MM-kisat 2013: Suomi

  • 925 838
  • 3 108
Tila
Viestiketju on suljettu.

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Kyllä uuden pelaajan tulo aina heilauttaa koko jengiä.Se on aika herkkä tuo joukkuekemia ja just saatiin sitä raiteilleen kunnolla!

Nuo ovat ammattilaisia ja tottunut muutoksiin. Niitä tapahtuu omassa joukkueessa kaudella ja niitä tapahtuu omassa elämässä kaukalon ulkopuolella. Eiköhän kaikki pelaajat ole jo jonkun aikaa osanneet varautua mahd. nhl apuun.

Katsoipa tätä mistä suunnasta tahansa niin Mikkehän on ehdoton vahvistus joukkueeseen. Viitaluomaa ei tule tippaakaan ikävä ja Mikke on tosiaan hyvä vahvistus etenkin kakkos yv:lle.
 

Gameson

Jäsen
Te jotka kritisoitte Mikael Granludin tuloa joukkueeseen, niin ilmoittakaa mulle millä osa-alueilla Ville Viitaluoma on Mikkeä parempi? Lisäksi Jalonenkin tietää sen, että jotkut pelaajat eivät seurajoukkueissaan onnistu, mutta maajoukkueessa saavat paikkansa omilla näytöillään.

Mikke puhkuu varmasti näytönhaluja ja tullaan näkemään häneltä samanlaista peliä kuin ennenkin. Ennakkoluulotonta joukkuepelaamista. Lisäksi jos meiltä vaikka loukkaantuisi Kontiola/Aaltonen niin kuka sieltä lähtisi peliä pyörittämään. Ville Viitaluoma vai Miika Lahti? Niimpä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ihan naurettava ajatus, että koko kisojen parhaiten toiminutta ketjua kaikki maat mukaan lukien alettaisiin hajottamaan. Savinainen on mielestäni aivan liian yksipuolinen pelaaja hyökkäyssuuntaan pärjätäkseen ykkösketjussa huippumaita vastaan.

Itse näen, että Mikke olisi fiksuinta laittaa kakkoseen Koskirannan ja Korpikosken kanssa. Salminen ei oikein vakuuta ja tuntuu siltä, että hän arastelee ihan liikaa kulmaväännöissä ja maalinedustalla pärjätäkseen ratkaisupeleissä. Siksi heittäisin Salmisen vilttiin, koska ei hänestä alempien kenttien pelaajaksikaan ole.
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
Ensin on sanottava, että todella tyytyväinen olen Granlundin saapumiseen. Tämä joukkue kaipaa edelleen toista kiekolliseen peliin ja yv:n pyörittämiseen pystyvää sentteriä. Ja koska ykkönen ei näyttänyt heikkenevän kun Pesonen vaihdettiin Savinaiseen, hakisin vanhan tutkaparin Pesonen-MG yhteen kakkosketjuun. Eli lähtisin näillä:

Aaltonen-Kontiola-Savinainen
Pesonen-Granlund-Salminen
Korpikoski-Koskiranta-Pihlström
Anttila-Hytönen-Hagman

Salminen ja Korpikoski voi olla myös toisinpäin, mutta Salmisen näkisin kyllä menevän vähän hukkaan kolmosessa. Jos kakkonen kaipaa lisää vääntövoimaa, niin sitten nää kaks vaihtaa päikseen.

Kaikista merkittävin apu MGsta varmasti saadaan kuitenkin yv:lle. Ei se pelikäsitys varmasti AHL:ssä ole huonompaan suuntaan mennyt.
 
Hyvä vahvistus yv:lle ja Viitaluoman tilalle. Isossa kaukalossa Miken kaltaiselle pelisilmãlle löytyy aina käyttöä. Kitisijät ei tajua taas mitään, vaan kuvittelee, että nykyinen taso riittää loppun asti. Vieläkin kaivataan uusi ulottovuus, jos meinataan esim. Kanukkeja vastaan pärjätä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Te jotka kritisoitte Mikael Granludin tuloa joukkueeseen, niin ilmoittakaa mulle millä osa-alueilla Ville Viitaluoma on Mikkeä parempi?

Viitaluoman saappaat hän varmasti onnistuu täyttämään. Ongelmaksi näkisin sen, että häneltä odotetaan paljon enemmän. Paineen alaisena Mikke ei ole näyttänyt olevan parhaimmillaan. Mielelläni olen väärässä, mutta omat odotukseni ovat juuri tuo Viitaluoman paikan täyttäminen. Kaikki muu on plussaa, mutta odotusarvo ei ole korkea.
 

JohnDorian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Winnipeg Jets
Se on sitten Viitaluoman kohtalo joutua ylimääräiseksi hyökkääjäksi. Eiköhän näillä mennä:

Pesonen-Kontiola-Aaltonen
Savinainen-Granlund-Salminen
Korpikoski-Koskiranta-Pihlström
Anttila-Hytönen-Hagman

Säilytetään ykkönen, tutkaparit Savi-Salminen ja Korpikoski-Koskiranta hyvä pitää myös.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Sanos muuta!Pelaajat tuntevat toisensa hyvin ja peli kulkee kuin ajatus. Ei käsitä, ei!

Hyvin se Savinainen siinä stunttas että eipä siinä. Pesonen vetää kans hyvin yhteen MG64:n kanssa, joten sitä kuviota vois kokeilla myös. Ei haittaa yhtään.

Salminen on sen verran arka (sanotaanko rohkeasti jopa lapanen), että melkeen laittaisin vilttiin slovakia-matsin ajaksi. Tai ainakin alempiin ketjuihin hakemaan vauhtia.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paineen alaisena Mikke ei ole näyttänyt olevan parhaimmillaan.
...

Täääh...?

Minusta on loukkaavaa joukkuetta kohtaan ajatella, että yhden pelaajan tulo sekoittaisi koko joukkueen pelin. Varsinkin, kun kyse on Granlundin tapaisesta nöyrästä, naapurin poika -persoonasta.

Granlund tuo joukkueeseen luovuutta ja taitoa. Kaikki se on plussaa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Paineen alaisena Mikke ei ole näyttänyt olevan parhaimmillaan.

Mistä tällainen käsitys? Siitä yhdestä epäonnistuneesta rankkarista? Mikke on tuohon ikään mennessä ehtinyt voittaa sekä MM- että SM-kultaa suht. avainroolissa molemmissa joukkueissa ja on muutenkin saanut aina poikkeuksellisen paljon huomiota osakseen. On siis sanalla sanoen hieman outoa puhua, ettei osaisi pelata paineenalaisena.
 

Voranen

Jäsen
Toivottavasti Granlund laitetaan laituriksi. Ei näköjään sentterinä oikein muualla kuin Sm-liigassa pärjää. Kakkosketjuksi Granlund-Koskiranta-Korpikoski.
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Aika yllättävää. Itse olisin odottanut Filppulan, Vatasen tai Komarovin tippuvan ja siitä valinnut jonkun mukaan. En usko, että Granlund tuo mitään lisää tähän joukkueeseen.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikke puhkuu varmasti näytönhaluja ja tullaan näkemään häneltä samanlaista peliä kuin ennenkin. Ennakkoluulotonta joukkuepelaamista. Lisäksi jos meiltä vaikka loukkaantuisi Kontiola/Aaltonen niin kuka sieltä lähtisi peliä pyörittämään. Ville Viitaluoma vai Miika Lahti? Niimpä.

Kas, meillä on ennustajaukkokin kehissä kristallipallonsa kanssa.Kai munkin täytyy alkaa kolistella Noitarumpuani ja hakea hengiltä onnistumista.

Tämä joukkue on erilainen kuin ennen. Te ette tunnu oikein sisäistäneen, että millä lailla.Se on totta, että joukossa on vahvempia ja heikompia yksilöitä, joten voisi ajatella, että heikompaa puolta Mikke vahvistaisi. Kyse on sellaisesta kemiasta, jonka on saanut aikaan se, että tämä jengi teilattiin heti alkuun ö-luokan mappiin. He halusivat näyttää ja sitä näyttöä on piisannut ja he ovat saaneet siivet selkään.

Joukkue on osiensa summa ja siten vahvistuu koko ajan onnistumisten myötä.Mua itkettää se, että tavallaan JJ antaa ainakin jonkinlaisen signaalin heille, että te ette riitä, pitää tuoda parannusta änäristä.Kyllä se kuulkaas vaikuttaa taatusti, vaikkei siitä sen kummemmin ääneen puhuttaisikaan.Mua pelottaa jatko.Oikeasti.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Saw:nainen pelasi tänään Itävaltaa vastaan hyvin ykkösessä, kaikki kunnia hälle! Mutta kun hiukka muistellaan USA- ja Slovakia-pelejä niin kyllä se Pessi on ollut se maalineduslihas tuossa ykkösessä eikä Saw sitä kykene korvaamaan.

Ilmaveivi saapuu, kuka korvataan? Jos Viitaluoma niin se tarkoittaa, että Konna tai Koskiranta vetää sit alivoimaa. Itse laittaisin Haden poppareille ja Miken laitaan, kassellaan...
 
Jotenkin tulee sellainen fiilis, että markkinointi ajoi joukkueen edelle ja siksi Mikke piti raahata jengiin mukaan. En innostu siitä, että joukkuetta sörkitään, kun kisat ollaan saatu mukavasti käyntiin ja kehiin heitetään AHL-pelaaja.

Mutta... katsotaan, mitä poika saa aikaiseksi tällä kertaa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Mistä tällainen käsitys? Siitä yhdestä epäonnistuneesta rankkarista? Mikke on tuohon ikään mennessä ehtinyt voittaa sekä MM- että SM-kultaa suht. avainroolissa molemmissa joukkueissa. On siis sanalla sanoen hieman outoa puhua, ettei osaisi pelata paineenalaisena.


Onhan niitä parikin jos tarkkoja ollaan. Mutta tuohon kuuluisaan 2011 kauteen Mikke pääsi karjalalippisten silmissä pomppaamaan puhtaalta pöydältä. Sen jälkeen kun odotukset häntä kohtaan kasvoi niin dominointi alkoi olemaan muisto vain. Hyvä pelaaja, mutta mielestäni ei paineen alaisena. Anteeksi, että olen tätä mieltä ja kuten täällä moni neropatti jo tiesi, niin täytyyhän sen johtua suosikkijoukkueestani. Ala-asteella ehkä näin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ei hyvää yötä sentään!Mikke mukaan ja yhden pelin perusteella ykkönenkin ollaan täällä muuttamassa. Sanokaa Noitarummun sanoneen, ettei tästä hyvä heilu

Mielestäni olisi ollut asiallista odottaa Ana-Det -sarjan päätöstä. Filppula tuskin mahdollisessa skenaariossa olisi tullut, mutta Anaheimin pudotessa Vatanen olisi varmimpana ollut tulossa. Värilasit syvällä perseessä tai ei, olisin silti nähnyt Samin paljon oleellisempana tapauksena joukkueeseen kuin ilmaveivin.
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Seuraako täällä itkijöistä kuinka moni lajia ollenkaan? Mikellä kuulemma joku hirmu floppikausi alla... Piste/peli tahtia AHLssä ja tulokkaiden kuukauden pelaaja-valinta työsulun aikana (jolloin kaikki parhaat tulokkaat pelas kyseistä sarjaa). Toki pientä loukkaantumista kauden aikana, joten pelejä jäi väliin (ja pisteitä tekemättä).

Eiköhän ole tuohon jengiin aivan helvetin kova vahvistus ja vielä juurikin niille alueille, joissa suurimmat puutteet (peliälyä, käsiä, syöttötaitoa, ylivoimaosaamista, oivalluksia). Noita kun ei juuri 1-kentän ulkopuolelta ole näkynyt, vai?

Vois koittaa vaikka Salmisen (ja Pessin/Korpeedon) kanssa, jos vaikka alkaisi Sakarillakin kulkemaan.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin tulee sellainen fiilis, että markkinointi ajoi joukkueen edelle ja siksi Mikke piti raahata jengiin mukaan. En innostu siitä, että joukkuetta sörkitään, kun kisat ollaan saatu mukavasti käyntiin ja kehiin heitetään AHL-pelaaja.

Ihan niin kuin Suomen pelit eivät olisi muutenkin loppuunmyyty ja TV-lähetyksillä ennätyskatsojalukuja... C'mon.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Toivottavasti Granlund laitetaan laituriksi. Ei näköjään sentterinä oikein muualla kuin Sm-liigassa pärjää. Kakkosketjuksi Granlund-Koskiranta-Korpikoski.

Miksei voisi pelata myös sentterinä? Katsotaan nyt mihin Jalonen miehen istuttaa...

Yleisesti ottaen: meidän sm-liigapelaajat ovat pärjänneet ihan ok näissä kisoissa. Toki kaikki eivät ole onnistuneet, mutta tuskinpa sellaista joukkuetta on olemassakaan, jossa kaikki suorittavat vain onnistuneesti.

Koskiranta, Savinainen, Mäntylä..riittävät mainiosti tälle tasolle.

Voin jo nyt kuvitella, kuinka koville joitakin palstan nimimerkkejä ottaa, mikäli Suomi etenee tällä "liiga/EHT"-porukalla mitalipeleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös