European Trophyn finaalipelit Berliinissä 19.–22.12.2013

  • 75 080
  • 256

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Jyp! Helvetin kova. Kyllä ne eurooppa voitot tuntuu hienolta kun suomalainen jengi vie.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
KIITOS JYPPI!

Turnausvoitto itsessään on jo tosi upee juttu. Mutta kun miettii millaisella joukkueella tää voitto tuli, niin tuntuu kyllä ihan uskomattoman hyvältä. Huh huh mikä porukka ja millaisia taistelijoita löytyy Akatemian(kin) puolelta. Toivottavasti tuo taklaus- ja karvauspeli jää päälle loppu kauden ajaks.

Kiitos ja kippis!
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea JYP! Ei tätä turneeta ihan pilipali seura voita joten kova saavutus!
 

Handyy

Jäsen
Tarkki, Louhivaara, Wärn, Perrin, Nenonen... Kaikilta aivan huikeat suoritukset tässä lopputurnauksessa! Kiitos JYP mahtavasta viihteestä ja turnausvoitosta!
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Oijoijoi raikaa ja nostellaan kannua...Enne? Tähän hymiö.

Hieno peli ja hieno lopputurnaus, toivottavasti jätkät saa tästä virtaa kevään koitoksiin.

Kiitos JYP!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Komea voitto! Ottelu oli etenkin kolmannen erän osalta melkoinen puolustustaistelu ja Tarkki oli kyllä ilmiömäisessä vireessä.

Kiitos JYP!
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
LOISTAVAA!!

Huh huh, ihan pimeen piinaava vika erä - vieläkin tärisee!
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
No huhhuh, vielä muutama päivä sitten itseä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa joku European Trophy, mutta lopulta tuo finaali pesi kiinnostuksessa JYPin pronssipelit liigassa. Hienoa äijät!

Etenkin kun tuota kokoonpanoa miettii, huhhuh. Pakistossa on vain Luoma ja Näkyvä virallisia liigapelaajia, Halme nyt sesonkiapulaisena tietenkin. Hyökkäyksestä puuttui Ikonen ja Lahti, joista etenkin jälkimmäistä kaipailin kovastikin. Tarkki oli muuri. Kyllä nosti huomattavasti tämä turnee uskoa JYPiin kevään poffeja silmällä pitäen. Kunhan saadaan pakistoa kuntoon, Lahti (ja ehkä myös Ikonen) samoin kokoonpanoon ja Tarkki pitää tuon vireensä. Ei pitäisi olla huolta meillä.

45K kilahti lisäksi ylimääräistä pätäkkää Tynin kirstuun. Saa nähdä tuoko se mitään lisäarvoa pelaajamarkkinoille.

Erityisesti omaa mieltä lämmittää tieto siitä, että muksut pääsevät nyt hakkaamaan pleikkaria sairaalassa. Siellä ei virikkeitä ole koskaan liikaa. Kiitos JYP!
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kärppien ykköshaastaja on vanha tuttu JYP!
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Onnea! Ruåtsalaiset joukkueet osoittivat taas lievän pehmeytensä. Hienoa peliä jyväskyläläisiltä, mutta kolmannen erän perinteinen Suomen maajoukkueen tyylinen kilpikonna-taktiikka eli karvauksen laskeminen hieman hirvitti. Liigan tasosta ruikuttaville velliperseille tämä tekee hyvää. Kiitos JYP!
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Upea voitto ja huikea näyttö siitä, mitä Akatemia-kuvio JYPille antaa. Yhteensä yli kentällinen, ja puolet pakeista, oli lähtökohtaisesti Akatemiaan sijoitettuja miehiä. Huhhuh, mitä menoa!

Ja toki, jos yksi pitää nostaa esiin, se on Tuomas Tarkki.

Täytyy sen verran korjata, että pakeistahan ei ollut "avauksen" miehiä mukana kuin Luoma ja Näkyvä. Kaikki muut ilman loukkaantumisia ns. Akatemian miehiä, vaikka Hietanen on paljon tällä kaudella luutinutkin :)
 

ahal

Jäsen
Lämpimät onnittelut Jyväskylään! Hieno saavutus kaikin puolin. Varmaan paras joululahja aikoihin, ja koko kaupunki voi siitä nauttia. Valtra rules.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP yeaahhh!!!

Hienointa oli nähdä asenne, millä otteluun tultiin:."me hoidetaan tää".

Pisteet seuraaville:

- Tarkki
- Perrin
- Nenonen

Jotenkin näiden nimet jäivät mieleen..

Jupa
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Nelonen ja ykkönen sekä tietenkin Tarkki saavat isot rispektit kolmannen erän taistelustaan, kakkos/kolmosketjut kävivät vikassa erässä ehkä kerran kaksi jäällä, kun muuten Veltsu luotti Perrinin ja Jonnen ketjuihin. Luotto palkittii ja jätkät taistelivat helvetin hyvin ja Tarkki oli aivan saatanan maaginen maalilla, jätkät kyllä saa kittää ja paljon Taakea torjunnoistaan. Ainahan toki on puhuttu että Tuomas Tarkki on isojen otteluiden mies ja ottelut joissa panosta, niissä mies on parhaimmillaan.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP! Mahtava meininki, jolla kipattiin kolme länsinaapurin vastustajaa putkeen ja otettiin kannu teki todella vaikutuksen. Ja millä rosterilla :)
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nostetaanpas tämä esille:
JYPin FB 21.12. kirjoitti:
Jos JYP voittaa European Trophyn loppuottelun sunnuntaina 22.12. Färjestadia vastaan JYPin pelaajat luovuttavat seuran voitosta lupaaman 5000 euron joukkuebonuksen kokonaan Keski-Suomen keskussairaalan lastenosaston tuki ry:lle Lastulle.

Onnea myös lapsosille!
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Onnea Jypille. Loisto suoritus.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Onnittelut Jypille, olen vilpittömän onnellinen suomalaisjoukkueen voitosta! Saadaan sitä kunniaa, mikä meille kuuluu, viimeistään nyt. Hienosti hoidettu.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Loukkaantuiko muuten Myttynen avauserässä? taisi saada ikävästi selkään eikä sen jälkeen ainakaan kentällä käynyt, toki pakkaa tiivistettiin melkoisesti ja melkein Perrinin ja Virtasen ketjut vain kävi lopussa kentällä.

Hieno taistelu ja koko turnausta kun ajatellaan niin kyllähän Tarkki, Louhivaara, Nenonen ja Hubacek ainakin näytti että taistelutahtoa, liikettä ja taitoa löytyy silloin kun tarvitaan. Myös mielestäni Perrin ja Virtanen pystyivät nostamaan tasoaan ehkäpä lisääntyneen vastuun myötä kun lahti oli poissa. Puolustus onnistui erinomaisesti lähtökohtiin nähden. Varsinkin Auvinen pystyi nostamaan tasoaan SM-liiga otteluihin nähden huimasti, tuntui että löytyi voimaa ja ilkeyttä ihan eri tasolla kun liigassa.

Muutenkin varsinkin finaalin avauserä joukkueelta loistavaa pelaamista, semmoista jota liigassa on kaivattu alusta lähtien, kovaa karvauspeliä, taklauksia ja raastamista. Näytti aivan kun mestaruuskausien peli. Kaikkea mitä on puuttunut alkukauden otteista. Ei ollut samanlaista odottelua vaan mentiin tunteella, raastettiin, taklattiin ja otettiin miestä kiinni. Loppua kohden liikaa peli passivoitui ja karvauspeli jäi kokonaan pois. Melkein Tarkki vain pelasti joukkueen tappiolta.
 

hubadubaduu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen-musta-valkoinen
Kyllä hirvitti katsoa viimeisen erän taistelua. Kolme minuuttia ennen loppua mietin, kuinka kova on Veltsun syke, jos mulla huitelee 140 hujakoilla. Jännitti ihan pirusti!

Tarkki oli loistava ja otti muutaman älyttömän seivin. Hyvin joukkue taisteli. Onnittelut jätkille loistavasta turneesta. Toivottavasti saa eväitä tunnetusti pitkään tammikuuhun!

KIITOS JYP!

Sent from my Lumia 900 using Board Express
 
Suosikkijoukkue
JYP
Loukkaantuiko muuten Myttynen avauserässä? taisi saada ikävästi selkään eikä sen jälkeen ainakaan kentällä käynyt, toki pakkaa tiivistettiin melkoisesti ja melkein Perrinin ja Virtasen ketjut vain kävi lopussa kentällä.

Eipä Myttynen loukkantunu pahemmin, oli kentällä senkin jälkeen. Loppua kohden JYP tiivisti kolmeen ketjuun, Myttynen, Roine, Palve ja Markkula tais kolmannessa erässä pari vaihtoo olla kehissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös