Henrik Koivisto

  • 29 193
  • 72

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sopii kyllä, kun ei ole vaaraa pudotakaan. Juuri sellainen kärkiketjujen sentteri mitä olen aina toivonut minun Jokereihin. Varsinkin tälle viimeiselle kaudelle liigassa. Nyt Koivisto vie meidät päätyyn. Ei mitään vahvistuksia paitsi mestiksestä muutama täsmähankinta. Olisiko Koivisto myös KHL-Koivisto? Ainakin suurin osa peleistä mitä olen nähnyt niin ei mies meinaa pysyä ollenkaan mukana. Jokerit muistuttaa tällä hetkellä juuri Koivistoa. Hajuton, mauton, saamaton ja aivan sekaisin huoltajasta phjallikseen.

Nyt minäkin annan tämän nimimerkin hetken aikaa viedä itseäni kuin pässiä kiveksistä. Mutta se jää tähän kertaan.

Putoaminen (edes poffeista) ei tällä hetkellä vaikuta kovin suurelta uhalta. Ja sellaisiakin kausia on nähty, kun näin ei ole voinut sanoa.

Mä en sitten ollenkaan ymmärrä, miksi kaikki maaiilman pahuus ja Hjalliksen huonous pitää kiikuttaa tähän ketjuun. Koivisto on pelannut helkkarin positiivisesti ja sitä tässä ketjussa käydään läpi.

Sieltä löytyy se "nyt vituttaa...." ketju myöskin.
 

Masentaja

Jäsen
Tää jannu vetää ekaa kauttaan liigassa, ekassa pelissä ykkössentterin paikalla pelatessaan (ei kauden ekassa pelissä), tehot 1+1. Ei riitä? Ei sitten. Onneks tuo tyhjä kolikkopussukka ei päätä meidän pelaajia. Onneksi.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma

Mitään erityisiä one timereita ei oo Hegeltä vielä näkynyt tai ainakaan sillain, että ne ois maaliin saakka päätyneet. Silti omaan mieleen ollut ehdottomasti hyökkääjistön parhaita pelaajia pelistä toiseen vaikka tuossa välissä vähän heikompi (näkymättömpi) jakso olikin.

Yritystä Hegeltä löytyy kyllä hyvin pelistä toiseen ja kyllä heti kaverista huomaa, että on unelmaansa täyttämässä ja tietää miten hyvä näytönpaikka nyt on kyseessä tulevaisuutta silmällä pitäen oli kyseessä sitten Jokerit tai muu SM-liiga seura.

Ja ne kädet, kyllä käy ja nopeasti! Tällaisia pelaajia on aina huikeaa katsoa keneltä löytyy sitä absoluuttista taitoa ja sitä vielä pystyy käyttämään pelin edistämiseksi. Eikä pelkästään paikallaan kikkailuun.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Henrik Koivisto on pelannut yllättävän hyvin. Varsinkin ensimmäiset pelit, sitten hiipui joukkueen mukana, mutta ei ole ollut ollenkaan niin saamaton kuin joukkueen saamattomimmat. Onko Henrik Koivisto sukua Rambo Rami Koivistolle?
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Löytyihän tämäkin ketju sieltä jostain.

Pakko antaa tunnustusta nyt kun on sen paikka. Olihan kerrassaan hieno maali Koivistolta tänään. Siinä meni Kerhon kärkipakki niin totaalisen vipuun ettei varmaan vieläkään tiedä mitä tapahtui.

Juuri tällaisia suorituksia sitä peliä katsoessa odottaa. Pelin ratkaisu itse asiassa, Kerhon karkumatka päättyi lyhyeen ja kohta peräänhän sitten tulikin Janne Lahden lopullinen tyrmäys.

Koivisto on pelannut vuosikaudet Jokereiden organisaatiossa kaikilla tasoilla junnuista KVantaaseen ja nyt liigassa. Suoritustaso on aina ollut hyvä mutta ei loistokas. Nyt näyttää kuitenkin siltä että käyrä jatkaa tasaista nousua. Paljon ei tarvitse enää parantaa kun hyvä liigataso on saavutettu.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kunnia sinne minne se kuuluu. Koivisto oli eilen Porissa suorastaan liekeissä, varsinkin sen jälkeen kun sai ylennyksen kakkoskenttään. Herätti myös Hardtin ja Moseksen pelaamaan ja kakkoskenttä oli ylivoimaisesti paras kolmikkomme pelin puolivälistä eteenpäin. Olen arvostellut äijän vauhdinpuutetta, mutta nyt putki todellakin kulki ja YV:llä erinomaista sijoittumista ja nopeita laadukkaita syöttöjä.

Jos Henkka pystyisi pitämään eilisen tason jatkuvasti niin sentteritilanne näyttäisi paljon valoisammalta. Valitettavasti otteet ovat ailahdelleet liian paljon, että Koiviston varaan uskaltaisi laskea tiukoissa pleijariväännöissä. Ehdottomasti kauden positiivinen yllättäjä joka tapauksessa.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Henkka pystyisi pitämään eilisen tason jatkuvasti niin sentteritilanne näyttäisi paljon valoisammalta. Valitettavasti otteet ovat ailahdelleet liian paljon, että Koiviston varaan uskaltaisi laskea tiukoissa pleijariväännöissä.

Eipä voi Juhani Tyrväiseenkään luottaa edes senkään vertaa. Koivistolla on sentään ihan oikeita lahjoja hyökkäyspäähän, jotka ovat konkretisoituneet myös mukavilla tehoilla. Itsekin olin aiemmin tuota mieltä, ettei mahdu ideaalikokoonpanoon, mutta en ole enää. Kun nähtävästi muutamalle "staralle" ei peli maistu, niin sitten siellä saa pelata vaikka Koivisto ja Rekonen aivan hyvin. Mestaruusmahdollisuudet eivät ole nolla, mutta saa moni pelaaja sitä ennen luoda nahkansa uudelleen ennen kuin voi edes ajatella sitä.
 
Viimeksi muokattu:

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koivisto oli todellakin liekeissä Ässiä vastaan. Loppukaudesta ihan hyvä vahvistus ja pleijareissa hyvä stuntti, jos vielä joku hankitaan pelaavaan kokoonpanoon. Jollei ketään tule, niin itse olisin valmis peluuttamaan Koivistoa esim. Jullen tai Ben-Amorin sijasta
 

DefenceX

Jäsen
Koivisto oli todellakin liekeissä Ässiä vastaan. Loppukaudesta ihan hyvä vahvistus ja pleijareissa hyvä stuntti, jos vielä joku hankitaan pelaavaan kokoonpanoon. Jollei ketään tule, niin itse olisin valmis peluuttamaan Koivistoa esim. Jullen tai Ben-Amorin sijasta
Mielenkiintoista nähdä miten Koivisto tulee pärjäämään, kun keväällä alkaa tosipelit. Tosipelien alkaessa itse haluan nähdä ainakin Semirin kokoonpanossa, sillä mies tulee olemaan tärkeä pelaaja meille, kun keväällä kaivataan kovuutta ja sitä, että itsestään jätetään kaikki jäälle.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoista nähdä miten Koivisto tulee pärjäämään, kun keväällä alkaa tosipelit. Tosipelien alkaessa itse haluan nähdä ainakin Semirin kokoonpanossa, sillä mies tulee olemaan tärkeä pelaaja meille, kun keväällä kaivataan kovuutta ja sitä, että itsestään jätetään kaikki jäälle.

Nojuu, hieman hätäisesti kirjoitin tuon aiemman, mielessäni Semirin huono peli Saipaa vastaan. Semir on kuitenkin ollut yksi alkukauden harvoista positiivisista yllätyksistä, ja rooliinsa nähden pelannut yllättävän hyvää kiekollista peliä. Semir on myös hyvä av-pelaaja.

Tuosta Koivistosta (huhuketjussa Koiviston mahdollisesta siirtymisestä olikin juttua, mutta kirjoitettakoon tänne koska tämä on enemmän spekulaatiota kuin huhua):

Koivistolla on allaan muutama hyvä matsi Jokereissa ja Ässiä vastaan oli jopa liekeissä. Jos muut seurat näkevät Koiviston potentiaalin, voisi olla ihan fiksua treidata Koivisto pois, jos sieltä saisi jotain tilalle. Koivisto tuskin mahtuu meille ensi kaudeksi, ja olisi pelaajankin kannalta parempi, jos pääsisi jo nyt uusiin maisemiin kehittymään ja saisi sopparin jo ensi kaudeksi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Erittäin hieno peli Ässiä vastaan, oli ehdottomasti yksi parhaimmalla jalalla liikkeellä olleista pelaajista ja pelasi vahvasti ja loi paikkoja. Nousi oikein kunnolla esiin kun nostettiin Walterin tilalle kakkosen keskelle. Ollut itseasiassa joulutauon jälkeen varsin erinomainen pelaaja. Syyskaudella näkyi hieman hiipumista kun pelien rasitus kasvoi.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereissa on ollut paljon taitavia nuoria, joilta on kuitenkin puuttunut tehoihin vaadittava suoraviivaisuus. Viime vuosilta nyt jotain esimerkkejä vaikkapa Ossi Saarisen ja Roni Anderssonin muodossa. Teräväinenkin tietyllä tapaa, mutta hänen taitotasonsa on jo sitten sitä luokkaa, että tehoja syntyy väkisinkin. Koivisto on mielestäni positiivinen poikkeus näihin: hän on taitava, mutta ei tehoton pörrääjä. Nauttii selkeästi haastamisesta ja pyrkii aina maalia kohti, vaikka ei luonnollisesti vielä olekaan mikään ratkaisupelaaja. En kuitenkaan ihmettelisi, jos löisi läpi vaikka ensi kaudella. Ilo seurata!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Pakko todeta, mutta syvästi ihmettelen Koiviston seuravalintaa. Liiga itsessään on luonteva sarjataso, mutta Lukko kuulostaa oudolta. Eipä olisi ensimmäinen nuori kundi, joka jämähtää konkarien taakse RD:n sapluunassa. Rooli voi olla muutenkin tiukassa, Lukolla kun perinteisesti on ollut kuitenkin varaa sijoittaa kärkijätkiin kärkijätkien liksan verran.

Ei siinä, toivotaan Koiviston onnistuvan Raumalla. Vaikka Rauma voi olla paha paikka pelaajalle huonoina aikoina, RB osaa ainakin pitää tunnelmaa yllä peleissä.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muuten en tähän ota kantaa, mutta jos vaihtoehdot ovat olleet Sport, Pelicans ja Lukko, niin Sportissa ja Pelicansissa tulee ensiksi mieleen, mikä on Koiviston halu pelata kyseisten herrojen valmennuksessa (Valtonen ja Lämsä) tulevalla kaudella, kun sitä luottoa ei ole nytkään tullut ja toisekseen kyllähän Lukko on kilpailukykyinen joukkue sekä urheilullisesti että taloudellisesti, joten ei mielestäni mitenkään outo valinta. Kärkiketjuihin Lukossa tulee olemaan vaikea mahtua, mutta jos kehitys jatkuu hyvänä ja työmoraali pysyy korkealla, niin miksi ei muutaman kauden jälkeen.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Muuten en tähän ota kantaa, mutta jos vaihtoehdot ovat olleet Sport, Pelicans ja Lukko, niin Sportissa ja Pelicansissa tulee ensiksi mieleen, mikä on Koiviston halu pelata kyseisten herrojen valmennuksessa (Valtonen ja Lämsä) tulevalla kaudella
Täysin samaa ajattelin ja olisin ehdottomasti Koiviston saappaissa tehnyt saman valinnan. Lisäksi Lukko maksaa Jokereitakin paremmin.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noiden muiden sopimustarjousten olemassa olosta, saati sitten niiden sisällöstä, kellään täällä tuskin tietoa on. Sport ja Pelicans olivat IS:n mukaan kiinnostuneita, mutta eihän se tarkoita silti mitään varteenotettavaa sopparitarjousta?

Toivottavasti Henkalle tulee Raumalla onnistumisia ja ura lähtee nousuun. Kiitos tästä kaudesta, miten se ikinä päättyykään!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kajastus kirjoitti:
Kärkiketjuihin Lukossa tulee olemaan vaikea mahtua, mutta jos kehitys jatkuu hyvänä ja työmoraali pysyy korkealla, niin miksi ei muutaman kauden jälkeen.

Tulee Janne Keränen mieleen. Siirtyi ifksta peliajan toivossa. Välillä kärkiketjuissa välillä nelosessa, mutta aina antaa kaikkensa. Nyt Lukon tulosyksikössä, hyvillä tehoilla Vahan ja Gagnonin vierellä. Jos Henkka on Raumalle tullakseen, niin tervetuloa valtaamaan ruutua
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Muuten en tähän ota kantaa, mutta jos vaihtoehdot ovat olleet Sport, Pelicans ja Lukko, niin Sportissa ja Pelicansissa tulee ensiksi mieleen

Vaikka suurehko osa soppareista tehdään jo hyvissä ajoin, niin luulisi jo Koiviston tasoisen kaverin pystyvän venyttämään sopparin tekoa jos sopivaa tarjousta ei heti tule. Toki ajoissa tehty soppari tuo tiettyä turvallisuutta ja jos Lukko on kaavaillut hyväpalkkaista projektipelaajan roolia, niin kynnys odottaa varmasti laskee.
 

ludvig

Jäsen
Koivisto ja Manninen saavat jakaa kiitoksia Jokereille ja valmennusjohdolle, jotka ovat antaneet liigamahdollisuuden näille omissa junnuissa aikanaan pyörineille "mestisjyrille". Nyt molemmilla on tienattuna ensi kaudelle liigasoppari takataskuun ja näin mahdollisuus jatkaa töiden tekoa ammattilaisena.

Ylipäätänsä Jokereiden urapolku on tuottanut esimerkiksi täksi ja / tai ensi kaudeksi ison joukon nuoria pelaajia (mm. Korpisalo, Hännikäinen, Karjalainen, Mustonen, Lindell, Teräväinen..) niin muiden, kuin omaankin käyttöön. Tätä samaa ei todellakaan voi sanoa monesta muusta joukkueesta. Toivottavasti tulevaa isompaa sarjaa varten saadaan kehitettyä myös fiksu järjestelmä ja Jokerit jatkaa hyvää työtään. Toki varmasti alkuun on haasteita ja toiminta hakenee muotoaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
En ymmärrä alkuunkaan Koiviston valintaa, sillä Lukossa hänellä on todella kova työ murtautua kärkiketjuihin eikä Dufva ole myöskään kunnostautunut minään nuorten pelaajien kehittäjänä.

Jos Pelicans ja Sport eivät tuntuneet houkuttelevilta vaihtoehdoilta Lämsän ja Valtosen takia, niin olisi Koivistolle varmaan pelipaikka löytynyt joko Ilveksestä, HPK:sta, Ässistä, Bluesista tai SaiPasta. Kaikissa noista rooli olisi oletusarvoisesti ollut vastuullisempi kuin Lukossa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikissa noista rooli olisi oletusarvoisesti ollut vastuullisempi kuin Lukossa.

Mehän ei voida tietää mitä tarjouksia Henkka on saanut. Plus Duffeli on ilmeisesti itse halunnut kundin sinne. Siihen päälle raha-asiat ja miten taustajutut hoidetaan niin avot. Noilla muilla on talouden kanssa vähän niin ja näin, poislukien SaiPa.

SaiPa olis ollu mun veikkaus mutta nyt meni näin.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mehän ei voida tietää mitä tarjouksia Henkka on saanut.

Ei tietenkään voida, mutta ihme on, jos yksikään mainitsemistani joukkueista ei ole tehnyt tarjousta Koivistolle.

Plus Duffeli on ilmeisesti itse halunnut kundin sinne.

Niin halusi Arttu Ilomäenkin kaksi vuotta sitten.

Siihen päälle raha-asiat ja miten taustajutut hoidetaan niin avot.

Ihmettelen suuresti, jos raha oli ratkaiseva tekijä Koiviston valinnassa. Tässä vaiheessa uraa tärkeintä luulisi olevan saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja sitä kautta kehittyä pelaajana.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin halusi Arttu Ilomäenkin kaksi vuotta sitten.
Älä viitsi. Yksi breikkaa, toinen ei. Turha vetää noin yksinkertaiseksi. Kaikki valmentajat epäonnistuu yhden jos toisenkin junnun kanssa. Sitten natsaa seuraavalla kerralla. Aho natsasi Vatasen kanssa, epäonnistui Ikosen kanssa. Tuskin junnut Ahoa silti 'välttelee'.

Ihmettelen suuresti, jos raha oli ratkaiseva tekijä Koiviston valinnassa. Tässä vaiheessa uraa tärkeintä luulisi olevan saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja sitä kautta kehittyä pelaajana.

Entä jos sai kaikilta samanlaisen tarjouksen noin suurinpiirtein? Rauma laittoi fyrkkaa sitten enemmän. Mun mielestä tämä on aika normaalia. Ei tässä kauheasti ihmeellistä ole. Diggasin Henkan pelityylistä ja uskon että Duffeli tekee pojasta miehen liigatasolle. Tai sitten ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös