KalPa medioissa

  • 403 455
  • 994

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Eikat tuosta nyt voi mitään herneitä nokkaan vetää. Juttuhan on täysin totta ja kertoo kaikessa karuudessaan liigan tilan tällä hetkellä.
Järjestelmä on mätä kaikessa yksinkertaisuudessa vai vieläkö joku ilkeää Kuopiossa muuta väittää?

No ei näitä varjopuolia kukaan varmaan kiistä ei. Tunnustan omalla osallani että siellä kouvolassa on tehty monta asiaa paremminkin kuin meilläpäin tällähetkellä mutta ei tilanne sentään ihan toivoton ole: Toimistoon on palkattu ammattiapua jo Saksmaninkin muodossa joten odottelen omalla osallani kokonaisvaltaista ryhdistäytymistä hallinnossa. Liigan virheille ei kukaan kuopiossakaan mitään voi koska ei Ikun höpinät niitä yksinään ole aikaansaanut kyllä siihen tarvitaan se 13 muuta seuraa kuten jossain aiemmin tuli esille.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Tässä linkki KalPan aamujäille. Pexin, Kilpeläisen ja Voden kommentteja: http://areena.yle.fi/tv/2401539
Edellinen oli suoraan lähetykseen. Tässä on sama Areenan klippinä.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Loistava puheenvuoro KalPalta suvaitsevaisuuden puolesta. Loistavaa asennoitumista ja hyvää PR-työtä. Linkki vie YLE:n artikkeliin.

”Rohkeasti erilainen, aidosti omanlainen” Onhan tuo lausahdus jo kuultu tässä kauden aikana, mutta enpä ajatellut että sillä tarkoitettiin suvaitsevaisuutta. Hieno puheenvuoro kyllä ja muutenkin nuo YLEn haastattelut tästä aiheesta tulevat tarpeeseen. Tammisen käsittämättömät sekoilut eivät oikein antaneet hyvää kuvaa siitä, miten jääkiekon parissa suhtaudutaan seksuaalivähemmistöihin.

Se on sitten eri asia, että miten tuo "rohkeasti erilainen" oikeasti toteutuu joukkueen parissa.
 
Hieno puheenvuoro kyllä ja muutenkin nuo YLEn haastattelut tästä aiheesta tulevat tarpeeseen. Tammisen käsittämättömät sekoilut eivät oikein antaneet hyvää kuvaa siitä, miten jääkiekon parissa suhtaudutaan seksuaalivähemmistöihin.

Kyllä, tästä kaikki pisteet. Oli jumalauta aikakin, että uuden sukupolven johtajat, pelaajat ja muut edes jotenkin täysjärkiset antavat lajia satunnaisemmin tai ei lainkaan seuraaville jotain tolkullisiakin viestejä lätkän (arvo)maailmasta - eivätkä jätä julkikuvaa juhanijuhanin, sihvostyrkkyjen ja roskalehtien "väkivalta"onanoijien kontolle.
 

Vaihtoruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa -91
Tuntuu että KalPa alkaa olemaan YLE:n lemmikki, kun videoo ja haastatteluita tulee YLEn:n sivuille viikottain, ja juttuja myös radioon. Milloin ollaan aamujäillä ja milloin heitetään kiekkoa (Linkki YLEn sivuille yhteen esimerkkiin)
Toki varmasti myös hyvä sijoitus sarjassa vakuttaa asiaan...mutta ei valiteta, kun ollaan valokeilassa.

Mielestäni kyseessä ei ole sattuma. Toki hyvä joukkue ja sen positiiviset esiintymiset ruokkii median kiinnostusta.

Tälle kaudelle KalPa on panostanut hurjasti medianäkyvyyteen. Yle ottaa mielellään jutun aiheita, jos niitä sinne tarjotaan. Facebookissa seuralta tulee tasaisella syötteellä juttua myös iltaisin ja onpa joukossa asiallista vuorovaikutusta. Graafinen ilme uudistettiin ja haastattelut medialle on asiallista kuultavaa. Hoopeen ja Lätsän lähestymiskulmasta kulissien taakse pidän, Virta ja kumppanit on mukana jäynäilemässä.

Taustalla työskentelee seuran tukena nyt ammattilaisia ja tulos on selkeästi aiempia vuosia parempi, Me like.

Edit: Liian pikaisen lähetä napin jälkeiset täydennykset.
 
Viimeksi muokattu:

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Savon Sanomat otsikoineen kertoo illan koitoksesta ennakossa: KalPan Virta: Pysytään positiivisina (onko sponsorin hienoisella ohjauksella mietitty otsikko, Hoopee kaiva piilomainonta esiin) .
Kerrotaan maalintekemisen vaikeudesta KalPan otteluissa, omien ja vieraiden toimesta. Sitten rapsakka 7-1 tulosveikkaus raportin päätteeksi.

No illalla ollaan viisaampia. Hienosti media kuitenkin ruokkii läpihuutojuttu-ottelun perään.
 

TeemuAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Erittäin mielenkiintoinen haastattelu Kasperi Kapasesta. http://www.laitataklaus.com/2014/11/haastattelussa-kasperi-kapanen.html

Kassu kertoilee muun muassa juttuja Pohjois-Amerikan reissulta, oli itse Crosby ollut heti yhteydessä varauksen jälkeen. Vähän vapaampi haastis mitä jannusta yleensä näkee, löytyy sellasiakin juttuja mistä ei muissa medioissa ole hirveesti melua ollut. Suosittelen lukaisemaan-
 

dayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Hilpara, kasa sympatiajoukkueita NHL:ssä
Vai että ylipainoinen Pekka Virta haukkuu urheilullista Jussi Tapolaa mikkihiireksi ja syyttää häntä Jukka Rautakorpena olemisesta. Selvä homma.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
No ainakin tuo vastustajan tähtipelaajien telominen on suoraan Rautakorven "HPK-playoffs 2010" pelikirjasta jonka Virta ja Kojo Jalosen HIFK saivat karvaasti kokea kun Rautakorven goonit miliisi Honkasen johdolla metsästivät Sami Kapasta ja kumppaneita
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Vai että ylipainoinen Pekka Virta haukkuu urheilullista Jussi Tapolaa mikkihiireksi ja syyttää häntä Jukka Rautakorpena olemisesta. Selvä homma.
Onhan tuo Tapolan touhu ollut mitä on kun heittelee lehtiin asti juttuja joita ei ole kukaan todistanut faktaksi.
Varsinkin kun Tapola on kokoajan luullut olevansa Rautakorpi vaikka "natsat" tuohon hommaan ovat mitä ovat.

Kieltämättä KalPan osalta aika hieno esitys kun Tappara laitettiin näyttämään ihan pikku-pojilta.
Eikä tuo Mäntylän toiminta nyt ole mitään uutta, herra on useasti vastaavissa tilanteissa purkanut turhautumistaan ylilyönteihin ja onneksi tänään ne vältettiin.
Kasperin 2+2 oli naurettavaa tuosta "tappelusta" kun Jormakka sai vain kakkosen.

Virta oli ainakin parista edellisestä pelistä ottanut opikseen eli KalPa pelasi oikeasti sitä omaa peliään eikä lähtenyt JYP-pelin hawaji-kiekkoon tai Sport pelin vain läsnäoloon.
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Perinteinen etelän media, eli "maikkari" suitsuttaa KalPaa peräti kolmessa eri artikkelissa:

http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/s...apeapilkku-palasi-sm-liigan-eliittiin/4600110
http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/s...alkeen-kalpa-on-palaamassa-jaloilleen/4600240
http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/sm-liiga/artikkeli/kalpa-ylsi-hurjaan-temppuun/4600138

Viimekaudesta vielä katkeroituneiden kannattaa lukea etenkin tuo ensimmäinen linkki.

"Tammikuussa seura tiedotti olevansa valmis kauppaamaan pelaajiaan taloutensa paikkaamiseksi. Tämän jälkeen KalPa lynkattiin julkisesti ja sitä haukuttiin sarjan häpeäpilkuksi.
Päätös oli tietenkin vaikea, mutta samalla satsaus tulevaan. KalPa pystyi sijoittamaan paremmin tämän kauden joukkueeseen ja tulokset ovat nähtävissä."
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Osaakp joku sanoa, löytyykö eilisen Sport pelin lehdistötilaisuutta mistään?
Olisi kiva kuulla Virran kommentit. Kävi sen verran kuumana omiensa esityksille. Aikalisäkin jo 5min kohdalla. Olisi kiva kuulla mietteitä. No joo.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kyllä ne eiliset Kimen partyt torilla ja jatkot pubeissa toi myös lisänäkyvyyttä KalPalle. Oli pelipaitoja ynms sälää ihmisten päällä ja Yle kuvasi koko setin. MTV uutinen eiliseltä.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Mielenkiinnolla odotan minkalainen se viimeinen hyökkäyksen palanen sitten on. Itse toivon todellista pommikonetta joka osaa vähän pelatakkin.

Miksi KalPa ei muuten tuo esimerkiksi Youtube-kanavalleen haastatteluja pelaajilta? Vähintäänkin uusien hankintojen mietteitä olisi mukava kuulla. Se luultavasti syventäisi vähän kannattajienkin suhdetta pelaajiin kun saisi vähän osviittaa pelaajan persoonasta. Olen ihmetellyt tätä pitkään ja lähes kaikilla muilla seuroilla tämä asia on hyvillä kantimilla paitsi KalPalla. Eikö kassassa ole rahaa hankkia yhtä videokameraa vai eikö ole ketään joka ehtisi/osaisi/olisi kiinnostunut näitä tekemään?

Siirsin toisesta ketjusta tänne. Muutenkin kiekkokiimaa ehkä hivenen haittaa tämä sopimusten tiedottamistapa. Itse ainakin seurasin mielenkiinnolla tämänviikkoista HPK:n vihjailua tulevasta pelaajasta. Siihen verrattuna tämä tuntuu vähän kuin lukisi kirjaa ja prologissa paljastettaisiin suoraan miten kirja päättyy. Melkoinen antikliimaksi.

Mainittakoon vielä, että viime kesäinen "kalenteri" oli hauska ja mielenkiintoinen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Siirsin toisesta ketjusta tänne. Muutenkin kiekkokiimaa ehkä hivenen haittaa tämä sopimusten tiedottamistapa. Itse ainakin seurasin mielenkiinnolla tämänviikkoista HPK:n vihjailua tulevasta pelaajasta. Siihen verrattuna tämä tuntuu vähän kuin lukisi kirjaa ja prologissa paljastettaisiin suoraan miten kirja päättyy. Melkoinen antikliimaksi.

Mainittakoon vielä, että viime kesäinen "kalenteri" oli hauska ja mielenkiintoinen.

Sanoppa muuta. SS julkaisee pelaajat jo kuukausi etukäteen ja sitten vaan tulee ilmoitus "sähköpostii saatte 11 ja julkastaan 11.15" ja nämä julkaisut kaikki jo etukäteen tietävät (kun luultavasti ite kertoneet SSlle).
Se missä oli aina pelipaidat ja ? - merkki selässä oli mielenkiintoinen. Myös jotain tuon HPKn tapaista eli kerrotaan esim entinen seura tai mitat jne vähän vinkkiä, että pitäisi pientä kutinaa keitä sieltä tulee olisi kiva.

Toinen on tuo Youtube/FB kanavat. Siellä voisi olla enemmän haastatteluja pelaajista, heidän kesätekemisistään jne. SS haastattelee silloin tällöin pelien jälkeen heppuja mut eipä sen kummempia. Tähän nyt tuskin paljon menisi palkkaa jos joku vaikka media-alan harjoittelija lyötäisiin tähän "kiertolais" rooliin tekemään juttuja ukoista. Saisi boonukseksi käydä katsomassa pelejä vaikka ilmaiseksi ja seurata läheltä joukkueen tekemistä. Minusta voisi tuoda hyvää lisää julki pelaajista ja heidän tekemisistään. Vähän kuin tuossa kesällä luin SS-jutun naisen tekemänä joka kävi treenaamassa Henri Ikosen, Teemu Hartikaisen ja oliko kolmas tyyppi Rasmus Rissanen. Tyyliin siis tämmöinen: Toimittaja kokeili treenata kuin ammattikiekkoilija - Jääkiekko - Savon Sanomat tämmöistä pestiä voisi joku harjoittelija tai miksei seuraa kohti intressejä esittänyt ammattilainenkin tehdä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Täytyy sanoa, että ihan komea tuo Kalpan mainos mikä telkkarista tulee. Vain elämää-uusinnan jälkeen välähti. Älkää kysykö miksi sitä ohjelmaa katsoin, en tiedä itsekään.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jos oli mainos komea, niin onhan nämä "otteluennakot" ihan jäätäviä. Kuten lähes koko kalpa-tv tällä hetkellä. Ideana edelleen hyvä mutta tekeminen ja sisältö kuraa. Itse otteluun vaan kysytään mimmonen tulossa sitten kaikkee muuta liipalaapaa. Pätkän nimi pitös olla ennemmin "Nuutisen mietteet alkukaudesta ja tulevasta koitoksesta."
Ja otteluennakon olla mallia koosteita aikaisemmists vastakkaisista peleistä ja niistä maaleja + joku lyhyt haastis mitä ny tossakin oli. Tai loppuun joku pelaaja jarruttaa kameran eteen ja tokasee "Olen valmis oletko sinä nähdään Montussa torstaina" samanlainen voisi olla vaikka joka peliä ennen eri naamoilla.
Tuo mitä täs nyt on "ennakkona" niin ei ainakaan itselle aukea ei yhtään.

Ennakko KalPa-Sport 24.9.2015 - YouTube
 

jussilainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En oikein tiedä, mikä sana kuvailisi riemun määrää parhaiten, jos kerran pitää paikkansa, että tämä kyseinen koomikko vastaa virallisesti KalPan mediajulkaisuiden sisällöstä ja vielä somesta. Toivottavasti olen käsittänyt täysin väärin.

Ps. hienot rillit.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
En oikein tiedä, mikä sana kuvailisi riemun määrää parhaiten, jos kerran pitää paikkansa, että tämä kyseinen koomikko vastaa virallisesti KalPan mediajulkaisuiden sisällöstä ja vielä somesta. Toivottavasti olen käsittänyt täysin väärin.

Ps. hienot rillit.
Valitettavasti asia taitaa olla juuri niin.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
En oikein tiedä, mikä sana kuvailisi riemun määrää parhaiten, jos kerran pitää paikkansa, että tämä kyseinen koomikko vastaa virallisesti KalPan mediajulkaisuiden sisällöstä ja vielä somesta. Toivottavasti olen käsittänyt täysin väärin.

Ps. hienot rillit.

Täytyy vaan toivoa, että tämä hahmo on vaan HooPeen tapainen keksitty hahmo, vähän paremmin piilotettu vaan. Eihän noi jutut voi ola tehty tosissaan, eihän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös