Liigan surkeimmat veskarit kautta aikojen?

  • 99 247
  • 224
G

Guest

Halme ja Hrivnak

Toki Halme joitain pelejä pelasi hyvinkin, mutta kyllä mies oli aikansa legenda. Silti toi Hrivnakin palkkaaminen, vaikka mies oli lopettanut, on sekin vitsi. Olen TosiFanin kannalla siinä, että mikä oli Taika-Jimin voittoprosentti? Ei voinut ollut häävi. Ei sikseen, että korvaajaksi hankitun Antilan voittoprosentti olisi ollut hyvä. Taisi sittenkin jopa Vapolan prosentit olla parempia? En ole kyllä viitsinyt niitä tilastoista noukkia. Mutta molemmat ovat sentään nuoria päin vastoin kuin huippupalkkainen Hrivnak!:D :D
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hrivnak ja uran loppu

Kun tuo jo "lopettaneen" Hrivnakin palkkaaminen nousee lähes joka paikassa esiin, niin kertokaa mulle oliko Hrivnak lopettanut syksyllä 99, jolloin hän tuli Poriin ensi kertaa vai keväällä 2000, jolloin Takko teki hänen kanssaan jatkosopimuksen noin 2 kk kauden päättymisen jälkeen? Ja mihin perustatte tämän väitteen vai onko kyseessä taas kerran pelkkä huhu?

En todellakaan puolusta Hrivnakia ja hänen esityksiään patapaidassa (jos tästä viestistä tuntuu sellainen paistavan läpi), vaan ihmettelen sitä että eräät tuntuvat kyseenalaistavan lähes joka ainoan pelaajahankinnan, jonka Ässät on viime vuosina tehnyt.
 
G

Guest

Kyllä Pekonin pitäisi tietää huhu (vahva)

Jos Pekoni ei ole kuullut vahvaa huhua niin ihmettelen vahvasti. Tai sitten liikut eri sfääreissä. Huhu sitäpaitsi on kuulunut kauaksi ja sen ensi kertaa itse kuulin Helsingissä! Oli miten oli, tulokset puhuvat puolestaan. Jälkimmäisenä kautena jos pidät Taika-Jimiä hyvänä, niin siitä vaan. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Toi Pekonin väittämä Ässien muista hankinnoista pistää epäilemään, että ko. s*ka ei ole itse edes oikeaa pekonia. Totta on, etten Lipianskin takia Ässien slovakeihin luota. Mutta Marko Palo ja uudet TuTolaiset ovat varmaan hyviä hankintoja. Samoin Satosaari. Ehkä joku muukin. Jopa Willman, jos miehelle annetaan Ässissä miehelle sopiva rooli.:D :D :D
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taalari

>>En todellakaan puolusta Hrivnakia ja hänen esityksiään patapaidassa (jos tästä viestistä tuntuu sellainen paistavan läpi)

>Jälkimmäisenä kautena jos pidät Taika-Jimiä hyvänä, niin siitä vaan.

Hetkinen...missä mun argumentointini meni pieleen?

>Pekonin väittämä Ässien muista hankinnoista pistää epäilemään, että ko. s*ka ei ole itse edes oikeaa pekonia.

Mikä väittämä? En ole väittänyt Ässien hankinnoista tässä ketjussa tai muutenkaan tällä palstalla pieneen aikaan yhtään mitään. Ihmettelin vain sitä, että viimeiset 2-3 kautta mm. näillä internet-palstoilla ovat eri nimimerkit kyseenalaistaneet lähes poikkeuksetta jokaikisen Ässien tekemän pelaajahankinnan. Näin erityisesti jos A. Heikkilällä on ollut jotain tekemistä ao. hankinnan kanssa. Takko pääsi vähemmällä kunnes alkukausi kertoi karun totuuden.

Jos olet tarkemmin perillä Ässienkin asioista, kuten viesteistäsi olen ainakin antanut itseni ymmärtää, niin tiedät kyllä että viime vuosien konttaaminen sillä tasolla kuin se on toteutunut on ollut enemmän kiinni muista tekijöistä kuin tänne hankituista pelaajista. Vaikka noilla rostereilla ei ole ollut mitään asiaa mitalitaistoon, niin viimeiset kolme kautta ovat olleet todella järkyttävää alisuorittamista. Ongelmien syitä on nyt pyritty karsimaan pois ja minimoimaan mahdolliset häiriötekijät. Organisaation sisäinen ristiveto päinvastaisiin suuntiin on nyt huomattavasti pienempää kuin mihin viime aikoina on totuttu. Olosuhteisiin nähden tilanne on kohtuullinen. Jos tulosta ei seuraavan vuoden aikana ryhdy näkymään positiivisessa mielessä, ei muutamalla henkilöllä ole muuta mahdollisuutta kuin katsoa peiliin ja toimia kuvainnollisesti kuten Takko.

Mutta itse ketjun asiaan eli maalivahteihin ja Jim Hrivnakiin.

Viittaat taas itsekin surullisen kuuluisaan viime kauteen ja huhu uran lopettamisesta siis ilmeisimmin koskee kevättä 2000? En tiedä onko tuo nyt niin hirmuiselta kuulostava ratkaisu tehdä sopimus edellisellä kaudella pelanneen ykkösmaalivahdin kanssa 2 kk kauden päättymisen jälkeen? Olkoonkin, että Jim olisi jo päättänyt lopettaa uransa, niin tuskin 2 kk:ssa kukaan yli 20 vuotta jääkiekkoa harrastanut ja ammatikseen pelannut ehtii taantumaan niin paljon että mahdollisen jatkosopimuksen tarjoaminen olisi hullun hommia?

Kyllä kyse on enemmänkin siitä, että Takko teki toisen käden tietoon perustuen (eihän hän itse pystynyt näkemään Hrivnakia tositoimissa sm-liigassa keväällä 2000) sopimuksen sellaisen maalivahdin kanssa, joka ei pelityyliltään, taidoiltaan ja lopulta ambitioltaan enää vastannut Ässien vaatimuksia. Vai olisiko ehkä sittenkin niin, että Takon ja I. Läntisen toimetkaan eivät vastanneet Hrivnakin odotuksia ja syyt nähtyihin peliesityksiin löytyvätkin molemmista osapuolista?

Sen sijaan enemmän ihmetystä voi kyllä esittää sen syksyn 99 sopimuksen perusteisiin. Hrivnak oli koko syksyn 99 pelaamatta. Olen kyllä kuullut moniakin huhuja mahdollisista syistä, mutta en voi väittää tietäväni faktaa. Kyllähän tuosta jo voi itse kukin kehittää päässään huhuntynkää: Hrivnak oli päättänyt lopettaa uransa, mutta tulikin eläkkeeltä Ässiin. Niin vain Hrivnakin esitykset kaudella 99-00 olivat kuitenkin parempia kuin maalinsuulla myös käyneiden Lehdon, Leinosen tai Nymanin.

En kyllä oikeastaan enää edes keksi miksi jaksan jauhaa tälläistä keskellä kesää, mutta ehkä päässäni on jotain vinksahtanutta? Ehkä märäntynyttä sianlihaa?

No...jäikö Taalarille jotain hampaankoloon, kun poistettuaan Ässät tuosta "suosikkilistastaan" lienee kaikki Ässiä koskenut kirjoittelu ollut pelkkää piikittelyä? Juontaako tämä Ässien epäonnistuneesta juniorikiekon hallinnasta?

Mitä tulee mielipiteisiini uusista slovakeista...täytyy todeta olevani itsekin skeptinen Jan Lipianskyn suhteen, mutta samalla on kyllä todettava etten ole nähnyt ketään tästä kolmikosta elävänä jäällä pariin vuoteen, enkä näin ollen katso omaavani oikeutta heitä arvostella. Aika näyttää.
 

eca

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils ja muut NHL-joukkueet
joo,muistan nuo Rosenbergin ja Eskelisen ajat..aina kun joku
ampui maalia kohti,niin kylmä rinki oli ....... ympärillä!
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mielenkiintoista, että nyt, reilut puolitoista vuotta myöhemmin, käydään keskustelua siitä oliko Hrivnkak lopettanut vai ei. Itse ihmettelin samaa asiaa juuri silloin puolitoista vuotta sitten kun Jim ensimmäisen kerran ilmestyi Poriin. Kiva jos sama ihmettely on vihdoin saavuttanut Helsinginkin.

Joka tapauksessa tuskin taalarikaan väittää etteikö Jimbo ollut mies paikallaan silloin kun hän ensimmäisen kerran Ässien maalille saapui? Hän ei pelastanut Ässiä pudotuspeleihin, mutta toi kuitenkin jotain ryhtiä peräpäähän. Siitä voitaneen vetää jotain johtopäätöksiä tuohon huhuiltuun lopettamiseen. Se, että on pitkään ilman sopimusta ja pelaamatta, ei automaattisesti tarkoita sitä, että pelaaja olisi lopettanut. Tai jos tarkoittaa, niin ilmeisesti esim. Eric Lindros ja Mike Peca voidaan tuomita lopettaneiksi pelaajiksi ja taalarikin saa nauraa ohueen partaansa niitä seuroja, jotka moiset eläkeläiset riveihinsä palkkaa. Ja jos taalari nyt tosiaan tarkoittaa, että Hrivnak olisi lopettanut viime keväänä ennen kuin sai jatkosopimuksen Ässiin, niin ihmettelen vain missä välissä hän lopetti, kun koko ajan kuitenkin neuvotteli Ässien ja muutaman Keski-Euroopan seuran kanssa? Ja samaa ihmettelen kuin Pekonikin, että mitä se mihinkään vaikuttaa jos ammattikiekkoilija lopettaisikin päättäen kuitenkin lähes välittömästi jatkaa sittenkin uraansa? Tämä mustamaalaus ei nyt oikein osu kohteeseensa, ei sitten millään.

Olisi mukava jos taalarikin lukisi totuuksien laukomisen ohessa näitä kirjoituksiakin, niin selviäisi ehkä se kaipaamasi Hrivnkakin voittoprosenttikin. Tuollahan ne ovat pelit, voitot, tasapelit ja häviöt, osannet itse niistä sitten laskea sen voittoprosentin. Bonuksena torjuntaprosentit on iloksesi jo valmiina. 86,70 ei tosiaan ole häävi, mutta mitäs sanot sellaisesta lukemasta kuin 91,30? Aika hyvä Ässien maalivahdille, eikö vain?
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Pata
Se, että on pitkään ilman sopimusta ja pelaamatta, ei automaattisesti tarkoita sitä, että pelaaja olisi lopettanut. Tai jos tarkoittaa, niin ilmeisesti esim. Eric Lindros ja Mike Peca voidaan tuomita lopettaneiksi pelaajiksi ja taalarikin saa nauraa ohueen partaansa niitä seuroja, jotka moiset eläkeläiset riveihinsä palkkaa. Ja jos taalari nyt tosiaan tarkoittaa, että Hrivnak olisi lopettanut viime keväänä ennen kuin sai jatkosopimuksen Ässiin, niin ihmettelen vain missä välissä hän lopetti, kun koko ajan kuitenkin neuvotteli Ässien ja muutaman Keski-Euroopan seuran kanssa? Ja samaa ihmettelen kuin Pekonikin, että mitä se mihinkään vaikuttaa jos ammattikiekkoilija lopettaisikin päättäen kuitenkin lähes välittömästi jatkaa sittenkin uraansa?

Jep näitä esimerkkejä riittää. Kun Kulmalan Apa ei saanut enää sopimusta Tapparaan kauden 99-00 jälkeen niin heti käynnistyivät spekulaatiot siitä että lopettaako Apa mutta urahan jatkui Norjassa ja nyt tulevalla kaudella Ranskassa. Myös Vallu Krykovin hesalaisesta näkökulmasta yllättävä uran jatko Tapparassa oli aikoinaan tapaus joka muistetaan vielä pitkään.
 

veikkolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Järvenpää, Jokerit, Toronto Maple Leafs
Kyllä surkuhupaisa Scott Bailey tämän tittelin saa. Uskomaton virhehankinta Tapparalta. Imuroi joka viidennen vedon!
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Heh, eksyin Liigan tilastokummajaiset ja erikoiset ennätykset-ketjun kautta Reipas Lahden kauden 92-93 tilastoihin ja sieltä pomppasi esiin KooKoossakin aikanaan käväissyt Petri Engman. Muistin että heikossa lahtelaisjengissä eivät tilastot kovin hyviä olleet, mutta ihan noin jäätäviksi en niitä kyllä osannut odottaa, varsinkin kun pelattuja matseja oli useampi. Kaipa tässä kuitenkin pääsyy oli joukkueiden heikkoudessa, koska pelasihan Engman tuolla KooKoo-kaudellaan myös U20-kisoissa, joissa Suomella oli näin jälkikäteen katsoen kohtuullisen nimekäs ryhmä.

Viime vuosilta tähän ketjuun voisi ehkä päästä Jukurien kakkosvahti Kai Tillasen synkkä lainareissu Ässä-paidassa tai Tuukka Huumosen musta Blues-matsi samalta 2011-2012-kaudelta. Toki ovat vain yksittäisiä otteluita, mutta komealtahan nuo tilastoissa näyttävät, kun kyseessä on vielä molempien uran ainoa liigaottelu.
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Kyllä surkuhupaisa Scott Bailey tämän tittelin saa. Uskomaton virhehankinta Tapparalta. Imuroi joka viidennen vedon!

Mitä miehestä olen lukenut juttuja, niin taisi hänelle huurteinenkin maistua. Heh.

Itselle tulee mieleen rakkaan paikallisvastustajan Ässien maalivahtiseikkailuista muuan Tommi Tervo. Kaveri tuli lainalle JYPistä, kun Ässillä oli paljon loukkaantumisia, mutta Lukko pöllytti Pataa miten lystäsi ja taululla seisoikin illan päätteeksi tylyt 7-0 lukemat.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Itselle tulee mieleen rakkaan paikallisvastustajan Ässien maalivahtiseikkailuista muuan Tommi Tervo.
Muistaakseni Tervo pelasi debyyttiottelussaan (1. täysi matsi) heti nollapelin. Minun kirjoissani Tervo ei ole sieltä huonoimmasta päästä - toki ei kärkeäkään. JYPin osalta tähän ketjuun ei ole tarjokkaita. Maalivahtien suhteen on käynyt joko hiton hyvä onni tai sitten muisti on kadottanut pahimpien hutien nimet. Koska JYPin veräjää on aina vartioinut suomalaismaalivahti, ei ulkkarihutejakaan ole päässyt syntymään.

2000-luvun puolelta mieleen ovatkin jääneet juuri ulkomaalaisvahtien epäonnistuneet hankinnat. Palstaveljet voivat vahvistaa, mutta etenkin HIFK ja Jokerit ovat raahanneet verkon eteen monenlaista tilkettä. Karl Goehring ja Sebastian Centomo nyt näin hakematta palautuivat mieleen muistin raidoilta niistä ei-niin-hyvistä kassareista.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Tuukka Huumosen musta Blues-matsi samalta 2011-2012-kaudelta. Toki ovat vain yksittäisiä otteluita, mutta komealtahan nuo tilastoissa näyttävät, kun kyseessä on vielä molempien uran ainoa liigaottelu.

Sopisi ehkä paremmin tuonne tilastokummajaiset tai muuhun ketjuun, mutta tämä peli oli kokonaisuutena veskareilta ihan käsittämätön suoritus:

Pelicans
Tuukka Huumonen 24 torjuntaa, 7 päästettyä maalia, torj% 77,4%.

Blues
Lars Volden 23 torjuntaa, 5 päästettyä maalia, torj% 82,1%
Jonathan Iilahti 2 torjuntaa, 1 päästetty maali, torj% 66,7%

Jos veskarien tarkoituksena on jollain tavalla estää maalien syntyä niin tässä pelissä jokaikinen kentällä käyneistä pikemminkin edisti niiden syntymistä.

Linkki pelin maalikoosteeseen:
29.11.2011 Blues - Pelicans 7-6 JA - YouTube

Eri suuntiin on pelaajien urat menneet. Volden aloitti juuri kolme peliä putkeen Blegin häkillä ja lähtee skulaamaan Sotshin olympialaisiin. Jos joku kysyy miksi?, niin siihen en osaa vastata. Volden on kyllä erikoinen kaveri. Tähän voisi joku koostaa kaverin varmaan 30 pelin uralta 10 karmeinta peliä näin hatusta heitettynä ja jokaisessa olisi paljon ihmeteltävää. Silti se tuolla häärää. Joskus pelaa ihan hyvinkin. Ei siinä. Outo lintu. En sano, että Volden olisi tämän ketjun arvoinen veskari välttämättä, mutta kyllä kyseessä on ketakaikkisen surkea veskari noin joka kolmannessa lähdössään.

En nyt ole aivan 100% varma, mutta taisi tuo linkitetty peli olla siinäkin mielessä erikoinen, että molemmat jengit sai vähän ennen 3. erän loppua jäähyn. Jatkoajalla sitten väännettiin normaalisti 4 vs. 4, kunnes toimitsijat päästivät pelaajat kentällä. Blegin mies lähti pelaamaan kiekkoa ja Pelsun kaveri menee pyörittelemään oman vaihtoaitionsa eteen käsiään ja miettimään, että mitä vittua. Pelataanko nyt viidellä vai neljällä vai häh ja Blues painoi voittomaalin "ylivoimalla".
 
Viimeksi muokattu:

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapparassa kaudella 02-03 pelannut Alfie Michaud oli muistaakseni todella paha imuri, jolle upposi jossain pelissä omasta päästä heitetty purkukiekkokin längistä sisään.

No, yhden purkukiekon imaisemisesta ei kannata vielä tälle listalle laittaa, niitähän menee se lähes yksi kaudessaan jollekin liigaveskarille. Itse ko. henkilöön en osaa ottaa kantaa. Oma suosikkini tälle listalle on kauden 2004-2005 Dave Stathos - paljon meni omituisia maaleja ja miten se olikaan 'nopea hanska, mutta huono rebound-kontrolli'.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Hauskan ketjun ovat naftaliinista kaivaneet. Lukaisin sen viesti viestiltä nopeasti läpi, ja liian monessa viestissä pomppasi esiin nimi Jari Halme. Paskimman veskarin kisassa kilpailtaneen siis enää hopeisista mitaleista.

IFK:n maalivahtihistoria (ajalta kun olen sitä seurannut) pitää sisällään ties minkämoista yliyrittäjää ja alisuorittajaa, mainittakoon vaikka nimet Sebastien Centomo tai Juha 'Housu' Pitkämäki. Oli myös kokonaisia kausia, jolloin seuraikoni Sakke Lindforsille ei oikein koppi tarttunut. Seuraava nimi on kuitenkin tuotava esille ihan omana tarinanaan.

IFK hankki aikanaan kaudelle 2002-2003 ykkösvahdiksi Tom Draper -nimisen koheltajan. Edellisellä kaudella Tapparassa varsin mallikelpoisesti (50 matsia, torjunta% 91,9 GAA 2,02 ja playoffs 10, 93,6% , 1.75) torjuneen veskarin IFK-pesti olikin sitten kaikkea muuta komeita lukuja ja varmoja otteita. Jo alkuun näki, että miehen torjuntatyyli oli jotain hirveää. Pääosan ottelusta jään pinnassa maaten Draper esiintyi kuin Dominik Hasek tosin sillä erotuksella, että kaikki upposi. Siis ihan kaikki. Kavereiden kanssa jo pähkäiltiin erilaisia virityksiä mm. ripustaa Draper omista henkseleistään ylärimaan, jossa Draper sitten killuisi ja poukkoilisi kuin corollan peiliin kiinnitetty wunderbaum hajukuusi.

Surkeat otteet poikivat lopulta Draperille kenkää IFK:sta seitsemän ottelun jälkeen torjunta%:n ollessa 87,9 ja päästettyjen maalien keskiarvon 3.85. Potkut annettiin lisäksi kaiketi melko kannustavaan sävyyn, sillä miehen ura ei lähtenyt IFK:n jälkeen alamäkeen, vaan suoraan vapaapudotukseen, ja päättyi lopulta kautta myöhemmin potkuihin UHL-liigasta yhden pelatun ottelun jälkeen.

Edit. Laitetaan vielä linkki Eliteprospect-sivun pelaajakorttiin: Eliteprospects.com - Tom Draper
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
IFK:n maalivahtihistoria...
Historian alkuhämäristä nousee mieleen nimi HIFK:n kakkosmaalivahti Kyösti Majava. Majavan torjuntaprosentit olivat aina alle 90 % ja voittoprosentti hyvin pieni, mutta muistaakseni uransa viimeisen kauden lopulle sattui peli jossa Majava yllättäen torjui kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Siinä taisi hävinneen joukkueen pelaajillekin jäädä hyvä fiilis, kun pitkän linjan sylkykuppi-imuri -hybridi pääsi pokkaamaan pelin jälkeen kaikki palkinnot ja pokaalit.
 

HockeyBoy66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itsellä tuli jostain syystä mieleen kaudella 05-06 Jokereita tovin edustanut Karl Goehring. En sen tarkemmin miehen otteita muista, tai lähde häntä muutenkaan tuomitsemaan liigan paskimpiin veskareihin, mutta sellainen lausahdus jäi aikanaan mieleen, että "ei saa kiinni edes rantapalloa". En muista oliko se toteamus tältä palstalta vai jonkin toimittajan heittämä, mutta melko huono kuva tästä 173cm pitkästä veskarista jäi. Ei tosin pelannut Suomessa kuin 19 peliä torjuntaprosentin ollessa 89.7% ja päästettyjen maalien keskiarvo 3.18.

Tässä ukon pelaajakorttiin linkki.

Eliteprospects.com - Karl Goehring
 

chubster

Jäsen
...JYPin osalta tähän ketjuun ei ole tarjokkaita. Maalivahtien suhteen on käynyt joko hiton hyvä onni tai sitten muisti on kadottanut pahimpien hutien nimet...

Markus Hätinen ei itseäni koskaan vakuuttanut, vaikak ei nyt ehkä ihan liigan huonoimpia ollutkaan. Huono kuitenkin.
 

Niveaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Kiekkoreipas
Lahen Kiekkoreippaassa käväisi kaudella 1980-81 kokeilemassa Tom Regnier-niminen Kanadan apu. Muistikuvieni mukaan otti muutaman oikein näyttävän kopin silloin tällöin, mutta enimmäkseen haroi tyhjää. Eliteprospectsin mukaan ehti pelata 7 peliä huikealla torjuntaprosentilla 79,3. Sai sitten Raumalla Ismo Villan lämärin kilven alle rystysiin ja kausi oli siinä. Kiekkoreippaan onni, sillä tilalle saatiin loppukaudeksi Don Cutts, joka olikin ihan eri tason kaveri.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Itsellä on myös muistissa tuo Ässien huima torjuja Jim Hrivnak. Ensimmäisellä kaudella tuli kesken kauden Ässiin ja pelasi suhteellisen hyvinkin muistikuvien mukaan. Seuraava kausi sitten... huh huh.

Muistan edelleen yhden kotipelin, jossa vastustajan pelaaja (vastustajaa en muista) laukoi jostain punaviivalta maanuoliaisen, sellaisen jonka tarkoitus nyt oli vain mennä maalia kohti. No "taika-Jim" oli pystyssä, veti patjat yhteen ja kiekko meni luistinten välistä maaliin. Siinä nuorena jannuna meinasin jo hypätä jäälle ja kantaa Hrivnakin pukusuojaan ja heittää ensimmäiseen linja-autoon, joka vie mahdollisimman kauas. Ei ollut kyllä ainutkertainen tämä homma kyseisen herran kohdalla, mutta tuo jäi niin elävästi mieleen.

Palkka oli tuohon aikaan käsittääkseni ihan kelpoluokkaa ja kaverista kyllä selvästi näki, että oli vain tullut rahat nostamaan pankkitililtä ilman mitään halua oikeasti voittaa yhtään mitään.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
"Reipperin Tomi" kuten Juti kutsui ei ole surkein maalivahti ketä Liigassa on pelannut, mutta kylläkin helvetin yliarvostettu oli vuosina 1999-2002, nuorena kävi Tapparassa torjumassa mestaruuden 1988, mutta toinen tuleminen ei sitten mennytkään niin hyvin.

Lukossa suli puolivälierissä, Blues ei päässyt edes pleijareihin, Tapparassa piti olla mestaruuden arvoiden maalivahti ja N. Vidic toikin kattavasti esiin ansiot IFK:ssa.

Jokereista mainittu Karl Goehring oli kyllä surkuhupaisa, paljon parempi ei ollut hänet korvannut Steve Passmore myöskään. Jos ajatellaan kuitenkin vähän pidempään mukana olleita veskareita Jokereissa, niin Marko "Pumppu" Rantanen oli varmasti heikoimpia koko liigassa. Tosin niinä vuosina kun pelasi, niin Sulo oli suvereeni ykkösmaalivahti, joten Rantaselle jäi tehtäväksi luukun aukominen mikä paremmin sopikin.

Yhden hyvän pelin muistan vielä Rantaselta - siitä tuli eilen 17 vuotta ja silloin Jokerit voitti paikallisottelussa IFK:n 5-2.
 

Lukko4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Real Madrid
Lukossa suli puolivälierissä, Blues ei päässyt edes pleijareihin, Tapparassa piti olla mestaruuden arvoiden maalivahti ja N. Vidic toikin kattavasti esiin ansiot IFK:ssa.

Korjattakoon sen verran, että eipä tuo Draper mitenkään Lukossa pelatessaan sulanut, vaan päinvastoin muistelisin, että oli nimenomaan pleijareissa maaginen.

Lukkohan pelasi tuolloin Jokereita vastaan tasaisen sarjan, joka päättyi Jokereiden hyväksi 3-1. Noissa peleissä Draper merkkautti nollapelin ja päästi vain 7 kiekkoa taakseen torjunta prosentin ollessa 95,6 %.
 

Arek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manu, Los Blancos
Itsellä tuli jostain syystä mieleen kaudella 05-06 Jokereita tovin edustanut Karl Goehring. Ei tosin pelannut Suomessa kuin 19 peliä torjuntaprosentin ollessa 89.7% ja päästettyjen maalien keskiarvo 3.18.

Tässä ukon pelaajakorttiin linkki.

Eliteprospects.com - Karl Goehring
Jos oikein muistan, niin ku Thomas lähti änäriin. Tämä päätti sit ehdottaa Masalle, "tää o mun frendi ja on hyvä veska". Oliko se depyytti just, ku saatiin teiltä 8-0 kuonoon tai vastaavasti. Voi olla toi tarina, ihan vaa mielenkatkos. mutta musitelisin jostain kuulleen tuon. Masasta tosi uskoisinki, että vois tehäkki sopparin nuilla perusteilla.
 

Lonkero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos oikein muistan, niin ku Thomas lähti änäriin. Tämä päätti sit ehdottaa Masalle, "tää o mun frendi ja on hyvä veska". Oliko se depyytti just, ku saatiin teiltä 8-0 kuonoon tai vastaavasti. Voi olla toi tarina, ihan vaa mielenkatkos. mutta musitelisin jostain kuulleen tuon. Masasta tosi uskoisinki, että vois tehäkki sopparin nuilla perusteilla.

Tais olla Arturs Irbe myös listalla, mutta nimenomaan Thomasin suosituksesta napattiin Goehring. :)

Goehringin jälkeenhän tuli Passmore, joka ei myöskään oikein vakuuttanut. Tämän jälkeen taidettiin hankkia naapurista Askey, joka oli tällä kaudella eka veskari joka sai edes silmät kiinni!

Surkeimmat veskarit tandemiksi ehdotan siis kaksikkoa Goehring & Passmore!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös