Huhuketju

  • 4 945 211
  • 12 120

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kohtuullisen nopea ja käsistään taitava. Lupaava pelaaja, joka ei vielä ole liigatasolla päässyt esille. Yleensä U-20 maailmanmestarijengien kärkiketjujen kavereista tulee aika kovia pelaajia myös aikuisten tasolla.

On tosin pienikokoinen ja fyysisesti vielä aika raakile liigatasolla. Pituuteen ei voi oikeen vaikuttaa, mutta voimaan voi ja tolla puolella mä nään ne isoimmat haasteet Mustosen kohdalla. Käsistä, luistelusta tai pelisilmästä ei homma kyllä jää kiinni, vaikkei nyt ihan Teräväinen vol 2 olekaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Peltola on ollut oikein positiivinen yllätys, liikuttaa kiekkoa hyvin ja pärjää omassa päässä ihan kelvollisesti. Miellelläni näkisin hänet KHL-Jokereissa syvyyspakkina

Ei pahalla, mutta jos KHL:ssä meinataan edes jotenkin pärjätä, materiaalin pitää olla ihan jotain muuta kuin syvyyspakkina Ipan ylijäämä.

Huhuna sen verran, että eilen juttelin tutun agentin kanssa. Hän kertoi Jokerien hakevan kovan luokan vahvistuksia jotka liittyisivät joukkueeseen vielä tällä kaudella ja jatkaisivat mahdollisesti myös KHL:ssä. Rahat tähän on olemassa ja muutaman kaverin kanssa on kuulemma päästy lähes sopimukseen, mutta eri syistä ne ovat kaatuneet kalkkiviivoilla. Jatkoajan huhuille hän naureskeli todeten, että Jokerit on ollut kiinnostunut useista liigapelaajista mutta kaikki kovan tason kaupat ja siirrot on kaatuneet aikaa sitten. Hän epäili että muut liigajoukkueet ovat tehneet päätöksen olla myymättä/vaihtamatta Jokereille yhtään ns. vahvistusta.
 

senilix

Jäsen
Juuri näin. Jos Jokereilla ei ole jatkossa liigatason farmiseuraa, sen junioreista isoin osa, jolle hyppy KHL-kaukaloihin on liian suuri, päätyy hakemaan peliaikaa ja vastuuta muista SM-liigaseuroista.

Eikös KHL-säännöt kiellä farmiseurat.

Lisäksi siellä on jonkunlainen siirtoikkunakäytäntö, joten pelaajia ei voi siirrellä milloin tahansa, kuten omassa liigassamme on mahdollista.

Joku tuon Venäjän mestaruussarjan säännöt paremmin tunteva voisi tarkistaa nämä asiat.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
No nyt voi lopettaa spekuloinnin:

Peltola -> Jokerit
Korpisalo, Mustonen -> Ilves

Win-win

Cobolin viestissä taas melko mielenkiintoista settiä.
 

Andrew

Jäsen
Olen samaa mieltä, että tämä vaihtokauppa on win-win. Jos Jokerit jatkaisi Liigassa ensi kaudella niin siinä tapauksessa kauppa olisi ollut järjetön, mutta nyt nuoret pelaajat saavat peliaikaa toisessa joukkueessa ja Jokerit sai syvyyttä puolustukseen.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehdottomasti hyvä vaihtokauppa, jossa omien laskelmieni mukaan molemmat voittivat. Muse ja Korpisalo ovat kiistatta aivan huippulahjakkaita ja jo nyt hyviä pelimanneja, mutta tie Jokereissa oli aika pahasti tukossa. Peltola taas on yllätänyt ainakin minut täysin, loistava palanen Jokerien pakistoon.

Ainahan se on harmi "menettää" omia lupaavia nuoria, mutta uskon vakaasti, että siirron suurimmat hyötyjät ovat Mustonen ja Korpisalo. Ja se on hieno juttu se. Ipa ja Jokerit todennäköisesti myös hyötyvät, mutta etenkin pelaajien kannalta loistava ratkaisu. Onnea ja menestystä molemmille Ilveksessä.
 

Masentaja

Jäsen
..siirron suurimmat hyötyjät ovat Mustonen ja Korpisalo.

Mutta myös Peltola. Antaa todella isoja näyttöjä nyt tulevan uransa kannalta. Jos aiemmin on paiskinut hommia mestiksessä, on jo muutaman kk päästä mahdollista heilua "kaksisuuntainen" KHL-soppari taskussa. En näe mitään estettä, etteikö voisi rotaatiopakkina pyöriä jopa KHL-tasolla, perusvarma pakki joka ei ole hukassa kummassakaan päässä kaukaloa. Sai hienon näyttöpaikan Jokerien loukkaantumis/alisuorittamis sumassa ja lunasti kyllä täysin paikkansa. Toivottavasti nyt ei hiivi hyvä olo puseroon. Positiivisimpia yllätyksiä jokeri-joukkueessa.

Hyvää jatkoa Muselle ja Korpille Tampereella. Tervetuloa himaan kun olette kasvanut aikuisiksi.
 

senilix

Jäsen
Heh, no eivät kiellä. Ihanko muuten vain (lähes) jokaisella KHL-seuralla on sellainen ja Jokeritkin kiivaasti vastaavaa yhteistyötahoa etsii.

Ei tuo ollut minun keksintöni. Tuollaisia kirjoitti joku (Pesu?) Urheilusanomien "pääkirjoituksessa" joku kuukausi sitten. Tuskin hänkään ihan tyhjästä kirjoitti. Siksi tuota kysäisin.

Löytyihän se, tällaisen viestin väsäsin Sport-ketjuun 10.12.:

"Näillä palstoilla on spekuloitu Jokerien farmiseurasta.
Tänään postiluukusta tipahtaneessa Urheilusanomissa Vili Pesu kertoo, että KHL:n säännöt kieltävät farmiseurat."
 
Viimeksi muokattu:
Ei tuo ollut minun keksintöni. Tuollaisia kirjoitti joku (Pesu?) Urheilusanomien "pääkirjoituksessa" joku kuukausi sitten. Tuskin hänkään ihan tyhjästä kirjoitti. Siksi tuota kysäisin.

Löytyihän se, tällaisen viestin väsäsin Sport-ketjuun 10.12.:

"Näillä palstoilla on spekuloitu Jokerien farmiseurasta.
Tänään postiluukusta tipahtaneessa Urheilusanomissa Vili Pesu kertoo, että KHL:n säännöt kieltävät farmiseurat."

Hyvin homma näyttää kuitenkin useimmissa KHL-seuroissa toimivan. Jokereihin verrattavissa oleva esimerkki löytyy Prahasta, jossa paikallisen KHL-seura Levin yhteistyöseura Sparta pelaa Tshekin omaa liigaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eli Jokerit kiitti tuoretta maailmanmestaria, Musea, pistämällä miehen välittömästi kiertoon ja Ilvekseen. No pelaajien itsensä kannalta tämä varmasti oli paras ratkaisu kun peliaika olisi liigassa kaikilla kolmella ollut kortilla ja nyt sitä tulee ja voi tulla uudessa seurassa paremmin. Silti itseäni ainakin pikkasen kirpasee se että omia lupaavia junnuja myydään pois vaikkakin Mustonen ei vielä tällä kaudella ollut ainakaan Jokereiden miehistössä riittävän hyvä murtautuakseen pelaavaan miehistöön, lähinnä pienen kokonsa ja tästä johtuvien fyysisien puutteiden takia, taidollisestihan Mustonen on jo nyt ihan hyvällä tasolla ja varmasti kehittyy osaavassa valmennuksessa vielä paljonkin. Korpisalo on myös lupaava nuori veskari jolla on edessään lupaava tulevaisuus. No Jokerit sai täällä hyvin pelanneen Niko Peltolan ja näin täydennystä pakistoon, joten kai tämä oli sitten win - win tilanne kaikille osapuolille ja kai sitä tarvitsee vain alkaa asennoitumaan siihen että omia junioreita ei enää tulevaisuudessa nähdä KHL:ää pelaavassa Jokereissa kuin äärimmäisen harvoin ja valtaosan kohdalla omien junioreiden polku Jokereihin kulkee jonkun muun liigaseuran kautta.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ässäosiossa huhuillaan, että Lindbomh olisi tehnyt sopparin Poriin. Loppukausi + ensi kausi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ässäosiossa huhuillaan, että Lindbomh olisi tehnyt sopparin Poriin. Loppukausi + ensi kausi.

Tämä riippuu varmasti paljonkin siitä, miten Erosen ja Dehnerin tilanteet kehittyvät. Lindbohm on pelannut koko ajan paremmin ja otteet ovat olleet äijämäisiä ja varmoja nyt kun on päässyt Jokereiden menoon takaisin sisälle. Ensi kaudeksi Petterin siirto Ässiin voisi ollakin win-win-tilanne mallia Ilves-siirrot, mutta täksi kaudeksi tapahtuessaan siirto merkitsisi ainakin itselläni perkelöitymistä.

Edit. Johonkin Umiseviciin voisin pitkin hampain vaihtaa ;)
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kommentoidaan nyt tänne, vaikkei huhuketjun kamaa olekaan. Peltola <-> Muse, Korpisalo oli hyvä vaihtokauppa kaikkien kannalta, kuten täällä jokainen on todennut. Osa tosin pitkin hampain ja katkerana, mutta mielestäni Mustosessa ei menetetä mitään sellaista, josta kannattaisi kynsin hampain pitää kiinni. Jokereissa ei olisi koskaan lunastanut potentiaaliaan, mutta Ilveksessä se saattaa olla mahdollista. Musen ongelmana on, että on pienikokoinen eikä välttämättä olisi breikannut, vaikka Jokerit olisi jäänyt Liigaan pelaamaan, saati sitten KHL:ssä.

Toivottavasti Ilveksessä kehittyy ja nousee johtavaksi pelaajaksi, mutta jotenkin en jaksa uskoa tähän. Saman ikäisenä esimerkiksi Teemu Pulkkinen teki jo piste/peli Liigassa, Muse ei vielä edes Mestiksessä pääse tähän. Aikaa toki on, mutta mistään poikkeuksellisesta lahjakkuudesta ei ole kyse. Kehittyessään liigatason pelaaja, mutta NHL jäänee unelmaksi.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Ässäosiossa huhuillaan, että Lindbomh olisi tehnyt sopparin Poriin. Loppukausi + ensi kausi.

Tämä ei yllättäisi (mikäli huhu pitää paikkansa), sillä Peltola ja Lindell taitavat olla valmennuksen papereissa Lindbohmin edellä, joten kaikkien ollessa terveinä Lindbohm ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon.

Näkisin huomattavasti mielummin Lindbohmin syvyyspakkina, kuin esimerkiksi A-J:n, mutta toki ymmärrän, että säännöllinen peliaika kiinnostaa enemmän.
 

Masentaja

Jäsen
Mistään en mitään tiedä, mutta tuntuu uskomattomalta että Jokerit luopuisi Petteristä. Menee mun ajatuksissa sarjaan Uskon kun näen. Toivottavasti on vaan Porilaisten märkä uni, tätä Ossi vol2:sta ei saa päästää maakuntiin ainakaan vielä. Rosterin lasisuuden perusteella ei oikeastaan ole edes varaa laskea yhtään pakkia pois.Tällä kaudella telakalla on puolustajista ollut Ossi, Eronen, Dehner. Tuon jälkeen kokoonpanossa on tasan 6 pakkia, Lindell, AJ, Kousa, Peltola, Karalahti ja Lindbohm. Vieläpä kun tulossa on olympialaiset (Ossi pois) ja Eronen ja Dehner saikulla miten sattuu niin en usko että kovin äkkiä Lindbohmista luovutaan. Syvyyttä on pakko olla enemmän kuin yks jätkä, varsinkin jos se on AJ.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Jokerit ei varmasti luovu Lindbomhista ellei jostain saada uutta pakkia tilalle. Sen verran halpa kaveri vielä kyseessä ettei ole mitään järkeä hänestä luopua. Ollaan toki uran kehityksen kannalta esteenä mutta ei voi mitään, ensi kaudella saa taas uudessa joukkueessa toivottavasti peliaikaa.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Palstalla huhutaan ensikauden Jokereihin Jere Sallista ja Kristian Näkyvää.

Huhtala - T.Sallinen - J.Sallinen olisi ihan pätevä 3-4 vitja. Eivätkö vetäneet yhdessä maajoukkueessa hiljattain? Näkyvästä en oikein mitään osaa sanoa, semisti hasardihankinnalta vaikuttaisi...
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Palstalla huhutaan ensikauden Jokereihin Jere Sallista ja Kristian Näkyvää.

Huhtala - T.Sallinen - J.Sallinen olisi ihan pätevä 3-4 vitja. Eivätkö vetäneet yhdessä maajoukkueessa hiljattain? Näkyvästä en oikein mitään osaa sanoa, semisti hasardihankinnalta vaikuttaisi...

Eiks tää Näkyvä ollu se, joka on Karlssoniakin parempi?

Mainitsemasi ketju kyllä passaisi, mutta mielelläni näkisin jokeri-värejä noissa alemmissakin ketjuissa. Mäkeä tai Ritaa.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Palstalla huhutaan ensikauden Jokereihin Jere Sallista ja Kristian Näkyvää.

Huhtala - T.Sallinen - J.Sallinen olisi ihan pätevä 3-4 vitja. Eivätkö vetäneet yhdessä maajoukkueessa hiljattain? Näkyvästä en oikein mitään osaa sanoa, semisti hasardihankinnalta vaikuttaisi...

Tässä rupee olemaan jo sellasta huhua et pistäs ihan oikeesti miettimään kausikortin uusimista. En kyllä näihin usko ainakaan noiden kaikkien kohdalla todellakaan. Perse edellä kiivettäisiin puuhun ja vielä kovempaa tiputtais alas. Huhtala on noista mun mielestä ainoa edes jotenkin tarpeellinen pelaaja ja miksei toinen Sallinen nelosketjun sentteriksi, JOS Hahl ei jatka. Muuten kyllä noi Salliset ja etenkin Näkyvä edustaa juuri sitä tasoa suomalaisista pelaajista, mitä ei tarvitse ulkoa tuoda sisään. Vaikka Näkyvä onkin kuulemma parempi kuin Karlsson, niin sillähän tekis tiukkaa päästä kokoonpanoon tälläkin hetkellä Jokereissa, saatika ens kaudella kun puolustuskin oletettavasti vahvistuu.
 

Ridge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sallisen veljekset pelasivat ainakin edellisessä EHT-turnauksessa Kurrin ja Erkan silmien alla ilmeisen hyvin, joka saattaa lisätä Jokerien kiinnostusta heihin. Surullista tosiaan jos alempiinkin ketjuihin aletaan roudaamaan pelaajia muualta, kun omillakin jätkillä voisi täyttää kyseiset paikat varsin hyvin. Noh, ei revitä vielä pelihousuja, kun huhut ovat toistaiseksi näin hataralla pohjalla.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Tässä rupee olemaan jo sellasta huhua et pistäs ihan oikeesti miettimään kausikortin uusimista.

Sama. Haluan Jokerit-taustaisia pelaajia varsinkin alempiin ketjuihin. Mitä taidossa menetetään se asenteella korvataan. Parempi kuin Karlssonkaan ei herätä mitään positiivisia fiiliksiä. Toivottovasti nää on ankkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös