Jokerit kaudella 2013–2014 – näillä mennään!

  • 1 054 247
  • 2 529
Vieläkö pehmeäkätinen pelintekijä Anders "Burran" Burström jatkaa uraansa? Siinä olisi meille ykkössentteri!

Ei jatka ei, mutta miten olisi piste per peli Saksan kakkosessa vetävä Markku Tähtinen? Bates Battaglia olisi tähän tilanteeseen paras ratkaisu, mutta kaveri on tainnut pistää hokkarit naulaan. Kunnon lappua vaan kouraan, niin Bates pyörtää lopettamispäätöksensä ja vie Jokerit finaaleihin.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Niin isoa rahamäärää ei löytyisi, jolla Kibe Jokereihin menisi, se ei vain ole hänen luonteensa mukaista toimintaa.

Varmasti löytyy. Jokaisella on hintansa ja jokaiselle hevoselle löytyy ratsastaja. Ei siinä, että olisin halunnut erittäin paljon arvostamaani Kimmo Kuhtaa ikinä Jokereissa nähdäkään.

Mihin me senttereitä tarvitaan, ku meillä on Teuvo :) Miten kerran onnistuttiin samaan Wilm. Ai, että se pelaaja tuo ensimmäisellä kaudella hyvät muistot mieleen. Filppulaa ja Dixonia odotellessa.
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Missäs on Tommi Turunen nykyään?
Niin tai vaikka P.C. Drouin? Pelejä ei ole kahdelta viime kaudelta alla, mutta ennen sitä takoi IHL-liigassa kahdessa kaudessa kunnioitettavat 58+122=180 pistettä 151 ottelussa.

Kyllähän tuo ylivoimaisia Kärppiäkin vastaan playoffeissa ainakin maalin teki aikalailla 10 vuotta sitten!

Ei muuta kun soittoa näiden Ex-starojen perään niin saadaan kunnolla hauskuuteltua tämä viimeinenkin kausi pois alta.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Ei jatka ei, mutta miten olisi piste per peli Saksan kakkosessa vetävä Markku Tähtinen?

Tähtinen oli muuten Kerälän ohella todella aliarvostettu pelaaja Jokereissa. Ottaisin molemmat riemuiten vastaan, jos olisivat Jokereihin tulossa. Tällä hetkellä meillä on 2000-luvun huonoin sentterinelikko kehissä. Pirnes - Hauhtonen - Mäki - JMJ tulee toki lähelle.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Näillä EI mennä, mutta onko järkrevää kikkailla näillä verorajoilla. Pieni fobia on istumapuolella, että sopeutuuko "vahvistus" joukkueeseen. Ja mitä tapahtuu kun ketjut rukataan uusiksi juuri siinä vaiheessa kun pitäisi olla iskussa. Ainoat henkilöt, jotka eivät aiheuta epävarmuutta ovat Filppula ja eräs alipainoinen ruotsalaispuolustaja. Muut crosbykovaltchukit joutunevat opettelemaan uuden pelifilosofian vaihtelevin lopputuloksin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Näillä valitettavasti mennään kun joukkueen rakenne on pielessä.

Jokereiden taito-osasto:
Teuvo Teräväinen
Steve Moses
Henrik Koivisto
Jarkko Ruutu
Aleksi Mustonen
Teemu Eronen
Mikko Kousa
Jeremy Dehner

Jokereiden maalintekijät:
Steve Moses
Janne Lahti
Teuvo Teräväinen
Jarkko Ruutu

Jokereiden puupökkelöt:
Tomi Mäki
Markus Hännikäinen
Semir Ben-Amor
Juhani Tyrväinen
Jani Rita
Riku Hahl
Matti Lamberg
Nichlas Hardt
Saku Salminen
Antti Tyrväinen
Petteri Lindbohm
Ossi Väänänen
AJ Niemi
Jere Karalahti

Kuten pelaajiston jakautumisesta näkee niin joukkueeseen on tuhlattu valtavasti rahaa puupökkelöihin ja taito-osasto on lähinnä nuorta, halpaa ja mestistaustaista. Pakisto on poikkeus jossa on taito-osastolla ainakin koitettu saada rahalla myös laatua.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Kyllä Virmasen haamu on vahvana Areenalla. Kekäläinen taitaa olla ainoa henkilö, joka on tuon kirouksen murtanut ja toiminut fiksusti.

Kuulostaako Virmaselta?

- Edelliskauden joukkueesta lähtee ykkössentteri muualle. Legendat kertovat Hjalliksesta joka toteaa että "ei korvata, sehän pelas ihan paskasti".

- Kakkossentteri on krooninen saikkupotilas, jolloin fiksummat kaverit toteaisivat että "sehän saattaa loukkaantua aika todennäköisesti" ja miettisivät varasuunnitelmaa jo hyvissä ajoin.

- Junnuissa on lupaava pelaaja, jota myös sentteriksi kaavaillaan. Tosin tämä junnu ei ole antanut vielä yhtään näyttöjä siitä että voisi Liigassa pelata sentterinä. Fiksummat kaverit toteaisivat että sen varaan ei voi oikein laskea, joten pidetään häntä ennemminkin bonuksena ja syvyytenä.

- Mestaruutta tavoitellaan tosissaan, onhan nyt jäähyväiskausi. Pakistoon tulee isolla rahalla kaksi kovimmasta päästä olevaa suomalaisnimeä. Näillä hankinnoilla osoitetaan myös ulospäin että nyt mennään eikä meinata.

- Edellisen kohdan osoitukset eivät ulottuneet hyökkääjiin tai maalivahteihin asti. Maalivahtiasian kanssa sekoiltiin pitkään eikä kukaan tiennyt lähteekö Kilpi vai ei, ja tuleeko joku vai ei. Sitten tuli, mutta siitäkään ei tiedetty onko ykkönen, kakkonen vai jotain muuta. Edelleenkään ei oikein tiedetty mitä Kilven kanssa tehdään. Kävi flaksi ja Irving sopeutui täkäläiseen peliin hyvin, ja Kilpi lähti. Sitten huomattiinkin että kakkosmolari puuttuu kun laavakylvetettiin junnut. Joten jälleen kerran ollaan tilanteessa jossa on kohtuullinen ykkönen ja kaikilla on sormet ja varpaat ristissä ettei hän loukkaannu.

- Sentterivaje oli (tai olisi pitänyt) tiedossa jo viime keväänä. Itse asiassa jo varmaan vuosi sitten koska Filppulan lähtö naapurimaahan ei voinut tulla yllätyksenä. Koko tänä aikana on onnistuttu tuomaan sisään vain DeSimone. Huhuja liikkuu puolen miljoonan tarjouksista. Tuolla summalla pitäisi käsittääkseni saada jo jonkinlainen pelimies. En tiedä mitä Sakicia mailoineen siellä toimistolla tavoitellaan, mutta kun katsoo parin viime pelin sentteritilannetta niin kannattaisiko kriteereitä vähän höllätä että saataisiin edes joku?

- Ykköslaituri loukkaantui. Nyt kun vuoden takaisiin menetyksiin ei ole ehditty reagoida, niin mistä löytyy resursseja tämän menetyksen paikkaamiseen?

- Joukkuetta on kyllä vahvistettu. Ryminäosasto ja pakisto on saanut useampiakin pelaajia. Virmasen perinteiden vanavedessä siis vahvistetaan sitä osastoa mitä ensisijaisesti ei tarvitsisi vahvistaa.

Mun mielestä on typerää Hjalliksen sanoa että nyt tavoitellaan mestaruutta tosissaan, ja ykkössenaa ei ole hankittu vielä marraskuussakaan. Kaikki tietävät että joukkuelajeissa pärjätään joukkueena, ja se prosessi vie aikaa. Jos tänne roudataan tammikuussa tärkeille paikoille vahvistuksia, niin äkkiä käy niin että playoffeissa henki voittaa jälleen kerran materian.

Yhtään Kurria väheksymättä, mikään hänen tähän astisista toimistaa ei viittaa siihen että hän olisi kyllin kova ukko voittamaan Virmasen perinnön. Päinvastoin, ensimmäisenä kommenttinaan hän heittää lehdille että joukkueessa on vapaamatkustajia ja surffailijoita. Ehkä Kurri oli katsellut eri pelejä kuin minä, koska minä näin julmetusti töitä tekevän joukkueen joka noudatti tuskallisen orjallisesti valmennusjohdon pelitapaa. Ainoa poikkeus on Kousa, mutta jos yksi pelaaja hieman fleguilee (joka on hänen tapansa, ei pitäisi tulla yllätyksenä valmennusjohdolle tai Kurrille) niin tuskin kannattaa koko jengiä lytätä mediassa.

Virmasen perintö tiivistettynä yhteen lauseeseen: hyökkääjää tarvitaan, pakkia etsitää ja maalivahti hommataan (Puurula). Kun tiedettiin mitä saadaan.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tomi Lämsä ei äsken kyennyt vahvistamaan nelosen haastattelussa, että uusia pelaajia tulisi siirtomarkkinoilta ennen tammikuun siirtorajaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hyvä kuulla ettei sinne olla ketä tahansa rahtaamassa vaan hankkimisen ilosta.

Jep. Rekosta, Mustosta ja Karjalaista kovempia pelureita on liigaan on niin tavattoman vaikea löytää ja nämä mainitut pelaajat itsekin hyötyvät hurjasti kun joutuvat pelaamaan sellaisissa rooleissa jotka on auttamatta liian suuria taitoihin nähden.
 
Kun Lukkopeliä katsoo niin hyökkäyksestä puuttuu valtava määrä A) luovuutta B) silkkaa pelitasoa, ei tuollaista määrää junnuja yksinkertaisesti voi peluuttaa kokoonpanossa, kaikki osapuolethan tässä kärsii. Ihan vitun säälittävää räpeltämistä tuo touhu kun ei se taso vaan riitä noilla junnupelureilla, sinne tarvittaisiin jo ihan määrällisestikin liigatason kavereita rinkiin useampi kipale.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Kun Lukkopeliä katsoo niin hyökkäyksestä puuttuu valtava määrä A) luovuutta B) silkkaa pelitasoa, ei tuollaista määrää junnuja yksinkertaisesti voi peluuttaa kokoonpanossa, kaikki osapuolethan tässä kärsii. Ihan vitun säälittävää räpeltämistä tuo touhu kun ei se taso vaan riitä noilla junnupelureilla, sinne tarvittaisiin jo ihan määrällisestikin liigatason kavereita rinkiin useampi kipale.

Viimeiset 5 matsia, tämä mukaan laskettuna, 6 maalia. 1,2 maalia/ ottelu. Ei paljon verosuunnittelut lämmitä.
 

JPL

Jäsen
Riippuu täysin siitä, mikä on Dani pojan motivaatio. Jos on ensi kauden sopimus jo selvä, niin sitten on puhdasta surffailua ja kiukuttelua. Jos taas joutuu tekemään töitä seuraavienkin palkkakuittien eteen, niin kyseessä on loistava ja tunteella elävä pelimies.

Joka tapauksessa kyse on erittäin hankalasta persoonasta, josta joukkueet haluavat aina päästä eroon ennen sopimuksen loppumista.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Corso tulee ja pelaa sillä tasolla mitä siltä vois odottaa motivaation ollessa kunnossa niin hyvä lisä! Ja vaikka tonne sitä huipun veliä vielä kaipaiskin sentteriks niin noillakin senttereillä voi lähteä loppukauteen menettämättä toivoa menestyksestä. Terväväinen voi oikein hyvin olla toisen kärkiketjun sentteri, sillä oletuksella tosin et laidoilla on Hardt ja Moses. Se koostumus toimi syksyllä hyvin ja siinä Teräväinen oli mies paikallaan sentterin tontilla. Corson ympärille sit toinen tehoketju, Lahti toiseen laitaan ja toiseen A.Tyrväinen esimerkiksi niin olis ryminää ja kovaa potentiaalia hyviin tehoihin. Myös pudotuspelejä ajatellen Lahti-Corso-A.Tyrväinen toisena kärkiketjuna vois olla kovaa valuuttaa.

Jos taas sieltä tulis vielä se huipun veli sentteriksi ni Teräväinen toisen kärkiketjun laituriksi A.Tyrväisen paikalle ja uus sentteri Hardtin ja Moseksen kanssa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jos siirtää tuolta Huhuketjun puolelta tänne keskustelua siitä, miten paljon ja minkälaisia senttereitä Jokerit tarvitsee, niin kärkimiehen lisäksi tarvittaisiin Henritiusta ja Salmista stunttaamaan. Sairastupa on siitä vittumainen, että jos se tuollaisena jatkuu, ei Teräväinen voi esimerkiksi mitenkään saada riittävää lepoaikaa junnuskabojen jälkeen. Tällöin voi käydä juuri kuten C.Orr manasi tuolla huhupuolella.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Tossa rosterissa lämmittää hemmetisti kolmosen ja nelosen kokemus ja potentiaali omissa rooleissaan. Semir löytyy vielä antamaan rotaatiota.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kaikki peukut pystyyn että Riksa pystyy pelaamaan huomenna Julleja vastaan. Koivisto-Hahl-Julle-Mäki nelikko kun näyttäisi paljon väkevämmältä kuin Koivisto-Julle-Mäki-Rekunen. Kaikki kunnia hyvin stuntanneille junnuille, mutta toivon totisesti että kolmikosta Rekunen-Mustonen-Karjalainen ei yksikään pelaa huomenna HIFKiä vastaan. Tulee nimittäin vaikea matsi nyt kun HIFKikin voi Ruudun sijasta keskittyä pelaamiseen.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Ihan jees haku tuo Nagy. Floppivaara on olemassa, mutta mahdollisuudet vaikka mihin. Muistaakseni nopea kaveri ja kädet myös käy mukavasti. Sentteri vielä sisään ennen joulua, niin joukkue alkaa olemaan kasassa. Sentteriä, laituria ja kakkosveskaria toi joukkue kaipasi vielä kuukausi takaperin. Nyt on veskari ja laituri hankittu. Kaikki kunnia Koivistolle, mutta kahden ensimmäisen vitjan hyökkääjä hän ei ole. Varsinkaan VIIMEISELLÄ liigakaudella, jossa Jokerit pelaa vain ja ainoastaan mestaruudesta. Nyt Kurri&Vuorinen THE sentteri sisään, vai onko Filppulan korvaaja Filppula itse???
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Kun Hjallis sanoi että Filppulaa ei korvata, niin taisi osua aika oikeaan. (saako niitä hymiöitä käyttää vai ei?)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös