Ke 3.4.2013 Lukko-Tappara (2. välieräottelu)

  • 20 662
  • 104
Suosikkijoukkue
Big Buff#33
Lukolle vihellettiin 6x2min, ja Tapparalle 5x2min jäähyä. Raumalaisten itkujen perusteella todellinen oikeusmurha. Koomista.

Täytemiehet Venäläinen & Makkonen täyttivät hyvin ruutunsa, ja Nieminen oli jälleen pelin johtohahmoja. Rautakorpi voisi herätellä vähän Dragania niin alkaisi taas lätty lentämään. Yleisömäärä oli kyllä surullinen aivan kuten Tampereellakin, liika pelejä runkosarjassa?
Raumalaisille kuitenkin tunnustusta hyvästä tunnelmasta.

Itseluottamukselle tekee varmasti hyvää kahden maalin takaa nouseminen voittoon jatkoajalla. Jurcinalla alkaa painaa varmasti jossain vaiheessa tuo jättimäinen peliaika, tänään 29.08 minuuttia, kuitenkin raskastekoinen järkäle kyseessä.

Perjantaina se on sitten 3-0.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Omaan hampaankolooni jäi eniten se, että Azevedo kolasi Metsolan yli eikä saanut rangaistusta. Olisiko tässä hieman painanut Ville Peltos-efekti, että hyvä pelaaja ei voi pelata väärin?

Puhutko tilanteesta, jossa Saravo antoi Azevedolle sopivasti vauhtia ja tilanteen seurauksena vietiin aloitus keskialueelle? En kyllä keksi yhtäkään syytä, miksi tuosta olisi pitänyt Azevedolle rangaistus antaa. Sen sijaan Tapparan kolmannen maalin jälkeisestä tilanteesta jäi kympin käytösrangaistus kyllä viheltämättä, kun aloituksen 100-0 Koskirannalle hävinnyt kultakuuppa löi mailansa paskaksi maalitolppaan.

Edit.

Muurahaisleijona: En näe mitään koomista siinä, että selvästi enemmän läpi ottelun rikkonut joukkue saa yhden jäähyn vastustajaa vähemmän. Surullisena paremminkin.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Aivan vitun kova tuomio oli tuo Generouksen jäähy, jos peilaa sitä varsinaisen peliajan tapahtumiin. Miestä sai repiä ja raastaa aivan surutta, mutta pilli ei vaan soinut. Sitten arvotaan näön vuoksi muutamia jäähyjä tilanteista, jollaisia menee läpi kymmeniä samassa matsissa. Tahtoisin edes jonkinlaista koko ottelun läpi kestävää linjaa tässä sarjassa. Vituttaa vaan katsoa tuota molemminpuolista jatkuvaa repimistä ja roikkumista.

Oli kyllä tosi kova tuomio, mutta sitten kun tässä hiukan peilailee Pummi Mäkelän kommenttiin, että maalipaikassa rike on aina penaltti, niin periaatteessa ton voi katkeransuloisesti joskus hyväksyäkin jäähyksi. Tärkeintä on, ettei tota jäädä pohtimaan. Keskittyminen alkanut seuraavaan matsiin.

Sen verran vois miettiä, että vois jätkät käydä ampuilemassa joku 50-100 kiekkoa per lurjus, niin vois se kumilätkäkin alkaa upota vähän paremmin verkon perukoille. Kyllä me pikkasen nyt tehdään Metsolasta liian hyvää. Hyvähän se on, mutta ei noin hyvä ;)
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
"tappara esitti suuruutensa"

Voi vittu mitä paskaa. Yleensä en valita, mutta en ihmettele vaikka hallissa oli 3900 katsojaa. Ei ketään kiinnosta katsoa tuollaista vastustajaa, joka pelaa tuollaista kahvakiekkoa, HYI.

Kiitos ja aamen.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hei, ihan oikeesti. Nyt niitä värilaseja vähän löysemmälle. Sehän koetti väistää tossa. Ethän sä nyt oikeesti oo näin kassalla?

No, olisihan sitten voinut viheltää jäähyn "erittäin epäonnistuneesta väistämisyrityksestä", kun suoraan päin kuitenkin meni. Jos puhutaan samasta tilanteesta. Kai pelaaja on vartalostaankin vastuussa, vaikka aikeet olisivat kuinka hyvät tahansa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä se niin on että kahden maalin johto tarttis näin tärkeässä pelissä vaan pitää. Vaikka sitten tuurillakin niitä maaleja tulisi, kuten Keräsen pesäpallolyönnillä tai Tapparan pakin toimesta.

Tai toinen vaihtoehto on se että tehdään paikoista maalit ja mennä uudelleen riittävän isoon johtoon, oli siinä meinaten 3-2-kavennuksen jälkeen Strakalla paikka mutta veto epäonnistui, ja kolmannessa erässä Jasu ohjasi tyhjästä maalista ohi/yli kiekon pompittua sitä ennen jo Metsolan takana tolpassakin. Mutta kun ei kelpaa, niin noin kova vastustaja kuin Tapparakin on rankaisee armotta.

Ja taitaapi Lukolta olla jo polttoainekin aika vähissä, luulen ma.

Katkera tappio tämä oli ja siksi tympii harvinaisen paljon vieläpä 40 kilometrin kotimatkankin jälkeen. Mutta ei auta, perjantaina jännitetään taas että kuinka käy.

Kyllä mä sitä vielä hiukan ihmettelen että katsojia oli alle 4000. Eikö Tappara kiinnosta verrattuna kaikkein mediaseksikkäimpään Jokereihin, vai joko osa satunnaiskävijöistä luovutti maanantaisen pelin jälkeen, vai sikamaisen kalliit lipunhinnatko on se todellinen syy jotta mieluummin jäädään kotiin katsomaan telkkaria ja kuuntelemaan radiota?
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se varsinkin vituttaa, että taaskaan Lukko ei päässyt edes yrittämään ratkaisua jatkoajalla, vaan homma alkoi taas jäähyllä. Tämä peli olisi ollut niin Lukon voitettavissa, sanoi Tapparafanit mitä tahansa.

Totta kait tämä peli oli Lukon voitettavissa. Yhdestä maalista kuitenkin kiinni.

Ihan hyvin Lukko olisi voinut iskeä vaiheeksi esim. Mäntylän luistimen kautta Aallon rintapanssariin, josta kiekko olisi saattanut pompata Metsolan takaraivon kautta sisään, ja nyt ottelusarja olisi 1-1...

Ja ihan tekemällä tehdylläkin maalilla Lukko olisi voinut voittaa. Pienet on marginaalit kuitenkin, ja ainakin Azevedo, Nurmi ja Ahtola on varsin kovia maalintekijöitä eikä Strakankaan pitäisi mikään huono olla. Jurcina vielä taustatukena, niin kyllä siellä tulivoimaa löytyy.

Vaikka Lukko ei ollut mitenkään reilusti huonompi vaan peli oli erityisesti 3. erässä hyvinkin tasainen, kyllä pelin voitto meni silti oikeeseen osoitteeseen peliesitysten perusteella. Ei siitä ole kahta sanaa.
 

Soilworker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Preds
Metsolaa pommitettiin muutenkin turhan vapaasti. Tästä täytyy muistuttaa tehokkaammin tai tehdä myös Vehasen elämä hankalaksi.

Tuosta tulee kyllä mieleen yksi ottelun suurimmista epäkohdista tuomareiden osalta. Kiekon ollessa viivassa Metsola pelaa n. 1-2 metriä maalivahdin alueen ulkopuolella, ja joka kerta kun maskimies sitä hipaisi, vihelsivät tuomarit pelin poikki. Lukko menetti usean hyvän pyörityksen näihin(kin) housuunpaskomisiin.

Kyllä vituttaa ettei RD osaa tai halua sekottaa tuomareiden pakkaa, kuten Rautakorpi ja Nieminen. Tämä peli ratkesi tuon kaksikon taitoon manipuloida tuomarit. Peli olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta ei tuollaisia virheitä vain voi herranjumala nähdä SM-liigan välierissä. Ala-arvoista!
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Lukolle vihellettiin 6x2min, ja Tapparalle 5x2min jäähyä. Raumalaisten itkujen perusteella todellinen oikeusmurha. Koomista.

Tässä nähdään taas esimerkkiä tästä meidän tasa-arvosesta maasta. Se, että jäähyt on suurin piirtein tasan, niin ei toki tarkoita sitä, että ne olisivat yhtä lailla ansaittuja. Tällaisen pelin jälkeen voin sanoa ihan reilusti, että Lukolta jäi ainakin yksi selkeä viheltämättä, mutta kylläpä porkkanoiltakin vaan jäi.

Ymmärtänet varmaan sitten paremmin, kun olet näitä pelejä kattellut hiukan pidempään. Vale, emävale, tilasto ;)
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Kyllä vituttaa ettei RD osaa tai halua sekottaa tuomareiden pakkaa, kuten Rautakorpi ja Nieminen. Tämä peli ratkesi tuon kaksikon taitoon manipuloida tuomarit. Peli olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta ei tuollaisia virheitä vain voi herranjumala nähdä SM-liigan välierissä. Ala-arvoista!

Siis onhan TukkaJukka kehittynyt ihan huikeesti tässä 8 vuoden aikana, kun se oli Raumalla penkin takana. Silloin kyllä jäi Rautikselta ns. pelin sisäiset narut vetämättä. Silloin oli Lukolla muuten varmaan vieläkin kovempi veskari kuin Vehanen btw.
 

ronkpukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool FC, Toronto (seurailen)
"tappara esitti suuruutensa"

Voi vittu mitä paskaa. Yleensä en valita, mutta en ihmettele vaikka hallissa oli 3900 katsojaa. Ei ketään kiinnosta katsoa tuollaista vastustajaa

Anteeksi. Mutta luulisin, että jokunen ihminen eksyy omiakin katsomaan.

Muuten, Lukko pisti Tapparan ahtaille, mutta kyllä välierissä 3-1 pitäisi pystyä pitämämään. Tappara oli kuitenkin tarvittavan parempi oikeissa paikoissa, vaikka omassa päässä koomailtiinkiin välillä jopa omiin. Tärkeä osuma Makkoselle; Umi voisi koikeilla maalia vastustajan maaliinkin.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei ketään kiinnosta katsoa tuollaista vastustajaa, joka pelaa tuollaista kahvakiekkoa, HYI.

Surullista. Ihan oikeasti surullista. Oma joukkue pelaa välierien roikkuvinta peliä, mutta niin vaan se on taas vastustaja, joka "pelaa kahvakiekkoa".

Hei herätys. Niin pelataan kun tuomari sallii, ja tänään tuomari salli niin sinioranssille kuin erityisesti sinikeltaiselle varsin raskasta kahvausta.

Jopa niinkin raskasta, että Generousin päivänselvästä jäähystä jaksetaan pillittää, kun yhtäkkiä se pilli ei enää ollutkaan taskussa.

Generousin jäähy oli kuitenkin sinällään tämän ottelun tuomarilinjan mukainen, että selkeät rikkeet kiekolliseen mieheen kuitenkin pääsääntöisesti vihellettiin, esim. Leimun roikkuminen Jasun reppuselässä. Vielä kun tuomarit saisivat edes osan estämisistä puhallettua, niin jäälle vapautuisi enemmän tilaa, erityisesti aloitusten jälkeen.

Pelin ylivoimaisesti koomisimman tilanteen esitti kuitenkin raumalaisyleisö tilanteessa, jossa Tapparan pakki ahdisti kiekollista Lukkopeluria kädet teatraalisesti levitettynä suoraan sivulle (jotta ei voitaisi arpoa kiinnipitämisjäähyä). Mitä tekee yleisö? Juuri niinkuin pitää, eli vaatii Tapparalle rangaistusta. Tämä pisti vahvasti hymyilyttämään.

Pelin mahtavin tilanne oli taas se Koskirannan maali, jossa lukkopakki (oliko Tikkanen) roikkuu Erkinjuntissa, ja Erkinjuntti päättää, että roiku sitten koko rahan edestä ja kääntyy sivuun, jotta Koskirannalle avautuu vapaa paikka vipata kiekko sisään. Oikein sydäntä lämmitti tuo.
 
...

Kyllä vituttaa ettei RD osaa tai halua sekottaa tuomareiden pakkaa, kuten Rautakorpi ja Nieminen. Tämä peli ratkesi tuon kaksikon taitoon manipuloida tuomarit. Peli olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta ei tuollaisia virheitä vain voi herranjumala nähdä SM-liigan välierissä. Ala-arvoista!
Höpöllöpö. Siellähän sinistä paitaa on mussuttamassa tuomarille vähän väliä. Peli ratkesi taas siihen, että Lukon maaleista 60% on tullut tuurilla. Sitä tekemällä tehtyjen määrää kun lisäisivät, niin alkaisi voittoja tulla - paikkojahan oli.

Ja lopulta peli ratkesi siihen, että keskialueella viisikko hajosi täysin, päästäen Koskirannan puoliksi läpi. Sitten ei alivoimaa osattu klaarata. On tyhmää antaa Aallon laukoa vapaasti viivasta kerta toisensa jälkeen.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No, olisihan sitten voinut viheltää jäähyn "erittäin epäonnistuneesta väistämisyrityksestä", kun suoraan päin kuitenkin meni. Jos puhutaan samasta tilanteesta. Kai pelaaja on vartalostaankin vastuussa, vaikka aikeet olisivat kuinka hyvät tahansa.

Kyllä se Azevedo minunkin mielestäni saattoi yrittää väistöä tuossa. Kummallisen hypyn teki Metsolan päälle toki, ja Kankaanperä kävi ihan aiheesta vähän kouluttamassa miestä.

En tuota osaa kuitenkaan pitää minään oikeusmurhana, vaikka kakkonen jäikin viheltämättä, kun siinä kuitenkin Tapparan pakki ihan mukavasti avitti.

Toki Niemiselle olisi tilanteesta vihelletty jäähy, aiheesta tai aiheetta. Nimikin painaa näissä tilanteissa.

Ps. loistavia häviäjiä täällä. Kannustavat vielä jotain kummallisia joukkueita kuten "tappura" ja "kahvara". Lienevätkö jotain raumalaisia jengejä?
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Surullista. Ihan oikeasti surullista. Oma joukkue pelaa välierien roikkuvinta peliä, mutta niin vaan se on taas vastustaja, joka "pelaa kahvakiekkoa".

Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta mielestäni Tappara hyötyi tänään selvästi enemmän tuosta lähes kaiken sallivasta tuomarilinjasta. Molemmat joukkueet siellä silti kahvaavat ja aika vahvasti perustavat pelinsä nimenomaan myös tuohon osa-alueeseen.

Mitä noihin yleisön mylvimisiin tulee, niin ovathan ne aina silloin tällöin erittäin huvittavia. Ei silti voi sanoa, että kaikki huudot ihan tyhjästä tulevat.

Edit.

Ja lopulta peli ratkesi siihen, että keskialueella viisikko hajosi täysin, päästäen Koskirannan puoliksi läpi. Sitten ei alivoimaa osattu klaarata.

Kyseessä taisi olla paha vaihtovirhe, minkä takia pakit olivat sen ratkaisevan potkun myöhässä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Kyseessä taisi olla paha vaihtovirhe, minkä takia pakit olivat sen ratkaisevan potkun myöhässä.

Kyllähän Lukko maksaa tosi kovia oppirahoja tässä vaiheessa. Lappeenrannan kaveri on sellasessa keväässä, ettei paremmasta väliä.

Meillä olis kyllä sitä paljon puhuttua käyttämätöntä potentiaalia kyllä reserveissä. Se pitäs nyt perjantaina ulosmitata tulostaululle... Ans kattoo kui käy :)
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Lukko on jo puhki ja lopullinen sinetti tulee pe-la matseissa. Tänään noin ajassa 45 min alkoi näkyä selvää hiipumista ja peli alkoi kääntyä väistämättömään suuntaan. Viimeinen 3 minuuttia oli jo yhtä maalia. Lopullinen sinetti tulee back-to-back -peleissä. Ehkä perjantain pelin Lukko saattaa viedä, mutta lauantain peli menee erittäin suurella todennäköisyydellä Tapparalle.

Aika heppoisesti Lukko luovutti 3-1 johtonsa. Maalivahtipelin merkitys on näissä peleissä suuri. Metsolan taa menneet maalit ovat olleet erikoisia ja hänen tilanne on henkisesti hyvä. Vehasen olisi ehkä pitänyt koppailla muutama kiinni ja tämä nakuttaa varmasti takaraivossa. Tapparan viimeistely on ollut lähes murhaavaa. Ja aika läheltä noita maaleja on mätetty.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Tikkanen esitti täydellisen esimerkin kuinka "yritän saada itseni lasarettiin kun minua taklataan". Jäähyhän siitä tuli Tuukalle, uskomatonta että noin pelätään taklausta, että sitten on oma terveys vaarassa.

Noista lukon maalilla tapahtuvista uskomattomista estämisistä ei ole vielä vihelletty yhtään jäähyä. Juuri tuollaisia sitomisia mailalla, kuin esim. Tikkanen suorittaa Erkinjunttiin jatkoajalla, niissä Lukko on todella hyvä.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
On nää jatkoaikavoitot vaan hienoja! Tarttee ihan kelata 10 vuoden päähän muisteleen. Löytyyköhän tän pelin jälkeen raumalaisia, joitten mielestä Tappara ei ansainnu voittoa? Pienestähän nää kiinni on, mutta kyllä tossa vääjäämätön tapahtu. Jokohan Lukon tuurit maalipaikoissa on käytetty... Ei siinä, kyllähän ne maalipaikat oli ihan tehtyjä tai Tapparan kämmäämiä, mutta silti. Nyt Tampereella vähä selkeempi voitto, ni kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Voin kyllä väittää ettei nyt ihan niin selvää ole, että tapparan tämä tai sitä ensimmäistäkään olisi pitänyt voittaa vain koska oli parempi...juu ei. Aika tasainen pari tämä on...

Lukko on ottanut molemmissa jäähyn samassa tilanteessa peliä. Tämän jälkeen alkaa paniikki kun tappara saa laukauksen yölivoimalla edes maaliin päin jonka jälkeen kukaan lukon pelaaja ei enää keskity pitämään sitä omaa miestä vaan kaikki yrittävät hyökätä kiinni kiekkoon josta tänäänkin sitten tuli jatkoerässä ratkaisu.

Sitten se mikä luo lukon pelissä se suurimman vitutksen. Siellä ei vain tunnuta saamaan Koskirantaa kuriin tai edes kiinni. Taitaapi olla niin, että on tapparan isoin kaveri eikä sitä vain millään pystytä torppaamaan. Generous joutui ottamaan jäähyn jatkoerässä koska muuten tämä kaveri olisi ollut nokikkain Vehsen kanssa mutta Koskirannalla oli kyllä keski-baana auki kävellä lukon alueelle jolloin Genematti joutui rikkomaan.

Toinen perseily tapahtui toisessa erässä lukon puolustamisessa jossa oli 3 rintaman puolustus josta Nieminen vain tuli läpi ja 3 kaveria katteli, että "morjes"...

Lukon suuret ongelmat ovat puolustuspään merkkaus-virheet liitettynä osaamattomat irtokiekkojen siivoukset oman maalin edestä paniikin vuoksi.

Turha on RD:n lässyttää joka lehdistötilaisuudessa, että tämän joukkueen yhteinen matka on niin lyhyt ja taisipa tänäänkin vielä möläyttää ettei tämä joukkue ole voittanut Suomen mestaruutta joten se ei voi tietetää, että miten näitä pelejä kuuluisi joukkueena voittaa...Niin, paljon paskaa mahtuu yhteen suuhun mutta kyllä lukon ongelmat ovat ihan muualla kuin yhteisissä mestaruuksissa joka on pelkkää selittelyä.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Huvittavaa lukea Tapparan roikkumisesta ja epäoikeudenmukaisuudesta ja ties mistä. Myönnetään, kyllä Tappara roikkuu, mutta niin roikkuu kyllä Lukkokin todella härskisti, paljon enemmän kuin esimerkiksi HIFK. Joka aloituksen jälkeen sai Tapparan pelaaja taistella, että sai mailansa irti Lukko-pelaajan puristuksesta. Ja kiekottoman estämistä harrastaa Lukko(kin?) erittäin härskisti.

Mutta se siitä. Tasainen peli, joka olisi voinut kääntyä kummalle vain, mutta Tapparahan se sieltä voittajana selviytyi ja ansaitsi voittonsa kyllä. Huikea nousu kahden maalin takaa voittoon, kuten sanottu! Jarno Koskiranta, aivan HUIKEA äijä! Siis aivan jäätävässä tikissä - Lukkopuolustus on koko ajan kusessa miehen kanssa ja edelleenhän Jarno on maali per peli -tahdissa pudotuspeleissä. Kiitos Nurmen, myös Nieminen heräsi peliin ja toi Tapparan peliin mukaan. Tuukka Mäntylä on huikeassa vireessä. Metsola otti myös monta hyvää koppia, maaleille hänkään ei mitään mahtanut.

On tämä kyllä hieno joukkue, mahtavaa taistelua ja tärkeimmät pelaajat nousevat vielä enemmän esiin, kun Connolly ja Barkov ovat sivussa. Eikä Makkoseltakaan ihan huonoon paikkaan maali... ;)

Jokohan Lukon selkäranka alkaa taittumaan parin jatkoaikatappion jälkeen? Joka tapauksessa tästä on hyvä jatkaa kolmanteen otteluun! Ei muuta kuin tupa täyteen perjantaina, vaikka lippujen hinnat suoranaista ryöstöä ovatkin. Kukakohan näistä hinnoista muuten on vastuussa?
 

Soilworker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Preds
Höpöllöpö. Siellähän sinistä paitaa on mussuttamassa tuomarille vähän väliä. Peli ratkesi taas siihen, että Lukon maaleista 60% on tullut tuurilla. Sitä tekemällä tehtyjen määrää kun lisäisivät, niin alkaisi voittoja tulla - paikkojahan oli.

Ja lopulta peli ratkesi siihen, että keskialueella viisikko hajosi täysin, päästäen Koskirannan puoliksi läpi. Sitten ei alivoimaa osattu klaarata. On tyhmää antaa Aallon laukoa vapaasti viivasta kerta toisensa jälkeen.

Jaa värilasien kuningas taas paikalla. Millä ihmeellä kolmesta maalista saat 60% tehdyksi tuurilla, luulisi tuollaisen puupään silti osaavan edes yksinkertaisimmat prosenttilaskut.

Ja enkös juuri sanonut ettei RD osaa pelata itseään tuomareiden pään sisään? Onko sinulla oikeasti jotain ongelmaa luetun ymmärtämisessä, vai mikä ihme on? Kyllä siinä vähän vaikuttaa kun Tapparan pahin kaksikko itkee mediassa, ja sen jälkeen jatkaa sitä kentällä. RD varmaan kertaakaan kritisoinut tuomareita tällä kaudella julkisesti, ja varmaan ainoa ketä päätään tuomareille aukoo on Nurmi.

Oikeasti, kuinka vitun tyhmää ihmistä oikein esität?
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Voin kyllä väittää ettei nyt ihan niin selvää ole, että tapparan tämä tai sitä ensimmäistäkään olisi pitänyt voittaa vain koska oli parempi...juu ei. Aika tasainen pari tämä on...

Tasaista toki, mutta jälleen otetaan laukaisukartat käteen. Viimeksi ne vedot paraatipaikalla aivan maalin edestä meni Tapparalle 18-7. Numerot pysyivät viimeksi tasaisempana kuin itse peli.

Tällä kertaa peli oli tasaisempaa, mutta lasketaan laukaisukartoista nuo ns. millistä vedetyt, ja katsotaan mihin tulokseen päädytään:

Koodi:
          1.   2.   3.   ja.
Lukko     1    1(*  1    0  =3
Tappara   1    5    2    2  =10

Näistä samaisista paikoista tehdyt maalit:
Koodi:
          1.   2.   3.   ja.
Lukko     1    0(*  0    0  =1
Tappara   0    2    0    1  =3

(* 2. erään on virheellisesti merkattu Teemu Nurmelle laukaisupaikaksi se kohta, mistä Umicevic ohjasi kiekon omaan maaliin, joten sen poistin tilastosta.)

