Jokipojat 2014–2015

  • 131 003
  • 207
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Hovioikeus kumosi Hokijoki Oy:n velkasaneerauksen (karjalainen.fi)

Hokijoki Oy:n kuolinkellot kilkattaa. Näillä päätöksillä tosin ei vaikutuksia tulevaan.

Totta hemmetissä tällä on vaikutuksia. Eli joko vanhat omistajat - jotka siis osin samoja kuin uudessa taustayhtiössä - ottavat pikku persnetot tai sitten pahimmassa tapauksessa joutuvat liiketoimintakieltoon. Siinä sitä onkin sitten mukava pyöritellä "uutta" yhtiötä.

Joitakin vanhoja velvotteita vanhalta taustayhtiöltä uudelle siirtyy, mutta näistä kuulemma selvitään ongelmitta. Summista ei kuitenkaan mainittu. Budjetti ensi kaudelle olisi hieman vajaa 300 000 euroa, tavoitteena nousu takaisin Mestikseen.

Tämä onkin sitten mielenkiintoinen skenaario. Tuo 300 tonnia on suurinpiirtein samaa luokkaa kuin Mestikseen nousseen KeuPa HT:n alustava budjetti tulevalle kaudelle. Jos nuo summat ovat likimainkaan oikeita, niin tuntuu aika erikoiselta.

Tuolla rahalla pitäisi siis hoitaa vanhoja velkoja melkoinen määrä ja lisäksi rakentaa joukkue, joka nousee heittämällä Mestikseen. Kyllä siinä aika paljon talkoomiehiä tarvitaan, että nousu olisi mahdollista.

Edelleen ihmettelen, miten - tosin ehdollinen - SS-lisenssi Jokipojille on myönnetty. Kun samaan aikaan Keravalla aloitetaan pohjalta, niinkuin Joensuussakin pitäisi tehdä, jos sääntöjä edes jossain määrin noudatettaisiin. Tämä siis sillä edellytyksellä, että Jokipojat aloittavat kauden "puhtaalta pöydältä".

Toki toivoisin, etta Joensuu takaisin mestiskartalle nousee, mutta rehellisin keinoin, please.
 

BigErn

Jäsen
Pirkka Antila: "Jokipojilla ei ole edellytyksiä pelata missään jääkiekkoliiton alaisessa sarjassa"

Näinhän se oli keväällä/alkukesästä. Niin ne vaan asiat muuttuu, mutta kuka niitä muuttaa?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Pirkka Antila: "Jokipojilla ei ole edellytyksiä pelata missään jääkiekkoliiton alaisessa sarjassa"

Näinhän se oli keväällä/alkukesästä. Niin ne vaan asiat muuttuu, mutta kuka niitä muuttaa?

Pirkka Antila totesi samassa lausunnossaan myös näin:

-  En ota kantaa siihen, jos Jokipojat laittaa asioita kuntoon ja anoo paikkaa myöhemmin jonnekin

Lähde: karjalainen.fi

Asioita on laitettu kuntoon ja anottu paikkaa myöhemmin. Joonas Kolkka rakentaa Jokipoikia uudelleen ja Suomi-Sarjan lopullisen lisenssin kanssa ei lienee enää uhkia. Enemmän työtä on edessä, että saadaan joukkue kasaan mahdollisimman pian.
 
Onhan tämä homma nyt ihan vitun naurettavaa, liiton sekä Jokipoikien puolella. Piti olla uudet puuhamiehet taustayhtiössä. No onhan siellä, Jormakan poika ja Rösch joka on kyllä ollut ennenkin vahvasti mukana touhussa. Jos liitto katsoo tämän pelleilyn läpi, niin jollekkin on kyllä maksettu kivat voitelurahat.

Omalta osaltani en aio tukea edustusjoukkuetta kyllä pennilläkään tulevalla kaudella, vaikka se varmasti hankalaa onkin. Vienpähän nekin sadat eurot tuonne juniori-jokipoikien puolelle, jonne vihdoinkin A-juniorit siirrettiin takaisin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Itselläni on tietysti omat mahdollisuudet nähdä suosikkijokkueeni makdollisimman monta kertaa ja Jokipoikien kotikapunki jatkossa kohtalaisen lähellä. Nopeaaa nousua siis toivon.
Mitä ikinnä on taustalla tapahtunutkaan niin sillä ededetään. Ei tämä oikeasti poikkea edes Sportin yllättävästä nousustakaan ja heilleekin toivon hyvää ja onnistunutta kautta. Tällaista se vaan tänäpäivänä tahtoo olla. Ja kyllä, junioreita kannattaa myös seurata. Sieltä se tulevaisuus tulee.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Onhan tämä homma nyt ihan vitun naurettavaa, liiton sekä Jokipoikien puolella. Piti olla uudet puuhamiehet taustayhtiössä. No onhan siellä, Jormakan poika ja Rösch joka on kyllä ollut ennenkin vahvasti mukana touhussa. Jos liitto katsoo tämän pelleilyn läpi, niin jollekkin on kyllä maksettu kivat voitelurahat..
Sinällään tästä kaikesta on turha syyttää Jokipoikia, mutta liiton suuntaan toki voi kysymyksiä esittää. Aivan samoin kuten Sportin kabinettinousussakin, ei syy ole seuran vaan tämän kaiken mahdollistaneen järjestelmän. Totta helvetissä Jokipojat aloittaa kauden niin korkealta tasolta kuin siihen vaan mahdollisuus annetaan ja jos resurssit siihen on olemassa. Miksi ehdoin tahdoin aloittaa porrasta alempaa jos tähtäin kuitenkin on mahdollisimman nopeasti takaisin Mestiksessä?

Piiri pieni pyörii myös tämän uuden seuran ympärillä noiden nyt julkaistujen nimien perusteella, mutta sekään ei mikään yllätys ole. Täältä on helppo huudella uuden seuran perään, mutta niitä tekijöitä ei varmasti koskaan löydy jonoksi asti hallin toimistolle. Aiemmin tehtyjä virheitä ei saa toistaa kerta kerran jälkeen, mutta itse ainakin olen kiitollinen jos edes joitakin joensuulaisen kiekkoilun tulevaisuus sen verran kiinnostaa, että ovat taas valmiita uuden seuran käyntiin polkaisemaan. Kritisoida saa ja pitääkin silloin kun siihen on aihetta, mutta kannattaa myös muistaa, että kukaan tuskin tuota hommaa tekee bisnesmielessä. Rakkautta lajia ja seuraa kohtaan se sen sijaan vaatii, koska omaa aikaa ja rahaa on puuhamiesten äärimmäisen helppo touhuun kuluttaa.
 

Kyhos

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojille valmentaja

Jokipojatkin avaa pelin "hyvissä ajoin ennen kauden alkua":
Uusi valmentaja on 25-vuotias Niko Eronen. En ole tosin hänestä koskaan kuullutkaan. Se siitä. Ja sitten pelaajasoppareita kiitos.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Uusi valmentaja on 25-vuotias Niko Eronen. En ole tosin hänestä koskaan kuullutkaan.

Ex- Hydraulic Oilers, joka pisti lappua luukulle.

Nuori valmentaja, joka itse ottanut yhteyttä Jokipoikiin. Tässä Jokipoikain tilanteessa varmaan edullinen ratkaisu. Olisiko tuosta kaatuneesta joukkueesta tarjolla jotain kelvollista matkaseuraa?
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Jokepo:
Jos Jokipojat saavat joukkueen kasaan, niin lupaan käydä ensi vuoden helmikuussa Forsassa (!) katsomassa Jokipoikien ottelun.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jokipoikain sopimuksia tupsahti julki. Samu Pitkänen kärkihankintana. Samassa rytäkässä julkaistiin Ville Halosen, Jesse Jormanaisen ja Jere Niemelän pahvit. Vaikka ei sopimuksia kosolti kasassa olekaan ja en kuvioista tarkemmin tiedäkään, uskon Joensuun tappelevan kärkijoukossa ja nousevan pikaisesti takaisin Mestikseen. Hyviä pelimiehiä löytyy omasta kylästä ja imua Joensuuhun varmasti on taloustilanteesta ja sarjatasosta huolimatta. Myös perinteet, kokemus ja osaaminen ovat Jokipoikien osalta kunnossa. Jos vaan talouspuolella saataisiin asiat jollain tapaa tolalleen niin edessä lienee pikainen paluu Mestiksen kirkkaisiin valoihin. Näin uskoo ainakin kaukainen sivusta seuraaja.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Pitkänen varmasti loistava hankinta Suomi-sarjaan. Viime kaudella Hokkiin siirryttyään puolustavammassa roolissa, paikkasi välillä myös kärkikenttien loukkaantumisia. Playoffeissa nosti vielä tasoa ja oli positiivisimpia yllättäjiä.

Kaikkea hyvää muutenkin Joensuuhun ja tsemppiä uuteen nousuun!
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Maalivahti on tuossa ja riittää varmasti Suomi-Sarjassa.

Hienoa, että tämä veska saatiin jäämään tänne. Oli Mestiksessäkin oikein asiallinen ja SS:n tasoon on jopa loistava. Vaatii toki asiallisen puolustuksen eteensä, mutta on hyvä. Toinenkin veska ois ihan kiva saada ja pelaajia lisää, kiirehän tuossa tulee eikä näytä hyvältä tässä vaiheessa. Kärkiosaamista on Pitkäsen ja Halosenkin muodossa, mutta vielä tuolla olisi esim. Puustisen mentävä aukko.. ;)
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Haasteelliset oli lähtökohdat tulevaan kauteen, siihen nähden edistymistä on tapahtunut niin kaukalon ulkopuolella, kuin joukkuetta kasatessakin.

Kymmenestä kiinnityksestä neljä on kovia nimiä Suomi-sarjaan ja etenkin Edelmanin tulo maalille antaa koko rosterin kasaamiselle hyvät edellytykset. Kuuleman mukaan "katu-uskottava"/noususta tappeleva joukkue on tulossa ja lisää kovan tason jätkiä laittanee nimen sopimuspaperiin lähiaikoina.

Kaikkien aikojen Suomisarjakausi on tulossa, kun kolme nousee suoraan ja tähän porukkaan halajaa tosissaan 4-6:een joukkuetta.

Ps. Jokipojat oli luonnollisesti ainut joukkue, joka lähti tulevaan kauteen nollasta tai alle sen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipoikien joukkue alkaa hiljalleen muodostumaan, kun tänään tulee 6 sopimusta lisää. Paukku, Puustinen tai Koistinen kolmikosta toiveissa ainakin yksi jatko.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Jokipoikien joukkue alkaa hiljalleen muodostumaan, kun tänään tulee 6 sopimusta lisää. Paukku, Puustinen tai Koistinen kolmikosta toiveissa ainakin yksi jatko.

Mukana lienee myös pari kappaletta varsin kuuluisan kiekkosukunimen omaavaa veljestä joista toinen tuli varsin tutuksi eräälle Jokipoikien taitavalle pelaajalle muutama vuosi sitten Mestiksessä tv-kameroiden edessä... ; )
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mukana lienee myös pari kappaletta varsin kuuluisan kiekkosukunimen omaavaa veljestä joista toinen tuli varsin tutuksi eräälle Jokipoikien taitavalle pelaajalle muutama vuosi sitten Mestiksessä tv-kameroiden edessä... ; )

Arimat saapui juu. Tämä KooKoon kasvatti Elmeri Kotro vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta nuorukaiselta. Ollut varsinainen pistelinko A-nuorten divarissa.

mehtimakelaisen sivuilla koko kuusikko
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Onnittelut Micke Niemelästä. Suomi-sarjaan kova kiekollinen pakki. Mielellään olisin täällä herran pitänyt.

Varmasti hyvä vahvistus. Pelannut urallaan Mestiksessä ja mennyt Suomi-sarjassa eteen päin saatuaan vastuuta Forssassa. Täydentää varmastikin hyvin Jokipoikien puolustusta.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jokunen ihan potentiaalinen kaverikin tuolta tuli, mutta edelleen muutaman avainmiehen takana aika arvoituksellinen on Jokipoikien runko. Mielellään tuohon vielä muutaman tasonsa jo todistaneen pelimiehen joukkueeseen ottaisi, ei tuolla porukalla vielä missään nimessä heittämällä olla takaisin Mestikseen nousemassa. Toki Jokipojat on niin myöhään joukkueen rakennuksen kanssa liikkeellä ollut, että pelaajiston osalta tilanne voi elää vielä kauden aikanakin melko paljon.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jännä nähdä, kuinka Kotro pärjää aikuisten peleissä. Täällä nimittäin monet ovat ihmetelleet, kuinka ei ole annettu oikein edes toivoa näyttöpaikasta - vaikka on todellista KooKoo-sukuakin. Isänsä on siis Ari Kotro, joka on ollut vahvasti mukana KooKoon toiminnassa jo viidellä vuosikymmenellä. Niin ja taitaa kyllä muuten Roope Lantankin isä olla aikoinaan pelannut KooKoossa liigaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös