To 13.3.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 154 758
  • 646
Tila
Viestiketju on suljettu.

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
ei helvetti. Se taitaa sitten vartin päästä loppua kausi. Ei tunnu yhtään hyvältä.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Mitä se Jarkko nyt on taas tehnyt? :DD Ja ei voi kun ihmetellä tota Ilveksen romahtamista ja samalla HPK erinomaista nousua - huikeassa vireessä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jarkon paidan voisi vetää Areenan kattoon. Ei muuten, mutta varoittavana esimerkkinä tuleville sukupolville siitä, että pelleilyllä ei pitkälle pötkitä ja oman seuran logoa ei häpäistä. Kutsutaan tuota sitten vaikka häpeäjäädytykseksi tai joksikin, aivan sama.

Pari pettymykseen päättynyttä kautta, joukkueen viimeinen runkkarimatsi ikinä, panoksena suora pleijaripaikka ja ehkä oma ura paketiksi. Tämän Jarkko sinetöi ottamalla kaksi aivan vitun idioottimaista jäähyä ja tarjoamalla arkkiviholliselle voiton ja uuden piste-ennätyksen. Kiitos Jarkko, toivottavasti häpeät.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Jos Keränen - Väänänen tilanne olisi mennyt niin päin, että Keränen olisi taklannut Väänästä päähän, niin seurauksena olisi ollut välitön ulosajo. Toki kyseessä oli vahinko, mutta kyllä ulosajoja on annettu vaatimattomammistakin kontakteista.

Myös Karalahti kävi jäähyn saatuaan vielä vihellyksen jälkeen taklaamassa Donskoita ilman lisärangaistusta. Mielestäni pelikatkolla taklaaminen on vähintään kakkosen arvoinen suoritus. Koko ajan Jokerit purnaa, mutta silti nippu täysin selviä jäähyjä on jäänyt puhaltamatta.
 

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
Hävettää kyllä näin Jokeri kannattajana tuon Rudin otteet. Mies on kyllä täysi pelle.

Ja mikä huikeinta: eilisiltana mies oli "raudankovan kiekkoammattilaisen" statuksella muuan live-talkshown vieraana. Mainosti kuinka kova on rooli ja kuinka joutuu maksaa hintaa...vittu ime kiviä Rudi!! :D
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Kannattaisiko Ruutu siirtää kokoonpanon ulkopuolelle? Ruutu on pitänyt tänään huolen siitä, että joukkue ei todellakaan voita tänään.
 

komesrood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Flyers
Lukolla ilahduttava kasvojenpesu HPK-tappion jälkeen menossa. Tuli täysi pistepotti tänään tai ei, niin ainakin muutama tehty maali on nannaa.

Ja onneksi ei tule HPK vastaan, on hurja lento päällä Hämäläisellä!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei kestä nyt Jokereilla kasetti. Hävettävä esitys. No onneksi kausi loppuu kahden ottelun päästä.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä tapahtuu!?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös