Tila
Viestiketju on suljettu.

J.Grönvall

Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Tampereella 40 minuuttia ja kiikarit edelleen taululla. Sama laulu kuin avauserässä, molemmilla hyviä tontteja mutta veskarit loistavat. KalPa ei ollut niin hyvä kuin ekassa erässä, Tappara sortuu yksinyrittämiseen.

Näyttää kovasti siltä, että ratkeaa yhteen maaliin tämä matsi.

Roku

Rauman Lukko
Hohhoijaa. HPK johtaa 2-0 kahden erän jälkeen. Kyl kiire tulee Lukolle kun kaksi maalia pitäisi tehdä 20 minuutin aikana.

carr

Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Se on sitten Lukko pelannut 11 erää sm-liiga ilman vierasmaalia.

Chespa

Jokerit, Jää-Ahmat & HPK

Masculine

Steve Mosesin täytyy olla liigan nopein luistelija. Pakko arvostaa.

Ja jos ei ole nopein, niin ei se Steveä nopeampia voi olla paljoa nopeampi, sillä niin saatanan nopea tuo jätkä on. Ja Moses ei ole pelkästään Ritamaisen nopea luistelemaan suoraan, vaan on myös todella ketterä ja kääntyy myös nopeasti. Hieno pelaaja.

Jugger77

SaiPa
Jos on Markkasella huono päivä niin virkaveljellä on vielä huonompi. Pitäisi vaan paremmin käyttää tuo Voldenin heikkous hyödyksi.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Lahdessa 40min täynnä ja 1-1. Pelicansin runsaasta ylivoimamäärästä huolimatta Irvingillä ei montaa ns. tosi pahaa torjuntaa ollut, vaan aika hyvin näki jokaisen kiekon. Torjuntoja tuli kylläkin ihan tarpeeksi. Myös Myllyniemi vastakkaisessa päädyssä vireessä, kun nollasi Moseksen komeasti räpsällä tämän purjehdittua pelsupakkien ohi.

Hagi

AUK:n kenttä pyörittää todella hyvin ylivoimaa. Lauantaina Lukolla oli onnea roppakaupalla mukana, tänään ei tunnu olevan,vaan tolpat pomppivat ulos. Koivisto on herännyt pelaamaan, Jasun kenttä kuutamolla.

Blackie

Ässät
Toivottavasti Blues ei hanki maalivahtia ennen lauantaita.

Mietsuslav

Luultavasti onkin, mutta mielestäni vielä hienompaa on tuo maalille ajaminen. Siitä voisi ottaa suomalaiset mallia. Moses pelaa huikealla sykkeellä tällä hetkellä ja todella näyttää haluavan maalia. Ihan hyvä peli Lahes muutenkin, vaikka Jokerit aika sekava.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

"Jani Niemisen voi nähdä ensimmäisen kerran Espoo Bluesin maalilla jo perjantaina 20.9.2013"