leevi Aaltosen tilastoja C2 valtakunnansarjasta: 15 peliä tehoin 33+26 (3,9 pist/peli) ja pistepörssin ykköspaikka. Henri Nikkanen on neljäntenä 15 9+31. Tälläiset kaverit pitää saada pysymään täällä, ennenkuin joku "iso paha seura" E-Suomesta syö ne suihinsa. Nyt kannattaisi seuran ja Kerttulan alkaa väsäämään pojille pitkän ajan suunnitelmaa Jukureissa.
 
Viimeksi muokattu:

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Ensimmäinen mitä seuran ja Kerttulan pitäisi tehdä, on laittaa edustus - juniorit väli siinä määrin uskottavaan kuosiin, että edes teoria-asteella ne omat junnut voisivat ajatella pääsevänsä urallaan eteenpäin Mikkelissä. Tällä hetkellä tilanne on toki jo parempi mitä moneen vuoteen, mutta edelleen valitettavasti jos oikeasti haluat tehdä uran jääkiekkoilijana, sinun kyllä kannattaa lähteä etelän (tai mihin tahansa muuhunkin ilmansuuntaan, kunhan se ei ole itä) "isoon pahaan seuraan" jo junnuikäisenä. Se on vaan vielä tällä hetkellä valitettava tosiasia, että puitteet junioreiden kehittymiselle Mikkelissä on lasten kengissä.

Mikkelissäkin on kuitenkin vuosien varrella nähty monta todella lahjakasta poikaa joiden kehitys on tyssännyt siellä C- B-junnuissa, sitä on toki mahdotonta sanoa olisiko käynyt toisin jos pojat olisivat tuolloin lähteneet yrittämään muualle, mutta mahdollista se olisi ollut.
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
Kannattaa myös miettiä mitä kävi esim. Aapo Pöntiselle ja Antti Heinikaiselle. Molemmat lähti pois nuorena, toinen tuli takaisin ja toinen harmillisten sattumien kautta ripusti hokit naulaan.

Se pois lähteminen, kun ei ole mikään autuaaksi tekevä saati helppo suoritus. Itsenäistyminen, koulupaikka, uudet ystävät, uusi kaupunki ja sen houkutukset, uusi joukkue, uusi valmentaja jne... loputon lista.

Nykyään, kun touhu on mennyt siihen että sut saatetaan korulauseiden kera pyytää isompaan jengiin ja ekalla kaudella voitkin saada peliaikaa ja onnistumisia, kun isomman jengin ikäluokka on pienempi. Mutta seuraavalla kaudella joukkueeseen nostetaan seuraava ikäluokka. Ja tässä vaiheessa nämä kaverit yleensä ajaa "vierastyöläisen" ohi. Sitten ootkin poppariosastolla, vaikka kuinka sulle luvattiin paikka auringossa.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Totta toki tuokin, sen verran kuitenkin tuosta Heinikaisesta muistelisin, että eikös hänellä tuo Lahden reissu mennyt ainakin osittain sen takia perseelleen kun käsi meni kappaleiksi? Ja sitten on myös ihan rehellisyyden nimissä sanottava, että Aaltonen on ihan himpun verran kovempi talentti kuin kumpikaan noista yllä mainituista.

Ei se pois lähteminen mikään autuaaksi tekevä asia ole, monella varmasti käy se, että ollaan olevinaan jotain kun on päästy muualle ja jätetään se päivittäinen hommien tekeminen kun ollaan jo niin saatanan hyviä. En niinkään miettisi mitä kävi kenellekin, vaan enemmänkin miksi niin kävi. Samaan hengenvetoon totean myös, että taitaa noita Mikkeliin jääneitä muilla kotkotuksilla potentiaalisen uransa pilanneita junnuja löytyä ekspotentiaalinen määrä niihin nähden jotka tämän ovat muualla käyneet tekemässä. Sekin täytyy muistaa, että kaikista ei vaan ole jääkiekkoilijoiksi, teitpä niin tai näin.

Tuosta "omat pojat pelaa" mantrasta tyydyn toteamaan, että kun olet riittävän hyvä niin aivan varmasti pääset pelaamaan, olitpa sitten oma junnu eli et (kunhan et ole lähtenyt Lappeenrantaan, eikä tuollakaan taida tilanne enää ihan niin paha olla muualta menneillä). Ei ne asiat nimittäin niinkään voi mennä, että kun tulet muualta sinulla on automaattinen pelipaikka, Mikkelissä tätäkin on toki vuosien varrella kokeiltu, ei tuottanut mainittavaa tulosta. Jos taso ei enää syystä taikka toisesta riitä, niin katsomo kutsuu, näin sen täytyykin mennä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nuorten Mestiksessä Jukurit kukisti eilen EKS:n 3-2 ja Jukurit on enää kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta K-Vantaasta. Vantaan peli ei ole kulkenut viime aikoina, ja se on hävinnyt kolme viimeisintä peliään. Jukurit tuntuu taas puolestaan löytäneen tammikuun alun tappioiden jälkeen vahvan pelivireen, joten sarjan voitto on jälleen ihan omissa käsissä. Jukureilla (ja Vantaalla) on vielä 8 peliä sarjaa jäljellä ja joukkueet kohtaavat sopivasti päätöskierroksella Vantaalla 1.3. Nousuvireinen TUTO saattaa tosin vielä tätä kahden kauppaa sotkea. Turkulaisten ero Jukureihin on kuusi pistettä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jos oli hyvä uutinen tänään Tumban ja Pendon yhteistyön jatkuminen, niin vähintään yhtä hyvä oli Jussi Hyvärisen jatkaminen A-nuorten peräsimessä.

Kerttula Jatkoajan uutisessa: "− Hyvärinen on tehnyt suunnitelmallista ja laadukasta valmennustyötä sekä nostanut vaatimustasoa järkevästi koko ajan. Hänen joukkueensa on kehittynyt kolmessa kaudessa enemmän kuin yksikään A-nuorten joukkue tässä maassa ja se on fakta."


Juniorityön harppaukset eteenpäin on loistava juttu, aivan loistava.
 
Jukureiden A-nuoret on aloittaneet myöskin jo harjoituskautensa kahdella ottelulla:

Diskos A- Jukurit A 3-4

Jukureiden maalit: Jussi Siitonen, Tero Pettinen, Juuso Föhr ja Daniel Stummer

Kiekko-Vantaa A- Jukurit A 3-2

Jukureiden maalit: Ali Liikanen ja Mikael Vasara

Jukureiden A:n rinki on tällä kaudella seuraava:

Maalivahdit
Joonas Kilpeläinen (-97) (KalPa)
Juuso Liikanen (-94)
Pele-Niklas Volanen (-96)
Tero Järvinen (-97) (Jukurit B)

Puolustajat
Pauli Klen (-96)
Jyri Pöntinen (-96) (PiPS)
Olli Jukarainen (-96)
Joose Peitola (-96)
Silver Kerna (-94)
Jirko Puranen (-95)
Saku Forsblom (-97) (Jukurit B)
Heikki Honkanen (-95)
Eeti Huotelin (-97) (Jukurit B)

Hyökkääjät
Ilkka-Pekka Kiukas (-97) (Jukurit B)
Mikko Hyyryläinen (-95)
Jussi Siitonen (-94)
Mikael Vasara (-96)
Juuso Föhr (-97) (KalPa)
Mika Himanen (-96)
Daniel Stummer (-96) (Lower Austria Stars U20)
Antti Heinikainen (-95)
Erno Ripatti (-95)
Jere Koikkalainen (-95)
Mikko Sairanen (-94) (SaPKo)
Tatu Vihavainen (-95)
Tero Pettinen (-95)
Miikka Hakala (-96)
Antti Heikkilä (-94)
Janne Lappalainen (-94)
Arttu Nuija (-96) (Diskos)
Jesse Kurvinen (-97) (Jukurit B)
Ali Liikanen (-96)
Tuomas Pajulahti (-96)

Joukkueen päävalmentajana toimii Jussi Hyvärinen ja apuvalmentajana Taneli Hiltunen.
 
A-nuoret pelasivat tänään ensimmäisen harjoituspelinsä Kalevankankaalla:

Jukurit A- K-Vantaa A 3-3

Jukureiden maalit: Jirko Puranen, Antti Heikkilä ja Jussi Siitonen.

Maalilla Juuso Liikanen.

Jääajan loppumisen vuoksi jatkoaikaa ei pelattu, joten tasatulos jäi lopputulokseksi.
 
Viimeksi muokattu:
A-nuorten harjoituskausi on jatkunut kahdella pelillä.

Eilen kaatui Savonlinnassa SaPKo numeroin 3-6. Jukureiden maalit Janne Lappalainen, Juuso Föhr, Mika Himanen, Ali Liikanen, Heikki Honkanen ja Tero Pettinen.

Tänään joukkue puolestaan hävisi KooKoolle 2-1 voittolaukauksilla. Antti Heikkilä teki Jukureiden ainokaisen.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Laitetaan nyt tänne ketjuun, vaikkei Jukureita tänä vuonna edustakkaan. Leevi Aaltonen aloittanut KalPan C-junnuissa tehokkaasti. Useamman böörin jo tehnyt. Tämän päiväisessä pelissä jo kaksi tehtyä. Jukurikone alkaa pikkuhiljaa tuottamaan näitä pelimiehiä!
 
Jukureiden A-nuoret ovat pelanneet jo Mestistä kolmen ottelun verran.

Viime viikonloppuna joukkue hävisi lauantaina LeKille 3-4 ja voitti Kooveen 4-2. LeKi-ottelussa Jukureiden maaleista vastasivat Mika Himanen, Mikko Sairanen (1+1) ja Tatu Vihavainen. Kooveeta vastaan maalinteossa onnistuivat Vihavainen (1+1), Himanen, Arttu Nuija sekä Mikael Vasara (1+1).

Tänään Jukurit ottivat yhteen KJT-Haukkojen kanssa ja nappasivat voiton 6-3-numeroin. Heikon avauserän jälkeen Jukurit sai ottelun toisessa erässä juonesta kiinni ja vei ottelua varsin selkeästi. Tarkemmalla viimeistelyllä loppulukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, mutta vedot paukkuivat päätylautoihin tai haettiin liian hienoa kuviota.

Edustuksesta mukana ollut Erno Ripatti oli kentän näkyvimpiä hahmoja kakkosketjun Sairanen-Vihavainen-Vasara lisäksi, vaikka ei saanutkaan kuin yhden syöttöpisteen. B-juniori-ikäinen Ilkka-Pekka Kiukas väläytteli myös taitojaan iskemällä komean maalin ja muutaman kerran haastamalla röyhkeästi vastustajan puolustajia. Fysiikassa on vielä melko paljon kehitettävää, mutta ihan hyvältä aihiolta vaikuttaa.

Myös edustuksessa koeajalla oleva Eljas Suoknuuti pelasi tänään A-nuorten mukana. Sai syöttöpisteen maaliin ja taklasi muutaman kerran komeasti vastustajan kumoon, joten ihan mukiinmenevä esitys häneltä. Pakeista Jirko Puranen ja Heikki Honkanen olivat joukkueen selkeästi parhaat puolustajat niin kiekollisesti kuin omassa päässäkin.

Jukureiden sisäisen pistepörssin top5 on kolmen pelin jälkeen seuraava:

Vihavainen, 3. 3+3=6
Sairanen 3. 2+4=6
Vasara 3. 2+3=5
Puranen 3. 1+2=3
Honkanen 3. 0+3=3
 
Viimeksi muokattu:
A-nuorten kausi on jatkunut voitokkaasti.

Viime torstaina joukkue kaatoi vieraissa Vierumäki Unitedin lukemin 7-4. Verkkoja heiluttelivat Eljas Suoknuuti (3), Mika Himanen (2), Jirko Puranen ja Antti Heikkilä.

Tänään puolestaan kaatui niin ikään vieraskaukalossa SaPKo 5-4-numeroin. Maaleista vastasivat Tatu Vihavainen (1+2), Silver Kerna, Ali Liikanen, Mikael Vasara sekä ensimmäisessä A-nuorten pelissään heti voittomaalin iskenyt C-juniori-ikäinen Mikko Kokkonen.

Jukurit on viiden ottelun jälkeen sarjassa neljäntenä. Kausi on kuitenkin pitkä ja kovimmat vastustajat vielä edessä, mutta aloitus on ollut ainakin vahva.
 

Savon Poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
1970, Keni Karalahti
Jukureiden A-junnut kävivät eilen nappaamassa pisteet Kotkasta lukemin 3-8. Jukureiden parhaat pistemiehet olivat eilen Tatu Vihavainen (3+1), Eljas Suoknuuti (3+0), Mikael Vasara (1+2) ja Juuso Föhr (0+3). Maalilla Juuso Liikanen 28 torjuntaa.

Tällä hetkellä Jukurit ovat Nuorten Mestiksessä neljäntenä, kuuden pisteen päässä ensimmäisenä olevista Jokipojista. Myös Jukureiden Tatu Vihavainen johtaa Nuorten Mestiksen pistepörssiä kun pelattuja pelejä on kahdeksan ja pisteitä vaatimattomat 19. Myös erityismaininta Eljas Suoknuutille, kuka pelannut vain neljä ottelua ja tehnyt niissä tehot 7+1.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös