Ti 29.10.2013 Otteluseurantaketju Liiga

  • 170 157
  • 686
Tila
Viestiketju on suljettu.

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No esimerkiksi Twitterin ihmeellisessä maailmassa käyttää itsestään tätä nimitystä.

Tuomaritkin näköjään alkavat Tapparaa säälimään. Saa vedellä numeroista laitaan pää edellä ja roikkua mailassa, sitten puhalletaan joku höpöhöpö väkivaltaisuus jäähy Tyrväiselle kahden pelaajan välisestä pienestä nokkapokasta.

Kyllä niistä muutamasta painista olisi saattanut tullakin jäähy jos Tapparalla ei olisi niin montaa "alla". Tuo Saravon tuuppaisu nyt oli niin köykäinen, että pois kaukalosta jos ei pystyssä pysy. Jäähyn syyksi työntäminen?

Vaikka sanoin, että ei oteta Jokereilta mitään pois niin otan hieman. On nimittäin Tapparan pelaaminen niin tukkoisen näköistä kun vertaa viimeiseen n. 8 otteluun, että lieneekö seuraava kuntokuuri aloitettu hyvissä ajoin ennen taukoa? Jokerit pelaa loistavasti, mutta Tappara on oikeastaan joka tilanteessa hapoilla. Luistelusta näkee, että halua on mutta mies ei liiku.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kylläpäs on Jokerit ollut hyvä tänään! 40min 3-0.

On tosiaan, ylivoimaisesti paras kotipeli tähän mennessä ja toivottavasti homma ei lähde lapasesta kolmannessa erässä. Vaikea kuvitella, että Tappara on Jokereiden edellä sarjataulukossa koska jotenkin niin onnetonta on ollut kirvesrintojen pelaaminen tänään. Ensimmäiset minuutit tulivat kovaa, mutta sen jälkeen Jokerit on määrännyt tahtia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tieinhän mä että Pelicans ei Ässiä tuu Porissa voittamaan mut voisivat nyt edes yrittää...

Jäähyltä on vaikea voittaa. Kun putki ei kulje niin se ei kulje.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Huikean Kepun kauden kahdeksas. Viime kaudella syntyi 7 maalia 60 matsissa, joten eteenpäin on menty. Hyvin alusti maalin Donskoi karvauksellaan.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nää on ihan pellejä nää tuomarit Porissa. Yönollit mölisee ja piiparit pieree pilliinsä.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Aaltonen voisi käydä Kemppaiselta kysymässä että miten se laukaus tulee vetää. Toinen ei osu jäähalllin seinään sisäpuolelta ja toinen vetää putken alle/kulmiin.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Raumalla

Kangasmaki ja 4-1.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Outoa, Umilla ei vielä yhtään syöttöpongoa...

Veikkasin että joku tekee tänään hatun, saas nähä toteuttaako Pile ennustukseni.
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Oukei. Kepulle sitten toinen maali tähän iltaan. 2-3 Kärpille. Olipa hyvä että Saipa pääsi tähän pelin mukaan niin joutuu Kärpätkin tekemään kovasti töitä. Sehän kasvattaa joukkuetta kohti kevään taistoja.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalta olen nähnyt joku viisi peliä tältä kaudelta ja tämä on ylivoimaisesti heikoin esitys. Joukkue on aika täynnä mikkihiiriä ja vielä kun heidän jalat ovat jääneet bussiin niin Jokereiden on ollut helppo työ hallita peliä toistaiseksi.

Ja kyllä, tänään on nähty hyvin, että mikit ei pärjää jos jalat eivät käy. Eikä päästä alta pois, kun toinen kolaa yli. Muutenkin Tapparalta tuntuu olevan taklaaminen kielletty.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Taitaa olla kyllä Kemppaisen itseluottamus maalinteon suhteen aika korkealla nyt. Tänäänkin kaksi todella tarkkaa kutia maaliin. Vuosi sitten olisi tintannut takuuvarmasti suoraan logoon.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Juuri kun peli palautui jäähyilyn jälkeen melkoiseksi sähläykseksi, Dufvan joukot tekevät maalin. 4-1 Lukko johtaa.. Tämä taisi olla tässä, mutta katsotaan vielä.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Kääntyi erä päälaelleen. Jyppi hallitsi ekaa erää, toista vei Ilves. Lukemat kyllä ansaitut. Toivottavasti Ilves selviää tuosta mailaviidakosta ja voittaa ottelun.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Onhan noi oman alueen menetykset pahoja joo, mutta kyllä se Norreki vois jotain ottaa kiinni. Kiitos TPS jälleen hienosta vieraskiekosta. Vittu.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös