Liigan kannattajatoiminta 2013–2014

  • 464 662
  • 1 544

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lähinnä kuitenkin sillä hetkellä hymähtelin tulevalle 129 sivulle ässäjanarien jeesustelua jokerifanien pahuudesta. Jäivät sattuneesta syystä tulematta ja sen tänne on muutama minun lisäkseni tullut toteamaan.

Ei muiden tarvitse jeesustella kun te jeesustelette ketjun täyteen itse.

Toivottavasti joku ottaa kohta tuon kärsimyksen maljan teiltä pois.

Todella alhainen ja säälittävä teko siltä HIFK-fanilta joka tuon teki.

Tästä täysin samaa mieltä.
 
Viimeksi muokattu:

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella alhainen ja säälittävä teko siltä HIFK-fanilta joka tuon teki. Ei vaan pysty käsittämään millainen riemuidiootti on tuollaisen tempauksen keksinyt. Nyt monelle satunnaisseuraajalle varmasti jäi mielikuva, että sämpylänjakajat taas vauhdissa, etenkin kun amatööri-selostaja ehti jo tuomitsemaan Jokeri-fanit. Kuinka paljon mahtaa selostajaa nyt hävettää?

Nyt kun tekijä ilmeisesti saatiin kiinni, niin hänelle varmasti lätkäistään porttikielto HIFK:n otteluihin?
 
Ei täällä maalla edes tiedetä, mitä tuollaiset soihdut on, paha siis tulla morkkaamaan tänne ah niin hellyttäviä ratapihalaisia. Me ollaan vaan totuttu siihen, että meidän vanhan jääladon tuolit revitään irti, kun käytte kyläilemässä.
Sääli, että jatkoajan porilaisfanit ovat tätä tasoa. Ja kyllä, sen voi yleistää. Provoa ja trollausta toistensa perään.

Tuohon savupommiin - siellä katsomossa jo tiedettiin samalla hetkellä kun se sinne tuotiin, että ei ole "meidän" järkkäämä. Harmi, että esimerkiksi useat iltapäivälehdet eivät tätä noteeranneet, vaan uutisoivat sen vain tulevan jokerifanien seasta.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Todella alhainen ja säälittävä teko siltä HIFK-fanilta joka tuon teki....

Sen verran korjaisin kirjoitustasi, että kyseessä ei ollut vain yksi henkilö. Savusoihdun heittelijöitä oli kaksi + heidän suojelijansa omassa fanikatsomossaan jotka varmasti tiesivät tapahtumista etukäteen. Ei siis voida puhua yksittäistapauksesta kun tekijöitä oli useita. Monikkomuoto on tässä tapauksessa oikea kirjoitusmuoto.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itseäni naurattaa tämä porilaisten hiljaisuus. Jokerifanien töppäilessä tämä palsta kohtaa joka ikinen kerta porilaisten invaasion ja näihin ketjuihin tulvii satoja viestejä.

Osaako joku kertoa miksi IFK on näin suosittu porilaisten keskuudessa? Melkeinpä joka toisella Ässä-fanilla lukee tossa suosikkijoukkue kentässä myös HIFK.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Osaako joku kertoa miksi IFK on näin suosittu porilaisten keskuudessa?

Brändissä ja perinteessä on yhtäläisyyksia. Jos taas kannattajaryhmistä puhutaan, on Ifk:n faneista aika paljon parempia kokemuksia. Kyse ei ole vain siitä tuleeko ylilyöntejä vai ei, vaan siitä millaista käytös on noin yleisesti ottaen. Poriin ei tarvitse kenenkään tulla hattu kourassa, mutta jos asenne kaikkea ja kaikkia kohtaan on jo valmiiksi mallia "Haistakaa kaikki vittu", on ihan selvä ettei odotettavissa ole suosiota.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Meitä Blues-faneja oli Tukholmassa vain noin sata, mutta tuli kyllä mieleen, että jos meitä olisi ollut enemmän, niin joku olisi voinut hyvinkin lähteä mukaan provoiluun ja tappeluhakuihin. Tältä pohjalta ymmärrän että harmittaa kun isossa porukassa joku hölmöilee, mutta toisaalta ihmetyttää miksei niitä hölmöläisiä voida sulkea yhteisön ulkopuolelle? En näe, että nää kaverit voi olla kovin tärkeitä siinä yhteisössä, paitsi ehkä jos se yhteisö oikeasti on tosi huono (en usko että tästä on kyse yhdenkään liigajoukkueen pääkannatusporukassa).

Myös vähän huvittaa tämä paremmuuden hakeminen jollain keskustelupalstalla. Mediassa asiat vääristyvät aina, mutta se on lopulta nollasummapeliä. Toki virheet on syytä oikaista vaikka täällä Jatkoajan foorumeilla, mutta ainakin itse lukisin mielelläni enemmän viestejä kannattajatoiminnasta kuin pisteiden kalastelusta.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Brändissä ja perinteessä on yhtäläisyyksia. Jos taas kannattajaryhmistä puhutaan, on Ifk:n faneista aika paljon parempia kokemuksia. Kyse ei ole vain siitä tuleeko ylilyöntejä vai ei, vaan siitä millaista käytös on noin yleisesti ottaen.

IFK:n entiseen brändiin kovana joukkueena toki voi porilainen samaistua, mutta olen aina ihmetellyt miksi porilaiset pitävät Ässiä "perinteisenä seurana", kun he samalla taas mieltävät Jokerit muoviseurauksi. Molemmat seurat kun on perustettu vuonna 1967.

Kannattajista sitten niin IFK:lla on parhaat fanit niin katsomoissakin kuin täällä palstallakin. IFK:n leirin taulapäät ovat aika hyvin pysyneet siellä fudiskentän laidoilla ja joskus sattuneista ylilyönneistä media ei ole raportoinut mitään.
 

Patamies#72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jokerifanien töppäilessä tämä palsta kohtaa joka ikinen kerta porilaisten invaasion ja näihin ketjuihin tulvii satoja viestejä.

Osaako joku kertoa miksi IFK on näin suosittu porilaisten keskuudessa? Melkeinpä joka toisella Ässä-fanilla lukee tossa suosikkijoukkue kentässä myös HIFK.

Onko se mikään ihme, että Ässäfanit tulevat tänne paheksumaan, kun 90% kerroista, kun Jokerikannattajat käyvät Isomäessä niin tapahtuu jotain mitä ei pitäisi? Edes Lukko-fanien kanssa moisia ongelmia ei samassa mittakaavassa ainakaan omiin silmiini/korviini kantautunut. Mainitaan nyt vielä, että minun mielestäni tuo Hifk-fanien suorittama tempaus oli helvetin typerä.

Edit. Ja juurikin tuo Vellihousun sanoma yleisestä käytöksestä vaikuttaa minun suhtautumiseeni Jokerifanejen suhteen ja vaikuttaa myös varmasti monen muun Porilaisen suhtautumiseen.

Itselle ainoa joukkue on Ässät aina! Arvaamalla voisin väittää, että samanlainen pelityyli ja samanlaiset arvot aikoinaan ovat syynä muutamien Ässäläisten hifksympatioille. Homma käsittääkseni toimii myös jollakin tasolla toisinpäin, ainakin muistelisin bandwagon ketjua lueskeltuani hifk-fanien asettuvan järjestään Ässien puolelle.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
IFK:n entiseen brändiin kovana joukkueena toki voi porilainen samaistua, mutta olen aina ihmetellyt miksi porilaiset pitävät Ässiä "perinteisenä seurana", kun he samalla taas mieltävät Jokerit muoviseurauksi. Molemmat seurat kun on perustettu vuonna 1967.

Jos tarkkoja ollaan en kirjoittanut "perinteisestä seurasta" vaan "seuran perinteestä". Kaksi eri asiaa. Perinteen syvyyttä ja merkitystä ei siis välttämättä mitata vain vuosien määrällä. Siksi toisekseen, vaikka Ässät nyt onkin perustettu 1967, on porilainen kiekkoperinne toki paljon pidempi eikä seuran taustalla ole hyppinyt mäkisiä ja harkimoita jotka ehkä osin selittävät Jokereiden "muovista" mainetta.

Edit. Edellä kirjoitettu ei toki liity suoraan faneihin. Kun Ifk:n kannattajat ovat Porissa käyneet, he ovat aina kannattaneet äänekkäästi omiaan ja käyttäytyneet kaikin puolin asiallisesti. Myös Jokereiden fanit kannattavat äänekkäästi omiaan, mutta mukana tulee liian usein kaikkea muuta paskaa. Tässä se pieni ero kannatuksen osalta.
 
Viimeksi muokattu:

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Huomasitko muuten, että ilmeisesti sekä hallilla, että Jatkoajassa oli myös Jokerifaneja jotka ensimmäisenä pitivät omia syyllisinä? Kyllähän tuossa kävi nyt niin, että vähintään siinä määrin missä savuttajat idiooteiksi haukkuneita ilmaantui (ja siinä sivussa Jokerifanejakin, kyllä) ilmestyi heti savuttajan henkilöllisyyden selvittyä Jokerifaneja julistautumaan marttyyreiksi. Tässä otoksia Jokerifanien viesteistä:

Ja jeesustelu alkoi. Tulee hauska alkuviikko tätä palstaa lukiessa. Jatkakaa! :D

Ai että kun tämä osoittautuisi totuudeksi, saisi nauraa jullien jeesustelulle.

Heh, aluksi kun tuon savun luultiin olevan Jokerifanien aiheuttama, niin tähän ketjuu tuli hetkessä melkein 3 sivua tekstiä. Nyt sitten tämän hetken tietojen perusteella syyllisiä ovatkin naapurin fanit ja nämä samat kirjoittajat hiljenevät täysin. Mystistä.

Juurikin näin. Myös maalaiset jotka toivottivat pippeli tanassa Jokerit KHL:ään vaikenivat yllättävän nopeasti kun savun heittäjäksi näyttääkin paljastuvan sympaattisen kom igen-faniporukan jäsen. Onhan se nyt selvää, että ei savuja heittele kuin räkänokkaiset jokerifanit, minkä nyt vitun huutamiselta ehtivät. Aina tyylikkäiltä naapurin faneilta tällainen on täysin mahdotonta käytöstä.

Tuskin, kun suht nopeasti selvisi, että se tulikin siitä sympaattisesta leiristä.

Krhmn.. Kyseessä oli varmasti täysin ulkopuolinen yksinäinen henkilö joka sattui olemaan ifk-fani, jolla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä virallisten tai epävirallisten faniyhdistysten kanssa ja muutenkin pelkkä yksittäistapaus?

Muistankohan kuulleeni tota samaa turhaa lässytystä ja vittuilua monesti aikasemminkin, mutta toisen joukkueen kohdalla... Nyt tais vaan pilkka käydä omaan nilkkaan.

"Yllättäen" asia ei kiinnosta ketään eikä edes ole kovin vakava juttu, kun kyseessä ei ollut jokerifani

Se on mulle loppupeleissä aivan se ja sama mitä täällä jauhetaan. Huvittaa vain ajatus siitä kuinka monta kymmentä sivua ässäfanit ja muut olisivat tästä jo useamassa topicissa onnistuneet vääntämään. Nyt ketään ei kiinnosta ja yksittäisiä hölmöjä mahtuu joka jengiin jne.
Se, että ne ovat olleet esillä mediassa useammin, ei tarkoita, että sitä tapahtuisi useammin. Kuinka moni media on tämänkään päiväisen noteerannut? Tai lähinnä maininnut sitä jullien tekemäksi?

Tälle itsekin nauroin. Sitten vielä noi hesalaiset erikseen. Hirveä mussutus ja sormien heristely otteluseurannassa, mutta kun paljastui HIFK-faniksi niin ollaan hiljaa. Jarkkoruutuhymiö.

Eli jokainen kannattajaryhmä voi rauhassa kerran-kaks käydä heittämässä vastustajan fanien joukkoon soihtuja? Se on ihan ok, kunhan ei tavaksi oteta. Selevä. Tämä tästä, parempi onni julleille lavastukseen ensi kerralla!

Näinhän tämä yleensä menee. Esim. Nuuskakiekot jne jäällä kuitataan hyvänä läppänä ja kun taas kolikkoja ilmestyy Areenan jäälle niin kaiken maailman HeGeneljäykköset ja ässäjanarit ovat paikalla lynkkaamassa koko päätyä.

Itseäni naurattaa tämä porilaisten hiljaisuus. Jokerifanien töppäilessä tämä palsta kohtaa joka ikinen kerta porilaisten invaasion ja näihin ketjuihin tulvii satoja viestejä.

Että enpä nyt hirveän ylpeänä siellä puolella Jatkoajassa reagoinnin osalta olisi. Ei niitä "idiootit!"-viestejä niin montaa tullut ja tosiaan suurin osa yksirivisiä vitutuksenpurkamisia kun näytti että peli voi keskeytyä. Kaikkein huvittavinta tuosta marttyyriviitan kantamisesta tekee se, että HIFK-fanit ovat järjestäen haukkuneet tuon pommin heittäjän ja toivottaneet hänelle sakkoja. Samoin HIFK-puolella heräsi vakavaa keskustelua fanitoiminnasta ja siitä, miten lieveilmiöt saadaan pidettyä poissa Nordikselta. Mutta mitäpä näitä lukemaan ja totuudesta välittämään, kun on mukavampi kääriytyä marttyyriviittaan ja haukkua "julleja" ja "maalaisia". Me vs. ne elää ja voi hyvin näemmä joissain porukoissa.

Voin sanoa, että kaikista eniten fanitoiminnan lieveilmiöissä minua vituttaa muiden terveyden ja omaisuuden kunnioituksen puute. Ihan paidasta riippumatta. Luulen myös, että monissa vihaa on herättänyt joissain aiemmissa Jokerifanien tempauksissa se, että tekijää ei muka ikinä ole kukaan tuntenut tai nähnyt. Nyt ilmeisesti oltiin niinkin onnekkaita, että tekijä on kiinni ja saa rangaistuksensa. Mikä tarve tästä on siis vielä repostella? Omat tuomitsee, muut tuomitsee ja jätkä saa sakot.

Onko kellään muuten tietoa, saatiinko tekijä kiinni omien puolelta "vasikoimalla" vaiko Jokerifanien havaintojen perusteella? Ihan mielenkiinnosta tämä. Ainakin tuolla HIFK-puolella tuntui joku tähän uuteen Suprasiin kuuluva häiskä tietävän kuka on kyseessä, ja totesi myös ettei kyseinen savuttaja tule Suprasiin kuulumaan jatkossakaan. Tuo Supras kyllä jo nimensä ja julisteensa puolesta haiskahtaa vähän arveluttavalta porukalta, mutta toivottavasti tämä episodi toimii jonkunlaisena herättelynä sinnekin suuntaan ja lapsellisuudet jätetään kotiin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kun nyt olet minuakin vaivautunut lainaamaan, niin voisit lukaista ketjusta myös muut viestini aiheesta. Enkä tainnut tuossa lainauksessakaan mainita Jokerifaneja. Savujen heittelijät kuuluvat kyllä valopäiden kerhoon paidan väristä riippumatta.

Otteluseurantaketjussa muutenkin reagoidaan spontaanisti tapahtumiin sitä mukaa kun niitä tulee. Kuinka moni teistä Jokerifaneista, jotka täällä julistatte muiden tekopyhyyttä, uskoitte Jokerikatsomossa olleen savun olleen jonkun muun tekosia ennen kuin tuosta tuli tietoa Jokereiden Facebook-sivuston kautta?

teude
Savupommi Jokereiden fanikatsomossa.

Yllättyneet: -

Käsi pystyyn ketkä yllättyivät missä fanikatsomossa pamahti savupommi :)

Täällä ainakin yksi. Ei ole pitkään aikaan ollut pommeja.

Nostetaan nyt käsi ylös, kun oikein kysytään.
 

Jody Ejaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuinka moni teistä Jokerifaneista, jotka täällä julistatte muiden tekopyhyyttä, uskoitte Jokerikatsomossa olleen savun olleen jonkun muun tekosia ennen kuin tuosta tuli tietoa Jokereiden Facebook-sivuston kautta?

Täällä ilmottautuu yksi. Aloin välittömästi epäilemään temppua IFK-fani(e)n tekemäksi. (Seurasin matsia Urholta.)

Olisin leimannut teon välittömästi omien tekemäksi jos vähintään yksi kriteereistä olisi täyttynyt:

- Jokerit olisivat olleet tappio-asemassa.
- Tuomaritoiminta olisi ollut "erittäin puolueellista" ja epäoikeudenmukaista Jokereita kohtaan.
- Välittömästi 0-4 maalin jälkeen. (Juhlasoihtu: Vastaava nähtiin Jokerifanien toimesta 2. talviklassikossa)
- Savutus olisi ollut keltainen tai edes punakeltainen.

Mutta itse täysin samoilla linjoilla muiden kanssa, että oli tekijä kuka tahansa (odotellaan nyt virallista ET:n / Liiga - sanktioita), niin sakkoa vaan tekijälle ja kunnolla. Tälläinen pelejä häiritsevä paska pitää kitkeä kokonaan.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nostetaan nyt käsi ylös, kun oikein kysytään.

Ethän sinä totea kuin yllättyneesi tuosta. On aika pitkä matka vielä siihen, että olisit pitänyt todennäköisempänä HIFK-fanien false flagia, kuin Jokerifanien omaa savutusta. Sinänsä tämä ei ole olennaista, mutta vähintäänkin ymmärtänet miksi syyttävä sormi aluksi kohdistui siihen fanikatsomoon missä savua leijaili, oli oma kanta lätkään mikä tahansa.

Jody Ejazille: Uskon kyllä ja hyvin perusteltu näkökanta. Kirjoitin vähän turhan provokatiivisesti ja kärjistävästi. Sinäkin kuitenkin ymmärtänet, että savu näytti aluksi olevan Jokerifanien tekosia satunnaiskatsojalle. Se tuosta tempauksesta tekeekin oikeastaan tuplasäälittävän.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Ihan oikeasti, miten voi yksi vitun savupommi aiheuttaa tällaisen hälinän? Yksi vitun SAVUPOMMI? Jokainen voisi nyt mennä itseensä ja pohtia tapahtuuko siellä halleilla joskus vähän vakavempiakin asioita. Tai sitten pysyä kaukana sieltä.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
IFK:n entiseen brändiin kovana joukkueena toki voi porilainen samaistua, mutta olen aina ihmetellyt miksi porilaiset pitävät Ässiä "perinteisenä seurana", kun he samalla taas mieltävät Jokerit muoviseurauksi. Molemmat seurat kun on perustettu vuonna 1967.

Saattaa johtua siitä, että "Hjalliksen Jokerit" ei ole itsekään juurikaan antanut arvoa omalle historialleen, siis ajalle ennen purjehtijan tarttumista banaani(hattu)laivan ruoriin.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan oikeasti, miten voi yksi vitun savupommi aiheuttaa tällaisen hälinän? Yksi vitun SAVUPOMMI? Jokainen voisi nyt mennä itseensä ja pohtia tapahtuuko siellä halleilla joskus vähän vakavempiakin asioita. Tai sitten pysyä kaukana sieltä.

Turha sitä on vähätelläkään, mutta turhaan asioita paisutellaankin. Kai tässä ylipäätään mietitään, että mihin suuntaan nämä jutut on menossa yleisellä tasolla. Tuntuu esim. tuolla futiksen puolella monien ryhmien keskittyminen menevän enemmän siihen hulipuoleen, saati että mietittäisiin miten positiivisiin asioihin saataisiin satsattua enemmän tehoa. Osalla porukoista täällä on homma menossa ihan hyvään suuntaan, mutta sitten tuntuu että löytyy se pieni vähemmistö, joka ei pitäisi pahana, vaikka ottelutapahtumiin saataisiin pientä sekasortoa aikaiseksi, tavalla tai toisella.

Kenties nyt sitten HIFK:n puolelta löytyy myös näitä kyllästyneitä united smile -meininkiin ja halutaan vähän räväkkyyttä ja muutosta tähän asiaan. Siltikin tuntuu onnettomalta jotenkin, että jos näitä pieniä alaryhmiä pyöritellään muutaman kymmenen hengen voimin (näitä löytyy muistakin seuroista) ja otsikoihin päästään ainoastaan ylilyöntien avulla.

Mielummin sitä toivoisi, että se satsaus menisi vaikka uusien chänttien ja kannatusrekvisiitan luontiin sekä sitten rahkeiden mukaan tifoiluun. Siinä se hyvin pitkälti onkin sitten riittävä paketti, mitä tarvitaan ja millä on jotain painoarvoa ottelutapahtuman kehittämiseen.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Jotenkin tuntuu hauskalta tämä monen ajatusmaailma, että nämä "hulinoita" harrastavat ovat siellä matseissa mukana vain aiheuttamassa hämminkiä jne. Suosittelisin ihan oikeasti sitä että ottaa asioista selvää. Ihan hyvä elämänohje. Oman kokemuksen mukaan nekin jotka näitä touhuja harrastavat ovat juuri niitä kavereita jotka eniten omaa vapaa-aikaansa uhraavat joukkueen kannattamiselle tifojen, vierasreissujen järkkäämisten yms muodossa, ja huutavat joka pelissä eniten omalle joukkueelle.

Se että kannattajakulttuuriin saataisiin monen mielestä vain hyvät puolet on ihan kiva ajatus varmasti. Ei vaan tule onnistumaan ikinä. Aina tulee olemaan ihmisiä joita kiinnostaa huudella vastustajille ja lähteä nyrkkihippasille.

Tässä savupommiepisodissa ihmetyttää että mikä siinä suututtaa ihmisiä niin paljon? Viivästyttää peliä tottakai kun savu ei oikein tuollaisessa ladossa hyvin käyttäydy. Itsekin olen sitä mieltä ettei noita pyroja tarvitse tuolla yrittää sytytellä kun ei siitä oikein mitään tule. Sen sijaan jossain Hartwallilla voisi onnistua jo pieni soihdutuskin kun katto on hieman korkeammalla.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tässä savupommiepisodissa ihmetyttää että mikä siinä suututtaa ihmisiä niin paljon? Viivästyttää peliä tottakai kun savu ei oikein tuollaisessa ladossa hyvin käyttäydy. Itsekin olen sitä mieltä ettei noita pyroja tarvitse tuolla yrittää sytytellä kun ei siitä oikein mitään tule. Sen sijaan jossain Hartwallilla voisi onnistua jo pieni soihdutuskin kun katto on hieman korkeammalla.

Hartwallilla kotijoukkueen sisääntulon yhteydessä käytettävät pyrot aiheuttavat mielestäni kohtuuttoman suurta haittaa muutaman minuutin ajan pelin alussa. Enemmän kuin yksikään savupommi katsomossa, hallissa kuin hallissa. Pitäisikö tähän puuttua. :trevorgillieshymiö:
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Musta ei ole mitään ihmeellistä, että yhdestä savupommista ei jaksa hirveästi huudella.

Itse pitää oikein pinnistellä, että olenkohan koskaan jaksanut kommentoida yhtäkään näistä viime vuosien savupommi-episodeista. Muutenkin mielestäni jonkin sortin sisäsavut voisi sallia, mutta vaikea kommentoida tarkemmin, kun en ole asiantuntija noissa..

Itseäni huolestuttavat enemmän tuolien heittelijät ja rähisijät, ihan riippumatta siitä, mitä joukkuetta kannattavat.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huomasitko muuten, että ilmeisesti sekä hallilla, että Jatkoajassa oli myös Jokerifaneja jotka ensimmäisenä pitivät omia syyllisinä?

Edelleenkin vastasin vain väitteisiin ettei otteluketjussa syyllistetty jokerifaneja. En ottanut kantaa kuka teki mitä ja saako/pitääkö otteluketjussa syyllistää ketään mistään. Pistin vain todisteeksi viestejä, että syyllistämistä tapahtui, kun joku turkulainen väitti ettei tapahtunut.
 

rancid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jos tarkkoja ollaan en kirjoittanut "perinteisestä seurasta" vaan "seuran perinteestä". Kaksi eri asiaa. Perinteen syvyyttä ja merkitystä ei siis välttämättä mitata vain vuosien määrällä. Siksi toisekseen, vaikka Ässät nyt onkin perustettu 1967, on porilainen kiekkoperinne toki paljon pidempi eikä seuran taustalla ole hyppinyt mäkisiä ja harkimoita jotka ehkä osin selittävät Jokereiden "muovista" mainetta.
Mitä sä nyt höpötät jostain taustalla hyppineestä Mäkisestä? Kyseessä on henkilö, joka perusti seuran nimeltä Jokerit. Aimo Mäkinen oli keskeisenä henkilönä rakentamassa Itä-Helsinkiin Kanada-sarjaa, joka toi lukemattoman määrän huippukiekkoilijoita tähänkin maahan alkaen vaikka Jari Kurrista. Jokerit on kasvattajaseurana salettiin yksi vahvimmat perinteet omaavista organisaatioista Suomessa. Muovinen se on niille, ketkä ovat seuranneet vain SM-liigaa ja aloittaneet sen seuraamisen mielellään 2000 -luvulla.
Mitä ketjun aiheeseen tulee, niin mielestäni Jokereiden kannattajat ovat itse ajaneet itsensä siihen tilanteeseen, että syyttävä sormi on helppo kohdistaa heihin ensimmäisenä. Turhaa siitä on nyt kitistä, vaikka tällä kertaa pulmusia olivatkin.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itseäni naurattaa tämä porilaisten hiljaisuus. Jokerifanien töppäilessä tämä palsta kohtaa joka ikinen kerta porilaisten invaasion ja näihin ketjuihin tulvii satoja viestejä.

Osaako joku kertoa miksi IFK on näin suosittu porilaisten keskuudessa? Melkeinpä joka toisella Ässä-fanilla lukee tossa suosikkijoukkue kentässä myös HIFK.

Sua siis naurattaa se ettei Ässäfanit itke Jokerifanien tavoin jotain soihtua, joka on ollut Helsingin paikallisessa. Annetaan itkujen kuulua edelleenkin teidän puolelta. Meitä se ei pue yhtä somasti.
Huomaa että hallitseva mestari kiinnostaa.
 
Edelleenkin vastasin vain väitteisiin ettei otteluketjussa syyllistetty jokerifaneja. En ottanut kantaa kuka teki mitä ja saako/pitääkö otteluketjussa syyllistää ketään mistään. Pistin vain todisteeksi viestejä, että syyllistämistä tapahtui, kun joku turkulainen väitti ettei tapahtunut.

Sen verran on noihin lainaamiisi viesteihin puututtava, että kyllä pitää osa aika tunteella lukea, että ne saadaa käännettyä jokerifaneihin kohdistetuiksi.

Mitä taas tulee tuohon savun heittäjään, niin ei voi muuta todeta kuin vittu mikä apina. Toivottavasti tekijän henkilöllisyys on saatu selville ja asian mukaiset rangaistukset on jo annettu. Tempusta aiheutuneet kulut tämän sankarin maksettaviksi. Lisäksi vielä pariksi vuodeksi porttikielto, ei pelkästään Nordikselle, vaan jokaiseen liigahalliin. Itseäni hävettää, että IFK:ta kannattava ihminen on valmis tuollaisiin tekoihin.

Tässä kohtaa olisi suurimpien lajiliittojen hyvä harjoittaa yhteistyötä. Näin voitaisiin estää, tai ainakin hankaloittaa, näiden apinoiden pääsyä uhreilukatsomoihin. Ei muuta kun yhteistyötä liittojen kesken ja selkeä ilmoitus kaikille kannattajaryhmille, että jatkossa rangaistukset perseilystä tulevat oikeasti olemaan kovia. Ensisijaisestihan nämä rangaistukset tulee kohdistaa perseilijöihin ja vasta toissijaisesti sitten faniklubeihin. Valitettavasti taitaa vaan olla niin, että vasta klubien rankaiseminen aidosti edesauttaa näiden tekijöiden kiinnisaamista.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Anteeksi etukäteen, mutta onhan tämä yhtä vittua. Kun soihtuhomoksi paljastuu ifk:n kannattaja, niin jotkut ässäkannattajat ja muutama naapuri yms ovat sitä mieltä että mitäs pienistä. Kohta varmaan Semirin hyökkäys Villen kimppuun todetaan poikien väliseksi pikku kähinäksi.

Tuomitsen molemmat teot (jos sillä on mitään vitun väliä). Mutta teen kantani selväksi. Soihtuveikkoja (osallisia tapahtumaan) taisi olla enemmänkin kuin yksi, mutta en lähde liittämään kaikkia Hifk tähän pieneen ryhmään. Tästä porukasta ja sen toiminnasta saa moni nimimerkki (idiootti) bensaa liekkeihinsä. Kuten on käynyt myös Jokerikannattajille, yksi täysverinen kusipää pilaa suuren jengin maineen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös