Tampereen Ilveksen ottelutapahtuman kehitysketju

  • 57 665
  • 140

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Avaan tällaisen laajemman ketjun kaikelle Ilveksen ottelutapahtumaan liittyvälle, kun tällaista ketjua ei vielä tainnut olla. Aloitan omasta, melko pienestä asiasta:

Eli Ilveksen maalitorvi on häirinnyt jo jonkin aikaa. Mielestäni se on huono. Ei toki yhtä paska kuin esimerkiksi JYPillä ja KalPalla, mutta huono kumminkin. Katsoin äskettäin jotain koostetta kaudelta 1997-1998 ja silloin oli ainakin nykyistä paremman kuuloinen maalitorvi. Maalibiisi We are the kings on hyvä ja siihen saisi liitettyä helposti jonkun paremmankuuloisen maalitorviäänen. Näitä maalitorvivaihtoehtoja on maailma täynnä ja lisää voi tehdä, joten ei muuta, kun valitsemaan paras, vaikka jonkun kannattajakyselyn kautta.

Laitetaan tähän loppuun myös vähän kehuja eli Ilves on ruvennut käyttämään Hakametsän jumbotronia parina viime kautena paremmin ottelutapahtumissa. Esittelyvideot ovat olleet hyviä. Toki niissäkin voisi vakiinnuttaa vähän niitä biisejä useammaksi kaudeksi.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Mikäli Ilves-juniorit jatkavat tuota taitokilpailua ensimmäisellä erätauolla, voisivat vetää sen toiseen päätyyn, missä suurin osa kotijoukkueen faneista on.

Ja sitä esittelyvideota voisi myös päivittää kun pelaajia tulee tai lähtee.

Muuten ihan tyytyväinen olen ollut Ilveksen ottelutapahtumaan.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Cheerleaderit takaisin halliin... Esittelyvideoita voisi jatkaa samalla kaavalla... jne.

Aikoinaan ensimmäisellä erätauolla jäällä kävi Radio 957:n rokkimönkijä(?), josta ammuttiin t-paitoja katsomoon. Olisi kiva saada samantapainen juttu, koska on aina hauska katsoa kuinka lapset ja lapsenmieliset juoksee katsomossa yrittäen napata t-paidan (itse onnistuin saamaan yhden paidan ja se on vieläkin käytössä).

Ei tule nyt enempää mieleen.
 

Vesku

Jäsen
Askeleet otettiin päättyneellä kaudella jo kohti sitä, mitä Ottelutapahtuman Hengen tulisi ollakin:

1. D1 seisomakatsomona (tunnelmaa / vrt. kaksi teemaottelua kaudella 2012-13)
2. Jo 1,5 h ennen matsia täysi höpinä päällä käytävillä feat. yhteistyökumppanien apu (yhteishenkeä, vipinää / vrt. kaksi ekaa karsintakotiottelua 2013).

Yhteistyökumppanien näkyvyyden ja tuen yhdistämisen häppeningin lisäämiseksi on avain viihtyisään kulttuuritapahtumaan. Suomalainen ei kiimaile mistään muusta niin paljon kuin velotuksettomista tai muuten vain edullisista jutuista. Se tuo väkeä ja hyvää mieltä.

Yksityiskohtaisena toiveena: D-päädyn kameramies pitää siirtää D1:n hollille. Nyt se on D3:n kulmilla -> videotaululle ja tv-kuvaan menee kuvat kaikkialta muualta PAITSI D1-kiimakatsomosta, jollainen ensi kaudeksi varmasti saadaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Haters gonna hate. Menkää korvalääkäriin. Aivan hyvin kuuluu vieraspelaajien nimet ainakin mun korviin. Lisäksi viisaimmat ja lukutaitoiset voivat lukea maalintekijät tulostaululta.

Ei se kuuluttaja sielä ole vieraskannattajia viihdyttämässä. Pääasia että kotijoukkueen kannattajat tykkää ja mehän tykätään. Luo todella hyvin tunnelmaa kun hehkuttaa kotijoukkueen maalintekijää. En ottaisi mistään hinnasta Tapparan seniiliä kuuluttamaan Ilveksen pelejä. Naurettavan teennäistä kun mies yrittää hehkuttaa maalintekijää ja tekee sen vain nimeä venyttämällä äänen korkeuden muuttumatta yhtään.
 

Cream

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jesse Niinimäki
Mieshän on itse myöntänyt, että mallia on haettu muun muassa Rags-Isles pelien kuulutuksista. Ja noottiakin on tullut, siis ihan SM-liigalta asti. Hieno mies ja toivottavasti jatkaa/saa jatkaa valittua linjaa.
 

Vesku

Jäsen
Hahaa. Loistavaa - muut kaikki vihaa meidän kuuluttajaamme.

Entistäkin suuremmalla syyllä sama tyyli jatkukoon kuuluttaja-Kaitsulla. Mies on ilves.

Jyrkkä EI petrikääriäis-monotonisuudelle (nothing personal, hyvä äijä hänkin).
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Muutama rakentava palaute kuuluttajasta:

- Se "ääntä!" -huuto rikkoo tärykalvot.
- Kun Jokerit tippui Lukkoa vastaan, niin oliko tuo Jokereille ilkkuminen ihan aiheellista? Etenkin kun Ilves pelasi samaan aikaan karsintoja.

Mutta on hyvääkin. Ääni on kohdallaan, hän on selväsanainen ja se pelissä eläminen on joskus ihan hyväkin juttu. Hyvä juttu kun sen tekee hyvällä maulla.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Joku juttu olisi keksittävä siihen kun Ilveksen YV alkaa, eli siis vaikka siihen väliin kun jäähynsaaja kuulututetaan ja kiekko putoaa jäähän. Änärissähän kuulee jotain "it`s a POWER PLAY!" huutoa ja sitten alkaa joku tietty biisi soimaan ja sillä herätetään katsomoa henkiin. Eli jotain vastaavaa pitäisi keksiä. Siihen vielä jumbotronilta jotain extraa niin voitaisiin hyvinkin saada edes jonkinmoinen melu YV:n alkuun. Jtroniin pätkä voisi olla jotain agressiivista ja tietysti hyvin vahvasti Ilvekseen liittyvää. Esim muutama pelaaja ampumassa kiekoilla vastustajan logoa murskaksi, yms. Myös "melumittari" videon lopussa voisi olla hyvä. Mittarin voisi myös "myydä" jollekin sponsorille ja aina kun desien ennätys rikotaan niin siitä irtoaisi vaikka edes jotain nimellistä etua seuraavan ottelun ensimmäiselle erätauolle, yms. Ennen mittaria videolla voisi näkyä vaikka koko joukkue huutamassa "NYT ÄÄNTÄ!", yms. Kuvassa tietysti pitäisi sitten näkyä siihen mennessä kautta vedetyt "pohjat" että ennätystä voisi siten koittaa rikkoa aina uudelleen.

Eli innostava huuto kuuluttajalta, fiiliksiä oikeasti nostattava biisi ja kädet nyrkkiin saava video olisi mahtava yhdistelmä. Toki tuommoisen nostatuksen aneemisuus tulee inhottavasti esiin kun se pistetään ilmoille Ilveksen ollessa 1-6 häviöllä ja peliä 3min jäljellä, mutta eipä tapoja muuten opita kun toistoilla.

Myös siihen kun AV selvitetään olisi hyvä keksiä jotain. Yleensä niistä kun ei ääneen iloita muutaku korkeintaan sillon kun ottelu on tiukka/lopussa. YV:n huutomittarin vastineeksi AV mittari? "Joukkueet ovat täysilukuiset" ja sitten pidetään ääntä. Troni olisi hyvä saada tähänkin jotenkin mukaan. No joo, kuulostaa kieltämättä vähän kuivalta... Eikä siä kuitenkaan kukaan huutaisi ja ne jotka edes taputtaisi niin olisivat alle 6v tai humalassa. Tai molemmat.

Hyvä ketju johon toivottavasti satelee paljon ideoita. Ja toivottavasti niistä hyvistä Ilves poimisi ne oikeasti parhaat käyttöönsä.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
- Kun Jokerit tippui Lukkoa vastaan, niin oliko tuo Jokereille ilkkuminen ihan aiheellista? Etenkin kun Ilves pelasi samaan aikaan karsintoja.

Samaa mieltä tästä. Aiheutti jotenkin myötähäpeää kun tuo pelissä tuli. Ei todellakaan mitenkään aiheellista Ilveksen nykytila huomioiden.

Muuten kyllä ihan viihdyttävä kuuluttaja. Hyvin kuulee mitä mieltä on joistain jäähytuomioista. Johonkin todella epäselvään Ilves-jäähyyn tällä kaudella kommentoi vielä perään: "Hohhoijaa". Kyseinen kommentti oli kyllä aivain aiheellinen.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
"Hohhoijaa". Kyseinen kommentti oli kyllä aivain aiheellinen.

Oli aiheellinen tai ei, niin noin ei kyllä saisi sanoa. Siellä toimitsija-aitiossa pitäisi olla puolueettomia tuomaritoiminnan suuntaan. En tätä kuulutusta tosin kuullut, eli en ota siihen sen paremmin kantaa.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Tuli mietittyä, että mitä parannettavaa ensi kaudeksi on:

-Cheerleaderit takaisin!

Onko Ilves ainoa joukkue, jolla niitä ei ole?
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Pelaajat voisi jälleen kuuluttaa yksitellen kentälle, en tajua miksi tästä luovuttiin.

Muuta ei tule mieleen, cheerleaderit siinä ja siinä onko tarvetta.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Esa Honkalehto vahvisti FUN Tampereen kiekkokeskustelussa, että Cheerleaderit palaa takaisin Ilveksen kotipeleihin.
Olen niin onnellinen!
 

HKoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolueeton tarkkailija
Tuossahan on pari Tapparan entistä viuhkatyttöä. Ei ainakaan gloryhunttereiksi voi syyttää.
 

Ilv4s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tapio Laakso&Sami Sandell!
Mitä mieltä olette ilveksen ottelutapahtumasta kotiotteluissa? Mikä on hyvää ja mikä huonoa? Missä asioissa me fanit voimme parantaa ja missä asioissa ilveksen johto?

Kaikki asiat vaikuttavat ottelutapahtumaan. Itse näen paljon parantamisen varaa. Ensinäkin pitäisi olla enemmän oheistapahtumia. Erätauoilla muutakin kuin frisbiin heitot ja junnujen peliä. Ja pelikatkoilla voisi kehittää joitain kilpailuja. Maskotti voisi esimerkiksi ottaa mikin käyttöön ja ottaa arvalla jonkun istumapaikalla olevan kilpailuun. Voisi kysyä ilveksen aiheisen kysymyksen häneltä ja palkintona olisi esim. Poppari kone:D

Liput halvemmaksi ja eri teemoja peleihin. Osasto 41 voisi yrittää levittää laulujen sanoja a4 paperilla jokaiselle tuolille ja ensimmäisen minuutin voisimme seistä ja taputtaa koko hallin kera! Saisimme loistavan tunnelman halliimme ja sitä kautta ihmisiä halliin!

Tässä oli muutamia ehdotuksia miten voisimme kehittää ottelutapahtumaa.

Keskustelua!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös