• 805 529
  • 2 479

Le Dang

Penguins
Dupuis loukkantui Rangersia vastaan? Mitenköhän hyökkäysketjut menee ensi pelissä? Ihan tarpeeksi loukkaantumisia Pens-hyökkäyksessä jo ennestään, milläs tämä paikataan?

Neal on palannut harjoituksiin tänään, ja ensi viikon puolella voi hyvin tehdä paluun kokoonpanoon. Bennett sieltä voi palata jo lauantaina kehiin ja veti harjoituksissa Malkinin kentässä, ja Megna oli puolestaan Crosbyn laidalla.

Vaikka Dupuis'lta jäisi otteluita väliin, ei ketjurulettia tarvitse juurikaan harrastaa, kun edellämainitut ovat paluun kynnyksellä. Mikäli lauantaina Bennett ja Dupuis ovat vielä molemmat poissa, lienee sitten Megna Crosbyn laidalla ja Jeffrey nousee Malkinin kenttään.

Oddee

Joo näin ajattelinkin. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Dupuis pelaa huomenna omalla paikallaan ykkösketjussa. Bennett palaamassa kokoonpanoon ja Megnaa viedään kolmosketjuun.

Jesyy

Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Suuria uutisia! Aivan ennen Blues-matsin alkua tuli tieto, että James Neal pelaa tänään. Nealer pelaa nelosketjussa, sekä todennäköisesti myös ylivoimalla.
Loistava juttu!

Le Dang

Penguins
En tiedä näinkö oikeasti näin, vai halusinko vain nähdä näin, mutta kakkoskentän kemiat tuntuivat olevan heti alusta asti melko hyvin kohdallaan. Nealilta energinen peli, ja samantien syöttöpiste tuohon ainokaiseen. Sen sijaan ykköskentän Blues pimensi aika totaalisesti.

Näissä hävityissä peleissä on ollut positiivista usein se, että ovat olleet tuollaisia yhden maalin tappioita, jotka ovat johtuneet lähinnä tehottomuudesta. Joukkue on päästetyissä maaleissa konferenssin viides ja koko liigan top-10:ssä.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Neal ja Bennett tekivät molemmat hyvät paluut kokoonpanoon. Malkinilla on nyt tekemisessään semmoinen sopiva raivo ja jos tuo pelaaminen jatkuu niin pisteitä alkaa ropista. Nyt on sitten Crosbyn vuoro olla tehottomalla päällä. On se kumma kun nämä molemmat supertähdet eivät voi loistaa samaan aikaan.

valkeaori

Penguins
Kyllähän Crosbyn alkukausi oli todella huikea, mutta viimeisessä yhdeksässä pelissä Colorado -matsista alkaen, Sid ei ole kyllä todellakaan ollut liigan paras pelaaja.

Yhdeksään edelliseen peliin tehot 1+5 ja nyt seitsemän peliä putkeen ilman maalia. Näiden yhdeksän pelin aikana 4 kertaa kiikareilla ja 5 kertaa +/- ollut miinuksella. Tällä hetkellä ei kyllä todellakaan ansaitse minkäänlaista hehkutusta, tai "maailman paras" -mainintoja.

Viime yönäkin hävisi kaksinkamppailuja oikein urakalla ja antoi esimerkiksi ylivoimalla erittäin huonoja syöttöjä. Oli myöskin ensimmäisessä erässä läpiajossa, mutta tavaramerkki, nopea rannari, ei yllätys yllätys uponnut verkon perukoille.

No toivotaan parempaa huomista, mutta kyllähän pelaajan, jota niin moni pitää maailman parhaana, pitäisi pystyä pelaamaan jatkuvasti tasaisen hyviä otteluja. Otetaan vertailuun vaikkapa Steven Stamkos, joka nousi viime yönä tasapisteisiin Crosbyn kanssa. Yksi ottelu vähemmän pelattuna, 6 maalia enemmän, vetoprosentti 2 kertaa parempi, +/- 7 pykälää parempi... Kaudesta on toki pelattu vasta noin viidesosa, mutta näillä otteilla #87 on menettämässä "kruununsa".

Wild-Chester

Viettäköön se Crosby nyt vaihteeksi sitten vähän hiljaisempaa aikaa, mutta toivottavasti se Hart-Geno ja 40 maalin Neal alkaa nostamaan päätään.

Vaikka tosiasia on se, että joukkueella jolla on kahdessa kärkisentterissä kiinni reilu 18 miljoonaa, pitäisi saada aikaiseksi ainakin se kaksi tasapainoista hyökkäysketjua.

ufon_kaakao

TPS, Sebastian Aho

Ei ole ei, tosin ei se jokaisessa yhdeksän pelin jaksossa voi sitä ollakaan. Johtuisikohan otteiden suuri kontrasti siitä, että ensimmäiset pelit menivät kevyellä jalalla ja nyt ovat jo minuutit alkaneet näkyä, en oikeen keksi mitään muuta syytä. Mielenkiintoinen "kyykkäys" nimenomaan pelillisesti, tuloksellisestihan jokaiselle pelaajalle tulee kuivia jaksoja. Pens on pelannut tasaisia pelejä, jotka yleensä Crosby kääntää joukkueen eduksi, nyt ei.

Noh, positiivista on Nealin paluu, on se tärkeä mies. Ihan hyvältä näytti eka peli, jonka tosin sai vetää tuoreella jalallakin. Eiköhän Malkin-Neal ala rokottaa, ja toivotaan ettei Jokinenkaan ihan statistiksi jää.

Pili tulee käymään seuraavaksi Pittsburghissa keskiviikkona pelattuaan ensin tiistaina Ottawassa. Helppo nakki, otetaan siitä takki auki 6-1 voitto. Näin ne hommat etenee.

TwentyThree

Rauman Lukko
Sanoisin, että keskiarvoltaan yli 22 minuutin peliaika on Crosbylle hieman liikaa ja nyt on väsymys alkanut näkyä. Miehen pelityyli on kuitenkin todella aktiivinen ja kuluttava niin mielestäni peliaikaa pitäisi saada laskettua.

tsajari

Penguins

Totta. Tossa on tuo pari minuuttia liikaa, eikä se raja suotta useimmiten ole siinä ~20n minuutin peliajan kohdalla parhailla pelaajilla. Nyt varsinkin kun Malkinillakin kuulemien mukaan olisi peli-iloa ja Neal on takaisin niin tuo kaksi minuuttinen ei edes ole ratkaisevan tärkeä Sidiltä joka peliin. Ihannetilanne olisi, kun sen saisi raapaistua pois alivoimista mutta ymmärtääkseni sitä ei tule tapahtumaan kun Sid siellä aina vaan on. Ihan tilastoja tutkimalla huomaa muuten, että esimerkiksi Stamkosilla - ja muillakin - on jopa vaihtoja per peli enemmän mutta silti pienempi peliaika peliä kohden. Voiko tästä vetää johtopäätöksen, että Sidin vaihdot venyvät vain liian pitkiksi? Tilastotutkailua NHL.comista.

Bosco

HPK, Pittsburgh

22 minuuttia per peli ei ole mielestäni yhtään liikaa Crosbyn tasoiselle pelaajalle. Hyvin voisi oikealla peluutuksella nostaa jopa sinne 24 minuuttiin mielestäni. Kun on maailman paras pelaaja joukkueessa, niin sitä tulee ottaa maksimaalinen hyöty irti.

Malkin on vaihtojen pituudessa koko liigassa toisena ja Crosby kolmantena (jätin välistä kahden pelin Linden Veyn pois). Ovechkin on ykkösenä. Tavares on sitten neljäntenä heidän perässään. Tähdillä nuo vaihdot venyy pitkäksi, ja tuossa varmasti näkyy sekin että nuokin neljä taitavat kaikki vetää ylivoimat lähes kokonaan. Tosin en ole varma otetaanko ylivoimavaihdot huomioon noista nhl.comin tilastoissa, mutta niin olettaisin. Siellä muutenkin lähes kaikkien tähtipelaajien vaihtojen pituudet ovat siellä 49-56 sekunnin välillä, joten enpä tuosta tekisi johtopäätöstä että Crosbyllä vaihdot venyy liian pitkiksi.

tsajari

Penguins

Tietysti maksimaalinen hyöty pitää ottaa irti, mutta probleema onkin jos tämä jossain vaiheessa (nyt?) kääntyy joukkuetta vastaan kun pelaaja yksinkertaisesti väsyy. Olemalla vain paras pelaaja ei takaa, että pelaaja jaksaa pelata muita tähtipelaajia 2-4 minuuttia pitempiä peliaikoja jatkuvasti hyvällä tasolla. Ymmärrän, että joissain yksittäisissä peleissä mennään tuolla minuuttimäärällä, mutta kun luvut on tuota luokkaa per peli niin onhan se vähän arveluttavaa. Väsyessä loukkaantumisriskitkin kasvaa, joten miettisin kyllä tarkkaan tuota Crosbyn peluutusta. Kuten sanoin, varsinkin silloin kun "backuppina" on Malkinin ja Nealin tutkaparia yms. pelaajia jolta pitää odottaa tulosta eikä joukkueen pitäisi roikkua vain Crosbyn mukana.

Vaihtojen pituudet oli vain omaa mututuntumaa, mutta mielenkiintoista, että molemmat kärkisentterit ovat noinkin korkealla tuossa. Malkinin vaihdot saattavat sisältää pientä löysäilyä ajoittain, mutta Crosbyn tietäen siellä mennään perse hiessä koko aika, niin kyllä ne ihmisen rajat jossain vaiheessa luulisi tulevan vastaan.

Harmittavaa, että omat elämäntilanteet ovat siinä mielessä kimurantteja nyt etten kerkeä pelejä katsomaan, mutta hengessä koitetaan parhaan mukaan olla. En ole ehtinyt edes katsoa yhtään Letangin peliä tämän palattua saikulta. Miten on luistin kulkenut puolustuksen liiderillä?

TwentyThree

Mielestäni miehen pelaaminen tällä hetkellä näyttää siltä, että kyseinen peliaika on pitkässäjuoksussa liikaa. Alivoimalla tulisi mielestäni ainakin käyttää muita pelaajia vaikka Crosby hyvä alivoimalla onkin niin turhaan miestä siellä väsytetään. Toki ymmärrän, että alivoimaa pelatessaan on myös uhka vastustajalle, mutta tällä kaudella se ei ainakana maaleina ole realisoitunut.

Nerozki

Sotkamon Jymy, Man Utd

Varsinkin tällä kaudella tuota Sidin peliaikaa pitäisi tarkkailla, koska on vielä nuo olympialaiset, johon Crosby otetaan mukaan, jos vaan terveenä on. Mies voi olla melkoisen puhki keväällä, jos sama tahti jatkuu. Muille miehille vaan vastuuta alivoimalla.

Bennett ja Neal tekivät paluun joka on todella hieno asia. Beaulta varsinkin odotan paljon. Kaverin menoa oli hienoa katsoa viime keväänä ja jos vaan pystyy jatkaa sitä, niin tässä on tulevaisuuden huippupelaaja. Jos Neal ja Malkin nyt kantaisi joukkuetta vuorostaan. Ei tässä hätää ole, laatua joukkueessa on ja eiköhän sitä runkosarjasta eteenpäin jatketa. Kevät on sitten toinen asia.

Ranksu

St. Louis Blues
En ole ehtinyt edes katsoa yhtään Letangin peliä tämän palattua saikulta. Miten on luistin kulkenut puolustuksen liiderillä?
Nuotteja vastaan katotussa pelissä Letang oli vahva. Puolustuksessa Beast ja yv:llä viivassa sama tarina. Omaan silmiin luistelu oli erittäin kevyttä ja en merkauttanut yhtään selvää virhettä kaverin otteissa. Pensseiltä isoimman vaikutuksen teki Neal joka oli selvästi nälkäisin joukkueesta.

Ihan turhaa te mongutta Crosbyn alavireisestä vaiheesta. Sidillä oli paskaa tuuriakin nuotteja vastaan (yksi tolppa) ja muita paikkoja yksi Läpäri , jossa Halak oli jäätävä ja yksi maalin edestä, mutta Halak pisti paremmaksi. Hypetetään jos olisi ollut heikompi puolustus vastassa niin Malkin, Crosby, Neal ja JJ olisivat iskeneet tehoja yhteensä sen 2-3pist/mies. Penssien yv on pelottavan hyvä, 1/2 viime pelissä ja toisessa yv:ssä Crosby kilautteli tolppaa ja sitä ennen oli 2-3 selvää maalipaikkaa. Huonoa tuuria. Tässä Hyvä esimerkki kuinka hyvä Penssien yv oli/on. Vielä kun Neal saa alle pelejä niin vasta tuo yv humisten paranee. Aivan sama mikä NHL av-nelikkö on vastassa niin tuo yv-viisikko jauhaa pakan ku pakan solmuun sen verran pelon sekaisia fiiliksiä tuli noista kahdesta yv:stä.

Christian74

Pittsburgh Penguins ja Tappara
Joo, kyllähän Sidillä on tosiaan ollut paikkoja ja saumoja huomattavasti komeampiin tehopisteisiin kuin mitä niitä on tässä viime aikoina kertynyt.
Aina vaan ei millään uppoa, mutta uskoisin ettei ole kaukana se ilta kun taas on tutut monasti nähdyt 3-4 tehopinnaa plakkarissa pelin jälkeen.
Phillyä vastaan se olisikin erityisen herkullista, joten vesi kielellä vaan odottelemaan tuota matsia. Ei tuo koettu ST Louis-tappio ollut mikään huono esitys joukkueelta, vastustaja puolustaa hyvin eikä kaukana ollut se että ainakin 1 piste olisi saatu tuolta mukaan. Nyt kun alkaa sairastuvalta tulla vahvistusta ja lisää leveyttä riveihin niin taas on helpompaa jatkaa.
Flyers vaan kovalla kurituksella nyt entistä tukalampaan tilanteeseen, niillä alkaa olla melkoiset paineet niskassaan kun ei homma toimi. Rangersista pitää kyllä sanoa että siellä alkaa sitävastoin peli kulkea odotusten mukaisesti, oli Pensiä vastaan vahva esitys tuo hiljattain nähty matsi. Nythän tämä kausi vasta alkaa todenteolla päästä vauhtiin. Katsotaanpa vaan, niin terveenä kaikki matsit pelatessaan on Sidillä taatusti 50 tehopistettä rikottuna ennen Joulutaukoa.

Walkin

Tänä yönä sitten Battle Of Pennsylvania osa kaksi eli Flyers vastaan Penguins tällä kertaa Consol Energy Centerissä Pittsburghissa, edellinen näiden rakkaiden verivihollisten kohtaaminen päättyi Penguinsille 4-1 vieraissa.

Loistava matsi varmaan tulossa ja pakko se on kai herätä väijymään tämä kamppailu. Toivotaan nyt, että Penguins pistää Flyersin yön matsissa jään rakoon ja katkaisee Flyersin orastavan nousun siihen paikkaan.

Crosby voisi taas pienen hiljaiselon jälkeen näyttää miksi mies on maailman paras pelaaja.

E: Korjattu edellisen pelin tulos

ufon_kaakao

Hyvä viesti HFB:n nimimerkiltä "IcedCapp" Penguinsin tilanteesta, odotuksista, HCDB:stä, yms.

Ihan perus settiä. Täällä on puhuttu Pensin hyökkäyspelin tasapainosta, viisikon tiiviydestä ja viivelähdöistä jo vuosikausia. Stretch passia stretch passin perään ja roiskintaa. Ollaan esitetty Sihvosta Bylsman tilalle, mutta Sihvonen ei vaan ole vieläkään saanut aikaiseksi muuttoa Pittsburghiin.

Mad Penguin

Penguins, Francis#10
Kyllä vituttaa toi peli. Bortuzzo, toimita se kiekko pois omasta päädystä, äläkä jää sinne leikkimään bobiooria. Letang, olet maailmanluokan YV pakki, saa tehdä, kun on puoli maalia tyhjänä edessä(joka kerta). Kaikille pens pelaajille yhteisesti: maalin takana olevaa pleksiä ei ole tarkoitus saada rikki, vaan yrittää toimittaa se kiekko mieluiten maalitolppien väliin ja joku sinne eteen tekemään maskia taikka lyömään roskakiekkoja sisään. Tyylipisteitä ei tässä vieläkään jaeta. Dupuis, Kunitz... do something. Maailman parhaimpiin, ellei paras sentteri keskellä. Kaipaan myös kolmosketjua, joka pystyisi joskus maalintekoon. Nykyinen ei pysty.
Malkinin syötöt, wau. Fleury suoriutui myös hyvin ja tervetuloa takaisin Neal. Vielä lopuksi pitää ihmetellä Niskanen ja Letang av pakkeina yhtä aikaa? Ei toiminut. Kaksi vastustajaa seisoo heidän ja Fleuryn välissä -> maali. Tosin tuomarille tilanteesta ehdottomasti syöttöpiste. Aika helpolla täyttyi pens boksi siinä kohtaan. Eniweis: parantaa pitää!

Walkin

Ei mee hyvin nyt, jälleen kolmen ottelun tappioputki painaa päälle ja jokaisessa matsissa on tehty ainoastaan yksi (1) maali! Aika paljon pitää parantaa, onneksi aikaa on ennen kuin ne tosipelit taas keväällä alkavat.

JTX

Flyers, HPK
Flyers-fanin tekemän maalipaikkalaskelman mukaan Pens voitti maalipaikat 28-11 eilisessä pelissä. Ainoa positiivisen corsin ketju Flyersissa oli Read-Couturier-Downie (pelasi Crosbyja vastaan). Joskus maalinteko on vaan pienestä kiinni. Toisena päivänä pomput ja videotuomarien ratkaisut menee toisin päin.

faro

Ei kyllä ole yhtään ihme jos Crosby on väsynyt. Viime pelissäkin Sid pelasi lähes 27 minuuttia. Hirveitä minuutteja kyllä hyökkääjälle. Hyvä, että se maali tuli vihdoinkin hänelle, joskos nyt alkaisi uppoamaan enemmänkin.

Crosbyllä kyllä kulki hyvin viime yönä, joukkueen ainoa maali sekä karkasi kahdesti puolustukselta läpiajoon, myös muutenkin petaili melko namu paikkoja. Ehkä tässä syy poikkeuksellisen isoihin minuutteihin.

Ylivoimassa mättää EDELLEEN kiekon ylöstuonti, ekalla ylivoimalla Pens ei päässyt kertaakaan hyökkäys siniviivan yli. Kun sinisen ylittäminen organisoidusti on noin helvetin vaikeaa, pitäisi yrittää toimittaa vaan kiekkoa maalille ja pakottaa maalivahtia katkaisemaan peli jotta saisi hyökkäyspään aloituksia.

Tonicom

Saipa, Penguins
Joukkueen rakenteen, valmennuksen vai asenteen ongelma?

Palstalla on ollut tällä kaudella normaalia hiljaisempaan, Pengu ja Bosco tarvitsemme teitä tuottamaan asiasisältöä.

Hienoa että puolustuspelaaminen on parantunut tälle kaudelle, Fleury on löytänyt itsensä ja Crosby oli uransa parhaassa alkukauden vedossa. Hyökkäyspelaamisen ongelmat (eivät aina näy maalintekemisen vaikeutena), jotka pitkälti johtuvat maalille menemisen puutteellisuudesta, pelisysteemin ennalta-arvattavuudesta (pitkä syöttä joka ohjataan vastustajan alueelle tai hyökkääjälle vauhtiin) ja peluuttamisen puutteista ovat nostaneet taas päätään pahemman kerran. Valitettavasti rosterimme on edellee laidasta ohut, maalivahtoosastolta arvaamaton ja puolustuksesta hitusen liian kiltti. Kolmannen ja neljännen kentän roolina on likimain täyttää rosteripaikat - Adams on runkosarjansa maalit jo tehnyt. Se että Engelland nostettiin laituriksi ei oikeasti kerro hänen tasostaan ja monipuolisuudestaan vaan todellisuudesta, kun jokunen loukkaantuminen on päällä, niin laituriosastomme on kovin ohut. Shero ei tälle asialle pysty tekemään yhtä paljon kuin esimerkiksi viime kaudella. Pelaajakauppoja on vaikea tehdä, sillä 2/3 NHL joukkueesta painii enemmän tai vähemmän palkkakatto ongelman kanssa. Omista ei hirveästi apua ole odotettavissa, sillä laiturilupaukset, kuten J. Megna on tylerkennedypuusta veistettyjä, suht taitavia, nopeita ja hyödyttömiä - näin karkeasti sanoen. Kaipaisimme hitusen ilkeyttä (ei kuitenkaan tyhmää puukäsikusipäisyyttä (lue Kaleta tms)) ja isoa kokoa, jotka mahdollistavat maalille menemisen. Tällä luotaisiin tilaa ja aikaa Crosbylle ja Malkinille tehdä tuhoaan muualta, ei sinne Jokista voida painimaan laittaa ja Nealin pyssykin menisi siellä hukkaa. Ainut joka sinne voidaan tällä hetkellä iskeä on Kunitz, cm 180 max. Sutter ei ehtisi puolustamaan jos sinne menisi, Vitale, Adams, Bennett ovat liian heiveröisiä ja DAgostino ei sinne ole koskaan aiemminkaan mennyt ja Glass nyt ei tiedä edes missä päin maali on. Tangradista piti sellainen kasvaa, mutta ei kasvanut. Jeffrey? Just joo.

Eli se secondary scoring on ongelma edelleen, toivottavasti 1. ja 2. kentän maalinteko-ongelmat ovat vain pitkittynyttä hikkaa. Meillä on kaksi energia kenttää 1. ja 4. , 2. vielä etsii itseään ja kolmannesta ei nyt oikein tiedetä mitä halutaan, puolustava kenttä vai maalintekoonkin pystyvä kenttä.

Penguinsissa halutaan pelata nopeasti, siksi siellä noita Megnoja ja D'Agostinoja on täytteenä, ja kai Vitale ja Adamskin tähän lasketaan. Jos vastustaja jarruttaa meidän vastahyökkäykset, niin noilla kehoilla ei päästä tarpeeksi lähelle maalia ja käy bostonit. Kulmissa painimiseen tuo jengi ei ole rakennettu. Toki asenteella voi korvata paljon, ja valmentajan huutamisella, sillä sehän auttaa jokaiseen ongelmaan. Tai sitten hankitaan Kaleta.

Mitä sitten pitäisi tehdä? Shero ei voi tehdä paljoa, Bylsma ei osaa tehdä paljoa ja asenne ei näytä muuttuvan. Viime kaudella playoffeja varten tehtiin kaikki mitä voitiin, puolustukseen tuotiin vahva oman maalin suojelija, playoffeja varten rakennettu soturi Morrow ja joskus Crosbyn vierellä loistanut tuleva hall of famer Iginla. Joka vuosi yritetään voittaa cup, ja sitä totisesti yritettiin tehdä viime vuonna, Fleuryllekin oltiin palkattu vakuutus (Vokoun) hyvissä ajoin. Hinta noista oli kaikenkaikkiaan kohtuullisen halpa, Iginla tuli Calgarysta parilla paskalla prospektilla, jotka eivät koskaan olisi mahtuneet pelaavaan kokoonpanoon ja 1. rounderilla. Morrow yhdellä ongelmalupauksella, jonka kaltaisia puolustuksessa on kohtuullisen paljon. Murrey nyt maksoi mitä maksoi, mutta Shero paikkasi tämän ylihintansa myymällä nerokkaasti Kennedy, joka ei olisi jatkanut joukkueessa muutenkaan. Bylsman valmennustiimin heikkouksia paikattiin palkkaamalla puolustuspelin expertti ja Fleurylle varattii tulevaisuuden kirittäjiä. Kobasew tuotiin ainoana menemään maalille, onneksi saatiin halvalla, sillä muuhun ei ollut eikä ole varaa. Niin ja ne todelliset voimahyökkääjät ovat usein ylipalkattuja ja toisaalta hitaita, eivät kestäisi ainakaan Crosbyn mukana, kun maailman paras osaa pelata vain nopeiden pelaajien kanssa. Liekö tuo totta..

Vastustajat pitävät Pingviinit maalintekosektorin ulkopuolella ja sillä he selviävät jos varovat vastahyökkäyksiä. Kunnon viiva pelotetta meillä ei ehkä sittenkään ole, Letang laukoo kyllä napakasti, mutta paljon ohi, sekä tekee edelleen viivalla virheitä. Niskanen kuuluu kakkosylivoimaan ja Martin ei oikeasti osaa laukoa kovaa, ja kun maalilla ei ole ketään ei tosta tepponummislämäristä ole hyötyä. Pelaaminen pienempiin vetokulmiin Malkinille tai Nealille voisi olla ratkaisu, nyt kun Nealer on palannut. Malkinin itseluottamus ei vaan tällä hetkellä noissa vetotilanteissa auta asiaa, ehkä kohta? Crosbyn laukaisu taas ei vielä (huom vielä - reenaa varmaan ensi kesänä sen superkuosiin) ole hirveän pelottava kaukaa maalista.

Toivokaamme siis asenteen ja kärsivällisyyden parantuvan, odotetaan ennemmin vastaiskupaikkoja sekä puolustetaan kärsivällisesti. Koitetaan saada laiturin useammin maalille. Kuka näistä sitten menee painimaan Malkin, Neal vai Jokinen, siinä kenties tuon ketjun ongelma. Tosin ei jokaista matsia voiteta painimalla, eikä voima ole aina ratkaisu tähänkään asiaan. Ehkä Bylsman uudet opit tai pelitapamuutokset hyökkäyksen osalta ole vaan vielä löynyt läpi. Ainut fakta on se, että tähdet saavat nostaa nyt päätään.