HIFK Fotboll

  • 363 442
  • 1 713

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensi kauden suunnan määrää pitkälti se ketkä nykyjengistä jatkavat. Soppari ensi kaudesta on sivujen mukaan vain Matti Saarella.

Tiedä sitten onko sopimuksessa joku putoamispykälä. Saari kuitenkin kuuluu nuorten maajoukkuerinkiin, niin voi olla, että Kakkosen pelaaminen ei kiinnosta, jos löytyy ottajia korkeammaltakin. Tosin, muutamia väläytyksiä lukuunottamatta Saari ei tällä kaudella ole vaikuttanut vielä kunnolla valmiilta edes Ykköseen.

Ykkösprioriteetin jatkajina näen Mika Johanssonin ja Jukka Halmeen, jotka olivat mielestäni tällä kaudella tärkeimmät yksittäiset pelaajat. Voi kyllä olla, että molemmat ovat liian hyviä Kakkoseen. Matias Hännisen ja Daniel Antmanin näkisin myös mieekkäni jatkavani. Eiköhän niitä jatkosopimuksia ala kuitenkin pitkin syksyä ja talvea tipahdella, tällä tasolla ei vissiin useinkaan tehdä yhtä kautta pidempiä sopimuksia.

Lauantaina sitten viedään viimeistä. Sen kummempaa panosta matsissa ei ole, mutta toki olisi kiva päättää kausi voittoon ja sitä kautta välttää varmuudella jumbosija. OPS on siis vastassa Bragulla klo 15.

Viime kauden putoajista PoPa meni konkurssiin, FC Espoo on ennen viimeistä kierosta putoajan paikalla (voi vielä selvitä), eikä PS Kemi ja KPV:kään ole olleet terävimmässä kärjessä. Ehkä HIFK:nkaan ei kannata odotella nousua vielä ensi syksynä, vaikka sanoisin kuitenkin että tämän kauden putoajat ovat kovempia, mitä viimekautiset, vaikka niin HIFK:lla kuin Hämeenlinnalla oli omat heittopussijaksonsa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauden viimeinen peli oli melkoista hurlumheitä ja päättyi lopulta 3-4 lukemiin ja pisteet matkasivat Ouluun OPS:n mukana. Kun samanaikaisesti Jippo ja Hämeenlinna nysväsivät 0-0 tasurin, tarkoittaa se sitä, että HIFK jäi jumboksi. No, kun sillä ei ole mitään käytännön merkitystä, melkein ennemmin katsoin tämän maali-iloittelun kuin olisin säilyttänyt 9. sijan. Sami Okkonen teki HIFK:n kaikki maalit ja siten HIFK:n kauden ainoan hattutempun. Rovaniemellä sellaista ei syntynytkään, vaikka teksti-tv alunperin oli merkinnyt Makkaran kaikkien maalien tekijäksi.

Kummassakin päässä pelasi kakkosveskarit, eikä pelissä nähty kovinkaan vakuuttavaa maalivahtityöskentelyä. Mikä lie loukkaantumissuma HIFK:n maalille on iskenyt, kun Johanssonin lisäksi myös Jens Forsman oli poissa. Maalilla pelasi otteluennakoissa pitkin kautta koko kauden potilaaksi määritelty Atte Ranta ja penkillä oli tauolla piirihopeat kaulaansa saaneesta A-junnujoukkueesta lainattu Timo Saarikoski. Kentällä nähtiin myös loppuhetkillä debytantti, kun A-junioreissa ja HIFK/2:ssa pelannut Hossein Atayi vaihdettiin kentälle. Nuori aasialainen pörräsi pirteästi ja saattaa olla potentiaalinen edustuksen pelaaja ensikaudeksi.

Kausi on sitten paketissa ja sarjataso vaihtuu, mutta viimeinen kolmannes meni joukkueelta silti ihan hyvin. Voitot tuli AC Oulusta, RoPS:ista ja PK-35:stä ja Jippoa vastaan tasapeli. Kaikki tappiotkin taisivat olla maalin tappioita, kun alkukaudesta tappiopeleissä ei pääsääntöisesti ollut mitään saumaa. Koko kauden tällä pistetahdilla vetämällä paikka olisi säilynyt selvästi, mutta minkäs teet kun etenkin keskikesä meni alta kaiken arvostelun. Kom igen IFK, kom igen!
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ei kakkoseen tippuminen mikään kuolinisku ole. Taloudellisestihan se on jopa suotavaa. Yleisöä ykkönen tuskin vetää juurikaan enemmän kuin kakkonen. Sponsorituloja ja muita tuloja koskee sama. Kuitenkin menot ovat ykkösessä aivan toista tasoa. Tämä koskee pelaajien palkkioita, kuin muita kulujakin(pelkästän matkustuskulut, jne. ovat aivan toista tasoa).

Toki kakkonen on heikompi paikka houkutella pelaajia kuin ykkönen ja samoin ykkösessä nuoret pelaajat saavat kovempia pelejä, mutta muuten en näe nyt toiminnalle kakkosta niin kauheasti pahempana kuin ykköstä, päinvastoin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, kyllä tuo Kakkonen on tällä hetkellä melkein parempi sarja HIFK:lle, kun ilmeisesti ei ole ollut suurempia hinkuja muuttaa toimintaa ammattimaisemmaksi ja siten tähdätä tosissaan ylöspäin. Kai siihen jonkun Sedun rahat tarvitsisi avuksi...

Eniten putoamisessa harmittaa se, että Ykkösessä vastustajat ovat pääsääntöisesti monin verroin mielenkiintoisempia. Ensi kaudelle on lisäksi tulossa niin ylhäältä kuin alhaalta (Ilves ja ehkä AC Kajaani, ÅIFK:lla ja JäPSillä ei niin väliä) päin mielenkiintoisia uusia tulokkaita, kun Kakkosessa vastustajat ovat ties mitä lähiöjengejä. Jos lohkojaot pysyvät suht samana kuin tällä kaudella, toivoisin HIFK:n päätyvän itälohkoon. Etelälohko lienee se toinen mahdollinen osoite, mutta siellä on turhan iso osa vastuksista juuri noita lähiöjengejä tai liigajoukkueiden farmeja.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harjoituspelit ovat menneet varsin mallikkaasti, kun ensimmäinen "pistemenetys" tuli vasta kuudennessa pelissä pykälää korkeammalla pelaavia Viikinkejä vastaan. Tähän mennessä on kaatunut selvin numeroin neljä muuta kakkosen joukkuetta ja niukasti Viron pääsarjajoukkue.

Jengin runko on pysynyt hyvin kasassa ja oikeastaan voisi sanoa, että ainoa todellinen menetys on Viikkareihin loikannut maalivahti Mika Johansson. Kun HIFK:n Ykköseen nostanut valmentaja Jani Honkavaara, muutama tervetullut paluumuuttaja ja ainakin paperilla hyvältä vaikuttava uusi hankinta lisätään soppaan, sanoisin että jengi on nyt parempi kuin viime kaudella. Liikaa noihin harjoituspelien tuloksiin ei toki kannata tuijottaa, mutta ei nopea paluu Ykköseen silti tunnu kovinkaan mahdottomalta ajatukselta.

Kausi 2013 pelataan siis Kakkosen itälohkossa ja kotikentäksi vaihtuu jälleen Bollis. Hyvä juttu luonnonnurmen (alku- ja loppukautta lukuunottamatta) takia, mutta kattamattomat katsomot voivat tuottaa tuskaa sateella tai kunnon porotuksella.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kausi alkoi niukalla kotitappiolla MP:tä vastaan, loppulukemat 1-2. Pallokentän nurmi muistuttanee vielä enemmän suota kuin jalkapallokenttää, joten peli pelattiin evakossa tutussa paikassa - Bragulla.

HIFK kyllä hallitsi peliä, mutta maalit lasketaan ja myös puolustaminen on sallittua. MP:n 0-2 maali oli ihan käsittämättömän lepsua peliä HIFK:lta, kun pelaajat seurasivat vain katseellaan, kun mikkeliläisten molemmat maalit tehnyt Joona Mäenpää suorastaan käveli maalintekoon. Sen jälkeen toinen jakso olikin HIFK:n painostusta, vaikka yksi läpiajo oli vielä MP:lläkin, mutta Heikki Kärkkäinen maalilla hoiti tilanteen komeasti. Kaikki paikat tasoitukseen tai voittoonkin asti oli, mutta Matias Hännisen kavennus jäi ainoaksi lohduksi. Paras paikka tasoitukseen oli sveduvahvistus Jonathan Karlssonilla, mutta vapaassa paikassa, jossa hallittu roikku veskarin yli olisi tuottanut liki varman maalin, kaveri päätti yrittää jotain Youtube-maalia yläkulmaan. Ei mennyt paljoa ohi, mutta panosta jatkossa enemmän tulokseen kuin tyylipisteisiin, tack.

Vähän kehno alku sarjalle siis, mutta MP on kuitenkin lohkon kovimpia jengejä, niin eiköhän se tästä lähde. Väkeä varsin mukavasti paikalla, reilu 600.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kausi ei ole sitten käynnistynyt ihan harjoituspelejen lupailemalla tavalla, kun kuudesta pelistä on tullut voittoja, tasapelejä ja tappioita kaikkia kaksi kappaletta. Molemmat tappiot ovat tulleet MP:lle. HIFK on tainnut olla kaikissa peleissä hallitseva osapuoli, mutta heikko puolustus on päästänyt monta jo melkein tulossa ollutta pistettä lipsumaan vastustajalle.

Tänään tuli kauden toinen voitto melko tapahtumaköyhällä pelillä FC Futuraa vastaan, mutta tähän saumaan nihkeä 1-0-voitto oli melkein toivomani. Vihdoin pysyi oma maali puhtaana. Kärkikään ei ole karannut vielä liian kauas, kun lohkossa ollaan pelailtu sen verran hyvin ristiin. Esim. HIFK:n 7-2 murskaama Atlantis, jota tuon pelin perusteella veikkasin totaaliseksi heittopussiksi, on nöyryytyksen jälkeen hävinnyt vain yhden pelin ja päästänyt muissa viidessä pelissään yhteensä vähemmän maaleja kuin HIFK:ta vastaan.

Ensi lauantaina on sitten mielenkiintoinen peli Keravalla kauden hyvin aloittanutta PK-KU:ta vastaan. Sinne.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatketaan synkkää, tai tällä hetkellä pikemminkin iloista, yksinpuhelua. Tänään Kotkasta lähti mukaan 4-1 voitto siitä oikeasta KTP:stä - se oli sarjaa johtaneille kotkalaisille kauden ensimmäinen tappio ja Esa Terävän lisäajalla tehdyn maalin myötä Kakkosen itälohkon paalupaikka siirtyi maalieron turvin HIFK:lle. Tosin tasapisteissä oleva KTP ja pisteen perässä oleva Lahti Akatemia ovat pelanneet pelin vähemmän.

Pääsin onneksi irtautumaan töistä tarpeeksi ajoissa ja niinpä tuli ajettua Arto Tolsa Areenalle peliä katsomaan. Kannatti. Mitä nyt muovituoppi väljähtynyttä kivennäisvettä maksoi 2,50, mutta pakko se oli tuossa kuumuudessa ottaa. Oli sentään juuri sopivan lämpöistä... uimavedeksi!

Hieno esitys HIFK:lta, kuin oli myös viime lauantaina Keravalla. Ehkä se lähtee tästä, vaikka alku oli vähän nihkeä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Alun sähläyksen jälkeen HIFK on noussut Kakkosen itälohkon kärkeen. Tasapisteissä KTP:n kanssa, jolla on tosin yksi matsi vähemmän pelattuna. HIFK porskuttaa viiden matsin voittoputkessa ja viimeiset kolme peliä ovat päättyneet reiluun voittoon (4-1, 4-0, 4-0).
Tänään IFK saa Bolliksella vastaan Atlantiksen ja tästä olisi hyvä raapia yksi voitto lisää. Toiveissa olisi myös JäPSin voitto KTP:n vieraana, mutta vaikeaa saattaa olla.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
HIFK hoiti Atlantiksen lukemin 3-1 ja pysyy Kakkosen kärjessä. KTP voitti myös, joten tasapisteissä mennään ja muistetaan nyt se, että KTP:llä on yksi matsi vähemmän pelattuna. Hyvä meininki kuitenkin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei suostu kumpikaan häviämään... Huikea matsi tiedossa ensi keskiviikkona - ja tietysti se on samana päivänä, kun minulla on Rock The Beachiin lippu. Täytyy katsoa, jos tuon keikkalipun saa vielä kierrätykseen.

Tämän päivän esitys ei täysin vakuuttanut, vaikka numerollisesti selvä voitto tulikin. KTP:tä vastaan pitää pystyä parempaan. Nopea 2-0-johto taisi saada kaverit vähän leijumaan ja Atlantis pääsi iholle. Ensimmäisellä jaksolla ei vielä juurikaan, vaikka hitusen onnekkaan kavennuksen saivatkin - Jens Forsmanille ei tainnut tulla yhtään varsinaista torjuntaa koko puolikkaalla.

Toiselle jaksolle Göstan muukalaislegioona tulikin hyvällä temmolla ja kertaalleen puolustus pysäytti pallon melkein viivalta. HIFK sai kuitenkin heti ensimmäisestä hyökkäyksestään rankkarin ja matsi haiskahti jo saavan niitin, kun viime kauden rankkarispesialisti Jukka Halme asettui pallon taakse. Surkea yritys meni kuitenkin selvästi ohi. Ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin Jugi oli uudelleen osallisena rankkarista, kun hänen käsivirheestään Atlantis pääsi yrittämään pilkulta, mutta Forsman aavisti oikein ja numerot säilyivät 1-2:ssa. Muutamaa minuuttia myöhemmin todellinen Atlantiksen upottaja Jonathan Karsson olikin kuin varkain luukulla ja pääsi laittamaan helposti sinetin pelille. Svedun illan toinen ja kauden seitsemäs maali Atlantiksen verkkoon. Hurja kaveri.

Atlantis on kyllä aika ikävä joukkue etenkin tappiolla ollessaan. kun etelän veri rupeaa kuohahtamaan. Kortti viuhui hurjaan tahtiin, mutta ilmeisesti ilman loukkaantumisia selvittiin. Eetu Koponen, jota harvemmin vaihdetaan jätti tosin puoliajalla kentän kieriskeltyään sitä ennen kasvojaan pidellen nurmen pinnassa. Toivottavasti olisi kunnossa seuraavaan peliin, Koponen-Priha topparikaksikko on ollut viime aikoina rautaa.

Outo tapaus tuo Atlantis muutenkin, kun tauoilla ja jopa pelin aikana soi perisuomalaiset Tenkaset ja Leevit, mutta kovin montaa suomalaista ei joukkueeseen tai henkilökuntaan näytä kuuluvan. Katsomossa vaikutti olevan selvä HIFK-ylivoima, siitäkin huolimatta, että Kingit olivat päättäneet katsoa pelin pummilla kallioiden päältä.

Se HIFK:n "ylimääräinen" peli on kauden avaustappio MP:lle, joka siirrettiin toiselta kolmannekselta alkuun. Eli jos tuon perusteella haluaa laskea "oikean" sarjataulukon, HIFK ja KTP ovat edelleen tasapisteissä ja HIFK maalisuhteella edellä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Viikon päästä onkin sitten kärkiottelu tiedossa, kun KTP tulee vastaan.

Niinhän siinä kävi, että HIFK voitti kärkiottelun KTP:tä vastaan ja veivasi ittensä kolmen pisteen karkumatkalle. Toki KTP:llä on vieläkin se tasoittava peli pelattavana, mutta IFK:lla on hieman parempi maaliero (HIFK 32-14, +18, KTP 25-11 + 14).
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno voitto hienosta matsista. Kyllä nämä KTP-pelit on poikenneet muista matseista aika lailla, kun molemmilla jengeillä on kiitettävän kokoiset fanilaumat pitämässä ääntä.

Tasaisella ensimmäisellä puolikkaalla molemmilla oli muutama hyvä maalipaikka, HIFK:n paras tuli, kun Jukka Halmeen komea saksipotku osui tolppaan. Toisen puolikkaan alussa KTP oli vahvassa vireessä ja melko tarkalleen tunnin kohdalla kuti paukahti tolppaan sellaisella voimalla, että Bolliksen puupenkit tärisivät. Kenties tuo täpärä pelastuminen herätti HIFK:n, sillä suurinpiirtein siitä ote siirtyi pikkuhiljaa kotijoukkueelle ja maali roikkui ilmassa. Lopulta Kalle Sotkan antama kulma toi toivotun tuloksen ja Esa Terävä toimitti pallon verkon perille. Maistui kapulle siinä määrin, että otti keltaisen kortin paidan riisumisesta.

Pari semihyvää paikkaa tuli vielä molemmille, mutta pisteet jäivät Bollikselle - ja molemmat jengit varmasti kiittävät Kouvolan Susia siitä, että tulivat lopussa tasoihin MP:tä vastaan, niin mikkeliläiset eivät päässeet ihan iholle.

Mukava nähdä, että pelaajienkin keskuudessa elää "en gång, alltid"-henki. Ainakin Petri Heinänen ja Kellan Wilson (lomalla Suomessa vai jotain muuta, mitä?) seurasivat matsia vemppaosaston seurassa ja voittomaali sai ainakin Kellanin tuulettamaan varsin antaumuksella.

Maanantaina heinäkuu korkkaukseen ja Kouvolaan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voittoputki ei ihan venynyt 10 pelin mittaiseksi, kun putki päättyi siihen, mistä alkoikin eli FC Futuraan. Tappiottomien pelien putki kuitenkin jatkuu ja on nyt 11 pelin mittainen. Futura taisteli kotikentällään 0-0 tasapelin. Positiivista on kuitenkin se, että tasapeli oli ennemminkin Futuran hyvyyttä kuih IFK:n huonoutta. Perjantaina jatkuu - vihdoin on edessä kotipeli ja vastassa hyvävireinen PK-KU.

Kingien forumilla huhutaan, että mainion kauden pelanneen maalivahdin Heikki Kärkkäisen kausi saattaa olla ohi. Jos lähde on se, mitä väitetään, se tuntuu valitettavan luotettavalta. Lahdessa toisessa tolppalaukauksessa tuli ilmeisesti alastulossa jotain tälliä, mutta siellä Heikki pelasi pelin kuitenkin loppuun. Myös pitkästä loukkaantumisesta toipuva Atte Ranta on aika satunnaisesti kuvioissa, koska on armeijan harmaissa. Tässä siis pientä kysymysmerkkiä tulevaisuuden suhteen. Jos Jens Forsman pelaa sillä tasolla kuin tänään ja edellisessä pelaamassaan pelissä (Atlantis-voitto 3-1) ja HIFK:n vire jatkuu samana, ei tässä suurempaa hätää pitäisi olla, mutta voipi olla, että uuden maalivahdin hankinta on edessä.

Ja hävetkää hulikaanit! Ote Iltasanomien uutisesta:
"Siellä ovat HIFK:in kannattajat marssineet pitkin katuja, pitäneet meteliä ja lauleskelleet. Mutta ilmaisesti siellä on toisellakin puolella pidetty ääntä, Makkonen sanoo."
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
HIFK palasi yhden ottelun jälkeen taas voittojen tiellä kukistamalla PK Keski-Uusimaan 2-0. IFK:n molemmat maalit teki kapteeni Esa Terävä.
Olisi ollut paikkoja useampaankin maaliin, mutta ei ollut ihan sihti kohdallaan. Voitto kuitenkin ja kärkipaikka pysyy varmasti, vaikka MP pelaakin tasoittavan matsinsa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen lukemista huolimatta ensimmäinen puolisko (2-0) oli pelitapahtumiltaan melko tasainen ja toisella kentällä oli käytännössä yksi joukkue. Tuhlaajapoikana kunnostautui etenkin Kron Rexhepi, mutta ainakin Karlsson ja J. Halme missasivat myös "varmat" maalipaikat. Kunniamaininta ensimmäisen pelinsä sitten harjoituskauden pelanneelle alokas Rannalle HIFK:n maalilla.

Tämä kausi on mennyt muutenkin mallikkaasti HIFK-joukkueiden osalta, sillä Nelosessa pelaava kakkosjoukkue ja Viitosessa pelaava kolmosjoukkue johtavat molemmat lohkojaan ja myös uusi tulokas, Seiskan nelosjoukkue on vielä nousupaikassa kiinni. Parhaassa tapauksessa siis kaikki neljä pelaavat ensi kaudella pykälää korkeammalla.

1. divisioonaa pelaavat A-juniorit aloittivat tänään syyskautensa upeasti kaatamalla kevätkauden lohkovoittajan Viikingit uusitulla Väiskillä 2-0. Hieno kesäilta oli houkutellut ihan mukavasti porukkaa kentän laidalle, kun A pääsi korkaamaan kentän (virallisissa otteluissa) HIFK:n osalta. Muutama minuutti ennen loppua syntynyt 2-0 oli orgastisen upea kuti yläriman alle. Kevätkaudella A aloitti hyvin, mutta hyytyi loppua kohden viimeiseksi säilyjäksi. Syksy kuitenkin alkoi kolmen kärjen lähtöpisteitä lukuunottamatta tyhjältä pöydältä eli kaikki on mahdollista. Mainittakoon, että Viikingit on hävinnyt koko kaudella vain 3 ottelua, joista kaksi HIFK:lle. Se kolmas tappio tuli kevätkauden päätöskierroksella joukkueelle merkityksettömästä matsista.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
HIFK haki sunnuntaina täydet kolme pistettä Talista Matias Hännisen ja Jukka Halmeen maaleilla 2-0 lukemin.
Tänään vuorossa on kotipeli Bolliksella ja vastaan asettuu sarjan toiseksi viimeisenä majaileva JäPS. Tasapainoinen esitys tänään ja uskon IFK:n pitävä 3 pistettä itsellään ja pysyvän sarjan ykkösenä.
Matsi alkaa 18.30.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei nyt varmaan voi pahasta suvantovaiheesta puhua, kun takana on 14 tappiottoman matsin putki saldolla 12-2-0 ja oma maali on säilynyt puhtaana 7 matsia putkeen, mutta kaksi viimeisintä voittoa häntäpään jengeistä on tullut aika vaatimattomalla pelillä. Hyvä tietysti, että voittoja tulee näinkin, mutta kun rupeaa tulemaan taas kärkijengejä vastaan, pitää löytyä uusi vaihde.

JäPS kaatui 1-0 Jukka Halmeen maalilla. Jugi on nyt liekeissä ja vihdoin ruvennut osumaan maaliinkiin. Sen lisäksi matsista ei paljoa muuta mieleenpainuvaa jäänytkään kuin erikoinen vapari, jossa kaikki jätkät juoksivat jonossa pallosta ohi ja viimeinen tälläsi. Ei tullut maalia, mutta herätti katsomon.

Matias Hänninen lähti kentältä huoltajan reppuselässä - toivottavasti ei mennyt pahemmin rikki, Masa on ollut keskikentän ja koko joukkueen tärkeimpiä lenkkejä tällä kaudella. Myös Kron Rexhepin peli jäi kesken loppuhetkillä, mutta se saattoi olla pelkkä kramppi. Toivottavasti sairastupa vähän tyhjenee ensi viikkoon mennessä - Terävää ja Prihaa ainakin kaivataan, vaikka materiaali on niin leveä ettei heidänkään puuttuminen ole mikään katastrofi.

MP roikkuu sitkeästi perässä - oli sellainen hytinä, että PK-KU olisi ne tänään kaatanut, mutta peli Keravalla päättyi 2-3. Sen verran hyötyä keravalaisista kuitenkin oli, että HIFK sai selvästi piristysruiskeen, kun kuulutettiin tilanteen muuttuneen pian toisen jakson alun jälkeen 0-2:sta 2-2:een.
 

Late97

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Eilen oli kyllä järkyttävän huonoa peliä Bolliksella. Kuitenkin piste saatiin 0-0 tasapelistä ja maalieron turvin MP:n ohi takaisin kärkeen.

Nyt siis Kauneimmalla takana 15 peräkkäistä tappiotonta peliä sekä 8 peräkkäistä nollapeliä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tänään HIFK onnistui nousemaan 0-1 tappioasemasta 2-1 voittoon Kotkassa KTP:n vieraana. Eli pitkästä aikaa kolisi omissa, mutta tärkeääkin tärkeämpi voitto kaavittiin kuitenkin Jonathan Karlssonin kahdella maalilla ja HIFK nousi jälleen tasapisteisiin MP:n kanssa.
Seuraava ottelu 24.8 Bollikselle ja silloin vastaan asettuu Sudet. Sen jälkeen onkin vuorossa matsi, joka luultavasti ratkaisee nousukarsintoihin menijän, nimittäin MP-HIFK. Silloin olisikin aika maksella kalavelkoja edellisistä peleistä ja ottaa kauden avausvoitto mikkeliläisistä.
Matseja HIFK:lla on jäljellä seitsemän.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nollaputki meni, mutta tärkeintä että tuli paluu voittokantaan ja sitä myötä tappioton putki on jo... öö, vitun pitkä. Luulisi, että tällaisella putkella olisi varaa vaikka pariin tappioonkin, että paalupaikka säilyy, mutta ei niitä mikkeliläisiä saa sitten millään putoamaan kyydistä. Vaikkei tuo keskinäinen kohtaaminen varmaankaan lopullisesti ratkaise mitään, niin kyllä ainakin sellainen itseluottamusbuusti on sen voittajalle luvassa, että voitaneen puhuta HIFK:n tärkeimmästä matsista sitten 2010 nousukarsinnan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös