Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 978 236
  • 44 018

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Mitä tekee Massa?! Upea ohitus Hamiltonista.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nämä ovat kyllä aina hienoja hetkiä, kun Perez ja Maldonado vääntävät kättä keskenään. Ikinä ei tiedä, että mitä voi tapahtua.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eikö Alonso saa rangaistusta? Ajaako Vettel vielä kisan nopeimman kierroksen?

Edit: Hahhah, tulihan se sieltä (Vettel) ja naurettava tuo Alonson tapaus.
Edit2: Jäi kuitenkin Alonsolle tuo nopein kierros kun tuli Vettelille ruuhkaa ja kisa loppui.
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Jets vs Saints

Ei helvetti mistä kaikesta noita rangaistuksia liputetaan. Alan pikku hiljaa ymmärtää väitteitä, että Roger Goodel tappaa jalkapallon
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Dallasissa hyökkäykset ovat yskähdelleet ekalla puoliskolla. Cowboysin hyökkäystä vastaan puolustetaan näköjään iskemällä A-gapit tukkoon ja luottamalla siihen että tasku painuu kasaan nopeasti, jos heitetään. Samaahan Philadelphia hyödynsi ja tuo näyttää toimivan. Minnesotalta hyvää puolustamista tähän asti. Käykö niin, että Garretin hyökkäys scoutataan jälleen loppukaudesta siten, että vauhti hyytyy loppua kohti?

Minnesotan hyökkäys on pelattu pois Petersonia lukuunottamatta, joka käytännössä jaardit on kasannut. Hyvin Minnesota pelaa juoksua ja linjassa on kova moottorisia nopeita linjamiehiä, jotka pullaavat hyvin. Ilmeisesti tuo näkyy siinä, että juostaan paljon ja heittopeleissä linja ei pidä riittävän pitkään. Eihän tuo heittohyökkäys ole vakuuttanut vaikka Greg Jennings laatu rissu onkin. Tuo QB liinja kombo pitää huolen siitä, että mitään hirveää ilmasirkusta ei voida pitää.

edit Upset alert toistaiseksi vielä ilmassa. eka puolisko 10-6 Minnesotalle.
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
En tiedä kuka tuota Witteniä peittää, mutta kannattaa harkita puolustajan vaihtamista. 30 jaardia Wittenin uloskuvio jossa Minnesotan free safetyn missattu taklaus ja heti perään yhtä pitkä TD juostu post. 13-10 Cowboys.

edit Ponder fumblaa maalialueelle, josta Cowboys td. Ihan vitun pitkää playactionia yritti Minnesota, joka ihme tuolla linjalla ja sillä faktalla, että AP on bäkkinä. Ja se, että omalla maalialueella kutsutaan play action...

edit 2 Minnesotalta tuli sitten se ilmasirkus drive. Joku Minnesotan TE ja TD. Edellisen kappaleen ongelmia ei tuossa drivessa näkynyt. 20-17
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Justiinsa ennen tuota ehdin Ponderin haukkua täydeks lapaseks ja sitten kaveri heittää TD:n
Itsellä on tän pelin perusteella paljon parempi kuva Ponderin kädestä, mitä mediassa on kirjoiteltu.

edit Minnesotan blitzi keskeltä tuottaa tulosta. Näkisin että Frederick ja guardit on vaikeuksissa tuon kanssa. Minnesotan frontilta tulee hyvin painetta. Sitten leveiden rissujen koukku on pelina aika ennalta arvattava tilanteessa 3 ja 10-15 lähellä potkuetäisyyttä. DB:t lukevat sen hyvin pois.

edit 2 Ponder intteri tuplapeittoon. Ailahtelevuutta havaittavissa.

edit 3 Dallasin lippujaardit yli 100? Hyökkäyksen svh:ää, hyökkäyksen facemaskia ja mitä näitä nyt on.

edit 4 APeterson 52 jaardinen juoksu. Aivan uskomaton kaveri, kun on vitun nopea, mutta myös vaikea saada kumoon power juoksuissa.

edit 5 AP show. Juoksee TD:n puolustaja sylissä.

edit 6 Minnesota missaa extra pointin. Ekalla puoliskolla oli myös potkuetäisyydeltä pelattu, mutta kustu 4th down tähän päälle, joten mitään särmää palloa ei tämäkään tiimi pelaa.

edit 7 Cowboysin linja ottaa tosi paljon turhia facemask, illegal use of the hands on the face -lippuja.

edit 8 Terrance Williamsille tarkoitettu uloskuvio ja Romon intteri. NFC east voitetaan losing recordilla?

edit 9 Dallas Minnesotan kympilla 50 sekkaa pelaamatta. Jatkoaika tai Cowboys vie varsinaisella.

edit 10 Dwayne Harris TD Romolta. Minnesota puoli minuuttia ja kaikki aikalisät jäljellä. Nyt kun se extra point olisi, niin riittäisi vaan potku.

edit 11 kun Minnesota mitä todennäköisemmin häviää pelin, niin lampaanperseet joukkueen valmennukselle. Todella huonoa clock managementia ja kickeriin ei luoteta yhtään. Todella paljon potentiaalisia pisteitä jätettiin kentälle. Ja Minnesotahan sen häviää.
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Eagles vs. Raiders.

Paskaa pelinrakentamista saattaa olla luvassa. Toivotaan kuitenkin ettei.

edit Riley Cooper bubble screenillä puoli kenttää. Juoksu ei kulje, niinkuin se ei kolmeen peliin ole kulkenut.

edit 2 Foles näyttää taas John Elwaylta. Oaklandilla on jopa ihan hyvä D. Toivottavasti ei ala tukehtuilemaan myöhemmin.

edit 3 TE:t saaneet paljon heittoja Phillyllä. Ilmeisesti Oaklandin LB:t eivät osaa peittää? Celek TD 7-0 uloskuvioon. Celekin TD oli kunnon sormicatchi, joita Eagles TE:t ole saaneet kiinni pariin peliin yhtään.

edit 4 Eagles cb Cary Williams defensive holding. Varmaan kymmenes tällä kaudella. Oaklandilla rissut ei yhtään auki, mutta toisaalta Eagles pass rush ei pääse Pryoriin kiinni. Oakland fieldari 7-3.

edit 5 hyvä juoksudrive Eagles 2 bäcki Bryce Brownilta. Read peleillä tultu puolikenttään. Oaklandin LB juoksee TE:n perässä, vaikka bäcki on ylitttänyt aloituslinjan.

edit 6 ja taas vituiksi mennyt screeni.

edit 7 Eagles TD Riley Cooper fade. Siis nämä samat pelit kusi Cowboysia vastaan aivan pystyyn ja nyt ne taas toimii. 14-3 Eaglesille.

edit 8 Raiders juoksu toimii. Ja Pryor säkki 15-20 jaardia.

edit 9 Desean Jackson kunnon East & West palautus 30 jaardia. Onhan tuo tilassa aika vaikea taklattava.

edit 10 Riley Cooper deep post ja TD. Ilmeisesti option routeseita. En tiedä kuka Oaklandin korneri on päällä, mutta ei hirveän hyvältä näytä.

edit 11 Eaglesin takakenttä peittää tosi hyvin Raidersin rissuja. Pryorin juoksut on saatu hyvin pois ja Oakland pakotetaan heittämään mahdollisimman paljon.

edit 12 Oakland hyödyntää Fularia ja TE:itä heittohyökkäyksessä. Pryor saanut containin petettyä kaksi pidempää juoksua. Rashad Jennings juoksuTD. 21-10.

edit 13 Folesilla on tosi paljon aikaa. Ehkä paskentaa Oaklandin takakenttää kun tarvii koko päivä peittää rissuja.

edit 14 TE:N screeni keskelle. Never seen before. 30 jaardin peli Celek.

edit 15 TD Zach Ertz. TE:lle menee tosi iso siivu hyökkäystä. Oaklandin takakentän matchupit näyttää tosi suotuisilta Eaglesin kannalta. 28-10.

edit 16 Oakland ei ole vakuuttanut hirveästi. Missattuja peittoja, lippuja, fyysisesti heikko linjapeli molemmilla puolilla. Voi olla ihan päivästä kiinni tuolla tiimillä. Oma juttu on se, kuinka vakava juttu tuo Darren McFaddenin puute on hyökkäykselle.

edit 17 Folesilla täydellinen QB-rate, Ei olisi uskonut enenn peliä.

edit 18 tuolla Oaklandin hyökkäyksen linjan pelillä on syytäkin olla juoksu QB.

edit 19 Janikowskin päälle 50 jaardin potku aivan keskelle ja puoliajalle lukemista 28-13

edit 20 Brandon Boykin keräilee kickoffin palautuksessa, joka olisi muuten ollut td.

edit 21 Lesean McCoy 25 jaardin swing pass pohjiin. Folesilla aivan jäätävä päivä. 35-13

edit 22 Philadelphian DE Vinny Curry pelaa näköjään TE:tä hyökkäyksessä.

edit 23 Vinny Curry loistaa myös puolustuksessa. 10 jaardin säkki ja puntin jälkeen Phillyn hyökkäts aloittaa puolesta kentästä.

edit 24 Desean Jackson TD. Missasin ko. pelin, joten paha sanoa enempää.42-13

edit 25 Foles yhden TD:n päässä single game td recordista ja kahden TD:n päässä siitä, että olisi ainoa 8 td:tä heittänyt pelinrakentaja.

edit 26 7 TD:tä Foles! Yksi vielä niin kaikkien aikojen ennätys!!!!

edit 27 Bradley Fletcher intteri ja pallo Folesilla. Puolesta kentästä lähtee.

edit 28 three and out Eagles. Vielä on yksi quartteri aikaa tehdä tuo enkka.

edit 29 Toinen Eaglesin three and out. Vielä on hyvin aikaa.

edit 30 Connor Barwin intteri. Matt Barkley QB:na, joten se jäi rikkomatta se enkka.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Redskins voittaa huikean trillerin jatkoajalla! Upeaa, että juoksupeli Morrisin kanssa toimii taas kuin junan vessa. Torstaina Vikingsin kimppuun.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Menen ja jinxaan koko homman mutta pakko silti sanoa: Näyttää siltä että kun Schianolla on veitsi kurkulla niin alkaa tähän Buccaneersin pelaamiseenkin tulla järkeä. Seahwaks takakenttä on kuin keiloja kiertäis! Sherman näyttää vitoskierroksen varaukselta...

EDIT: Ja toistetaan tuota aikaisempaa viestiä. Melkoista liputtelua tämä laji nykyään.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Menen ja jinxaan koko homman mutta pakko silti sanoa: Näyttää siltä että kun Schianolla on veitsi kurkulla niin alkaa tähän Buccaneersin pelaamiseenkin tulla järkeä. Seahwaks takakenttä on kuin keiloja kiertäis! Sherman näyttää vitoskierroksen varaukselta...

EDIT: Ja toistetaan tuota aikaisempaa viestiä. Melkoista liputtelua tämä laji nykyään.

Seahawks oli aivan kassalla jo Ramsia vastaan männäviikolla, vain St.Louisin kädettömyys tarjosi avaimet voittoon. Tuntuu että Shawks vajoaa aina vastustajan tasolle eikä pysty tappamaan pelejä silloin kun paikkaa tarjotaan - varsinkin hyökkäys on ollut aivan surkeaa, jopa Lynch on jotenkin taantunut. Mitään siis vastustajilta pois ottamatta, ei siellä ilmaiseksi varmasti mitään saa.

Edit: jahas, toinen kappale jäi pois kokonaan. Eli New England vie Steelersiä odotetusti kuin pässiä narussa. Big Ben on kuin suolapatsas ja kukaan ei saa kiinni mitään. Brady ja Gronk nauraa partaansa ja ottaa helppoja jaardeja surkeaa puolustusta vastaan. Jotain tarttis Steelersin tehdä, mutta sitä ei kukaan tiedä että mitä. 14-0.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Aijaijai! 21 pisteen johto onnistutaan kusemaan ja häviämään ottelu jälleen kerran surkealla toisella puoliajalla. Upeeta Schiano, kiitti vitusti!
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Upset alert? LSU neljän pisteen johtoon toisen neljänneksen alussa. Tigers pääsi jo ekalla drivellaan noin jaardin päähän maalialueesta ennen fumblea, joten vahvasti rullaa LSU:n hyökkäys. Alabaman esitys aika vaisu tähän asti.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
"Game manager" AJ McCarron päätti, että nyt loppuu tämä pelleilly. 17-7, Crimson Tide. Jos LSU ei kohta herää, taidan mennä nukkumaan.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Nyt LSU tulee jo tasoihin. Tästä saattaa tulla vielä yksi kauden jännimmistä matseista.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Aikalisä, fake punt, touchdown drive. Nick Sabanin neroutta. Tide johtaa touchdownin erolla.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Nyt TJ Yeldon show pyörimään. Jälleen touchdown. 31-17 Alabama - kättelyt ja hyvää yötä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Bears aloittaa heti vahvasti ja touchdown. Helpolla pääsi Lions puolustuksen ohi.
Lions tasoittaa samantien omasta hyökkäyksestään! Ei oikein kummallakaan puolustus toimi. Staffordilta hyvää peliä.

Nyt sitten molemmilta vahvat puolustukset perätysten.

Puoliajalle samassa 7-7 tilanteessa. Bearsilla oli hyvä paikka mennä johtoon, mutta Levy nappasi upean kopin omalla maalialueella.
 
Viimeksi muokattu:

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Pakko surkutella omaa Fantasy NFL kohtaloa, kun jo NELJÄS kerta tällä kaudella, kun aloittava kuuppani jättää pelin kesken. Vick, Cutler, Foles ja nyt Locker. Ei ole enään edes todellista...

Jaguars tekemässä aikamoista yllätystä jos pystyvät pitämään Titansin takanaan ottelun loppuun asti.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Megatron! 7-14 Lions johtoon. Bushilta huikea juoksu sitä ennen. Stafford-Bush-Megatron kolmikko pelaa kyllä taas hyvää peliä.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Todella sekava peli Lambeaulla. Kaksi pitkää peliä erottaa Eaglesin Packersistä. Molemmat automaatioposteja, toinen Jacksonille ja toinen Riley Cooperille, ja molemmat TD. Muuten peli on ollut täynnä missattuja potkuja ja hirveätä DB:en repimistä, jota tuomarit katsovat sormien läpi. Green Bayn juoksu toimii mutta QB Tolzienilla ollut aika lähellä picki muutamaan otteeseen. Heitti toisen intterinsä juuri Demeco Ryansille. 17-3 Eaglesille.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kolme neljännestä takana, 10-14 Lions johtaa. Aika tylsä peli ollut, odotin paljon enemmän, varsinkin hienon alun jälkeen. Kyllä tämä Lionsin peliltä vaikuttaa, mutta tuo joukkue voi tehdä vielä mitä vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös