KalPa kaudella 2013–2014

  • 949 041
  • 2 195

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vaikka joukkueessa oli kauteen lähdettäessä omat heikkoutensa niin olisihan tuosta tuosta kuitenkin enempi pitänyt irti saada tai saada siitä nyt ainakin jonkun näköistä kiekkoviihdettä. Koko kauden ajan on yksi jos toinen saanut ihmetellä mikä on KalPan pelitapa tai mihin pyritään eikä nämä Laukkasen kuviot ole edelleenkään auenneet. Jokatapauksessa tuloksena huonoa kiekkoviihdettä,"ei voittava joukkue" jossa lähes koko joukkue, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, alisuorittaa.
Eilen ei ilmeisesti haluttu hävitä rumasti kotona.
Ensimmäinen vaihto, kiekko KalPan ykköskentän halussa ja se käydään lyömässä ristikulmaan ja ukot vaihtoon. Tämän voisin jotenkin sietää ylipitkän vaihdon jälkeen neloskentän vuokramiehiltä.
Tärkeä peli, ykköskentällinen laatikossa, kotona ja tämä on pelisuunnitelman mukainen ratkaisu mitä kotiyleisölle halutaan esittää...siinä vaiheessa taskusta kaivettu mynthon oli raikkainta näköpiirissä.

Kakkoskenttä hoiti homman useasti paljon tyylikkäämmin. Pomppukiekko maalivahtia kohti ja ukko perään. Saadaan se sama vaihto suoritettua ja hyökkäyspään aloitus siihen päälle. Samainen kakkoskenttä vei muutaman hyökkäyksen maalille asti, käymättä nurkassa. Saavutus sekin!!!

Hauskinta tuossa ristikulmaan heitossa on sen arvattavuus, pari kertaa pelicans pakki oli odottamassa kun kiekko napsahti suoraan lapaan :)

Kulmamyllyt ei tuottanut jäähyjä edes eilisellä linjalla, maalipaikkoja kai sieltä pitäisi luoda, en vaan tiedä kenelle kun koko KalPan hyökkäystrio on puolustajien toimesta painettu laitamainoksia vasten päätyviivan takana.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Yksi kysymys nousi tässä mieleen: montako taannoisesta A-junnujen kultamitalijoukkueesta pelaa enää nykyään KalPassa? Joko ne kaikki on saatu potkittua Levokarien ja Lammassaarten tieltä pois?
Yksi elikkäs Joonas Riekkinen.
Tosin Riekkisenkin sopimus loppuu tähän kauteen niin voi hyvinkin, olla ettei ensi kaudella siitä joukkueesta ole enää miestä KalPan paidassa hyvin käytetty materiaali siis.
 

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Hevosmiehet kertoi että tammiale on alkanut, lähtiöinä Vode ruotsiin, adam HIFK ja villein kuulopuhe tälle aamulle oli että sami24 lähtisi adamia saattamaan. Sopimusten pituuksia en tiedä, loppukauden vuokrat olisi varmasti kannattajien mieleen.

Aikamoisia huhuja, en täysin näitä allekirjoita. Onpahan alkuviikolle kahvipöytään spekuloitavaa.
 

G-dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo-o, aikamoisia huhuja. Voutilaisella on niin pitkä sopimus KalPan kanssa, että varmaan hyvät rahat saisi. Mutta eihän nyt Sami ole minnekään lähdössä, miten se olisi edes mahdollista?
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivottavasti Masuhr lähtee. Aivan erinomainen pelaaja silloin, kun ratkaisut kentällä voi tehdä pelikirjan mukaan. Mutta kun pelikirja on sekava tai puuttuu kokonaan niin Masuhr on aivan pihalla. Lisäksi tainnut vähän leipiintyäkin jo kriisi-KalPassa pelaamiseen. Iso palkka menee aivan hukkaan, koska ilman toimivaa pelikirjaa Masuhr on todella surkea. Hivenen "tyhmä" pelaaja, ei useinkaan kykene toimiviin luoviin ratkaisuihin. Ansaitsee päästä joukkueeseen, jossa on selkeä pelikirja.

Voutilainen yrittää kyllä kovasti, mutta kovin jää yksin. Ei pysty yksin joukkuetta kantamaan reppuselässään. Kaikki voittavat, jos Jukka pääse joukkueeseen, jossa ketjukavereina ei koohota pöljiä entisiä snaippereita ja timokuuluvaisia...

Samikin voisi jonnekin lähteä, vaikka sinne HIFKiin yrittämään mestaruutta kun Kuopiossa ei ostomestaruus onnistunut. Ei hirveästi joukkuetta heikennä, koska ei kuitenkaan ole kunnossa kuin korkeintaan 1,5 peliä putkeen.

Eikö muka Lehkonen kelpaa kenellekään, vai onko onnistuttu huijaamaan nimi jatkopaperiin? Kauppisen luulisi kiinnostavan kovastikin, kunhan toipuu. Liigan pakeista toiseksi kovin piste per peli tahti (vain hyökkääjänäkin pelannut Nummelin edellä).
 

G-dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Äsken näin Mazen Urbanissa lounaalla. Ois tehny mieli kysyä että milloin lähdet, mutta en kummiskaan kehdannut. Eiköhän sitä tympäise tarpeeks muutenkin ilman randomjanareiden hourintoja.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Onpahan aika tulikivenkatkuiset huhut isketty pöytään näin maanantaipäivän ratoksi. Tiedä sitten miten päin noiden juttujen kanssa olisi, Sami HIFK:hon nyt on ilmiselvästi kaikista "mielenkiintoisin". Vaikea uskoa että mitenkään toteutuisi, voisiko olla edes mahdollista, kun omistaa osan KalPasta? Joku on varmaan lukenut sen SS:n eilisen jutun ja vähän päättänyt hassutella, vaikka toisaalta ei kai Mullikkakaan ihan tyhjästä ole voinut Samin nimeä siihen listalle poimia. Voutilaisen ja Masuhrin lähdöt nyt olisi helppo uskoa, vaikka Voden kanssa tehtiinkin pitkä soppari niin siitä on kohta puolet mennyt, näytöt eivät ole olleet tehdyn sopimuksen arvoisia (mihin vaikuttaneet loukkaantumiset ja pelikumppanit, joissa toivomisen varaa) ja Ruotsissahan tuo on ison osan urastaan pelannutkin. Ei Adamia ja Jukkaa varmaan kauheasti innosta idea vielä yhdestä lisäkaudesta KalPassa, etenkään kun Laukkasen kenkimisestä ei liiku niin minkäänlaisia huhuja.

Mutta eikö yksikään liigajoukkue olisi kiinnostunut Jari Laukkasen palveluksista loppukauden ajaksi?

Enpä tiedä, jossain tuolla syvällä sisimmässä kytee jonkinlainen vitutus, mutta kyllä tämä on aikaa sitten jo muuttunut enemmän huvitukseksi. Kahdessa vuodessa runkosarjan voittajasta seuran omistajaa ja kasvoja kaupittelemaan. Haluttu muutos jatkaa täydellä höyryllä eteenpäin. Huh, onneksi meillä on jo kiinnitettynä päävalmentaja ensi kaudellekin niin säästytään pahimmalta kaaokselta.
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Entäs jos ja kun kaikki vielä "liigapelaajat" saadaan vuokrattua ja myytyä pois niin mitenkäs ne kentälliset sitten saadaan täytettyä, soitto Ouluun?
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Ainut ehkä mahdollinen kuvio Samin siirtymisessä IFK:n olis, että hän ei pelais sitten HIFK-KalPa pelissä joita vielä yks on jäljellä. Jotenkin tuntuu, että Masuhr lähtee pomminvarmasti, jos ei lopullisesti niin ainakin vuokralle loppukaudeksi. Vodenkin siirto varmasti mahdollinen. Saatashan näistä ainakin ihan merkittäviäkin säästöjä tälle kaudelle. Varmasti rosterin kovapalkkaisimmat kyseessä, jos nyt oikein muistan
 
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK, Philadelphia Flyers, Leijonat
Masuhrin myynti lienee näistä todennäköisin, on kuitenkin parhaassa peli-iässä, ja kiinnostanee ainakin pääkaupungin joukkueita ja Kärppiä. Velhon lähtöön vaikeampi uskoa, koska sopparia jäljellä tämän kauden jälkeen vielä kaksi vuotta ja loukkantumishistoria huomioon ottaen tuskin kukaan olisi valmis ottamaan kovaa palkkaa rasitteeksi, loppukauden laina kyllä vois olla mahdollinen ja win-win tilanne molemmille. Sami jos haluaa auttaa joukkuettaan tällä tavalla niin menkööt vaan, kai se vähän lukuja tilinpäätöksessä parantaa.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Sami jos haluaa auttaa joukkuettaan tällä tavalla niin menkööt vaan, kai se vähän lukuja tilinpäätöksessä parantaa.

Jotenkin on vaan vaikea uskoa, että mikään liigajoukkue vahvistuisi merkittävästi sillä, että S.Kapanen sinne siirtyisi. Esim. HIFK kun saa Ramstedin ja Puustisen kokoonpanoonsa alkaa niissä kärkiketjuissa olla miehitys täynnä ja sinne ei S.Kapasen tämän kauden näytöillä ole asiaa.
Kunhan ei olisi S.Kapanen itse laskenut noita huhuja liikkeelle egoaan pönkittääkseen.
Masuhrin HIFK-siirto olisi kyllä helppo uskoa; Nythän siellä HIFK:n takalinjoilla luutii mm. Nikkaripakki Tuukka Mäkelä.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Kilpailevalta palstalta seuraava huhu/tieto: Tuokkola ei aloittanut kummassakaan ottelussa Pelicansia vastaan siitä syystä ettei mahdu pelaavaan kokoonpanoon. Ilmeisesti riidoissa Laukkasen kanssa.

Vittu, että tuo Laukkanen osaa vituttaa yhä enemmän ja enemmän. Päässyt näemmä ihoni alle.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Sepä hyvä jos tässä vielä Laukkasesta paljastuu se, että on alkanut riitelemään pelaajien kanssa. Varmaan ihan hyvä lähteä vähin äänin kaupungista pois :P

Penan sanoin: Lähe menee ku vielä ehdit!
 

eakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kilpailevalta palstalta seuraava huhu/tieto: Tuokkola ei aloittanut kummassakaan ottelussa Pelicansia vastaan siitä syystä ettei mahdu pelaavaan kokoonpanoon. Ilmeisesti riidoissa Laukkasen kanssa.

Vittu, että tuo Laukkanen osaa vituttaa yhä enemmän ja enemmän. Päässyt näemmä ihoni alle.

Ei kait tuossa tarvitse riidoissa edes olla, Tuokkola on SM-liigan tämän kauden huonoin maalivahti (yli 10 peliä pelanneista). Varmaan tappelevat Laukkasen kanssa siitä kumpi on paskempi omassa hommassaan.
 

Kalikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mikä ihme voisi motivoida Samia HIFKiin!? Hulluin huhu mitä muistan kuulleeni tällä kaudella. En nyt oikein jaksa uskoa, että Samilla on parista kymppitonnista niin kova pula, että jättää lapset Kuopioon ja käy pelaamassa Helsingissä huvikseen 39-vuotiaana. Siihen kun lisätään vielä pointit, että on neuroottisesti mukana KalPan toiminnassa (myös omistajan roolissa), ei ainakaan peleissä näytä hirveän hyvin kemiat toimivan HIFKin pelaajien kanssa ja jos oikein muistan niin HIFK:ssa on Raivo Summanen valmentamassa. Olis tietysti ihan hauska nähdä miten Raivo-Raimon ja Raivo-Samin kemiat sitten toimis yhteen.

Ainoa pointti koko hommassa tietysti voisi olla se, että Sami kävis scouttaamassa, että mitä se on kun ruorissa on ihan oikea päävalmentaja, mutta jotenki tässä viime vuosina ei nyt semmoisia merkkejä ole ollut ilmassa, että Samia hirveästi kiinnostaisi hyppiä oikean päävalmentajan pillin mukaan.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Sama kai se, missä Sami ja Madam ja Voutilainen loppukautensa pelaavat. No, Velhon pitäisin mielelläni Kuopiossa koska rosteri näyttää ihan mestiskamalta jos hänen nimensä siitä poistetaan ja lisäksi haluaisin Voden jatkavan KalPassa ensi kaudellakin, mutta Masuhr kuitenkin lähtee viimeistään ensi kaudella ja Samista ei paljoa konkreettista hyötyä kokoonpanossa ole. Ottaa vaan turhia jäähyjä kun kasetti ei kestä. En silti jaksa uskoa HIFK-huhuun, niin höperöltä idealta se kuulostaa. On ollut niin KalPaa paluunsa jälkeen, että uran päättäminen muualla kuin Kuopiossa ja lisäksi poikansa rinnalla kaukalossa kuulostaa ihmeelliseltä idealta.

Kausi on kuitenkin jo ohi ja on syytä alkaa keskittymään täysillä kauteen 2014-2015, joka parhaimmillaan voisi olla jo uuden nousun alku. Vaikea siitäkin silti tulee, jos Jargus jatkaa penkin takana yhä edelleen ja ikuisuuden, mutta haluaisin niin kovasti uskoa, etteivät Kimmo ja Saksmani puhu puuta heinää noissa viimeaikaisissa jutuissaan. Jos siis tappiot pysyisivät matalina ja haaviin on uinut "sellaisia pelaajia, joita on haluttu", niin siitä voisi tulla ihan OK. Kimmon mukaan uusia pelaajia on luvassa jopa 6-10 kpl, mikä on aikamoinen renovaatio. Ja mielenkiintoisesti yhtäkään nimeä ei ole vielä lipsunut suljettujen ovien takaa. Virheistä on kuulemma opittu, mutta onko opittu niistä kahdesta tärkeimmästä, eli maksavan yleisön kunnioittamisesta ja asiansa osaavan päävalmentajan tärkeydestä?
 

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
Jos siis tappiot pysyisivät matalina ja haaviin on uinut "sellaisia pelaajia, joita on haluttu", niin siitä voisi tulla ihan OK. Kimmon mukaan uusia pelaajia on luvassa jopa 6-10 kpl, mikä on aikamoinen renovaatio. Ja mielenkiintoisesti yhtäkään nimeä ei ole vielä lipsunut suljettujen ovien takaa. Virheistä on kuulemma opittu, mutta onko opittu niistä kahdesta tärkeimmästä, eli maksavan yleisön kunnioittamisesta ja asiansa osaavan päävalmentajan tärkeydestä?

KalPa on halunnut sellaisia pelaajia, joihin sillä on varaa. Uusia soppareita on tosiaan tehty, tämä siis faktana. Tietoa siitä kenen kanssa ei valitettavasti ole. Tuskin sieltä on Kärppien ykkösketju tulossa vaan tyyliin tommi jokinen, timo kuuluvainen, kyle peto yms. Ja KalPahan on heidät halunnut kun ovat kerta sopimuksenkin tekaisseet.
 
En kyllä millää jaksa uskoa että S.Kapanen suuntaisi mihinkään muuhun liiga seuraan. Olisihan se aika iso perseen näyttö kannattajille ja sponsoreille, kun pääomistaja ja seuran kasvot jättäisi uppoavan laivan ja lähtisi tavoittelemaan mestaruutta toiseen joukkeeseen.

Toisaalta mestaruudesta puhuttaessa Sami ei ole vuoden 1995 kullan lisäksi voittanut mitään ja uran viimeinen kausi menossa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hevosmiehet kertoi että tammiale on alkanut, lähtiöinä Vode ruotsiin, adam HIFK ja villein kuulopuhe tälle aamulle oli että sami24 lähtisi adamia saattamaan. Sopimusten pituuksia en tiedä, loppukauden vuokrat olisi varmasti kannattajien mieleen.

Aikamoisia huhuja, en täysin näitä allekirjoita. Onpahan alkuviikolle kahvipöytään spekuloitavaa.

Jaahas, minkäslaisissa raveissa sulla on tapana käydä... eli onko kyse sellaisista hevosmiehistä, jotka saattaisi jotain tietääkin?

Olen ihan varma, että KalPaa kiinnostaa nykytilanteessa Masuhrin myyminen, ja jos/kun Masuhria menestyksen tavoittelu kiinnostaa, niin kyllähän mies varmaan ilomielin maisemaa vaihtaa (hetkeksi ainakin).
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos siis tappiot pysyisivät matalina ja haaviin on uinut "sellaisia pelaajia, joita on haluttu", niin siitä voisi tulla ihan OK. Kimmon mukaan uusia pelaajia on luvassa jopa 6-10 kpl, mikä on aikamoinen renovaatio.

Tässä melko olennaista, että KENEN haluamia pelaajia ollaan saatu. Lieneekö Laukkasella ollut paljon sanan sijaa, kun oletettavasti hän jatkaa valmentajana? Muistuu mieleen sellainen tapaus Etelä-Suomesta, jossa valmentaja kasasi joukkueellisen itsensä näköisiä puukäsiä ja vaihtoi sitten ennen kauden alkua maisemaa. Eli jos on saatu sellaisia pelaajia, joita on haluttu, se tarkoittaa (tai pitäisi tarkoittaa), että on selkeä visio siitä, mihin suuntaan peliä halutaan viedä ja kenen johdolla.

Arvaus: halvalla pystysuuntaan Laukkasen johdolla -> signattu Liedeksen veli. Ja tämä ei ole arvostelua Liedeksen suuntaan, joka mielestäni pelasi omilla vahvuuksillaan omaa rooliaan ennen loukkaantumistaan.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Älkää nyt puhuko edes oletuksena Laukkasen jatkavan myös ensi kaudella! Nehän vielä hallituksessa luulevat sen olevan ihan OK kannattajillekin, jos vahingossa lukevat palstaa huolimattomasti. Erittäin luotettavan lähteen mukaan myös Laukkasen asemasta tullaan keskustelemaan joukkueen hallituksessa. Toivottavasti asia ei tällä kertaa jää vain puheen tasolle!
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Älkää nyt puhuko edes oletuksena Laukkasen jatkavan myös ensi kaudella! Nehän vielä hallituksessa luulevat sen olevan ihan OK kannattajillekin, jos vahingossa lukevat palstaa huolimattomasti. Erittäin luotettavan lähteen mukaan myös Laukkasen asemasta tullaan keskustelemaan joukkueen hallituksessa. Toivottavasti asia ei tällä kertaa jää vain puheen tasolle!

Jos tässä on perää niin se tarkoittaa sitä että pääomistaja on joutunut jollain tapaa puolustuskannalle seuran hallituksessa ja sen takana on sponsorien liikehdintä. Osake-enemmistöllä ei tee mitään ellei sille saa rahoitusta muustakin kun omasta pussista. Yhdenkin hallituksen jäsenen esiintuoma uutinen tai vahvistamaton viittaus tuen päätymisestä yhdenkin pääsponsorin puolelta on omiaan muuttamaan ääntä kelloissa ja aika helvetin äkkiä kun tilanne valkenee.

Tästäkin on, kuten mm. kiekkosihteeri totesi jo aiemmin, pääomistajalla vielä hyvät saumat selvitä kuivin jaloin ja tyylikkäästi. Paljon heikommille julkisille kuville jäädään jos sponsseja alkaa kadota ja papun naama jää ikkunaan yksinään.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Uskon, että asiasta todellakin tullaan keskustelemaan. Jos näin ei ole, niin seuran sisällä olevat henkilöt valehtelevat.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Jotenkin vaan herää epäilys, että jos kerta on jo olemassa uusien pelaajien kanssa sopimuksia ensi kaudesta niin myös ensi kauden valmentaja on tiedossa. Ja jokatapauksessa se asia pitäisi ratkaista mahdollisimman nopeasti. Veikkaus: Laukkanen jatkaa sopimuskautensa loppuun. Korkeintaan ensi kaudella, jos menee edelleen yhtä vihkoon niin ennen joulua saatetaan Jarille näyttää Niiralan montun takaovea.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Saksa
  • 1.95
  • 4.20
  • 3.10
Sveitsi vs Norja
  • 1.16
  • 7.50
  • 13.00
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös