Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 958 968
  • 43 985

TKH

Jäsen
Latvala 22.98 (+1,6)!

Todella hieno juoksu, joka toi kisan kakkossijan. Taisteli aika pitkään mestaruudesta, mutta lopussa joutui antamaan hiukan periksi kisan voittaneelle.
 

TKH

Jäsen
Samalla myös mm-rajan alle. Olen käsittänyt, että tuo hallissa juostu 23.30 ei kelpaa ulkoratojen mm-rajaksi vai olenko väärässä.

Kyllä hallitulokset kelpaa aikuisten arvokisoihin. Joihinkin nuorten kisoihin rajat pitää tehdä kisavuoden kesällä. Toisinaan myös joidenkin maiden liitot voi asettaa omia ehtojaan ja vaatia, että rajat on tehtävä kesäkaudella.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mikko Hannula on heitellyt taas melko miälevikast läpändeerust selostamossa; "ei kuuluteta kirkossa, mutta kuiskutellaan sakastissa..." "Jarmo Lehtinen, would like to selostaa this kilpailu to the suomalaiselle yleisölle?"
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Pia Viitanen jakoi palkintoja ja "suuri ja mahtava soi". Ei kai siinä Hervannan tytöltä voi enempää vaatia...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Suomi juoksi 4x100m viestissä hyvän ajan 39.80. Valitettavasti Suomi juoksi ensimmäisessä erässä, joka osoittautui paljon toista kovemmaksi ja jäi näin ensimmäisenä maana ulos finaalista. Toisesta erästä suoraan finaaliin menivät Suomea huonommilla ajoilla Ruotsi (39.95) ja Italia (39.98).
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Sitten Itä-Länsi- pelin seurantaan. Hyvä Sotkamo, hyvä Kainuu! Eli Itää kovasti tsempataan Idän miehenä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Aika hyvää oli idän ulkopeli pesäpallon arvo-ottelun ensimmäisessä ulkovuorossa. Kohonen antoi tyhjään kenttään enemmän vapaita kuin kahden viime kauden finaalisarjoissa yhteensä, eli kaksi.

Onnittelut kuitenkin Kodelle, ennätyksellinen 17. Itä-Länsi on nyt virallista, koska herra on ottelussa pelannut. Nyt voi vaikka jättää kesken ja ennätys on silti taskussa, tuskin ihan pian rikotaankaan. Kode sen sijaan voi itse pelata vaikka 20 arvo-ottelussa peräkkäin.

EDIT: 1-0 idälle ensimmäisen vuoroparin jälkeen, Joukainen löi, Hartikainen toi. Kohonen-N.Korhonen -akseli ottaa toisen aloittavalla Puputin pompun kiinni ja Haapakoski palaa kakkoselle.

Henri Puputin jalka rikki. Siirtyi juuri jokeriksi.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Harhaheitolla Länsi tulee 1-1:een. 4. aloittavaa mennään.

Ja sitten tuo epävarma kopparipari osoittaa kaiken kauheutensa, kun Anssi Lammila ei saa helpohkoa palloa kiinni, vaan päästää maihin ja Haapakoski karkaa kotiin.

Sääli, sillä jakso oli jo ihan idän hallussa, kunnes tuli tuo harhaheitto ja sitten pieni kopparivirhe. Muuten jakso ollut hyvin idän hallussa, vaikka ei lukkariakaan tunnu kiinnostavan juuri ollenkaan.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Melkoista räpeltämistä ollut tuo Idän kopparien peli, kun taas Länsi on onnistunut siellä hyvin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olipa idältä heikko tasoittava, vaikka Kiukkonen ja Komulainen järjestivätkin palottoman ajolähdön. Sitten homma menikin persiilleen ihan totaalisesti jokaisessa suorituksessa.

Toivon mukaan itä vie toisen jakson, että näkisi tätä koko rahalla, voisi sunnuntain heikomminkin viettää.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Mahtavaa tämä teknologian kehitys, tv:n ruudulla on jaettuna U23- vuotiaiden naisten keihään finaali ja toiselta Itä-Länsi. Utriainen avasi ihan kohtalaisella heitolla, Pyykkiseltä heikko heitto.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Mitäköhän siellä kutosella oli käynyt? Hyvin kasetti kuitenkin kesti sen jälkeen par par birdie bogey, joten ihan hyvin menee.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Enää ei mene Mikolla hyvin. Bogeja tulee bogin perään ja nyt on jo kiire, että selvittää itsensä edes viikonlopun kierroksille.

Harmi sinällään ettei tulosta tule, koska kortista löytyy jo neljä birdietä. +3 reiän 14 jälkeen on surullista luettavaa tuohon tekemiseen verrattuna.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Lauantai-aamuna jatkuu Ashes-sarjan toinen....

.....matsi Englannin kannalta herkullisessa tilanteessa. Australia romahti 128 pisteeseen/juoksuun ensimmäisellä sisävuorollaan ja vaikka Englannin toisen sisävuoron alku oli aika lohduton (31-3), voivat englantilaiskannattajat odottaa pistejohdon lisääntyvän nykyisestä 264:stä (361/31-3 v. 128) ainakin yli 300, mahdollisesti lähestyen 400 pistettä/juoksua.

On harmin paikka, että mikään Suomessa näkyvä kanava ei lähetä suorana tätä klassikkoa, kun CMore, Eurosport ym. kanavilla pyörii täysin merkityksettömiä lajeja kuten tennistä, snookeria ja polkupyöräilyä tunnista toiseen ja ympäri vuoden.....
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Löytyykö British Openiin streamia? Itse en löytänyt mistään.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Englannin toinen sisävuoro....

.....on alun notkahduksen jälkeen alkanut sujua: 103-3 ja ensimmäisten sisävuorojen jälkeinen takaa-ajoasema (361-128 = 233) huomioon ottaen eroa on jo yli 300 juoksua/pistettä ja vielä seitsemän hilaa ylhäällä.

ED. 248-4 ja juoksu/piste-ero 481. Kuusi hilaa ylhäällä. Australian "bowlerit" tuntuvat jo luovuttaneen. Joe Root ja Ian Bell -kaksikko (130 & 55) tekee murhaavaa jälkeä.

Ed. 333-5 ja lauantaisen lyöntipäivän päätteeksi juoksu/piste-ero 566. Viisi hilaa ylhäällä ja sunnuntaiaamuna jatkuu Australian alistaminen. BBC:n urheilun krikettisivustolta poimittua: "The highest target England have set Australia in an Ashes Test is 742 at Brisbane in 1928. England won by 675 runs as Australia were bowled out for 66".

22-vuotias Joe Root (178, not out) on ilmeisesti nuorin Ashes-satasen Lords -kentällä iskenyt englantilaispelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

TKH

Jäsen
Kettunen 9:45.52 ja B-raja.

Näytti pitkään että painelee A-rajan alle, mutta vähän väsähti lopussa ja A-raja jäi, mutta aivan huikea esitys mukaan lukien taktiikka.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ja Kettuselle toinen em-mitali Rietistä, kun hopeaa tuli vitosella. Ennätys taisi parantua samalla aika railakkaasti, kun aika oli karvan päälle 16 minuuttia. Hollantilainen oli loppukirissä hieman vahvempi, mutta aikamoiset kisat suomalaiselta joka tapauksessa. Aiemmin Kristian Pulli otti miesten kolmiloikassa hopeaa omalla ennätystuloksellaan 15,88
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös