Liverpool FC 2014–2015

  • 169 777
  • 1 011

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpool line up Samuel Etoo on one-year deal... as Mario Balotelli back-up plan - Mirror Online
DM-arvailujen mukaan, (erittäin epäluotettava tietolähde), Samuel Etoo tulee Liverpooliin yhdeksi kaudeksi, jos Balotelli-diili sittenkin epäonnistuu. Pakkohan tietysti on vahvistaa hyökkäystä yhdellä pelaajalla, kun nyt on vain Sturridge ja Lambert ja pelataan myös CL-pelejä. Saa nähdä miten tässä hyökkääjän hankinnassa lopulta käy. Itse näkisin mielelläni Balotellin kasvutarinan aikuiseksi huippuhyökkääjäksi Liverpoolissa, mutta onko Mariosta sellaiseen tai edes tekemään sopimusta Liverpoolin kanssa, saa siis nähdä. Etoosta tietää mitä saa, mutta aika väliaikainen ratkaisu hänen palkkaamisensa olisi.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
...Balotelli kehui siihen aikaan Liverpoolia Balotellille kun itse pelasi Cityssa ja Balotelli seurasi Marion ohjeita.

Balotelli on kova riski niinkuin esim. Jere Karalahti oli aikoinaan SM-liigassa. Kaikki voi mennä todella hienosti, mutta toisaalta päin helvettiä. Itse uskon, että Balotelli hoitaa kunnialla tonttinsa. Taitaa sopimuksessa olla pari ylimäärästäkin pykälää, heh.
Heh! Tuosta ensimmäisestä lauseesta pääteltynä taitaa kyseessä olla melkoisen kaksijakoinen persoona?

Miä uskon kyllä että Balotelli voisi olla tälle joukkueelle todella hyödyksi, mutta jotenkin olen lähes varma että ne huonompikin puoli tästä kaverista vielä nähdään sekä kentällä että sen ulkopuolella.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Liverpool Echo on jo julkaisut kuvan Balotellista saapumassa Melwoodiin. Lehden mukaan Mario itse haluaa kääntää uransa nousuun, ja sen takia tyytyy aluksi puoleen palkkaan. Täyttä palkkaa tulee, sitten mikäli otteet mielyttävät. Sopimus olisi kolme vuotinen. Sopimus julkistetaan jahka medical saadaan tehtyä.

Toisaalla huhutaaan vahvasti myös vuoden sopparista Eto'on kanssa. Maanantaina ollaan viisaampia.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
En ihmettelisi vaikka tuo Balotellin julkistaminen venyisi pidemmällekin kuin maanantaihin jos mies vasta alkuviikosta on tulossa takaisin Liverpooliin. Maanantai on kuitenkin pelipäivä jne..

Joao Teixeira iski lainalla jo toisen maalinsa Brightonille ja vei joukkueen 2-1 voittoon Boltonista. Hyypiäkin saa hengähtää hetken jo hieman vapaammin. Toivottavasti tuo kehuja kerännyt ja hyvä tahti jatkuu Teixeiralla läpi kauden. Siinä olisi ensi kaudella sitten kelpo pelimies taas käytettävissä.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Balotelli näköjään treenaillu jo Liverpoolin vermeet yllä, joten eiköhän tuo julkaista ihan näillä hetkillä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Balotelli siis tuli kuin tulikin. Mikäli pitää paikkaansa että Mario tyytyy aluksi puoleen palkkaa, niin eiköhän tuosta jotakin tule. Olihan tässä aluksi sulattelemista, mutta sen verran huippu kyky on kyseessä, että tämän myötä Poolilla pitäisi olla paremmat mahdollisuudet puolustaa top4 paikkaa. Joku oli melkein pakko saada, ja tämän tason maalintekijöitä ei ole ylipäätään montaa.

Satavarmasti nähdään kiinnostavia pelejä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Saapi nähdä miten Balotellin myllytys on vaikuttanut joukkueen keskittymiseen tän päivän taistoon Etihadilla. Toivottavasti ei nyt ihan persiilleen mene vaikka selviä altavastaajia tässä ollaankin hallitsevaa mestaria vastaan.

Avauksessa on sellainen pieni yllätys että Alberto Moreno saa tulikasteensa ehkä kaikista pahimmassa paikassa mitä tällä hetkellä sarjassa voi olla.

Avaus: Mignolet, Johnson, Moreno, Skrtel, Lovren, Gerrard, Henderson, Allen, Coutinho, Sterling, Sturridge.
Penkillä: Jones, Manquillo, Sakho, Toure, Can, Markovic, Lambert.

Edelliseen kokoonpanoon verrattuna siis Lucas on jäänyt kokonaan ulos kokoonpanosta, ja Allen avauksessa hänen tilallaan. Samoin Manquillo on nyt penkillä kun Moreno avaa osaltaan Pool-uransa. Myös Lazar Markovic on kuntoutunut jo penkile asti, joten paremmalta alkaa näyttämään sielläkin puolella. Andi olisi ehkä laittanut Canin Allenin edelle mutta kai BR tietää mitä tekee.. Tai ainakin kohta se nähdään. Liverpool on pelannut Citya vastaan parina viime kautena hyvillä otteilla, ja toivotaan että tuo jatkuu.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Nykypäivänä Balotellin hankinta £16m hintaan on riski, joka kannatti ottaa. Jos jostain Borinista saatetaan saadaan pelaajan myynnin onnistuessa Sunderlandiin lähes sama hinta kuin millä ostettiin Balotelli, niin itse näen kyllä Balotellin pelipuolen potentiaalin aika paljon korkeammalla tasolla kuin jonkun "borinin".

Pelin ulkopuolisista jutuista on turha kirjoitella enempää Balotellin yhteydessä, kun ne riskit kaikki tuntee. Itse vaan jotenkin uskon, että Mario tajuaa olevansa nyt mahdollisen todellisen huippupelaajan peliuransa kuilun reunalla ja haluaa nyt viimein osoittaa, että on maailmanluokan pelaaja ja samaan aikaan pitää elämänhallinnan aisoissa, ainakin brittilehtien julkisuuden suuntaan, jotka kyllä kaivavat kaiken loan esiin, jos sellaista tapahtuu, jota Balotellin kanssa tapahtui esim. Manchesterissa, ei kentällä, mutta pelien ulkopuolella.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Balotelli siis tuli kuin tulikin. Mikäli pitää paikkaansa että Mario tyytyy aluksi puoleen palkkaa, niin eiköhän tuosta jotakin tule.
Onko tähän jotain lähdettä? Eli onko jotain että tietty aika jos on "kunnolla" niin alkaa saamaan parempaa liksaa? Tämän kaverin kohdalla järkevää :) Mutta onhan se kyllä kova äijä ja tulee olemaan Poolin hyökkäys kova tämän hankinnan myötä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Eipä jäänyt paljon jossiteltavaa matsista. City oli parempi maalipaikoilla, ja piti puolustuksen niin tiiviinä että Liverpoolilla ei ollut mitään keinoja mennä maalipaikoille. Noissa hyökkäyspään tilanteissa näkyy se mitä Suarezin myötä menetettiin, mutta turha sitä on kummemmin enää haikailla. Puolustuksessa myös varmaan vielä näkyy jonkin aikaa tuo linjan uusiutuminen ja kommunikaation ongelmat. Alussa vielä vähän saatiin haastettua tiiviillä pelillä, mutta selkäranka katkesi melkein jo tuohon 1-0 maaliin. Selkeä ero kuitenkin tänään potentiaalin ja valmiiden pelaajien välillä oli.

Kovia oppirahoja jäi tästä matsista ainakin Morenolle. Toki positiivista oli se että mies vaikuttaa hyvältä kyllä ylöspäin ja toivotaan ettei nilkka mennyt pahasti lopussa ympäri. Myös Lovren oli ihan pihalla suurimman osan ajasta ja olikin osallisena kaikissa Cityn maaleissa. Johnson oli näitä kahta parempi alaspäin, mutta tuhrasi jälleen ylöspäin ihan huolella. Saa nähdä miten Glenin loukkaantumisen kanssa käy... Hyökkäyspäässä Sturridge jäi vähän liian yksin, ja Coutinho pelasi toisen peräkkäisen matsinsa ala-arvoisesti. Mies menetti palloja helpoissa syötöissäkin ihan liikaa.

Jos jotain positiivista pitää kaivaa niin Lambertin maali oli ehdottomasti sellainen, ja lisäksi Markovicin pirteä sisääntulo. Siellä voisi olla Spursia vastaan Rodgersilla paikka heittää rohkeasti Cania ja Markovicia avaukseen.

Ja erikseen pitää vielä mainita sekin että onhan nuo erikoistilanteet hirveää kuraa tällä hetkellä. Kulmista ja vapareista ei oikein saada aikaan mitään.

Paljon on siis tehtävää mutta porukka varmasti kasvaa vielä ja kautta on onneksi aika paljon jäljellä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Noh, toivotaan vähän filmaamisia + muuta tyhmää ja paljon maaleja.

Mielestäni Balotellin potentiaalissa parasta on se, ettei hänen pelaamisensa rajoitu maalien tekemiseen pelkästään. Siis jos alkaa lunastaa sitä koko potentiaalia. Kaveri ei toki koskaan tule varmasti tekemään töitä kauheasti kentällä, mutta kuitenkin parhaimmillaan toimii myös targettina(jolle siis pelataan jalkaan, ei päähän) ja osaa jakaa palloa hyvin eteenpäinkin, parhaimmillaan. Ja varsinkin osaa haastaa 1vs1 sekä sitoo vastustajia itseensä.

Eli ei Balotelli ole koskaan ollut mikään puhdas viimeistelijä, vaan tahtoo tehdä paljon muutakin. Toki se on sitten eri asia kuinka kovalla intensiteetillä tekee noita ja kuinka pystyy Liverpoolissa muutenkaan noita tekemään.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kovia oppirahoja jäi tästä matsista ainakin Morenolle. Toki positiivista oli se että mies vaikuttaa hyvältä kyllä ylöspäin ja toivotaan ettei nilkka mennyt pahasti lopussa ympäri. Myös Lovren oli ihan pihalla suurimman osan ajasta ja olikin osallisena kaikissa Cityn maaleissa. Johnson oli näitä kahta parempi alaspäin, mutta tuhrasi jälleen ylöspäin ihan huolella.

Aika lailla samoin näin, ja samat näkemykset koko tekstistä. Taisi kaikki kolme Cityn maalia tulla puolustuksen uusien kavereiden puolelta. Moreno lönni pahasti eka maalissa ja Lovren näytti hitautensa kolmannessa. Marcovicin sisääntulon jälkeen oli Liverpoolilla pari erittäin hyvää paikkaa, mutta maalintekijää ei löytynyt. Lambertilla oli myös lopussa toinenkin paikka, mutta syöttö Sturridgelle epäonnistui. Hendo juoksi pari kertaa boxiin linjan taakse, mutta näytti tilanteissa todella kankealta. Coutinho oli todella kesy ja pettymys.
Lopussa, kun uusia äijiä oli puolenkymmentä kentällä, tuli vähän outo olo. Toisaalta hienoa on, että penkiltä löytyy ukkoa, mutta jotekin loppu jätti sekavan kuvan. Huolissani olen eniten edelleen puolustuspelaamisesta. Uskon, että maaleja kyllä tulee jatkossa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Onko tähän jotain lähdettä? Eli onko jotain että tietty aika jos on "kunnolla" niin alkaa saamaan parempaa liksaa? Tämän kaverin kohdalla järkevää :) Mutta onhan se kyllä kova äijä ja tulee olemaan Poolin hyökkäys kova tämän hankinnan myötä.

Liverpool Echo tuommoista kirjoitteli muutama päivä sitten perustuen siihen, että Italiassa Super-Marion palkka oli reilu 200 000£/viikko ja Liverpoolissa arvioiden mukaan 100-116 000£/viikko. Tuokin sinällään taitaa olla toiseksi kovinta palkkaa 'Poolissa, mutta mikäli henkilökohtaiset ehdot täyttyvät, niin palkka voisi nousta tuohon reiluun 220k£.
Toki tämä kaikki on sillä varauksella, että tarkkoja tietoja sopimusten ehdoista ja palkoista boonuksineen ei koskaan anneta julkisuuteen. Mutta kuten sanottua, hyvä homma mikäli tämä pitää paikkaansa.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Kirjoitetaan ensimmäinen viesti Liverpoolin ketjuun. Liverpoolista olen pitänyt nuoresta pitäen ja parin viime kauden myötä olen alkanut seuraamaan joukkueen tekemisiä tarkemmin, kun matseja on tullut katsottua enemmälti. Pitkään olen Liverpoolista tykännyt ja nykyään tulee seurattua mm. Twitterin ja Jatkoajan avulla seuraa päivittäin.

City-pelistä viimeiset ~20 minuuttia jäi näkemättä, joten niistä en osaa kommentoida, mutta suurimman osan perusteella Liverpool ei tosiaan päässyt huippupaikoille liikaa. Miinusta täytyy antaa Coutinholle ja Johnsonille, jotka molemmat olivat todella heikkoja ja joukkueen huonoimpia. Lovrenin ottelun alku oli lupaava, mutta ei hänkään lopulta pelannut mitään huippupeliä, vaan oli varsinkin sekä Joveticin ensimmäisessä että Agueron tekemässä 3-0-osumassa ulapalla. Moreno on ainakin todella nopea ja syöttöpeli vaikuttaa olevan ihan vahvaa.

Tästä pelistä jää parannettavaa sunnuntain vieraspeliin Spursia vastaan.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Balotellin siirto siis varmistui, saattoihan olla että siirtouutinen julkaistiin 'sopivasti' pelipäivänä jotta oltaisiin saatu ylimääräistä boostia Cityä vastaan. Mielenkiinnolla odotellaan mitä mies tuo Liverpoolin peli-ilmeeseen, Suarezhan teki juoksuillaan tilaa myös muille, toivotaan että Balotellikin sitoo vastustajia itseensä.

Rodgers hommasi Borinin Pooliin ja lainasi hänet viime kaudella Sunderlandiin jossa tämä alkoi tehdä maaleja Poolin pahimpia kilpailijoita vastaan, ja nyt Borin myytiin ja pieni käsiraha päälle niin saatiin Balotelli. Melkoista kaukonäköisyyttä! :)
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
nyt Borin myytiin ja pieni käsiraha päälle niin saatiin Balotelli.

Milloin Borinin kauppa on vahvistettu? Itse en ole sitä vielä huomannut ja ei Poolin sivullakaan ollut mainintaa kahden viimeisen päivän uutisissa.

Eilisessä matsissa oltiin 38 minuuttia ihan hyvin mukana. Pool jopa vei peliä, mutta vaarallisia maalipaikkoja ei saatu aikaan. Sitten 2-3 minuutin painostusjakso Cityllä ja Morenon sekä Lovrenin heikko pelaaminen, joka johti Cityn johtomaaliin. Toinen puoliaika oli sitten selvemmin Cityn.

Näistä kahdesta vastaavasta matsista saatiin viime vuonna 0 pistettä, nyt on otettu 3 pistettä. Joten tällä mittarilla ollaan mestaruusvauhdissa, jos voinen näin keventää.

Balotellin hankinnalle iso Litti-peukku!
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Saa nähdä puhkeaako Balotelli kukkaan Poolissa, vai jääkö ikuiseksi lupaukseksi. On toki nytkin ihan hyvä maalintekijä, mutta potentiaalia on olla jotain paljon suurempaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Saa nähdä puhkeaako Balotelli kukkaan Poolissa, vai jääkö ikuiseksi lupaukseksi. On toki nytkin ihan hyvä maalintekijä, mutta potentiaalia on olla jotain paljon suurempaa.
Millaista ruusupuskaa sä oikein odotat?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Uefa CL-lohkoarvonnat on käynnissä Monacossa parhaillaan, ja Liverpool sijoitettiin B-lohkoon Real Madridin, Baselin ja Ludogoretsin kanssa. Lohkovaihehan alkaakin jo muutaman viikon päästä 16.-17.9.

Kovia matseja ja tasonmittausta Rodgersin suojateille tulossa heti kättelyssä varsinkin Realia vastaan, mutta kyllähän tuosta voidaan vielä hyvällä pelillä jatkoonkin mennä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Saatiin CL-alkulohkoon Real Madrid, Basel ja Ludogorets. Kyllä tästä lohkosta pitäisi irrota jatkopaikka, vaikka tietysti Real Madrid on aika ylivoimainen suosikki lohkovoittajaksi, kuten Andi jo totesi. Rafan aikana pelattiin huikeat pudotuspelit Real Madridin kanssa ja mentiin jatkoon, mutta se oli silloin ja nyt on nyt.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Saatiin CL-alkulohkoon Real Madrid, Basel ja Ludogorets. Kyllä tästä lohkosta pitäisi irrota jatkopaikka, vaikka tietysti Real Madrid on aika ylivoimainen suosikki lohkovoittajaksi, kuten Andi jo totesi. Rafan aikana pelattiin huikeat pudotuspelit Real Madridin kanssa ja mentiin jatkoon, mutta se oli silloin ja nyt on nyt.

Kyllä kai Real suosikki on. Historiassa on tosin kolme kertaa heitä vastaan pelattu ja aina voitettu, joten henkisesti pitää edelleen lähteä voittoa hakemaan. Baselhan on kuuluista engelmanniseurojen kaataja (ainakin Chelsea ja ManU), joten heidän kanssa pitää olla todella varuillaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllä kai Real suosikki on. Historiassa on tosin kolme kertaa heitä vastaan pelattu ja aina voitettu, joten henkisesti pitää edelleen lähteä voittoa hakemaan. Baselhan on kuuluista engelmanniseurojen kaataja (ainakin Chelsea ja ManU), joten heidän kanssa pitää olla todella varuillaan.
Nimenomaan näin. Varsinkin Basel on porukka mitä ei pidä yhtään aliarvioida. Lisäksi eihän Liverpoolin pelillinen ilmekään ole vielä sillä tasolla mitä noissa karkeiloissa pitää olla, joten nöyryys on paikallaan.

Pelaajiston puolella Robinsonin lähdön lisäksi myös pre-seasonilla maaleja Poolille mättänyt Kris Peterson vaihtoi jo aiemmin seuraa. Ruotsalaisen uusi seura on FC Utrecht. Rodgersin mukaan siirtoikkunan lopulla tullee vielä muitakin lähtijöitä. Itse ainakin olen ihmeissäni jos kauan huhuissa olleista Borinista ja Assaidista ei vieläkään saada kauppoja aikaan.

Huomiseen Spurs-matsiin Liverpool saa myös Adam Lallanan todennäköisesti porukkaan mukaan. Eiköhän tuo kuitenkin vielä ole aluksi penkillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös