Kokkolan Hermes 2013–2014

  • 252 388
  • 370

4ahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tuollainen osui silmiin Hermeksen naamakirjan sivulla:
Jussi-Pekka Jokinen Hermeksen testiin

Aiemmin julkaistujen pelaajasopimusten lisäksi Hermeksen harjoitusvahvuudesta löytyy vielä yksi kokkolalaisyleisölle entuudestaan tuntematon pelaaja Jussi-Pekka Jokinen. Jokinen on kahden viikon tryout -sopimuksella joukkueen mukana ja debytoi tämän päivän HC Satakunta ottelussa neloskentän oikeassa laidassa. Oikealta ampuva hyökkääjä on 21 v. Järvenpään Haukkojen kasvatti jonka strategiset mitat ovat 188/90.

Tervetuloa pitkän tauon jälkeen paikanpäälle Kokkolan jäähalliin katsastamaan Hermeksen nykykunto ja uudet pelaajat!

On mukana jo tänään HC Satakuntaa vastaan.

linkki pelaajan tietoihin Eliteprospects sivulla
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Itsekin kyllä ihmettelin HC Satakunnan Raahen-vierailulla, että miksei Nurmi mahtunut Hermekseen. Varmasti sarjan taitavimpia ja vaarallisimpia hyökkääjiä.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Itsekin kyllä ihmettelin HC Satakunnan Raahen-vierailulla, että miksei Nurmi mahtunut Hermekseen. Varmasti sarjan taitavimpia ja vaarallisimpia hyökkääjiä.

Pelkoselle kelpaa katos vain entisiä pääkaupunkiseudun junnutähtiä joilla on takana joku vakava loukkaantuminen :) Taktikointia taktikointia, ollaan sit kymmenen vuoden päässä kovassa iskussa ku tervehtyvät! :)
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Tuplapelien viikonloppu tulossa FPS ja Vilmannin opettamat vihreät miehet vastassa mailaa tulee pohkeille ja kaikkea muutakin koiruutta. Tuomarit on ratkaisevassa roolissa. Toivotaan joukueelle menestystä ja 3:a pistettä.

Satakuntaa vastaan jatkunee tunteikkaat otteet. Atte Vallin ottanahka taitaa olla senverran vielä pipi että liekkö pelaa sununtaina. Taisi pojalle käydä virhearvio kun lähti "mopolla moottoritielle" ? Hauska oli sekin tollo joka hyppi Ariman mailan päällä. 3 pistettä tästä pelistä on ihan relistinen tavoite
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Tarvitaan jatkumoa nykyiselle kotipelikunnolle kevään playoffeihin, niitä voittoja ennen jatkoaikoja vaaditaan kotipeleissä. Omissa hansikkaissa täysin kaikki, vielä ei tarvita apuja muilta toistaiseksi. Ollaan aavistuksen todennäköisimmin menossa playoffeihin tällä hetkellä, mutta pienintäkään notkahdusta ei enää kestä. On voitettava jatkossa aina ne keitä vastaan ollaan pienemmällä kertoimella. Mielellään hienoisia yllätyspisteitä näistä parista vieraspelistä ei tekisi ollenkaan pahaa jotta myös se yksi todennäköinen häviö voitaisiin hallinnasta huolimatta ottaa.

Sitä parempaa Hermestä on odoteltu, mutta saadaanko sitä enää ja mitä se parempi on? Jeskasen henkilökohtaisen taidon ja viisauden myötä on raavittu pisteitä. Kokoonpano näyttänyt siltä kuin olisi laajasti ns. kakkosketjuja, mutta eipä ole tuntunut siltä tulostaululla, muilta kolmikoilta maaleja tulee kuin korkeintaan kolmos-nelosketjujen jämiltä konsanaan. Hermeksen rosterissa vielä syksyllä ykkössentterinä ja ykkössnipperina pidettyihin pelaajiin on kulminoitunut tämä menestymättömyys runkosarjassa.

Youtubessa kokonaisuudessaan olevan FPS-Hermes ottelusta löytää helposti asioita mitkä menevät järjestäen pieleen hyökkäyksissä. Toistaiseksi viivelähdöllä ei ole tavoitettu onnistuneen viisikon vaihdon lisäksi mitään muuta varsinkaan syksyn puolella, tämän sijaan epäonnistuneita avauksia ja vastustajalle maaliin johtaneita syöttöjä ties montako. On toki nähty että muutamien pakkien toimesta on otettu tyhjiä pois ja onnistuneesti saatu ensimmäinen syöttö keskialueelle hyvään vauhtiin... Pelkonen sanonut että ongelmat on viimisellä kolmanneksella. Tämähän kertoisi siitä että on onnistuttu viivelähdössä, mutta maalinteko tökkii tai todellisille maalipaikoille ei potku ole riittänyt. FPS-ottelussa maalipaikkoja oli järkyttävän paljon ja näiden perusteella voi jopa sanoa tilanteen näyttävän yllättävänkin hyvältä!

Jostain Hermes-puolustajien suorittamisesta kertoo sekin, että puolustuksessa on viime peleissä jouduttu pitämään hyökkääjää, joka ei merkittävästi ole huonontanut puolustusta, mutta on sarjan tasoon nähden todella köykäinen fyysisesti ja luistimilla vaatimaton. Kaikki avut kiekollisena, joskaan ei mielestäni keskitasoa parempi ole siinäkään.

Mahdollisuuksia on mihin vain. Siellä on äijiä jotka osaavat ampua kiekon häkkiin, siellä on myöskin kiekolllista taitoa, on luistelu- ja kamppailuvoimaa. Kaikki on tietenkin suhteessa vastustajiin. Hermeksellä on mahdollisuus mennä pitkälle vielä mikäli jatkossa tappiot tulevat jatkossa ainoastaan vastustajan paremmuudesta johtuen. JHT on oiva esimerkki siitä kun ollaan pelin ytimessä kiinni - maalipaikkoja tulee aina varmuudella riittävästi voittoon saakka.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tarvitaan jatkumoa nykyiselle kotipelikunnolle kevään playoffeihin, niitä voittoja ennen jatkoaikoja vaaditaan kotipeleissä. Omissa hansikkaissa täysin kaikki, vielä ei tarvita apuja muilta toistaiseksi. Ollaan aavistuksen todennäköisimmin menossa playoffeihin tällä hetkellä, mutta pienintäkään notkahdusta ei enää kestä.

Minä en kyllä oikein sulata tuota. Toivoisin, että Hermes itsensä playoffeihin selvittäisi, mutta jatkumoa ei saa tulla tämän hetken Hermekselle. Ei se nyt ole omassa hanskassa sitten yhtään tämä juttu. Toisten tumpuissa se on. Hermes jää sijalle 10, jos mennään tällä jatkumolla. Kuntopuntarikaan ei lohtua anna, sija 9. Hermeksen on kerta kaikkiaan parannettava peliään ja toivottava, että muut joukkueet eivät sitä tee samaan tahtiin.
 

Hokifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frölunda,HIFK,Ilves, Hermes, Joensuun Kiekko-Pojat
Toivoa sopii että Hermes pääsisi 8 joukkoon, tosin otteiden pitää edelleen parantua ja paljon...minun mielestä joukkueen suurimmat ongelmat ovat koko kauden olleet; omista lähdöt joissa pakeilla on edelleenkin Suuria ongelmia, vastustajat saa pienellä karvauksella nuo kaikki Tosi hitaat lähdöt kiinni ja omat hyökkääjät tuskastuu kun avausyötöt annetaan melko usein hätäisesti "jonnekin" suuntaan, yleensä vastustajan lapaan omalle siniselle.. ja toinen silmiinpistävä asia on Umpisurkea ylivoima, eipä paljon oo variaatioita nähty, suorastaan kuraa, samat kaverit sitä koettaa kerta toisensa jälkeen pyörittää..turhaan. Nuo asiat viimeisiin peleihin edes jonkinlaiseen kuosiin niin saumaa 8 sakkiin on vielä olemassa
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Viikonloppuna kaksi kuuden pisteen ottelua.. Kotimatsista pitää ainaki repiä täydet pisteet!

Pelkonen kiittelee loyalsseja ja toivoo heidän olevan mukana lauantaina!

- Oli hienoa nähdä Loyalsit mukana vieraskiertuellamme, kiitos tuesta! Tulevissa peleissä joukkue tarvitsee tukea taistellessaan kynsin ja hampain ensimmäisestä Hermeksen playoff paikasta pitkään aikaan. Olisi hienoa nähdä äänekkäin ja lukumäärältään isoin Loyals tällä kaudella hallissa, Pelkonen lopettaa


Joten kaikki Hermesläiset lauantaina tiedätte missä seistä!!
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Kausi paketoitiin sitten Hermeksen osalta tänä viikonloppuna kahden tappion myötä... Saa Pelkonen pikku hiljaa pakata laukkunsa ja lähteä takaisin junnuja valmentamaan :/

Toki hankinnoissa epäonnistuttiin kans, mutta ymmärtääkseni Peltsi ollut niittenkin takana..

Kohti parempaa ensi kautta ellei mitään suuria yllätyksiä seuran suunnalta tule..
 

Reppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Joo kyllä tää oli nyt tässä. Ei me nyt taideta pleijaripaikkaa edes ansaita. Se vaan on niin. Kovat oli odotukset, siksi riipaiseekin enemmän kuin koskaan.

Jääköhän meille edes karsintoihin riittävästi pelaajia, vai pelataanko ensi kausi kakkosessa?
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Joo kyllä tää oli nyt tässä. Ei me nyt taideta pleijaripaikkaa edes ansaita. Se vaan on niin. Kovat oli odotukset, siksi riipaiseekin enemmän kuin koskaan.

Jääköhän meille edes karsintoihin riittävästi pelaajia, vai pelataanko ensi kausi kakkosessa?

Ei varmasti jää, kyllä me pelataan kakkosessa jos ei velkojat pyytele saataviaan liikaa ...
 

Turre2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mites Susirajan mies on pelannu

Jormanainen tuli sinne Kokkolaan syksyllä suurin odotuksin. Onko pystyny niihin vastaamaan? Itse en kauheemmin kaverilta odottanut...

Onko siis ollu millanen pelimies siellä vai onko pelaaminen jäänyt kaukalon ulkopuolelle ;-)
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ellu nyt riekkuu vieraisiin pöytiin, mutta antaa myös omilleen. Pelkosella on pahempi tilanne kuin Hirvosella. Pelkosella on ollut hyvät mahdollisuudet koota joukkue, Hirvonen on saanut joukkueen millä pitäisi pärjätä. Pelkonen on pettänyt täysin odotukset. Hirvonen ei ole pystynyt viemään joukkuetta yhtään eteenpäin. Hermes on pärjännyt huonosti alusta alkaen, RoKi on pärjännyt vanhoilla taidoilla ihan kivasti. Pelkonen ei ole pystynyt joukkueen peliä parantamaan, ei myöskään Hirvonen ole saanut yhtään RoKia eteenpäin viime kaudesta. Ellun mielestä molemmat valmentajat vaihtoon ensi kaudeksi ja sillä siisti.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Minulla on hyvin ristiriitaisia tunteita herra Pelkosta kohtaan tällä hetkellä. Osa minusta haluaisi potkia häntä pellolle jo ennen seuraavaa peliä samalla kun toinen puoli minussa uskoo että Janne tulee vielä saavuttamaan suuria asioita Kokkolassa. Pitää muistaa että Janne on kuitenkin nuori valmentaja joka haluaa kehittyä valmentajana. Mahdollisuudet on vielä vaikka mihin. Tuntuu tavallaan siltä että syyttävää sormea pitää osoittaa jonnekin muualle. Hyvin se Peltsi vetää treenejä jne. Missä pelaajien vastuu?

Onneksi on vielä mahdollisuuksia pleijareihin. Toivotaan parasta.

Ja niin, siitä Joresta. Näköjään on maistunut paljon muutakin kuin treenaaminen. Jesselle on tullut sen verran paljon kiloja vatsan ympärille että kyllä sille varmasti on maistunut muita nesteitä kun proteinijuomat. Kentällä on ollut ihan ok. Jatkosta kuitenkin turha uneksia.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Onneksi on vielä mahdollisuuksia pleijareihin. Toivotaan parasta.

Toivotaan toivotaan, mielummin kuin jokin KeuPa. Mahdollisuudet on kuitenkin häviävän pienet että kohdataan. Onni ei pitkässä juoksussa ratkaise. Hermeksellä juna luultavasti meni jo. Kaikkihan me omasta puolesta toivomme joukkueellemme menestystä, mutta realiteetit tulee vastaan. RoKi ei Mestispaikkaa saa, eikä Hermes pääse pudotuspeleihin.
 

Turre2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
No, Kiekkokopla ja Joensuu odottaa Jormanaista. Ei tolla asenteella (ei urheilijan asenne) muualle pääse. Oisin toivonu vielä muuta mutta pahoin pelkäsin, että lähtö mamman hoivista ei tee urheilullisesti hyvää Jormanaisen pojalle.
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Toivotaan toivotaan, mielummin kuin jokin KeuPa.

Kyllä se nyt vahvasti alkaa siltä näyttämään, että ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vastakkain nimenomaan ovat RoKi ja KeuPa HT. Tulossa aikamoinen vääntö!
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Miksi ei KeuPa kävisi vastukseksi? Eikö riitä luottoa omiin?

Miten muuten tuo toisen tekstin lainaus toimii, kun en sitä vielä ole oppinut? Jos joku viitsisi neuvoa!

Vastaan vielä kerran, vaikka tämä menee vähän väärään ketjuun. Ei luottokaan omiin ole tapissa. Hermes vain aiheuttaa parempia sydämen tykytyksiä kuin KeuPa. Olisi paljon mukavampi pudottaa Hermes kuin saada KeuPalta nenille. Oikeassa alareunassa lukee "LAINAA", paina sitä vain niin jo lähtee.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Vaasalaiset kaatui puhtaasti 6-1. Ei mikään superpeli mutta selkeän riittävä voittoon. Rissanen on pakko nostaa esiin 4 maalia ei ole paskempi suoritus. Koko joukkue pelas sillä asenteella ettei pyyhettä ole heitetty jäälle ja tulee tuleva viikonvaihde olemaan mielenkiintoinen kuinka kilpakumppanit pelaavat keskenään?

Pelkosta on lapinvosut ja ym arvostelleet ja haukkuneet täysin paskaksi. No mielipiteeensä kullakin. Mulla kyllä riittää luottoa mieheen ja jos kaikki natsaa loppukahinoissa niin mikäs mukavampaa kuin kohdata RoKi kun sitä Rovanimelläkin tunnutaan odottavan jo kielipitkällä.

Hermes oli tänään eläin ja tulee olemaan sitä jatkossakin. Periksiantamaton. Kiitos!
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Matkalla playoffeihin? Voittamalla loput ottelut (Bewe,Jht, Keupa kotona.. Ja s-kiekko vieraissa) luulisi sen jo riittävän! Samasta paikaista kilpailevat pelaavat vielä ristiin niin monesti..

Ei muuta pojat ku jalkaa liikkeelle ja mustaa häkkiin! Ja siellä kulmissa ei tarvi kuluttaa energiaa, terveisin Jortikka ;)
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Matkalla playoffeihin? Voittamalla loput ottelut (Bewe,Jht, Keupa kotona.. Ja s-kiekko vieraissa) luulisi sen jo riittävän! Samasta paikaista kilpailevat pelaavat vielä ristiin niin monesti..

Hermes on viimeksi voittanut sarjataulukossa edellään olevan joukkueen 4.1.2014, joten aika optimistinen arvio. Kyllä tuo eilinen tappio näyttäisi lopullisesti romuttavan Hermeksen haaveet. Yhtään ottelua ei olisi enää varaa hävitä, eikä edes kaikki loput voittamalla välttämättä ole asiaa ylempiin jatkopeleihin. Edellä olevilla joukkueilla on nimittäin niin monta peliä keskenään, että väkisinkin niitä pisteitä osalle tulee vielä aikas paljon...

Se 60 pistettä nyt näyttäisi kuitenkin olevan ehdoton minimi 8 sakkiin, eikä sekään välttämättä riitä. Ensi keskiviikkona Hermeksellä siis viimeinen mahdollisuus; tappio siinä ja unelma on murskana.

Vaasalaisilla kuitenkin näyttäsi olevan myös aika ratkaiseva rooli: neljä viimeistä peliä kaikki noita viivan tuntumassa sinnitteleviä joukkueita vastaan!
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Katselin tuossa aamutuimaan maalikoosteen Hermes - Bewe ottelusta. Silmiin pisti helpot maalit Sivoselle. Onko Sivoselle käynyt samoin kuin Seinäjoella viime vuonna, että kauden edetessä taso tippuu kuin lehmän häntä?
Muutenkin aikamoisia puolustuspään virheitä näyttää tulevan melkoinen määrä Hermeksen omassa päässä.
Tänään kannattaa Kokkolassa pitää sormet ja varpaat pystyssä, että S-Kiekko ottaa ensimmäiset pisteet tällä kaudella JHT:sta. Hermeksen onneksi S-Kiekolle jäi vielä tavoitetta tähän peliin, kun RoKi eilen hävisi. Muuten olisi saattanut kotijoukkueelta tulla jo jonkinverran lepuutuksia tähän peliin. Nyt niin ei tule tapahtumaan...
 

Khagan

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT, Ässät ja Pekka Rinne
Kannattaisiko ne Jormanaisiin, Arimoihin, Sopasiin ym. laitetut rahat laittaa omiin junnuihin/junioritoiminnan kehittämiseen? Voisi olla isommalla Hermes-sydämellä pelaavia jätkiä kaukalossa, jos pari kautta ottaisitte rehellisesti pataan ja sitten alkaisitte omien/muualta Hermeksen laadukkaaseen juniorikoneistoon tulleiden junnujen voimin itseasiassa voittamaan pelejä? Vaiko?

Hah! Ketä minä tällä muka yritän kusettaa... ens kaudelle seuraava "Pelkonen" rattiin ja taas etelän raakit kehiin, niin saa taas koko SS nauraa Hermekselle...

PS. Khagan on vapaana TJ:n hommiin puolta Hermeksen ulkopaikkakuntalaisten budjettia vastaan. ;)

PPS. Oikeasti... ryhdistäytykää jumalauta... kiekko lähtee sydämestä... ei kukkarosta...
 

Interested

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Kannattaisiko ne Jormanaisiin, Arimoihin, Sopasiin ym. laitetut rahat laittaa omiin junnuihin/junioritoiminnan kehittämiseen? Voisi olla isommalla Hermes-sydämellä pelaavia jätkiä kaukalossa, jos pari kautta ottaisitte rehellisesti pataan ja sitten alkaisitte omien/muualta Hermeksen laadukkaaseen juniorikoneistoon tulleiden junnujen voimin itseasiassa voittamaan pelejä? Vaiko?

Hah! Ketä minä tällä muka yritän kusettaa... ens kaudelle seuraava "Pelkonen" rattiin ja taas etelän raakit kehiin, niin saa taas koko SS nauraa Hermekselle...

PS. Khagan on vapaana TJ:n hommiin puolta Hermeksen ulkopaikkakuntalaisten budjettia vastaan. ;)

PPS. Oikeasti... ryhdistäytykää jumalauta... kiekko lähtee sydämestä... ei kukkarosta...

Nyt tulee asia tekstiä Khaganilta...varsinkin tuo viimeinen lause!!!. Ja Kalajoelle vielä onnea jatkopeleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös