• 38 845
  • 406

Etäfani

TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
On tämä uskomatonta. Sport hyödyntää maalipaikat hyvällä prosentilla ja se näkyy tulostaululla: 2-0. Ei peli toki ohitse ole, mutta..

HIFK
Helvetti, että tuo Eemelin ja patongin dynaaminen duo on säälittävä. Eemeli Heikkinen kuuluisi nimensä ja pelitaitojensa perusteella Suomussalmen Palloseuraan HIFK:n sijasta.

Hävettää oikeasti. Eihän tämä voi olla mahdollista?

Kaukosäädin

Ilves 365 ja Real Madrid
17 vuotias Roope "Rikkaan miehen Nikolai Goldobin" Hintz 0+3 ekaan erään. Ei huano.

HIFK
Ipa pistää jo 3-0. Aika odotettu "Off-day" IFK:lta tänään, kun pelattiin eilen ja Ilves on saanut lepäillä.
Siihen kun lisää tuon luokattoman pakiston, niin tässä nyt on tulos.

Heikkisen voisi korvata esimerkiksi robotti-imurilla.

Kiikarit

Ilves, Boston Bruins
Nyt tulee. Mustonen 3-0. Ipa kyllä hassuttaa IFK:n pakkeja hybridipitkällä jatkuvasti. Paras eka erä joka on tullut nähtyä tällä kaudella.
edit. No hetihän Leino kuittaa kun pääsin sanomasta..

Moto

HIFK
Täyttä paskaa tuo peli on muutenkin ollut, mutta jos olisi muutama kunnollinen pakki lisää kokoonpanossa, niin tuskin IFK olisi enempää kuin maalin tappiolla. Jaha, sieltä tulee kavennus tekijänä Leino. Nolla maalipaikkaa, yksi maali. Hyvä prosentti.

Kekkonen

-Porin Ässät-
Perhana, olipas Ässiltä positiivinen esitys ekassa erässä. Näytti jopa siltä, että jätkiä kiinnosti pelaaminen! Vahvaa puolustamista ja hyökkäyspäässä jotain juonikkuuttakin mukana, me like. Silti lukko tullee rinnalle ja ohi raakasti vielä.

Olkku

Suomen mestarit 20-21
Lukko aloittaa siis toisen erän alivoimalla. Ihan viihdyttävä erä, mutta kaksi asiaa ihmetyttää. Miksi Lukko ei tee varmoista paikoista maalia ja miksi ässät ei saa jäähyjä. Räikein oli erän viimeisellä minuutilla, kun Vahalahti vedettiin olkapäästä katolleen. No nää on näitä. Pitää vaan jaksaa ja jauhaa...

Johnny K

S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Salmi, Heikkinen ja Patonki, herroilla ei sitten mitään käyttöä liigasssa. Honkaheimon paskuus ei ole näkynyt niin pahoin kun surffailee hyökkääjänä. Ollaanko sielä toimistolla vittu oikeasti sokeita vai tyhmiä, kun ei nähdä tuota pakiston luokattomuutta?

Streider

Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Pakko kyllä sanoa että Rautiainen - Mustonen - Hintz ketju pelasi ihan huikean erän kaikinpuolin, tuollaista on ilo katsella kun homma toimii ja Rautiainenkin alkoi osumaan noista Hintzin passeista.

Raimoton

Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Mites toi noi, Ude oli Raumalla jopa yllättävän hyvä avauserässä. Kuumetta?

Boulerice

Boogaard(R.I.P) ja Twist
TPS vie sporttia kuin märkää rättiä, mutta onni ja Järvinen piti huolen siitä ,että sport johtaa peliä.

Mondie

Porilainen brändipuuhastelu
Ässät on kolmatta kertaa kauden aikana 1. erätauolla yhden maalin johdossa. Kaksi aiempaa kertaa on päättynyt Ässien voittoon. Sattumaako? Sillai kai!

Tää vaati muuten aika korkeeta matematiikkaa.

Kulkija

TPS
Onhan toi jotain aivan järkyttävää. Torjunnat 23-6 ja silti taululla 2-0 Sportille. Viimeisempänä pääsi Smolenak kokeilemaan ja tolppa pelasti.