Philadelphia Flyers 2013–2014

  • 546 949
  • 1 800

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Vielä pieni kevennys viikonlopun peleihin liittyen, safe for work: http://i.imgur.com/UTJjLyb.jpg

Ensi yönä tosiaan sitten Hawks WFC:ssä klo 1.30. En odota pisteitä, mutta ajattelin väijyä ainakin yhden erän. Koko loppukauden luvassa todellista testiä Flyersille.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Ens yönä olisi Chicago vastassa kotona. Nyt puntaroidaan kuinka kovassa vedossa Fyers tosiaan tällä hetkellä on. Kaksi voittoa kokonaisuutta katsoen vakuuttavalla pelillä repaleisesta Pensistä, mutta pidän tervettä Chicagoa ehdottomasti parempana mittarina.

Sellainen hienous myös yön matsissa että maalilla torjuu muuan Antti Raanta. Sen verran sympaattinen kaveri on että toivon vähämaalista voittoa Flyersille. Käy toki isomaalinenkin voitto.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Hieno homma että Raanta on maalilla tänään. Toivotaan että ottaa 55 torjuntaa ja Flyers voittaa 2-0 :). Chicago on kova jengi mutta vähän ollut heikossa vireessä tämän vuoden puolella. Laskin tammikuun alusta niin Chicagolla on ollut 26 peliä ja niistä on 11 voittoa ja 15 tappiota. En nyt tähän hätään alkanut laskea erikseen ot ja so voittoja ja häviöitä. Flyersilla samalta ajalta 15 voittoa ja 12 tappiota.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Claude Giroux lasers in OT winner - YouTube

Mitä tähän nyt voi enää sanoa? Huh huh tuota meidän kapteenin menoa tällä hetkellä. Kaikki joukkuetoveritkin olivat ihan fiiliksistään tästä:

"It's pretty incredible," Lecavalier said of Giroux. "I saw him skate up the ice, and there's 10 seconds left, so you're thinking it's going to go to a shootout. What a great shot. He's done it all year, big goals. He's clutch for sure."

"He's playing phenomenal," Hartnell said of Giroux. "He's leading us in the dressing room. He's leading us on the ice every day in practice. It's pretty exciting to be a part of it, be on his line."

"You look at your leaders to lead on the ice, and he's been doing that," Lecavalier said. "When you see him do it ... you can say whatever you want in the room, but when you go out there and he does it, I think guys get that extra step there. Guys follow him. That's what makes him who he is right now."

"It'll never get old seeing that," Read said. "Sitting on the bench we're all yelling, '10 seconds!' You're watching, but you're not expecting too much. What a great shot it was. ... He's been a tremendous leader of late. Since the Olympic break he's the hardest-working guy everywhere you go. He's the first one here every day. In his mind it's win-win-win at all costs.

Kyllä lämmittää lukea tällaisia kommentteja. Joukkueella on fiilikset ihan katossa ja se näkyy kentällä, kun toinen toistaan kovemmista jengeistä on otettu tärkeitä voittoja. Playoffspaikka on tämän kierroksen jälkeen melkeinpä saletti homma.

Kyllä lupaa hyvää kun joukkue alkaa pelaamaan parasta peliään nyt keväällä. Giroux lyö tahdit joka matsissa ja kaikki näyttäisivät seuraavan häntä. Tuolla pukukopissa ei ole varmasti ollut noin hyvä fiilis sitten kauden 11-12 Pens sarjan jälkeen.

Ja samaa täytyy sanoa itsestänikin. Ei tämä ole ollut näin kivaa pitkään aikaan, mutta nyt on ihan helvetin kova kiekkokuume päällä. Let´s go Flyers!
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Flyers - Blackhawks 3-2ja.

Peliin surkein mahdollinen startti, kun Chicago meni nopeasti 0-2 johtoon.

0-1 -maaliin tilanne lähti siitä, kun Brayden Schenn yritti jättösyöttöä Lecavalierille hyökkäyspäässä, epäonnistui siinä ja Hawks pääsi ylivoimahyökkäykseen. Puolustamassa Streit, joten eihän siitä hyvä seuraa. Sitten baby-Schenn vielä omassa päässä aivan hukassa päälle, niin chicagolaiset pääsivät kiekottelemaan maalin.

0-2 -maali Emeryn piikkiin. Keith veti viivalta ja ilman maskia kainalosta sisään.

Sitten Flyers pääsi vähän tuurilla mukaan (Hartnellin kavennus pakin ja Raannan kautta) ja tasoittikin vielä ekassa erässä lukemat 2-2:een, kun Giroux-Hartnell toimi.

Tilanteita riitti ratkaista peli jo varsinaisella ja kerran kiekko olikin jo Flyersin toimesta maalissa, mutta hylättiin korkeana mailana.

Jatkoajalla sitten tuli jumalainen ranne Roolta ja tärkeät 2 pistettä Flyersille.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Florida, Tappara, Chelsea, Eagles
Hyvässä myötätuulessa mennään ja voittoputki sai jatkoa. Alku ei ollut paras mahdollinen, mutta hienosti äijät kokosivat itsensä ja ryhtyivät viemään peliä. Emeryn puolustukseksi täytyy sanoa, että toisessa maalissa veto tuli kyllä suhteellisen läheltä ja hankalaan paikkaan. Tolppakuteja oli kiitettävästi (5) ja tuntuikin ,että tänään ei kiekkojumalat ole Flyersin puolella, mutta palkinto tuli kun näytti jo, että rankuille mennään! Muutamia huomioita viimeisistä kolmesta pelistä:

- avauspelaaminen ja kiekollinen peli ylipäätänsä parantunut ja sitä kautta maalipaikkoja pystytään luomaan riittävästi.

- karvauspeli on rohkeampaa ja pakit ajavat hyvin vastaan hyökkkäyspäässä ja näin pystytään paine pitämään siellä.

- kentät on vakioituneet ja vaikka allekirjoittanut muutamia vaihdoksia välillä toivoisikin, niin sujuuhan se näilläkin. Kakkoselta toivoisi lisää tehoja.

- erikoistilannepelaaminen on hyvällä tasolla. Alivoima ihan huippua ja yv tuottaa paikkoja. Chi pelissä oli vain huonoa onnistumista (tolpat).

- simmonds osuu maalin läheltä, hartnell osuu vakipaikalta, read löysi taas tehoja, pakit pelaa hyvin, jopa Gross, paljon hyviä yksilösuorituksia ja G on G!

- downie on kyllä outo ilmiö, mutta eiköhän tuo paikkansa jotenkin ansaitse ja onhan meillä Raffl joka pelaa huikeasti. Pitäisiköhän hänet lyödä kakkoseen tuomaan tehoja! Ainakin sinne kolmoseen välillä downien paikalle!

Hyökkäspään tasapainosta tuli mielenkiintoinen tilasto kesken matsia eli 7 hyökkääjää on tehnyt 15 maalia tai enemmän eli syvyyttä löytyy! Mielestäni tähän Flyersin rakentelu on tähdännytkin eli ei olla muutaman tähden varassa, vaan laajuutta löytyy.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Hyvät rapsat kirjotitte pelistä niin siitä en jauha sen enempää. Muutamia fiilareita viivan kera.
- Oranssilla on nyt hurmosta päällä ja toinen toistaan kovempia laitetaan kyykkyyn.
- Giroux on kehuttu jo taivaisiin. HUIKEE
- Lecalle pitää antaa pikku peukku muutamasta viime pelistä. On väläytellyt muutamilla hyvillä suorituksilla vaikka mokasikin läpiajon yön pelissä. Alkaisko olla selkä kunnossa.
Kimmo vertyy kun kevät koittaa, ei aina niin näkyvää mutta virheetöntä ja hyvää yv- jakelua.
Streit on ollut aika näkymätön ja se on hyvä :D jos ymmärrätte mitä tarkoitan.
Raffelia on tullut kehuttua aikaisemminkin ja pitäis ehdottomasti nostaa kolmoseen Downien tilalle. Ketjusta tulis vaihdon myötä järkyttävän huikee. Nyt menee hukkaan hyvä äijä nelosessa.
Flyersilla 7 jätkää tehny yli 15 maalia tällä kaudella. Pirun hyvä että leveyttä löytyy.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mietteitä 1. erätauolla tilanteen ollessa 2-0 Flyersille:

Huhhuh mitä peliä Flyersilta taas! Hyökkäykseenlähtöjen ajoitukset onnistuvat täydellisesti ja näin saadaan omista lähtemälläkin 5v5 pelissä huippupaikkoja. Kakkos-YVkin alkaa näyttää vaaralliselta. Mason pelasi hyvin, vaikkei torjuntoja juuri tarvinnutkaan tehdä.

Kyllä tässä viritellään tosissaan Cup Contenderia jos otteet pysyvät samanlaisina loppukauden + pudospeleissä.

PS. Tämän matsin jälkeen(jos se voitetaan) Flyersin maaliero on plussan puolella, ensimmäistä kertaa tän kauden osalta(!).
 
Viimeksi muokattu:

Jämäpakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flyers
Niinhän siinä kävi, että Flyers tuli ja voitti neljännen putkeen. Muutamat mietteet:

- Mason oli käsittämättömän hyvä. Aivan huikeita torjuntoja mm. juuri ennen kuin eka livahti taakse.

-Raffl onnistui ja oikeastaan ratkaisi pelin. Tykkään kyllä miehen esityksistä ja ehkä jopa hiukan toivoisin nostoa kolmosketjuun

-Simmonds teki kaksi ja kolmaskin oli lopussa lähellä.

- MacDonald ei ole huono lisä ollenkaan. Pelannut mielestäni aivan pätevästi.

- Ekassa erässä oli hyviä niittejä, jotka sitten väheni loppua kohden.

- Tuomaritoiminnasta saattaa olla montaa mieltä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kyllä on tullut mietittyä että miten kauan Berube kehtaa pitää Raffelin nelosessa. 56 peliä, 9+12 ja millä peliajalla. Ukko sopis kolmoseen kuin nenä päähän. Downie vois koheltaa nelosessa. Simmonds on änärin ainoa sadan jäähyminuutin pelaaja joka on tehnyt yli 20 maalia tällä kaudella. Huikeen hyvä maalin edessä, taas ohjas ensin Jaken laukauksen tolppaan ja pisti itse ripan sisään. Ihme että sen annetaan huseeraa niin vapaasti maalin edessä. Sitten kun Simmeriä aletaan pitämään tarkemmin niin sit alkaa paukkua taas G-Hartsy kuvio mustaa pussiin
jahans, töihin>>>>
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Hieno 4-2 voitto Dallasista ja nyt ollaan neljän pelin voittoputkessa vaikka ohjelma on ollut kova. Moni pelaaja on nostanut tasoa nyt tärkeiden pelien alettua ja on hienoa nähdä että näin tekee myös Steve Mason joka oli ottelun paras pelaaja.

Raffl:n ja Downien peluutusta ollaan ihmetelty pitkin kautta, mutta onneksi itävaltalainen ei menetä tämän takia pelihalujaan - vaan päinvastoin tuntuu parantavan joka pelissä. Kun katsoo tuota viimeyön maaliakin, niin en pystyisi mitenkään kuvittelemaan Downien pystyvän samanlaiseen suoritukseen. Raffl on kyllä nykyään yksi suosikkipelaajistani ja täytyy toivoa että tämä kaveri saadaan kiinnitettyä pitkällä sopparilla moneksi vuodeksi.

Mutta tosiaan ei ollut mikään paras peli Flyersilta, mutta hyvän joukkueen merkki on se, että voittoja tulee myös heikommalla pelillä. Seuraava peli onkin sitten liigan kovinta jengiä vastaan, kun St. Louis Blues tulee kylään lauantaina. Peli pelataan primetime aikaan klo 19:00.

Niin, ja nyt perjantain kunniaksi yksi video, kun en ole nähnyt vähään aikaan mitään hyvää highlight clippia, missä olisi näitä Giroux´n viimeisimpiä herkkupaloja: [Tribute] Claude Giroux - YouTube
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Florida, Tappara, Chelsea, Eagles
Raffelin tilanteesta muutama huomio:
- voittavaa kokoonpanoa ei helposti muuteta, varsinkin kun siihen ei ole aihetta
- Raffel pelaa kuitenkin enemmän kuin muut nelosen jätkät 5 vs 5 peliä
- Downie on kuitenkin hoitanut leiviskänsä ihan mukiin menevästi. Puolustanut tunnollisesti niin kuin roolinsa puolesta pitääkin. Agitaattorina toiminut kohtuullisesti, vaikka jossain kohtaa keitti enemmän itsellä :)
- En tiedä vaikuttaako tämä, mutta Raffelin kanssa pitäsi saada sopparia aikaan ja ehkäpä se nelosen statuksella on huokeampi flyersille kuin kolmosen statuksella.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ai ai, tuli oikein tuplavoitto. Heitin veikkaukselle muutaman euron Flyersin kahden maalin voitolle kertoimella 7,5 ja nasahti kohdilleen. Tällaiset on mukavia pikkubonuksia.

Simmondsilla on tuo uran toinen(?) NHL-hattutemppu tiukassa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Yle uutisoi, että Aftonbladetin mukaan Robert Hägg matkustaa Phillyyn ensi viikolla. Minkäslaista puolustajaa sieltä on odoteltavissa saapuvaksi?

Minulla ei kaverista juuri muuta muistikuvaa ole kuin Rasmus Ristolaiselle 1vs1-tilanteen häviäminen ja medialle itkeminen U20-finaalitappion jälkeen. Kai se osaa muuten pelata ihan ok.

Dallas-pelistä näin vain ensimmäisen erän ja silloin jo osasi aavistaa pelin päättyvän voittoon. Tuolla joukkuella on luonnetta, toivottavasti enemmän vielä kuin toissa keväänä!

Raffl on kyllä huikea jamppa, tälle kaverille täytyy ehdottomasti sorvata (pitkä) jatko. En muista koskaan aikaisemmin nähneeni nelosen laituria, joka erottuu noin selvästi muista saman ketjun kavereista. Luistelu hivelee silmiä ja karvaaminenkin on ihan huippuluokkaa. Ja vielä kun muistaa, että tämäkin löytö oli suoraan Allsvenskanista, niin ei täydy kuin nostaa hattua Flyersin scouttausosastolle.

Ensi lauantaina onkin sitten todellinen herkkupala, kun lännen kärkijoukkue Blues tulee kylään. Vielä kun kyseessä on päiväpeli, niin täytyy varmistaa ettei mitään muuta akuuttia osu samalle illalle!
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Yle uutisoi, että Aftonbladetin mukaan Robert Hägg matkustaa Phillyyn ensi viikolla. Minkäslaista puolustajaa sieltä on odoteltavissa saapuvaksi?

Lehti: Ruotsalainen puolustajalupaus matkalla NHL:ään | Yle Urheilu | yle.fi

Tämä on kyllä hyvä uutinen. Hägg on organisaation yksi kärkiprospecteista jota kohtaan on kovat odotukset. MODO:ssa on ilmeisesti peliaika vähän kortilla kun joukkueessa pelaa Kyle Cumiskeyn tyylisiä tähtipakkeja. Ja junnuihin hän on liian hyvä, joten kehityksen kannalta on varmasti hyvä veto että hän lähtee Phantomseihin hakemaan tuntumaa P-Amerikkalaisista kaukaloista.
Ohessa Eagerin hyvä pelaajaraportti Häggista muutaman kuukauden takaa. Kuulisimme varmasti lisää jos olet seurannut pelejä näidenkin jälkeen!

Robert Hägg

Hägg on kuulunut edelliskauden tapaan MODO:n pelaavaan pakiston. Ne matsit, mitkä ovat verkkokalvoille siirtyneet, ovat olleet sellaista perusvarmaa suorittamista kakkos-kolmospareissa. Olisin odottanut hieman enemmän aktiivisuutta ja rohkeutta kiekollisena, kun sitä talenttia tuohonkin vaikuttaisi olevan, mutta tiedä sitten mitä valmennus on halunnut kaverilta?

U20-kisoissa kuului Ruotsin vakiokuusikkoon, jota kierrättivät askissa varsin tasaisesti. Erikoistilanteista pelasi alivoimaa, YV:lle ei ollut asiaa. Kisat päättyivät Ristolaisen kartiona, mutta kokonaisuutena olin tyytyväinen näkemääni. Pelasi läpi turneen varmasti ja taseisesti pyrkien myös aktiiviseen fyysiseen pelaamiseen. Jokunen turha rangaistus mahtui mukaan, mutta esitys oli kauttaaltaan sellainen solidi. Ei loistanut, mutta vielähän tällä olisi ikänsä puolesta yhdet kisat edessä.

Osiensa summana on sellainen raamikas, hyvin liikkuva kaveri, joka ymmärtää puolustuspelin lainalaisuudet kyeten hyvään ja rauhalliseen kiekonsiirtelyyn. Rohkeutta ja halua fyysiseenkin pelaamiseen löytyy, parhaimmillaan todella nättejä pusuja ja äijämäistä maalineduspeliä. Mitään hirmuista tehopakkia en tästä odottelisi, vaan panos on enempi sitä kokonaisvaltaista suorittamista ympäri kaukaloa. Eiköhän jatka vielä kauden verran MODO:ssa toivon mukaan rooliaan kasvattaen, jonka jälkeen olisi edessä hyppy Pohjois-Amerikkaan. En usko Häggistä kehittyvän johtavaa puolustajaa NHL:ään, mutta kakkosparin yleishöyläksi pitäisi olla kaikki mahdollisuudet.

Lisätään myös Eliteprospectin raportti:

A very all-round two-way defenseman. Hägg is capable of playing a pure defensive role, logging big minutes on the penalty kill, as well as contributing offensively and being valuable in power play situations. Furthermore, Hägg has good size and strength, very good vision, a heavy release and is also a mobile defenseman. Some consistency issues, although Hägg usually makes smarter plays while playing in the big league, rather than in the juniors. Lots of potential (EP, 2013)

Ja näköjään kovuuttaa näyttäisi löytyvän:
Slagsmål mellan Anton Hedman och Robert Hägg - YouTube

Mitä tulee tuohon kuuluisaan haastatteluun, niin se jäi mieleen itselleni positiivisessa mielessä. Ei jäänyt epäselväksi, että kuinka paljon Hägg vihaa häviämistä. Ja kannattaa tosiaan muistaa, että tuota yhtä virhettä lukuunottamatta Hägg pelasi hyvät kisat.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Vahva ensimmäinen, sen jälkeen Starsin piristyessä pientä herpaantumista, mutta onnistuivat klaaraamaan homman. Pelkäsin mahdollista oksaa kolmen kärkitiimejä vastaan napatun makean voiton ja lauantaina odottavan Blues-pelin välissä, mutta joukkueen rutiinitaso on juuri nyt mukavan korkealla.

Grossmannilla oli vanhaa seuraansa vastaan vähän ylimääräistä tankissa ja pelasi varsinkin ottelun alun todella fyysisesti. Pitänee mennä aina alkukauteen, että löytää samanlaista jyräämistä ruotsalaiselta. Muutenkin mukavan solidi esitys, joten toivottavasti tuo oli enne pudotuspeleistä ;)

Downiekaan ei erottunut negatiivisesti vaan pelasi itseasiassa parhaan pelinsä pitkään aikaan. Keskittyi olennaiseen, osoitti kaksinkamppailuvoimaansa jne. Täytyy nyt toivoa tuon pitkän maalittoman putken päättymistä, jotta saisi nostettua itseluottamustaan maalipaikoissa.

Olin vielä jokin aika sitten kovasti Rafflin ketjunoston kannalla, mutta viime ajat miehen ja koko nelosen pelaamista seuratessa ovat saaneet toisiin ajatuksiin. Tuo vain neloseen sitä tasoa ja laatua, jonka myötä pystyvät kierrättämään ongelmitta kaikkia neljää ketjua, mikä helpottaa kärkimiesten kuormaa. Rafflin kanssa nelonen on voittanut järjestäen omat vääntönsä vieden painopisteen vastustajan päätyyn luoden samalla maalipaikkoja. Kun taas ovat joutuneet peluuttamaan poissaolojen myötä Rafflia ylempänä ja tämän tilalla VandeVelde/Rosehill/jne. osastoa, niin nelonen ei ole pystynyt tuomaan peliin oikein mitään, mikä on näkynyt myös peliajoissa.

Yle uutisoi, että Aftonbladetin mukaan Robert Hägg matkustaa Phillyyn ensi viikolla. Minkäslaista puolustajaa sieltä on odoteltavissa saapuvaksi?

Courier lainasikin jo ajatukseni kuukauden takaa. Phantomseissahan ruotsalainen tulee aloittamaan. Pidän tätä hyvänä liikkeenä, sillä MODOssa ei oikein onnistunut nousemaan veteraanipakkeja arvostaneen päävalmentaja Anders Forsbergin suosioon. Kun kokeneemmasta kaartista oli mm. syksyllä useampia sivussa, minuutteja kertyi reilummin, mutta kaikkien oltua ruodussa roolina oli 3. parissa yksinkertaisesti ja mahdollisimman virheettömästi. Phantomseissa luulisi niille virheillekin olevan sijansa, mitä ei oikein Forsbergin alaisuudessa nuorilta kavereilta sallittu. Huhuahan ehti liikkumaan, että vaihtaisi ensi kaudeksi suuremman roolin perässä Brynäsiin, mutta Pohjois-Amerikka kutsuisi.

Tässä tuli nyt hyvä motivaattori Phantomsien panoksettoman loppukauden seuraamiseen, mikä ei ole oikein viime viikkoina maistunut.

Flyersin vahvistus Häggin sopimukseen: http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=710593

Tuossa ei sen tarkemmin kerrottu, mutta eiköhän loppukausi suju virallisesti PTO:lla tms. ja ELC sitten ensi kaudesta eteenpäin.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Pian olisi lisää herkkua tarjolla kun sarjakärki St.Louisista tulee kylään Wells Fargoon. Bluesilla alla kirvelevä 4-0 tappio naapuri Chicagolle, joten varmasti tekevät kaikkensa että eivät toista kertaa putkeen häviä. Odotuksissa viihdyttävä peli, Saas nähdä miten Couts pystyy nollaamaan St.Louisin tähdet.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Odotuksissa viihdyttävä peli, Saas nähdä miten Couts pystyy nollaamaan St.Louisin tähdet.

Huikee jengi vastassa. Harmi, että Coutseja on vain 1, kun vastustajalla on kolme hyvää kentällistä ja puolustajaparia. Optimisti minussa haluaa sanoa, että on meilläkin kolme hyvää kentällistä ja puolustajaparejakin yksi ja pari puolikasta. Hyvänä päivänä tapellaan tasavertaisesti, toivottavasti tänään on sellainen. LGF!
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Blues @ Flyers 1-4

Aijaijai!

Penguins, Penguins, Blackhawks, Stars, ja nyt sarjan kärki Blues. On tää huikeeta. Tänään olikin vähän vaikeampi peli kun Blues painoi karvaamaan kuin raivohärkä ja pelasi muutenkin organisoidusti ja järkevästi. Flyersin pakeille tuli vähän paniikki välillä kun kiekkoa piti heti lyödä johonkin suuntaan ettei sitä menetä. Pelin onnistujia plussin:

++ Mason - otti tärkeitä koppeja silloin kuin tarvittiin, etenkin huippupelastus maalin edestä pelin ollessa 2-1 Flyersille.
+ Giroux - Tänään vähän vaisumpi peli(1 kutikin vain), mutta hieno syöttö ratkaisevaan kolmanteen maaliin Jakelle.
+ Couturier, Simmonds,Raffl - Tekivät hyvää duunia niin kiekollisena kuin kiekottomattomanakin, Simmondsille 5kaappi neljään viime matsiin.
 

Rifla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, HIFK, symmpiset Calgary
Aika upeata... Olen viime pelejä katsellessa yrittänyt muistella kauden alkua ja niitä noin 15-20 ekaa ottelua jotka oli puhdasta kuraa. Melkein ajatellut fiilistely mielessä kelata tätäkin ketjua niihin päiviin astia ja muistella kauden alun tuskaa. Muistan itse katsoessani Flyersin räpellystä että tuli katsottua muita random otteluita huomattavan paljon. Ihan siinä mielessä että paskan seassa on välillä kiva nähdä oikeita otteluita myös mitkä näyttäisi lätkältä enempi kuin se oman joukkueen puuhastelu.

No kuten arvata saattaa eipä muita otteluita enää tule seurattua paitsi jos joku kaveri saapuu paikalle ja pistetään hänen joukkueen peli ruudulle.

Aivan upeata peliä. Kiekollisesti nootit oli aika hurjassa vedossa ja kyllähän nuo numerot hieman mairittelee Flyersiä. Ilman Masonin huipputorjuntoja olisi meno ollut aika kylmää ja nyt oli tolpatkin meidän puolella.

Girouxilta outo ja vaikea ottelu. Lopun syöttöpiste pelasti paljon, mutta ne neljä 2min jäähyä oli liikaa ja varmasti rikkoi myös kaverin peliä ja tulos sen mukainen.

Eagerin aikaisempaan tekstiin liittyen 2 ketjun myötä tulevasta menestyksestä tai tuhosta (josta siis pitkälti samaa mieltä). On ollut nyt hieno nähdä kun kavereilla meno sen kun parantunut. Tänään ehdottomasti yksi tärkeimmistä ketjuista vaikka paha sanoa että 1. tai 3. nyt olisi huonosti pelannut.

Tämä kuukaus vaati meiltä kuten pelaajilta kovaa kuntoa. Joka toinen ilta peliä ja mikäs noita katsellessa kun noin hyvin menee. Pit vielä meni sairaslistoja analysoidessa mutta nyt viimeistään on tunnustettava, et onhan flyers tällä hetkellä liigan kovimassa tikissä...

Ma LA kotona vastassa ja jälleen hyvänä testinä joukkueen nyky kunnolle.
Upeaa!!!
Rifla
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hieno voitto! Ensimmäinen erä oli Flyersille hankala, mutta toisessa hallittiin 5v5:lla. Tuomarit tekivät kyllä kaikkensa rikkoakseen peliä. Alivoima onneksi toimi jälleen täydellisesti ja ykkösylivoimakin oli ihan mallikasta. Jos tuo kakkos-YV saataisiin toimimaan, niin erikoistilannepelaaminen olisi aika murhaavaa.

Hieno peli myös ykköstähti Masonilta. Hänkin on taas alkanut osoittamaan heräämisen merkkejä.

Flyers on nyt idän jaettulla nelostilalla MTL:n (jolla on peli tänä yönä) kanssa ja Metropolitanissa kakkosena. Metron TOP3-paikka alkaa näyttämään kohtuullisen varmalta. Lähin uhkaaja eli Columbus on tippunut jo viiden pisteen päähän.

Näillä näkymillä tosin playoffseissa taitaisi tulla vastustajaksi Rangers, joka on suunnilleen ainoa joukkue joka todella pelottaa Idässä playoffseja ajatellen. Ainoa pahempi omissa kirjoissani on Boston. Toisin sanoen, nyt olisi hyvä romahduksen paikka ja varmistaa, että playoffseissa tulisi vastaan Pens. :P

Nykyisellä pelillä tosin Flyers voi voittaa kenet tahansa. Toivottavasti vire vaan pysyy yllä. Tässähän alkaa ihan innostumaan pudotuspeleistä. Ei olisi marraskuun alussa (3-8-0) uskonut...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös