Otteluseuranta su-ma ilta/yö 5.-6.5.2013

  • 55 304
  • 447

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Nyt nähtiin hyvän joukkueen ja keskinkertaisen joukkueen ero. Eihän Wild saanut lopulla kympillä laukaustakaan maalia kohti?

Nyt tekisi sanoa, että tehkää pojat jaot uusiksi. Todennäköisempi ja parempi vaihtoehto on se, että Hawks iskee voiton heti erän alkuun.

4-0 sarja Hawksille taitaa olla Wildin kannalta parasta. Päästään miettimään seuraavan kauden kujeita rauhassa ja etsiä pätevä koutsi.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Voisiko joku nyt vähän avata miksei tuosta Toewsin tilanteesta tullut jäähyä? Eikö Spurgeon(?) huitassut aika selvästi Toewsilta jalat alta vai katsoinko jotenkin oudosti?

Samasta syystä miksi Chicagolta on jäänyt kaksi korkeaa mailaa ja yksi 9 miehellä vedetty "väärä vaihto" -jäähy puhaltamatta. Tuomarit puhaltavat vain ne rumimmat ja selvimmät, ja niistäkin suurin piirtein puolet. Ehkä.
 

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt testataan löytyykö Wildin pelaajien housuista kunnon cojonesit vai kevätauringon kuivattama rusina. Kolmannen erän loppu ei hyvää toden totta luvannut :/
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kyllä Chicago on saamassa juonesta kiinni.
 

Jeffrey

Jäsen
Roaaar! Avokki sai jonkun paniikkikohtauksen unissansa ja erätauko menikin sitten sitä rauhotellessa. Sopivasti ehti juuri maalin näkemään! Hyvä paniikkihäiriö! Roaaaar!
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
No nyt tuli se yksi tappio, jolla palautettiin Hawks takaisin maanpinnalle. Eiköhän seuraavassa pelissä nähdä taas sitä samaa kiekkoa, mihin 3. erä lopetettiin. Wildinkin osoitti tässä pelissä, että se voi parhaimmillaan haastaa Hawksin tosissaan, mutta paljon on vielä matkaa sarjan voittamiseen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Onneksi Wild ei onnistunut lopun puppeloinnilla sössimään koko peliä. Koko kansan Wild!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös