Ulkomaiset kiekkosarjat – liveseuranta

• 178 452
  • 891
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Wojtek Wolski tuo Torpedon tasoihin Dynamoa vastaan. Dynamon maalin taisi tehdä Martin Karsums ylivoimalla. Tilanne 1-1.

Leo Komarov on Dynamon kokoonpanossa tutulla numerolla 87. Myös Torpedon suomalaiset Immonen, Hietanen ja Salminen pelaavat. Myös Dynamon suomalaispuolustaja Jalasvaara pelaa.

Heltsu

Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Riga menee 1-2 johtoon kun Vehaselle lurahtaa hieman helpohkosti. Mutta ei mene kauaa niin Calle Ridderwall laittaa parhaalta sektorilta hirveän ranteen yläpeltiin ja jättää Tellqvistin vaille mahdollisuuksia 2-2

Kapanen pelaa Danielssonin ja Thörnbergin keskellä.

Magni

KHL, NHL
Calle Ridderwall, nimi mieleen! DELin pistepörssin viime kaudella voittanut ruotsalaishyökkääjä taitaakin olla melkoinen löytö Leviltä. Kuinka ison roolin lopulta nappaa. Tulinen ja tarkka rannari yläkulmaan tuo Levin tasoihin.

Heltsu

Ensin Azevedo hankkii jäähyn hienon yksilösuorituksen päätteeksi ja tarjoilee ylivoimalla Ridderwallille neliön keskelle rystylätyn ja Calle siirtää tilanteeksi 3-2

Magni

KHL, NHL
Taas kolisee ja jälleen Ridderwalilta tarkka ja tulinen rannari. Taitaa olla aika timanttinen kaveri kyseessä. 3-2 Leville, joka on peliä selvästi vienyt B-miehitykselläkin.

Tänään:

14:00 Atlant - Dynamo Moskova
18:00 Torpedo - Donbass

Molemmista pitäisi olla striimiä onhockey.ru sivuilla.

Tim Brent vie Torpedon toisessa erässä 1-0 johtoon ylivoimalla Vadim Krasnosbolodtsevin hyvästä syötöstä.

Tartu

HIFK, KHL
Tuo Torpedo-Donbass peli meni lopulta rankkareilla Donbassille, joissa ratkaisijana Lukas Kaspar. Fedotenkon loukkaantuminen ottelussa isona takaiskuna Donbassille.

Virallisesti rankkareiden voittomaali meni Jevgeni Dadonoville, koska Dadonov teki Donbassin ensimmäisen maalin eikä Torpedo onnistunut kertaakaan.

Toivotaan ettei Fedotenko saanut aivotärähdystä. Omin voimin hän poistui kentältä.

KHL, NHL
Ufa - Riika kahden erän jälkeen tilanteessa 0-0. Ufa ei ole tuossa Prahan turnauksessa tehnyt kahdeksaan erään kuin yhden maaliin. Aika vaatimaton suoritus, jos katellaan puhtaasti nimilistaa. Joku tossa Ufan pelissä mättää. Saa nähdä mihin iskuun saa päävalmentaja Vladimir Jursinov joukkonsa kauden alkuun mennessä, kun 6.9 joukkue avaa kautensa Wolskin tähdittämän Torpedon vieraana.

Ufalta näyttää puuttuvan kärkinimistä Alexei Kaigorodov, Igor Mirnov ja Antti Pihlström. Riikalta puuttuu ainakin avainpuolustaja Georgijs Pujacs. Molemmilla kakkosveskarit maalissa, Ufalla Alexei Volkov ja Riikalla try-outilla oleva Jakub Sedlacek, joka voi hyvin ottaa jopa ykkösveskarin paikan tulevalla kaudella Mikael Tellqvistilta. Eiköhän Riika sen sopparin tarjoa.

Magni

KHL, NHL
Maaginen lättyläpisyöttö Zinovjevilta ja Khlystov karkaa läpiajoon. Kylmän viileät harhautukset ja Sedlacek kahville ja kiekko reppuun. 1-0 Ufalle. Tuossa vaiheessa oli joku kolme min jäljellä. Nyt viimeinen minuutti.

Alexei Volkov kestää maalilla, vaikka Riikan pelaaja pääsee viime hetkillä huipputontille.

Ufa voittaa 1-0. Mukavasti napsahti Ufa 2.27 kertoimella kotiin. Ollut kyllä loistava harjoituskausi KHL-vedoissa.

Näköjään Donbass kaatoi myös Dynamo Moskovan 2-1.

Torpedo-Atlant alkamassa ja striimiä täällä: YouTube

Jokohan Torpedon suomalaiset onnistuvat?

Herkkupala Lev-Ak Bars alkamassa näillä minuuteilla. Torrent-striimiä täällä: OnHockey.RU

Stepan Zahartshuk vie hirmuisella lyöntilaukauksella Kazanin 1-0 johtoon. Näitä ei Zahartshuk ole urallaan montaa tehnyt.

Nathan Oystrick ylivoimalla 1-1.

Artem Lukonjanov vie heti perään Kazanin 2-1 johtoon.

Hieno ylivoimakuvia Vincour -> Svitov -> Bourque ja Bourque tekee 3-1.

Petr Vrana kaventaa 3-2. Tolpan kautta meni.

Nikolai Zherdev tasoittaa rystyltä 3-3.

Magni

KHL, NHL
Lev - Kazan 3-3 tilanteessa jatkoajankin jälkeen. Ratkaisua haetaan rankkareilla. En ole pelistä seurannut kuin jatkoajan, joten en sen enempää kommentoi.

Levillä on oikeasti jonkinlaiset mahdollisuudet jopa voittaa KHL tulevalla kaudella, sillä materiaali on kova. DELin pistepörssin viime kaudella voittanut Calle Ridderwall tuntuu pistävän joka paikasta kiekon häkkiin. Omaa loistavan rannelaukauksen.

Stapleton ja Bourque ohittavat molemmat Engrenin terävillä rannareilla ja Leviltä ei onnistu kukaan. Kazan vie pelin rankkarien jälkeen 3-4.

19:00 Dinamo Minsk - Amur
20:30 Metallurg Novokuznetsk - Severstal (Marko Anttila saapui eilen joukkueeseen joten hän pitäisi olla jäällä tänään)
20:45 Davos - ZSKA

Magni

KHL, NHL
Tänään.

Magnitogorskin peli tuli niin aikaisin, että ei ollut mahdollisuutta seurata. Voittokulku kuitenkin jatkui, kun Neftehimik kaatui Tsheljabinskissa 0-2.

Dynamo Moskova on 0-2 lukemin kolmannen erän puolessa välissä tappiolla Atlantille. Haatajalla tehot 1+1 ja Niskalakin saalistanut syöttöpisteen. Atlantissa Haatajalta odotetaan paljon ja ainakin tänään tulosta tullut.

Ufa - Riika on kolmannessa erässä tilanteessa 3-3. Pihlström 1+0 ja Hartikainen 0+2. Tuo on Prahan turnauksen pronssipeli. Finaalissa klo 18.00 kohtaavat Lev ja Kazan. Eilen Kazan vei tuon pelin rankkareilla.

Magni

KHL, NHL
Hyvää hokia on tarjonnut Traktor - Omsk pelin toinen erä. Tilanne on 0-1.

Matikainen on leikannut kaljuksi päänsä.

Samalla Kuznetsov tuo Traktorin tasoihin one-timerilla. Chistovilta hieno passi. Harjoituspeliksi kyllä hyvää viihdettä. Odotan kyllä mielenkiinnolla, kun Magnitogorsk kohtaa joukkueet viikonloppuna.

OnHockey.RU

Mahtava niitti Traktorin numero 65:lta erän loppuun. Olikohan Kondratiev?

Magni

KHL, NHL
2-1 Popov ajaa kulmasta maalille ja pakki (#8) ei saa miestä kuriin.
2-2 Junnupelaaja Tkachev lapio maalin edestä rystyllä kiekon häkkiin.
2-3 Moser pitää Traktorin puolustusta pilkkanaan ja pujottelee läpi.

Maalit tulivat muutaman minuutin sisällä ja peli nyt Matikaisen sotureille 2-3.

Mikko Mäenpää loukkasi pahan näköisesti polvensa Jevgeni Medvedevin tahallisen tuntuisen polvitaklauksen seurauksena.

Niko Kapanen vei Levin ylivoimalla 1-0 johtoon. Medvedev ajettiin ulos polvitaklauksestaan ja ylivoima jatkuu edelleen.

Mäenpää ei loukannut itseään pahemmin tuossa taklauksessa, vaan on toisessa erässä jälleen kentällä.

Kapanen kurittaa entistä seuraansa ja vie Levin 2-0 johtoon toisessa erässä.

Magni

KHL, NHL
Magnitogorsk johtaa Omskia vastaan 3-1 kahden erän jälkeen. Mozjakin teki 3-1 maalin puolittaisella vanhanaikaisella. Puolustus nukkui pahasti tuossa ja Matikainen varmaan pitää melkoisen puheen tauolla. Kyseessä on Tsheljabinskin turneen toista kierrosta. Eilen Magnitogorsk voitti Neftehimikin 2-0 ja Omsk kaatoi Traktorin 5-4 loistavassa pelissä. Kumpi jatkaa voittojen tiellä.

Täytyy sanoa, että hurjassa vedossa on Magnitogorsk ollut harjoituskaudella. Alla muistaakseni neljä peliä KHL-joukkueita vastaan, joista neljä voittoa ja viides on tulossa tänään. Vastassa on ollut lähinnä suurseuroja.

OnHockey.RU
torrentista saa ihan kelvollisen kuvan.

Magni

KHL, NHL
Boom! Zaripovin lämäri puhuu ylivoimalla ja peli on jo 4-1! Ai että on hienoa katsoa seuran otteita tällä hetkellä. Toivottavasti kausi ei ala sitten päinvastaisesti.

5-1! Kaunista, niin kaunista. Mozjakin tarjoaa kulmasta maalille ja Zaripov ohjaa kiekon reppuun.

Magni

KHL, NHL
Novokuznetsk voittaa Servetten 4-3 viime hetken maalillla. Marko Anttila tekaisi Novon toisen maalin, joten seuran tähtihyökkääjä antaa hyviä näyttöjä kohti alkavaa kautta. Mitenköhän Novon harjoituskausi on mennyt? Peliäkään en ole nähnyt sympaattiselta pikkuseuralta, eikä kyllä tuloksiakaan muistu mieleen.