Edelleen siitä millistä maalin edestä se pitää näille maalivahdeille tehdä (tai sitten Umicevicin mailan tai Aallon perän kautta), ja tällä kertaa Lukolle siis 3 yritystä, Tapparalle 10 ja maalit 1-3.

Peli oli tavallaan tasaista, mutta edelleen Lukko joutui laukomaan Metsolalle aivan liian kaukaa. Ilman maskia ei vain mene, ei edes Azevedolla, joka kokeili B-pisteen kaarelta. Katsokaa ihan huvikseen tuota laukaisukarttaa 3. erän osalta. Lukko on vetänyt järkyttävän monta kertaa tuolta B-pisteen ulkokaaren tienoilta ja hyvin sivusta. Ei vain yksinkertaisesti mene Metsolalle nuo.

Tähän asti kumuloidut tilastot siis "millin päästä", aivan maalin edestä vedettyihin yrityksiin:
Lukko 7+3 = 10
Tappara 18+10 = 28

Maalit samaisista tilanteista:
Lukko 0+1 = 1
Tappara 3+3 = 6

Jos Lukko ei edelleenkään löydä lääkkeitä siihen miten Tappara tulee maalin eteen ja vastaavasti ei keksi kuinka pääsee Tapparan maalin eteen, sarja saattaa mennä jopa 4-0 Tapparalle, vaikka peli vaikuttaakin tasaiselta.

Puhtailla laukaisutilastoilla voi pyyhkiä vaikka omaa fyysistä preesensiään, mutta laukaisukartoista voikin jo tehdä analyysiä. Edes katsomatta laukaisukarttoja totean, että näkemäni Jokerit-Lukko -pelit kaatuivat ensisijaisesti siihen Jokerien osalta, että poloiset vetelivät Vehaselle ihan mistä sattuu paniikissa, ja pääsivät liian harvoin aivan nokikkain maalivahdin kanssa.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Jaa värilasien kuningas taas paikalla. Millä ihmeellä kolmesta maalista saat 60% tehdyksi tuurilla, luulisi tuollaisen puupään silti osaavan edes yksinkertaisimmat prosenttilaskut.

Oikeasti, kuinka vitun tyhmää ihmistä oikein esität?

Lukko on tehnyt sarjassa viisi maalia, joista kolmessa on esiintynyt mielenkiintoisia asioita.

Ei tää matematiikka niin vaikeata ole hei!
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Ja enkös juuri sanonut ettei RD osaa pelata itseään tuomareiden pään sisään? Onko sinulla oikeasti jotain ongelmaa luetun ymmärtämisessä, vai mikä ihme on? Kyllä siinä vähän vaikuttaa kun Tapparan pahin kaksikko itkee mediassa, ja sen jälkeen jatkaa sitä kentällä. RD varmaan kertaakaan kritisoinut tuomareita tällä kaudella julkisesti, ja varmaan ainoa ketä päätään tuomareille aukoo on Nurmi.

Oikeasti, kuinka vitun tyhmää ihmistä oikein esität?

Hahhah, no nyt saat oikein laittaa esimerkkiä näistä itkuista mediassa. Odotan ERITTÄIN suurella mielenkiinnolla.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaa värilasien kuningas taas paikalla. Millä ihmeellä kolmesta maalista saat 60% tehdyksi tuurilla, luulisi tuollaisen puupään silti osaavan edes yksinkertaisimmat prosenttilaskut.

Tamperelaisella laskukaavalla 3 maalia 5:stä tekee varsin tarkkaan 60%. Raumalla tuo toki saattaa olla enemmän tai vähemmän. Savossa se nyt voi olla sitten jo ihan mitä sattuu.

Huomaa Väsyneiden Käsien käyttämä aikamuoto:
"Peli ratkesi taas siihen, että Lukon maaleista 60% on tullut tuurilla."

Oikeasti, kuinka vitun tyhmää ihmistä oikein esität?

Tämä nyt ei ollut ihan vahvin viestisi, toivottavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös