Juuso Puustinen HIFK:hon

  • 145 211
  • 381

Stigu

Jäsen
Hyvä hankinta mielestäni!

Juusosta on jäänyt itselle mieleen tietty tuon pellavakuontalon lisäksi ihan peruspositiivinen yleisilme.

Noissa statseissa hämää aika paljon plusmiinustilastot- usealla kaudella ollut miinuksella. No, on kai Juuso parempi kuin ei mitään, mutta ei Juusolla vielä kuuhun mennä. Ehkä kakkosketjun kamaa?
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Puustisen tulon myötä saadaan erikoistaito, josta on paljon hyötyä: Rightin puoleinen laukas, joka lähtee ylivoimalla suoraan syötöstä. Uskon vahvasti siihen, että Puustinen rikkoo 20 maalin rajan. Kerhossa viimeksi 26 kaappia.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Hyvä jannu 2. ketjuun ja ylivoimalle. Mites on luistelunopeuden laita, havaintoja?
 

Ralph

Jäsen
Hyvä hankinta mielestäni!

Minä en ymmärrä miten voisi olla jonkun mielestä huono hankinta. 25-vuotias nopea, kovaa laukova ja taklaava laituri AHL:stä, joka viimeisimmällä liigakaudella iski yli 20 maalia.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Stadiin savolainen ja meille stadilainen. Täähän meni nyt ihan väärinpäin. Snaipperi kun Snaipperi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella hyvin luistelee kokoisekseen ja tekee muutenkin hyvää duunia. Veto lähtee nopeasti ja pistää limpun kattoon helposti.

Maalin vai hallin?

No ei vaan, tervetuloa Stadiin, ja parempi sitten olis pistää ne verkot tötterölle ensi kaudella. Raitin pelaajia tietenkään ei koskaan ole liikaa.

Edit. voisiko tässä olla parannettu versio Sonkajärven sonnista?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tästä hankinasta on pakko tykätä. Kahden kärkiketjun kamaa, riippuu vaan kenen kanssa kemiat natsaa yhteen, mutta hyvä hankinta! Eiköhän JP heitä sen 20 häkkiä ainaskin runkosarjaan jos saa hyvän sentterin rinnalleen.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kova pelimies, teki tuhoisaa jälkeä Kerhossa. Onnittelut.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Meinaa Puustisen sainaaminen jäädä McLeanin varjoon. Top3 laiturihakuja tämän kauden liigaan. Nuori, nopea ja maaliahne. McLeanin tavoin ampuu oikealta, täsmähankinta tämäkin tuloskenttiin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistohankinta. Snadisti haikailin jo muutama vuosi sitten IFK:hon. Erittäin hyvä laitahyökkääjä kaikilta osa-alueilta. Suurin vahvuus on luisteluvoima. Onks Juusolla muuten edelleen takatukka tallessa?
 
Suosikkijoukkue
IFK
Onks Juusolla muuten edelleen takatukka tallessa?

Toivottavasti ei! Kuitenkin Martti Servon sanoin: "aina löytyy joku, jolla staili hallussaan on, aina löytyy joku, jolla takatukka on!"

Sir:n jälkeen jengissä ollut selvä aukko, nyt se on onneksi paikattu!

Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen hankinta. Potentiaalia on. Blondiperuukit tilaukseen ja Peukku tästä Nyballe!
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meikäläisellä on jäänyt Puustisesta teemupulkkismainen -kuva pelaajana ja tarkoitan hyvällä tavalla, en sitä toissa keväistä kebabpohjetta. Varmaan ihan ok pelaaja ylivoimaan hyvän laukauksensa johdosta - mielenkiinnolla jään odottamaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä tykkäsin Puustisesta jo edellisellä liigajaksollaan.

Sen vuoksi tykkään myös tästä hankinnasta, ja toivotan miehen tervetulleeksi Stadiin. Nyt vaan toivotaan että AHL-kaukaloissa on tarttunut myös kovuutta lisää, siihen vielä snadisti maalejakin lisää ja kyseessä on ihan kelpo vahvistus monessa mielessä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvä hankinta, oli jo Blues-vuosina oikein pätevä, joskin epätasainen kaveri. Kerhossa löytyi sitten tasaisuuskin tekemiseen ja AHL tuskin on tehnyt pahaa pelaamiselle ihan ylipäänsä. Puustisella on terve annos itsekkyyttä ja erinomainen laukaus, menee heittämällä teidän ykkösketjuun.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakollista jargonia suoltava pelaaja. Kelpaa silti, ominaisuudet hyvät.

Kovasti ovat kohteliaita kavereita nämä HIFKin nykyiset kuopiolaiset (Puustinen ja Talaja). Muutenkin on ihan hyviä muistoja kuopiolaisista pelureista HIFKin paidassa, mm. O.Jokinen, Timonen ja Kapaset. Jokinen oli tietysti kaikkea muuta kuin vaatimaton, mutta hyvä show kyllä.

Mutta miten ihmeessä ne usein ovat sitten Kuopiossa sellaisia ruikuttajia KalPan paidassa?
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Aika perusjargonia aluksi, sit aika mielenkiintoinen tuo juttelu väsymystä vastaan taistelusta AHL:ssä. Sit taas perusjargonia siitä, miten pyrkii pelaamaan liikkuen, taistelevasti ja auttaen joukkuetta tekemällä "pari maalia". Pakolliset fanien kehut päälle ja seuran ylistys :) Uuden hankinnan ekan haastattelun perinteiset elementit ihan mukiinmenevästi vedettynä, hyvä Juuso :)

"Tulen tästä ovesta lätsä päässä" -kohtaus oli ihan Lennukamaa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös