Valioliigapörssi

  • 2 750
  • 4

Roo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
Pörssipelien kesäiseen vajaukseen on tullut helpotusta Valioliigapörssin muodossa. Valioliigan joukkueista valitaan pelaajat, jotka keräävät pinnoja samanlaisesti kuin jalkapallojen MM-kisoissa järjestetyssä Futispörssissä peliesitystensä perusteella. Eli kaikille tutun Liigapörssin kaltainen valmentajapeli. Olettaisin, että ensimmäiselle jaksolle saadaan suhteellisen hyvin sakkia mukaan, mutta lätkäkauden alettua tarvitsee jatkon kannattavuutta miettiä tosissaan.

Porukkaan valitaan kymmenen kenttäpelaajaa ja maalivahti. Kullekin pelipaikalle, eli hyökkääjä, keskikenttä tai puolustaja, voi valita pelaajia useassa eri muodostelmassa. Valioliigan ensimmäiset ottelut alkavat reilun viikon kuluttua ja pistän kimpan rahapanoksella pystyyn nyt. Olen aiemmin pitänyt kimppoja Leijonapörssissä sekä Futispörssissä tähän asti ongelmitta ja tarkoitus olisi järjestää kimppaa ensi kaudella ainakin Liigapörssissä, Hockey GM:ssä ja Leijonapörssissä.

Otetaan panokseksi 15 euroa, joka on aiemminkin ollut sopiva. Lisävaihtojen tilaaminen on kiellettyä ylimääräisten kulujen minimoimiseksi ja vain yhdellä joukkueella saa osallistua kimppaan. Ilmoittautumiset kimppaan tämän viestiketjun jatkoksi, jolloin lähetän takaisin yksityisviestillä tilinumeron, kimpan nimen ja salasanan. Tilisiirron yhteydessä kirjoita jatkoajan nimimerkkisi ja joukkueesi nimi viestikenttään. Osallistumismaksu tulee maksaa ennen pelien alkamista.
 
Viimeksi muokattu:

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Tällä hetkellä Mika Harjulla kaikki 12 joukkuettaan 17 parhaan joukossa. Erikoista. Tuo kolmen vuoden takainen 170 joukkuetta yhdelle jaksolle oli kyllä myös melko erikoista.

Mika on selvästi kehittynyt, kun enää ei tarvitse vääntää kolminumeroista määrää jengiä. Hyvä Mika!
 

Slobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tampa Bay Lightning & Huuhkajat
Ihan hyvät rahat Mika tekee, jos käyttänyt normivaihtoihin 510e. Näillä tuloksilla Mika olis sijoilla 2.-4., mikä tuottais 1500e. Toki pelkästään voitolla sais jo 1500e.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös