Florida Panthers 2014–2015

  • 210 342
  • 449

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Aivan järjettömiä nuo treidit. Toronton kannalta karmea treidi menettää Phaneuf, Kadri ja vielä 8th picki vaihdossa 1st overalliin ja Jovanovskiin. Edmontonille tuo taas olisi aivan lottovoitto ja ei Tallon noin tyhmä ole.

Floridasta tosiaan puuttuu myös se taituri, jos Huberdeauta ei sellaiseksi lasketa. Kapanen täyttäisi sen tontin hyvin, ja mikäli siellä top-6 meinataan rakentaa Barkovin ja Huberdeaun omien ketjujen ympärille niin Kapanen menisi erinomaisesti Barkovin vierelle. Tiedä sitten miten paljon heikot U18 kisat pudotti Kapasen sijoitusta, mutta eiköhän se ole sijoilla 15-30.

En tiedä Mike Mathesonin tai Ian McCoshenin potentiaalista, mutta molemmat pelaa NCAA:ssa, eli eivät ihan heti NHL:n puolelle tule, ja näkisin itse molemmat top-6 pakkeina, Matheson parempana. Mutta nyt kun joukkueella on jo Barkov, niin tässä vaiheessa otetaan se potentiaalinen top-2 pakki eli Ekblad, ettei käy niinkuin Edmontonin rebuildille.

Toki jos Panthersilla on kova hinku Kapanen saada, niin uskon, että Tallon onnistuu jollain treidillä taikomaan se pickin millä napata kaveri.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Ylen sivuillahan oli tää juttu jossa sanottiin että Tallon/Florida haluisi todella Kasperi Kapasen Barkoville juttukaveriksi.

Tuo nyt on vain huonosti käännetty haastattelu, onhan siellä Barkovilla Kulikov juttukaverina ja tulkkina. Kapanen menee todennäköisesti jossain 20-35 vuoroilla ja tuskin Panthersiin suuntaa ainakaan ensimmäisen kierroksen aikana.

E: Ei ollutkaan huonosti käännetty vaan Kapanen puhuu huonoa englantia.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
No kai se Bergenheimkin suomea pari sanaa osaa? Tuskin englantikaan sen parempaa rallia olisi kuin Kapasellakaan.

Mutta joo, ovathan nuo Kapanen-jutut ihan poskettomia. Ilmeisesti Floridan väki on haastattelussa vain todennut ohimennen, että Barkovin kanssa voisivat sitten englantia petrata jne, niin sitten suomalaisessa mediassa lähtenyt taas omat narratiivit elämään.

Ei Tallon nimittäin niin idiootti ole, että lähtisi ykkösvarauksestansa luopumaan yksiulotteisen laiturin takia, joka ei mikään pomminvarma top-6-hyökkääjä edes ole, vaikka Kapasta kuinka haluaisivat. Mielummin vaikka laittaisivat oman kakkoskiekan pickinsa lisättynä vaikka Kulikovilla tms, niin eiköhän sille riittävän ylös jo pääsisi.
 

~POSEIDON~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, HIFK, Panthers,
Hirveesti ei kannata pistää painoarvoa tohon Kapas uutiseen, koska Tallon on antanut muistakin pelaajista ylistäviä kommentteja, kuten Nylanderista, Ekbladista...
Koska hän on antanut suomalaisesta niin tottakai se uutisoidaan suomen mediassa, josta sitten suomalaiset huomioivat sen uutisen ja luulevat että Panthersin ykkös toive olisi Kapanen.
Muutenkin tuskin NHL GM:t paljastaisi kuka pelaaja heitä eniten houkuttelisi vaan se pidetään jotakuinkin salassa.
 

Marchand63

Jäsen
Suosikkijoukkue
#63
Vinny

Vincent Lecavalier olisi valmis siirtymään tämän linkin mukaan Floridaan.
Olisiko Käyttöä? Mentoria nuorille?

*linkki vie Suomikiekko.com sivustolle
 
Viimeksi muokattu:

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Vincent Lecavalier olisi valmis siirtymään tämän linkin mukaan Floridaan.
Olisiko Käyttöä? Mentoria nuorille?

*linkki vie Suomikiekko.com sivustolle

Miksipäs ei. Omaa harkintaa ehkä sumentaa hieman se, että Lecavalier oli pitkään yksi suosikkipelaajistani. Mielestäni suurin anti tuossa olisi se henkinen kantti ja kokemus, jota Lecavalier toisi joukueeseen. Kaiken lisäksi - jos uutinen pitää paikkansa - Lecavalierin nimenomaan halutessa Floridaan, tulisi mukana varmasti motivaatiota ja esimerkkiä, josta Barkov ja kumppanit voivat ammentaa. Jos Vinny saisi vielä parannettua tahtiaan tuonne 50 pisteen hujakoille, olisi kyseessä myös tehollisesti hyvä sentteriverrokki ja kirittäjä Barkoville.

Eri asia on sitten se, että mitä Philly ja Homer haluavat vastineeksi. Paljon on palasia irrotettavissa ja koskemattomia ovat käytännössä vain nämä lupaavimmat nuoret ja Bobby Lou. Varausvuoroista pitäisin mielelläni kiinni, mutta saattavat hyvinkin olla Tallonin papereissa kaupan.
 

MiksuMan

Jäsen
Brian Campbell ei halua olla enää pantteri ja on pyytänyt siirtoa.

Saisikohan Tallon tehtyä Campbell-treidistä oikein hyvän ja onnistuneen pelaajahvaihdon...

Joku sellainen iso kauppa jossa Florida saisi mediahuomion ja joukkueeseen 50 maalin miehen. :)
 
Jotain kallistahan tuonne on saatava, että päästään palkkalattian yli. Jostain olin lukevinani, että palkkalattia on ensi kaudella about 52 miljoonaa. Tällä hetkellä caplukema on 40 miljoonaa ja tuosta kun napsaistaisiin vielä pois Soupyn reilu 7, niin pitäisi käyttää 19 milliä (en muista bonuksia, sieltä saattaa jokunen taala tulla nousua). Toki signaamatta on vielä Hayes, Pirri, Gudbranson, Kulikov, Olsen ja Gilbert. Eipä noihin vielä saa hirveästi käytettyä.

Mitäs muuten jos joukkue ei yksinkertaisesti pääse palkkalattian yli? Vapailta kaikille parhaille tarjouksia, mutta kukaan ei tartu täkyyn ja liksat jää alle rajan? Pitääkö palkata joku Manny Malhotra seitsemän millin palkalla? Noh, huumorillahan tuo oli kysytty, tuskin tuollaista tilannetta tulee.

Soupystä vielä sen verran, että tuolla liksalla ei ainakaan hirveästi pääse sanelemaan, mihin haluaa lähteä. Tuskin kovin monella jengillä on hirveää hinkua laittaa kättää taskuun ja treidata pelaaja, jonka caphit on pakeista neljänneksi suurin. Kaikella kunnioituksella Campbellia kohtaan, on yksi suosikkipelaajistani, mutta ei ole silti palkkansa arvoinen pelaaja joukkeessa, joka on tiukilla capin kanssa. Toivottavasti tässä nyt ei taas päästetä pelaajaa pois tuosta noin vain ja makseta vielä puolia palkasta. Ainakaan ilman kunnon vastinetta.
 

Pinkman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Florida Panthers, PSG, Sveitsi
Brian Campbell ei halua olla enää pantteri ja on
Joku sellainen iso kauppa jossa Florida saisi mediahuomion ja joukkueeseen 50 maalin miehen. :)

Vaihtaisiko Capitals Ovechkinin Campbelliin?

No joo. Vaihtoarvo ei taida olla kovin iso Campbellilla. Millä joukkueella olisi tarvetta kalliille ja kiekolliselle pakille?
Toinen vaihtoehto että vapailta markkinoilta joku pakki sisään tai kaksi ja Campbellilla tehdään pelaajakauppoja hyökkäyksen osalta.
 

Falcao

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders, Tottenham, Sport
Jos Florida maksaisi osan palkasta niin Isles voisi olla kiinnostunut. Tosin Campbell haluaa mestaruutta tavoittelevaan joukkeeseen, joka todennäköisesti sulkee pois Islesin... varsinkin jos pelaajalla on NTC/NMV tai ylipäätänsä saa valita minne haluaa treidin. :)
 

Ferris

Jäsen
Vaihtaisiko Capitals Ovechkinin Campbelliin?

No joo. Vaihtoarvo ei taida olla kovin iso Campbellilla. Millä joukkueella olisi tarvetta kalliille ja kiekolliselle pakille?
Toinen vaihtoehto että vapailta markkinoilta joku pakki sisään tai kaksi ja Campbellilla tehdään pelaajakauppoja hyökkäyksen osalta.

Ennemminkin näkisin kauppana Green <-> Campbell, jos jotain Caps-kauppaa haluttaisiin tehdä.
 
Jossain vaiheessa on tarkoitus perehtyä tarkemmin, mutta mistähän löytyisi realistisesti ajateltuna treidikaveria Campbellille? Itse en kovin montaa keksi. Alla muutama skenaario sen perusteella, mitä mieleen on maailmalta jäänyt:

Coloradossa ei välttämättä ole suoraan samantyylistä puolustajaa ja O'Reillyn tilanteesta riippuen capissa tilaa vielä reilusti. Jengi on myöskin nousussa, joten pientä halua panostamiseen saattaa löytyä, vaikkei ole mikään rikkain seura. Jotain juttua taisi olla, että Parenteau olisi lähtökuopissa (vai oliko jonkun fantasiointia?) ja siihen ympärille voisi kasailla jotain. Onko kuitenkaan sitä, mitä Colorado kaipaa?

Dallasissa ilmeisesti kaipaillaan puolustajaa. Onko Campbell kuitenkaan sitä, mitä Stars etsii? Tuskin. Ja Toisekseen, mitä Starsilla olisi tarjottavana? Benn ja Seguin ovat koskemattomia, muuten ei varsinaisesti mieltä lämmittäviä vaihtoehtoja ole tarjolla.

Carolinaan Pitkäsen tilalle? Ei ehkä kuitenkaan kuulosta todelliselle skenaariolle. Ja olisiko siinä suunnassa tarjolla mitään, kun hyökkäyksen top5 lienee koskematon. Tietysti, jos Semin on saatavilla, niin mahdollisen harkinnan paikka, vaikka toki haluaisin hieman stabiilimman kaverin, kuin ajoittain asennevammasta syytelty Semin. Ja tuskin on sen houkuttelevampi paikka menestyksen kannalta, kuin Cats.

Detroithan on ollut vuosien varrella hyvä paikka seniori-ikäisille kiekollisille pakeille. Ja lähellä herran syntymäkaupunkia. Vaihdossa voisi naarata vaikka Weissin, Samuelssonin ja Bertuzzin. Tai sitten voi haaveilla SJ:n treidaavan Marleaun tai Jumbo-Joen - turha toivo. Capseista Green - tai sitten ei. Missä muualla voisi olla tilaa Campbellin palkalle? Minnesotassa ilmeisesti panostetaan Vanekin metsästykseen, St.Louisilla on jo melkolailla kova puolustus, Duckseissa pakkipooli on todella syvä, loput joukkueet taitavatkin olla sitten liian huonoja.
 

Pinkman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Florida Panthers, PSG, Sveitsi
Ennemminkin näkisin kauppana Green <-> Campbell, jos jotain Caps-kauppaa haluttaisiin tehdä.

Vitsillähän tuon Ovie kaupan heitin ylläolevan lainauksen mukaan.

Eikö Oilersilla ole tarve saada puolustajaa? Sieltähän voisi jotain Perronia tai Gagneria irrota.Tai Petry jos siitä halutaan eroon.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Brian Campbell ei halua olla enää pantteri ja on pyytänyt siirtoa.

Hauska mies tuo Campbell. Barkov tuskin jää ainakaan hirveästi kaipaamaan, kaveri syötti tarkoituksella kauden aikana Barkoville varmaan kokonaista kolme kertaa.
 

JesterJr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, ManU

Hasselbaink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, NHL
Hola kaikki!

On ankka tai ei, mutta jos ankkauutisointi on itse ankka niin voisiko yksi mahdollinen kauppakumppani löytyä Toronton suunnalta? Siellähän oli vielä ainakin tovi sitten melkein kaikki kaupan ja Bolland lähdössä eli kolmosen keskelle voisi olla tilausta, joten olisikohan jollain paketilla (Bjugstad?, Kulikov?, varausvuoroa, prospectia) James van Riemsdyk irroitettavissa? Toki siirtoon pitäisi jo pelkkien palkkojen takia sisällyttää Torontonkin puolelta jotain esim. viime kauden enemmän tai vähemmän vihkoon vetänyt Tim Gleason. Voi olla että menee pahasti fantasioinnin puolelle jo pelkkien NTC jne. pykälien takia, mutta tuli ensimmäiseksi mieleen ja JvR-Barkov-xxx kenttä kovettaisi nyt ja tulevaisuudessa.

Mitä Toronto sitten saisi Campbellista? Kaksi kallista vuotta ja vielä toistaiseksi hyvän hyökkäävän pakin mentorioimaan Phaneufin ohella nuoria Riellyä ja Gardineria, tai sitten he eivät saisi omasta mielestään yhtään mitään ja nauravat jo pelkälle ajatukselle.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Hola kaikki!

On ankka tai ei, mutta jos ankkauutisointi on itse ankka niin voisiko yksi mahdollinen kauppakumppani löytyä Toronton suunnalta? Siellähän oli vielä ainakin tovi sitten melkein kaikki kaupan ja Bolland lähdössä eli kolmosen keskelle voisi olla tilausta, joten olisikohan jollain paketilla (Bjugstad?, Kulikov?, varausvuoroa, prospectia) James van Riemsdyk irroitettavissa?

Itse en oikein ymmärrä tätä monessakin eri viestissä ilmennyttä intoa treidata Bjugstad. Mielestäni meillä on tulevaisuuden suhteen loistava sentterikaksikko Barkov-Bjugstad, jotka molemmat ovat isokokoisia, mutta pelaavat hyvin erilaista peliä. Siinä missä Barkov on loistava "two-way playmaking center", on Bjugstad hyökkäysorientoitunut "scoring center". Bjugstad menee myös tuohon James van Riemsdykin edustamaan power forward -osastoon. Jos ensi kaudeksi hankitaan vielä joku kokeneempi sentteri (esim. mainittu Lecavalier) voi Bjugstad huoletta kehittää peliään entisestään kolmosketjussa helpommilla minuuteilla vielä ainakin yhden kauden ajan.

Florida ilmoittaa uudesta päävalmentajasta maanantaina, joka taitaa olla Gerard Gallant: Kukla's Korner Hockey - Kukla's Korner

Mielenkiintoinen nimi. Mielelläni kuulisin miehestä hieman enemmän, sillä omat tietoni perustuvat tilastoskouttaukseen. Ja tilastothan kertovat, että lyhyt stintti (n. 2 kautta) Blue Jacketsin päävalmentajana ei hurraahuutoja aiheuttanut, mutta junnusarjoissa jälki oli vakuuttavaa. Eikä tuo Canadiensinkaan menestys ole varmasti Gallantin kysyntää vähentänyt.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Itse en oikein ymmärrä tätä monessakin eri viestissä ilmennyttä intoa treidata Bjugstad. Mielestäni meillä on tulevaisuuden suhteen loistava sentterikaksikko Barkov-Bjugstad, jotka molemmat ovat isokokoisia, mutta pelaavat hyvin erilaista peliä. Siinä missä Barkov on loistava "two-way playmaking center", on Bjugstad hyökkäysorientoitunut "scoring center". Bjugstad menee myös tuohon James van Riemsdykin edustamaan power forward -osastoon. Jos ensi kaudeksi hankitaan vielä joku kokeneempi sentteri (esim. mainittu Lecavalier) voi Bjugstad huoletta kehittää peliään entisestään kolmosketjussa helpommilla minuuteilla vielä ainakin yhden kauden ajan.

Bjugstadin tosiaan pitäisi olla ehdottomasti yksi niistä pelaajista joiden varaan Floridassa rakennetaan joukkuetta, eikä mikään treidispekulaatioiden kohde. Bjugstad on isokokoinen, hyvin liikkuva, taitava ja valtavan potentiaalin omaava keskushyökkääjä, joka kaiken lisäksi pelaa vielä halpaa tulokassopimustaan. Tulokkaana heti joukkueensa tehokkain pelaaja (olkootkin ettei se nyt viime kauden Panttereissa mikään mairitteleva suoritus välttämättä ollut 38 pisteellä). Tuollaista pelaajaa ei yksinkertaisesti jälleenrakennusvaiheessa olevan joukkueen tule kaupata missään nimessä pois. Bjugstadista tulee olemaan joukkueelle paljon iloa, enkä pitäisi välttämättä edes suurena ihmeenä jos kehittyy Barkovia paremmaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi. No ehkei nyt kuitenkaan, on se Sasha sen verran kova pelaaja, mutta Bjugstadilla on kaikki edellytykset olla ainakin täydellinen kakkossentteri vuosikausiksi eteenpäin.

Floridan sentteriosasto on kyllä hyvällä mallilla Barkovin, Bjugstadin ja Trocheckin myötä. Kaikilla potentiaalia olla rooleissaan erinomaiset ykkös-, kakkos- ja kolmossentterit joukkueelle. Shoren ja Pirrin tulevaisuus lienee sitten laiturin paikalla.
 

torskine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, NHL
JVR olisi loistava haku Barkovin vierelle ykköseen, ja Vinnie kakkosen keskelle mentoriksi, ja takaisin Floridan lämpöön.. Bjugstad saa rauhassa kehittyä kolmosen keskellä.. Pirri on myös mielestäni tulevaisuuden nimi, ja TOP-6 hyökkääjä.. Ekblad tulee johtavaksi puolustajaksi parin vuoden sisällä, ja uskoisin hänen olevan heti TOP-4 puolustaja ensimmäisellä kaudellaan.. Jos Campbell lähtee, niin profiili puolustajan haku on tarpeen, mutta koska Floridassa on pelimerkkejä, ja myöskin ilmasto kohdallaan, niin en usko että parin puolustajan saaminen olisi kovin vaikeaa.. Markov, Boyle, Greene, Mitchell ovat mahdollisesti saatavilla, joten tulee mielenkiintoinen kesä myös tässä suunnassa..
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Jäin tuota Vincent Lecavalierin tilannetta ja hankintaa pohtimaan ja kyllä se edelleen kuulostaa ihan hyvältä idealta. Sasha Barkov voi kantaa jo tulosyksikön vastuuta, kun taas Bjugstadille sekä Trocheckille tekee vielä hyvää kiekkoilla hieman pienemmissä rooleissa. Selkeä tarve olisi siis toisen tulosyksikön eli kakkosketjun sentterille kaudeksi tai kahdeksi. Luulen, että UFA-markkinoiden isoimpia keskushyökkäjänimiä (Stastny, Richards) on aika turha yrittää lähteä Panthersiin setelitukun kanssa haalimaan, mutta hivenen ylipalkattu Lecavalier puolestaan saattaisi irrota juuri palkkansa takia suht huokeaan hintaan Flyersista. Tällöin hierarkia menisi suurinpiirtein näin:

Barkov
Lecavalier
Bjugstad
Trocheck/Winchester/Pirri

Terve kilpailutilanne keskushyökkääjäpaikoista pysyisi ja valmentajalla olisi erilaisia variaatioita roolittaa neljättä kenttää vastustajan mukaan. Syvyys sentteriosastolla olisi ihan mukavalla tolalla. Terävin kärki ei välttämättä ole ainakaan ensi kaudella vielä muiden joukkueiden tasolla, mutta kehitysalusta on otollinen. Toki saatan arvottaa Vinnyn aivan liian korkealle, joten korjata ja kritisoida pitää tarvittaessa.

Arvottamisesta puheen ollen, mitä Flyers sitten vaatii ylipalkatusta 2./3.-sentteristään? Itse olisin valmis sanomaan Kulikoville heipat ja tekemään vaihdon päittäin. Tässä vaiheessa en osaa yhtään sanoa, kumpaan suuntaan vaakakuppi kallistuisi. Joutuuko Tallon heittämään mukaan varausvuoroa myöhemmiltä kierroksilta? Flyersin uskoisin olevan puolustajan perässä, mutta onko ailahteleva ja lopulliselta tasoltaan arvoitus nimeltä Kulikov sitä, mitä Homer haluaa. Tämä kauppa tekisi mielestäni entistä tärkeämmäksi pitää ensimmäinen varausvuoro ja varata Ekblad. Toki tarve myös yhdelle kelvolliselle UFA-puolustajalle olisi edelleen olemassa.

Tuo Campbell-"uutinen" kuulosti omaan korvaan sen verran omituiselta, etten usko sen paikkansapitävyyteen. Oletan, että Soupy pelaa myös ensi kaudella Panthersissa.

Ja loppuun vielä aina niin mukavaa sohvamanagerointia kentällisten muodossa:

UFA/Bergenheim-Barkov-Boyes (Pidetään siis ainakin ensi alkuun Barkov ja Boyes yhdessä ja yritetään etsiä UFA-markkinoilta Bergy v2.0 -peluria täydentämään. Callahan olisi loistava vaihtoehto, mutta näinköhän haluaa vähän kauemmas ja kannua metsästämään. Toki joku taituri luokkaa Vrbata ja Hemsky kelpaisi myös.)
Huberdeau-Lecavalier-Fleischmann (Parhaimmillaan käsiä, jalkoja ja kokemusta. Heikoimmillaan tehotonta säntäilyä ja kiekonmenetyksiä.)
Bergenheim-Bjugstad-Upshall (Armoton työukkojen ketju ja fanien suosikki.)

Rotaatiossa neloseen olisi sitten tarjolla fyysistä osastoa (Winchester, Kopecky, Hayes) ja nuoria taitureita (Pirri, Trocheck, Shore, Howden). Viimeksi mainituista Shore ja Howden tosin saattavat olla jo mahdollisesti draftissa kauppatavaraa. Ja jos Fleischmann jatkaa menneen kauden tapaista matalaliitoaan, on jonossa koko joukko päteviä paikkaajia.´

Campbell-XXX (Campbellin kaveriksi kaipailisin sitä Matt Greenea, Mark Faynea tai Willie Mitchellia)
Olsen-Gilbert (Olsen ansaitsi viime kauden otteillaan lähtökohtaisesti paikan toisesta parista ja Gilbertille tekisin edelleen jatkoa.)
Jovo/Petrovic/Ekblad-Gudbranson (Viimeiseen pariin onkin sitten vaihtoehtoja. Petrovicilta odottaisin läpimurtoa eli vahvaa kautta ylhäällä. Gudbransonin osalta kannattaa nyt ottaa ehkä hieman pakkia ja antaa kaverin löytää itsensä ja pelinsä hieman pienemmällä vastuulla.)

Eihän tuo pakistokaan kovin vaaralliselta näytä, mutta rakennus on kesken eikä tapahdu todellakaan hetkessä. Toivottavasti myös Viola näkee asiantilan näin. Olsenista, Petrovicista ja Ekbladista odotan top4-puolustajia.

Loppujen lopuksi yritän tässä nyt perustella sitä, että tuon Lecavalier-kaupan seuraksena ei UFA-markkinoilla tarvitse kovin suurella volyymilla pyöriä. Pari täsmähankintaa (top4-pakki ja top6-laituri) ja ensi kauteen voidaan lähteä odottavin mielin. Kommentteja?
 

Sokea Vartija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers, Ässät, HIFK
Tervehdys! Tämä onkin ensimmäinen viestini Panthers-osioon, mutta tuskin viimeinen.

Tuossa ylempänä Starkilta hyvää pohdiskelua Panthersin kesän "sotasuunnitelmasta", ja ajattelin siitä jotain kommentoida. Nyt kun uusi valmentaja (Gerard Gallant) saatiin viimein selville, voidaan rauhassa keskittyä draftiin sekä UFA-markkinoihin. Viola on luvannut, että Tallonilla on lupa käyttää paljon rahaa vapaisiin agentteihin, ja kun siihen lisätää Tallonin viimeinen sopimusvuosi, lienee selvää että Florida tulee olemaan erittäin aktiivinen siirtomarkkinoilla. Se onkin sitten eri asia, että onko tänne mitään toivoa saada niitä kuumimpia nimiä ilman järkyttävää ylihintaa... Mutta omissa toiveissa olisi, että tänne saataisiin ainakin se yksi top-6 hyökkääjä (Vrbata, Moulson, Hemsky, Cammalleri, Callahan).

Perättömät(?) huhut Kulikovin ja Campbellin lähtöaikeista ovat huolestuttavia, ja etenkin Campbellin kaltaista työjuhtaa olisi pirun vaikea korvata. Niskanen olisi tietenkin hyvä, mutta tuskin valitsee Floridan ja tullee muutenkin saamaan tasoonsa nähden liian arvokkaan sopparin. Muista UFA-pakeista Starkin mainitsemat Greene ja Fayne voisivat olla hyviä hakuja, ja miksei myös Markov max 2 vuoden sopparilla.

Mitä Lecavalier-huhuun tulee niin minulta varovainen peukku. Vinny on hidastunut parin viime vuoden aikana, mutta pystynee vieläkin tekemään sen 50 pistettä, ja toisi mukanaan arvokasta johtajuutta ja kokemusta sekä poistaisi paineita nuorilta senttereiltä. Mutta Kulikovia en häneen treidaisi. Philadelphia joutuu tyytymään vähempään, koska heidän on palkkakaton takia päästävä miehestä eroon. Kopecky, Flash, Upshall tai joku kolmos-nelos varausvuoro olisi just hyvä. (No okei, tuskin mikään noista riittäisi Phillylle).

edit.

Omat ketjusommitelmat:

UFA - Barkov - Boyes
Huberdeau - Bjugstad - Pirri
Upshall/Flash - Trocheck/Lecavalier - Bergenheim
Hayes - Shore - Winchester

Campbell - UFA
Kulikov - Gilbert
Olsen/Petrovic/Ekblad - Gudbranson (toivottavasti Jovoa ei päästetä lähellekään kaukaloa ensi kaudella)

Luongo
Ellis
 
Viimeksi muokattu:

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Nyt odotellaan jännityksellä mitä Entry Draft tuo tullessaan. Olisihan tuo hienoa jos Bettman julistaisi kaupan tilaisuuden alkajaisiksi. Jossain tuli tilasto vastaan että 5 kertaa on 1st.pick vaihtanut omistajaa ja Panthers oli useamman kerran ollut myyjänä, pitäisin hyvin todennäköisenä että näin tapahtuu jälleen.

Itse en tuota Jatkoajan palstatotuutta sulata sitten millään että Tallon haluaisi ykkösenä varata Ekbladin, ei ole mitään takuita että kaveri olisi valmis NHL-pelaaja vielä vuosiin. Puolustajien kehitys on niin arvaamatonta että en ottaisi riskiä. Lisäksi Panthersilla on kaksi mahdollista franchise puolustajaa juuri siinä iässä että aletaan mahdollisesti ottaa suuria kehitysaskelia. Toki Kulikovista on huhuja liikkunut, minä en kauppahuhuihin usko jos pelillisiä asioita katsotaan. Mies pelaa ikäiselleen ihan hyvää peliä ja vielä kovalla potentiaalilla. Toki on mahdollista että pelin ulkopuolisissa asioissa on ongelmia ja mies joudutaan kauppaamaan, tässä tapauksessa täytyisi mielestäni varata Ekblad. Kuitenkin Kulikovilla ei pitäisi moneen venäläiseen nähden niin vaikeaa olla koska puhuu hyvin englantia ja tulee tiettävästi hyvin toimeen samaa äidinkieltä puhuvan Barkovin kanssa.

Mitä noihin kauppahuhuihin tulee, en olisi valmis tarttumaan missään nimessä tuohon Canucksin Shinkaruk-tarjoukseen, liian kauas pudottaisiin ja vastine olisi epävarma Shinkarukin muodossa ja Taneville en oikein löydä käyttöä.

Flamesia on myös huhuttu kauppakumppaniksi, en oikein tiedä mitä sieltä voisi tulla vastineeksi mutta en pitäisi ollenkaan pahana paikkana varata 4th. overalina koska kuitenkin Reinhart, Bennett, Draisaitl tai Ekblad olisi kuitenkin jäljellä.

Toronto olisi ilmeisesti kiinnostunut Ekbladista ja jossain oli huhua että tarjolla voisi olla JVR ja Gardiner 8th. overalin lisäksi, tähän pitäisi mielestäni heti tarttua. Tosin kuulostaa Leafsin kannalta aika korkealta tuo hinta, olisin kuitenkin valmis kauppaan kunhan siihen ainakin JVR sisältyy, juuri hänen tyyppistä laituria Panthers tarvitsee.

Oilers voisi olla myös yksi joukkue joka olisi Ekbladin perässä, näkisin kuitenkin että heidän kanssaan ei kannata kauppaan alkaa ellei Yakupovia jotenkin saa sisällytettyä kauppaan, ja en ainakaan itse saa win-win-scenariota rakennettua näiden joukkueiden välille. Gagneria ei kannata hankkia.

Innolla odotellaan mitä Tallon tekee, minun toiveissa on Reinhart tai Bennett vuorolla 4.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Greg Cote: Florida Panthers try to get out of rut - Greg Cote - MiamiHerald.com (linkki vie Miami Heraldin sivulle)

“We’ll listen to any deal to make us better,” he said of the No. 1 pick.

Tallon also conceded, “Maybe it’s time to package some of our youth in a deal.”

I asked what he meant. Here’s what he meant:

If the Panthers were to make defenseman Aaron Ekblad the No. 1 pick Friday, as most mock drafts suggest, he’d be the team’s 12th defender 6-3 or taller.

“You can only dress six,” Tallon said. “Might be able to package one or two defensemen for a young forward, somebody who’ll be with us seven to 10 years. Maybe we can package assets to get that goal scorer. We’ve been building the foundation. Now we’re deep enough.”

Tämähän on oikeasti se toimintatapa, jolla ainakin kannattaa yrittää edetä. Sen sijaan, että lähdetään kauppaamaan laatua määrään täytyy toimia juuri päinvastoin - eritoten Floridan tilassa olevan organisaation ollessa kyseessä.

Oikeastaan kaikki viittaa siihen, että Florida varaa Ekbladin, jos pickinsa pitävät - lähtien tuosta lainauksesta.

Ja Floridan kannalta ainakin toivon, ettei Tallon ole sellaisissa höyryissä, että uskoisi organisaatiossaan olevan "kaksi mahdollista franchise puolustajaa". Tuo nimittäin kilpailee väitteenä sen kanssa, että Ekblad olisi puolustajana verrattavissa Letangiin - selvää Ö-mappi-kamaa siis. Jos Floridalla on "kaksi mahdollista franchise puolustajaa", on sellaisia jokaisella muullakin joukkueella vähintään sama määrä ja usealla joukkueella kaksi - jopa kolme - kertaa suurempi määrä. Sellainen käsitys franchise puolustajasta olisi, no, aika yhdentekevä.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Arvon Dissonanssi, 18-vuotiasta puolustajaa on ihan turha verrata yhteenkään NHL-pelaajaan koska ei voi tietää mahtuuko Ekblad edes koskaan yhteenkään joukkueeseen. Enkä tiedä millainen sanakirja sinulla on käytössä, minä en saa suomennettua tuota muotoon että Ekblad varataan ykkösenä. Enkä usko näin käyvän ellei Kulikov tai Gudbranson liiku ja heillä ei taida saada yhtä hyvää pakettia mitä 1st. overall saattaa tarjota.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös